Χρίστος Έλ έγραψε:
Βούτα στην Κόλαση ψεύτρα:

Χρίστος Έλ έγραψε:
Βούτα στην Κόλαση ψεύτρα:

Πασιφάη έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:
ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΣΙΦΑΗ, ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ;;;
Πολύ θα γούσταρες να σε ''εξουσιάσω'' μωρή Λουκά. Λυπάμαι, διότι είμαι ''αλλού''.
.gif)

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Μου αρέσουν οι οπαδοί του Σώρρα. Είναι το μοντέλο χρυσαυγήτη που βγαίνει με μαλλιά αλλά χωρίς λαιμό. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση το κρανίο είναι κενό.

Χρίστος Έλ έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Μου αρέσουν οι οπαδοί του Σώρρα. Είναι το μοντέλο χρυσαυγήτη που βγαίνει με μαλλιά αλλά χωρίς λαιμό. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση το κρανίο είναι κενό.
ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:
ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Οι Εβραίοι είναι φίλοι και συνεργάτες. Δεν έχουμε χρέη αυτοί που δουλεύουμε και βγάζουμε χρήματα ρε βλήμα. Βγάζουμε 6-7.000 ,δίνουμε και 2.000 φόρους ,οκ. Η πίκρα είναι ότι για σένα τέλειωσαν τα δανεικά. Αν δε δουλέψεις , 5-6 ευρώ τη μέρα ίσα να μη μαχαιρώσεις κανέναν και τέρμα. Ο ζουμπάς χωρίς λαιμό σας πήρε τις συνδρομές και πλέον παραθερίζει επ αορίστον.

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Μου αρέσουν οι οπαδοί του Σώρρα. Είναι το μοντέλο χρυσαυγήτη που βγαίνει με μαλλιά αλλά χωρίς λαιμό. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση το κρανίο είναι κενό.

Χρίστος Έλ έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
Αει μωρή Λουκά. Που ''παραποιούμε'' τις απατεωνιές του λαμόγιου. Θα έρθεις εσύ να μας πεις.
Λες και η Πάτρα δεν τον γνωρίζει. Υπάρχουνε 10 μαλάκες που τρέχουν πίσω του και θεωρεί πως είναι φίρμα, ο πυροβολημένος. Ουστ.
Βούτα στην Κόλαση ψεύτρα. Έξω οι μάγοι, οι ειδωλολάτρες και πας ο πράττων το ψεύδος.
Λαμόγια εσύ ψηφίζεις γιατί λαμόγιο είσαι.

Freisinniger έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:
Βούτα στην Κόλαση ψεύτρα. Έξω οι μάγοι, οι ειδωλολάτρες και πας ο πράττων το ψεύδος.
Λαμόγια εσύ ψηφίζεις γιατί λαμόγιο είσαι.
Χριστάρα τι να σε κάνουμε για πες; Τιμωρία μήπως; Πρέπει να αλλάξεις υπογραφή![]()