Διάβασες το σατανιασμένο βιβλίο του Φρόυδ Τοτέμ και Ταμπού.
Και εκτός του ότι θες να πεις πως η θυσία του Χριστού βασίζεται στον τοτεμισμό,
προσπαθείς να παρουσιάσεις τον Ιεχωβά ως αιμοδιψές βαμπίρ.
Θεία κοινωνία .... κανιβαλισμός!
-
tanipteros
- Basic poster

Re: Θεία κοινωνία .... κανιβαλισμός!
Χρίστος Έλ έγραψε:Διάβασες το σατανιασμένο βιβλίο του Φρόυδ Τοτέμ και Ταμπού.
Και εκτός του ότι θες να πεις πως η θυσία του Χριστού βασίζεται στον τοτεμισμό,
προσπαθείς να παρουσιάσεις τον Ιεχωβά ως αιμοδιψές βαμπίρ.
όχι δεν το διάβασα και η νεκροφαγία δεν είναι τοτεμισμός είναι διαστροφή
για τον Γιαχβέ δεν είπα τίποτα εδώ.
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Ο γεμάτος δαιμόνια φρόυδ απέδειξε αν και άθεος πως το προπατορικό αμάρτημα είναι αληθινό.
Και όλες οι θυσίες στο τοτέμ μαζί με το γεύμα που μοιράζονται με τον Θεό-Τοτέμ οφείλονται στην ενοχή.
Όταν λέω εγώ ότι και οι άλλες θρησκείες περιέχουν αλήθεια, έστω και παραποιημένες, δεν ακούει κανείς. Δεν δανείστηκε η Βίβλος τίποτα, είναι κοινή παράδοση αφού όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα.
Η ενοχή είναι μέσα μας και προυπήρχε της πράξης.
Σκατά στα μούτρα των άθεων που λένε ότι γεννηθήκανε από ζευγάρι πιθήκων στην Αφρική και ότι υπήρχαν τουλάχιστον 5-6 ζευγάρια.
Ηλίθιοι κολασμένοι, ένα ζευγάρι έφτιαξε ο Θεός, όχι 5-6.
Καθυστερημένοι πίθηκοι, ο δημιουργισμός σας συνέτριψε και δεν το πήρατε χαμπάρι ούτε πρόκειται. Καθήστε εκεί στην αθείλα και περιμένετε τον Άγγελο του Θανάτου να σας επισκεφτεί και να σας κάνει φέτες με την ρομφαία.
Θεία Κοινωνία = ξέπλυμα αμαρτιών.
Δεν λαμβάνει ο άνθρωπος την Θεία Φύση. Γίνεται συμβολικά καθαρός σαν τον Θεό.
Θέωση=διδασκαλία του Σατανά
Ο άνθρωπος δεν είναι Θεός ούτε μπορεί να γίνει Θεός και αθάνατος.
Αθάνατος είναι όσο αναγνωρίζει τον Δημιουργό Του και δεν λαμβάνει κανένα δώρο αθανασίας. Γιατί μετά μπορεί αυτό να το εκμεταλλευτούν οι κακοί και να κάνουν κακό αιώνια, χωρίς να γίνεται να πεθάνουν γιατί ο Θεός τους έκανε αθάνατους.
Κακώς οι ορθόδοξοι πιστεύουν στην Θέωση, είτε του παλιού είτε του νέου ημερολογίου. Βιάζεστε να γίνετε αθάνατοι για να κάνετε διαολιές;
Και όλες οι θυσίες στο τοτέμ μαζί με το γεύμα που μοιράζονται με τον Θεό-Τοτέμ οφείλονται στην ενοχή.
Όταν λέω εγώ ότι και οι άλλες θρησκείες περιέχουν αλήθεια, έστω και παραποιημένες, δεν ακούει κανείς. Δεν δανείστηκε η Βίβλος τίποτα, είναι κοινή παράδοση αφού όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα.
Η ενοχή είναι μέσα μας και προυπήρχε της πράξης.
Σκατά στα μούτρα των άθεων που λένε ότι γεννηθήκανε από ζευγάρι πιθήκων στην Αφρική και ότι υπήρχαν τουλάχιστον 5-6 ζευγάρια.
Ηλίθιοι κολασμένοι, ένα ζευγάρι έφτιαξε ο Θεός, όχι 5-6.
Καθυστερημένοι πίθηκοι, ο δημιουργισμός σας συνέτριψε και δεν το πήρατε χαμπάρι ούτε πρόκειται. Καθήστε εκεί στην αθείλα και περιμένετε τον Άγγελο του Θανάτου να σας επισκεφτεί και να σας κάνει φέτες με την ρομφαία.
Θεία Κοινωνία = ξέπλυμα αμαρτιών.
Δεν λαμβάνει ο άνθρωπος την Θεία Φύση. Γίνεται συμβολικά καθαρός σαν τον Θεό.
Θέωση=διδασκαλία του Σατανά
Ο άνθρωπος δεν είναι Θεός ούτε μπορεί να γίνει Θεός και αθάνατος.
Αθάνατος είναι όσο αναγνωρίζει τον Δημιουργό Του και δεν λαμβάνει κανένα δώρο αθανασίας. Γιατί μετά μπορεί αυτό να το εκμεταλλευτούν οι κακοί και να κάνουν κακό αιώνια, χωρίς να γίνεται να πεθάνουν γιατί ο Θεός τους έκανε αθάνατους.
Κακώς οι ορθόδοξοι πιστεύουν στην Θέωση, είτε του παλιού είτε του νέου ημερολογίου. Βιάζεστε να γίνετε αθάνατοι για να κάνετε διαολιές;
0 .
..
-
tanipteros
- Basic poster

