Τον κομμουνιστη πολλοι αγαπησαν, τον ναζιστη ουδεις
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Τον κομμουνιστη πολλοι αγαπησαν, τον ναζιστη ουδεις
παπάρα γουάιλντ ρέμπελ σε έχει φάει η ζήλια που με την υψηλού επιπέδου μαρξιστική μου κατάρτιση έχω χτυπήσει όλες τις γκόμενες του φρη. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Nandros έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Με αφορμη τη δηλωση του αδερφου του Κ. Σπεισι για τον πατερα τους...
Ο πατέρας μας ήταν ναζί και παιδόφιλος
We give a shit for the δηλωση του αδερφου του Κ. Σπεισι για τον πατερα τους!
Επίσης οι Φίννοι, Βάλτοι, Πολωνοί, κλπ ΑνατολικοΕυρωπαίοι εξισώνουν τον Ναζισμό με τον Καμμουνισμό και πολύ καλά κάνουν! Εγκληματίες οι μεν, εξίσου εγκληματίες οι δε!
Τα δε botάκια του Περισσού μπορούν να πήξουν ελεύθερα!![]()
.
Nandros δικαιο εχεις αλλα που να το βρεις;

2 οψεις του ιδιου νομισματος.
Πουλημενα τομαρια οι αρχηγοι και οι ακολουθοι τους.

0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:παπάρα γουάιλντ ρέμπελ σε έχει φάει η ζήλια που με την υψηλού επιπέδου μαρξιστική μου κατάρτιση έχω χτυπήσει όλες τις γκόμενες του φρη.
Ποιον απο ολους;
.gif)
Σε ψαχνει η πεπυ:

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ρεκ_ _μας έγραψε:αυτός που συνένωσε όλο αυτό το συνοθύλευμα θεωριών μικροαστικής επαναστατικότητας σε ενιαία ιδεολογία ήταν ο ροζέ ντεμπρέ, γάλλος θεωρητικός του πολιτικού εξτρεμισμού και της αντάρτικης δράσης στην πόλη
Εισαι σιγουρος?
Δεν νομιζω οτι ο Ντεμπρε ειχε σχεση με την αμερικανικη Νιου Λεφτ και την ΣτΦ
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:αυτός που συνένωσε όλο αυτό το συνοθύλευμα θεωριών μικροαστικής επαναστατικότητας σε ενιαία ιδεολογία ήταν ο ροζέ ντεμπρέ, γάλλος θεωρητικός του πολιτικού εξτρεμισμού και της αντάρτικης δράσης στην πόλη
Εισαι σιγουρος?
Δεν νομιζω οτι ο Ντεμπρε ειχε σχεση με την αμερικανικη Νιου Λεφτ και την ΣτΦ
ναι ρε. η κριτική θεωρία είναι στο περιεχόμενο της ετερογενής, δλδ ένα τουρλουμπούκι νεομαρξιστικών του κώλου απόψεων, που ξεκινούν από την κριτικη της αστικής κουλτούρας γενικά και καταλήγουν στο τι χρώμα βρακί ταιριάζει με λιλά κάλτσες.
η αμερικάνικη νέα αριστερά εκφράστηκε ως πανδημοκρατικό φιλειρηνικό κίνημα στη δεκαετία του 60 μέσα από τις γραμμές των χίπιδων και συνεχίζει ως σήμερα ξεκινώντας με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των μειονοτήτων και καταλήγοντας στο δικαίωμα των γριών να κλάνουν όπου γουστάρουν.
η ευρωπαϊκή πήρε άλλο δρόμο βασιζόμενη από τη μία ιδεολογικά στην τρομοκρατική δράση των γάλλων αναρχικών του 19ου αιώνα αλλά και στην υπονομευτική πολιτική διαχείριση του καπιταλισμού επιταχύνοντας την διαδικασία αποσύνθεσης του. καλή ώρα ο σύριζα και φέξε μου και γλίστρησα.
σε παγκόσμιο επίπεδο εκφράζεται μέσα από το κίνημα της παγκοσμιοποίησης ως μια αστική ανταρσία κατά όλων των αρχών της αστικής κοινωνίας και κάθε δρόμος και τζαμί. ότι να ναι δλδ.
βασικά δεν είναι τίποτα άλλο από μια πρόσκαιρη κάθε φορά ελιτίστικη προσέγγιση των κοινωνικών προβλημάτων και την επίλυση τους μέσα από μοδάτα πολιτικά ρεύματα που ξεφουσκώνουν μόλις παρουσιαστεί το νεότερο.
και στο τέλος αποδεδειγμένα δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να αντιπαρατίθενται στην ''παλαιά αριστερά'', δλδ στη μαρξιστική-λενινιστική θεωρία και πρακτική των κομμουνιστικών κομμάτων υπονομεύοντας τα, αναζητώντας νέες αντιαστικές δυνάμεις γιατί η εργατική τάξη είναι λένε αμαθής και αλλοτριωμένη από τη μαζική αστική κουλτούρα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ρε μπαγασα εσυ που τα εχεις διαβασει ολα αυτα ? Θα με κουφανεις τελειως
Κανενα βιβλιο για ολους αυτους τους παπαρες ξερεις να μου πεις?
Παντως οπως ειπες τον Ντρεμπρε τον ειχα για πιο ''αριστεριστη'' ενω οι Νιου Λεφτηδες ειναι ροζουλι για αυτο δεν εβλεπα συνδεση αναμεσα τους
Κανενα βιβλιο για ολους αυτους τους παπαρες ξερεις να μου πεις?
Παντως οπως ειπες τον Ντρεμπρε τον ειχα για πιο ''αριστεριστη'' ενω οι Νιου Λεφτηδες ειναι ροζουλι για αυτο δεν εβλεπα συνδεση αναμεσα τους
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μπαγασα εσυ που τα εχεις διαβασει ολα αυτα ? Θα με κουφανεις τελειως
Και μενα αυτη η ερώτηση προβληματιζει αλλα το γατονι δεν παραδέχεται οτι ειναι απόφοιτος τουλάχιστον του ινστιτούτου μαρξισμου-λενινισμου της Μοσχας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ
ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μπαγασα εσυ που τα εχεις διαβασει ολα αυτα ? Θα με κουφανεις τελειως
Και μενα αυτη η ερώτηση προβληματιζει αλλα το γατονι δεν παραδέχεται οτι ειναι απόφοιτος τουλάχιστον του ινστιτούτου μαρξισμου-λενινισμου της Μοσχας.

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... dv0682lvKA

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μπαγασα εσυ που τα εχεις διαβασει ολα αυτα ? Θα με κουφανεις τελειως
Διδασκουν μαρξισμο-λενινισμο στα ΕΠΑΛ?

0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Οχι ρε, υπηρχε τετοιο ιδρυμα στα σοβιετικα χρονια Институт марксизма-ленинизма при ЦК КПСС. Καπου εχω και το πτυχιο του πατερα μου που το εχει περασει 

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