Ψυχική και σωματική αναζωογόνηση

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
libre

Re: Ψυχική και σωματική αναζωογόνηση

Δημοσίευσηαπό libre » 06 Μαρ 2015, 15:48

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Black Lady έγραψε:[Δεν ξερω που ζειτε αλλα ψάξτε για λιακάδα!

Το μαχαίρι στην καρδιά.

Πόντικα, ποιά χώρα από αυτές που έχεις ζήσει είχε την ευεργετικότερη ψυχολογική επίδραση στον εαυτό σου; Μπόρεσες να διακρίνεις τους λόγους;
0 .

Black Lady
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Black Lady » 06 Μαρ 2015, 20:37

Black Lady έγραψε:[Δεν ξερω που ζειτε αλλα ψάξτε για λιακάδα!

Το μαχαίρι στην καρδιά.

Αστόχησα,για το μυαλό πηγαινα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Μαρ 2015, 21:24

libre έγραψε:Πόντικα, ποιά χώρα από αυτές που έχεις ζήσει είχε την ευεργετικότερη ψυχολογική επίδραση στον εαυτό σου; Μπόρεσες να διακρίνεις τους λόγους;

Για ψυχολογική επίδραση δεν ξέρω, αυτά μεταβάλλονται συνεχώς δεν έχουν να κάνουν κατ' ανάγκη με τη χώρα. Πάντως σε ότι έχει να κάνει με ποιότητα ζωής ο ένας χρόνος που πέρασα στο Vaud της Ελβετίας είναι κατά τη γνώμη μου το τοπ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Black Lady
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Black Lady » 06 Μαρ 2015, 22:10

libre έγραψε:Πόντικα, ποιά χώρα από αυτές που έχεις ζήσει είχε την ευεργετικότερη ψυχολογική επίδραση στον εαυτό σου; Μπόρεσες να διακρίνεις τους λόγους;

Για ψυχολογική επίδραση δεν ξέρω, αυτά μεταβάλλονται συνεχώς δεν έχουν να κάνουν κατ' ανάγκη με τη χώρα. Πάντως σε ότι έχει να κάνει με ποιότητα ζωής ο ένας χρόνος που πέρασα στο Vaud της Ελβετίας είναι κατά τη γνώμη μου το τοπ.

Waadt εννοείτε;
Λωζάνη;
Πέρασα υπέροχα εκει με τον μακαρίτη τον αντρα μου.
0 .

Buster Keaton
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Buster Keaton » 06 Μαρ 2015, 22:12

libre έγραψε:Τι κάνετε όταν είστε κάπως πεσμένοι και θέλετε να ξαναπάρετε τα πάνω σας; Ας πούμε δεν έχετε όρεξη για δουλεια, κουράζεστε εύκολα, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για πράγματα που σας άρεσαν, βαριέστε ακόμα και τους φίλους σας και τέτοια...

Αυνανιζομαι και καταγραφω τα συναισθηματα μου

ομως το τελευταιο καμια φορα με κανει να μελαγχολω οποτε ξανααυνανιζομαι.
0 .

Black Lady
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Black Lady » 06 Μαρ 2015, 22:27

Buster Keaton έγραψε:
libre έγραψε:Τι κάνετε όταν είστε κάπως πεσμένοι και θέλετε να ξαναπάρετε τα πάνω σας; Ας πούμε δεν έχετε όρεξη για δουλεια, κουράζεστε εύκολα, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για πράγματα που σας άρεσαν, βαριέστε ακόμα και τους φίλους σας και τέτοια...

ουάου που θα ελεγε και ο Βαρουφακης,δεν έχετε γυναικα κοντα σας?
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 06 Μαρ 2015, 22:59

προσπαθω να κανω αυτα που με κουραζουν ,απλα μου γυρναει αλλου ,χανω τον ελεγχο στο καπνισμα, η δεν μπορω να κανω την τριμηνη παυση μου απο το ποτα,σιγουρα ομως ο καιρος παιζει μεγαλο ρολο ,αν η μερα ειναι μεγαλη και εχεις ζεστο καιρο μπορεις να κανεις πολλα πραγματα,πχ τωρα εχει που βρεχει 2 μηνες στην Κερκυρα ,με τι κουραγιο να πας για τρεξιμο?
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 07 Μαρ 2015, 01:19

Perseus έγραψε:προσπαθω να κανω αυτα που με κουραζουν ,απλα μου γυρναει αλλου ,χανω τον ελεγχο στο καπνισμα, η δεν μπορω να κανω την τριμηνη παυση μου απο το ποτα,σιγουρα ομως ο καιρος παιζει μεγαλο ρολο ,αν η μερα ειναι μεγαλη και εχεις ζεστο καιρο μπορεις να κανεις πολλα πραγματα,πχ τωρα εχει που βρεχει 2 μηνες στην Κερκυρα ,με τι κουραγιο να πας για τρεξιμο?

Αμα κάνεις πράγματα που σε κουράζουν σίγουρα θα σου γυρνάει αλλού, αντιδραση του οργανισμού ειναι. Ό,τι σε κουράζει κάντο σε δόσεις και πάντα να εκμεταλλεύεσαι τις φορές που έχεις λίγη όρεξη παραπάνω, ωστε να βγάλεις περισσότερη δουλειά.
Είναι σίγουρο οτι αμα πιέζουμε πολύ τον εαυτό μας δεν μπορούμε να τηρήσουμε κανένα πρόγραμμα. Εδώ που τα λέμε ο εαυτός μας είναι σαν μικρό παιδί. Θέλει να τον καλοπαιρνεις, να τον παρακαλας και καμμια φορά να τον ξεγελας για να κάνει πραγματα. Εγω μερικές φορές του τάζω δωρα για να βγάλει δουλεια (διαφορα projects), σαν παιδάκι που του τάζουν σοκολάτα.
Ο καιρός ειναι μεγάλη υπόθεση. Εγώ με το τρέξιμο δεν το έχω, γιατί με ενοχλεί να ιδρώνω. Περπατώ όμως πολύ και τις αποστάσεις μεχρι ένα χιλιομετρο τις κάνω με τα πόδια. Ασανσερ κομμένο, μόνο σκάλες, εκτος αν κουβαλάω βαρια πραγματα.
Όταν βρέχει, ασκήσεις γιογκα. Μετά τα σαράντα δεν χρειαζόμαστε δύναμη, αλλά ευλυγισία, γιατί αρχίζει ο οργανισμός και φθείρεται κι αμα το αφήσεις δεν μπορείς ούτε να σκύψεις να δέσεις τα κορδόνια σου.
Όταν ο καιρός δεν λέει, ένα καλό βιβλίο ή ενα καλό φιλμ είναι ό,τι πρέπει. Όποιος έχει και γυναίκα ακόμα καλύτερα. Εγώ χωρισα πριν 6 μηνες και θέλω την ησυχία μου, αν και η πρωην ερχεται πότε πότε, γιατί δεν μένει και πολύ μακρια.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 07 Μαρ 2015, 18:24

Black Lady έγραψε:
Buster Keaton έγραψε:

Έχεις και συ την άποψη ότι ο αυνανισμός για τους άντρες είναι μόνο κάποιο υποκατάστατο; Μόνο κάποια λύση ανάγκης λόγω έλλειψης γυναίκας; Είναι λάθος αυτό.
0 .

Black Lady
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Black Lady » 08 Μαρ 2015, 13:32

Χαοτικός έγραψε:
Black Lady έγραψε:
Buster Keaton έγραψε:

Έχεις και συ την άποψη ότι ο αυνανισμός για τους άντρες είναι μόνο κάποιο υποκατάστατο; Μόνο κάποια λύση ανάγκης λόγω έλλειψης γυναίκας; Είναι λάθος αυτό.

για πες
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”