είδες πόσο βιάζονται για να διαολιστούν? Δεν κρατιουνται !!!
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
tanipteros
- Basic poster

εγω πάλι δεν κατάλαβα γιατί αν γίνουν πολλά τα αθανατα όντα ο Θεός τι παθαίνει χάνει την ηγεσία του ότι είναι Θεός?
Τι βλακεία σκέψη είναι αυτή πάλι. Δεν μπορώ να καταλάβω.
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Χρίστος Έλ έγραψε:Όταν λέω εγώ ότι και οι άλλες θρησκείες περιέχουν αλήθεια, έστω και παραποιημένες, δεν ακούει κανείς. Δεν δανείστηκε η Βίβλος τίποτα, είναι κοινή παράδοση αφού όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα.
παπάρια ρατσιστής είσαι.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

tanipteros έγραψε:εγω πάλι δεν κατάλαβα γιατί αν γίνουν πολλά τα αθανατα όντα ο Θεός τι παθαίνει χάνει την ηγεσία του ότι είναι Θεός?
Μόνο ο Θεός έχει την αθανασία, γιατί αυτός δίνει την ζωή! Πως είναι δυνατόν το δημιούργημά Του να αποκτήσει την αθανασία;!
Η αιώνια ζωή είναι μόνο πλάι στον Θεό. Χωρίς τον Θεό, Πηγή Ζωής, όλα πεθαίνουν.
Δεν είναι καθόλου βλακεία. Να αναφέρουμε και τα λάθη της Ορθοδοξίας. Και δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνούν μαζί μου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Αν είναι κάτι σωστό δεν με νοιάζει ποιος το λέει, ούτε μπορεί ο καθένας να με πει ΜτΙ.
Και άλλη βλακεία είναι που εσείς οι άθεοι ορθόδοξοι προσκυνάτε ένα εκατομμύριο άγιους. Στο τέλος δεν θα μείνει θέση και αξία για τον Υιό και τον Πατέρα.
Εντάξει να τους τιμάτε. Αλλά καταντήσατε να τους θεωρείτε θεούς. Από τον Θεό δεν παίρνουν δύναμη αυτοί;;;
Άντε μην τα πάρω πάλι με την Ορθοδοξία. Ορθοδοξία θα υποστηρίξω υποκριτικά μόνο και μόνο για την Ελλάδα, από εκεί και πέρα είναι γεμάτη λάθη.
Και σε πολλά πράγματα έχουν δίκιο οι μάρτυρες του Ιεχωβά, αν και δεν τους πάω ούτε αυτούς. Αλλά γιατί να κρατούν την αποκλειστικότητα; Απαγορεύεται να πιστεύω και εγώ κάτι ίδιο και παρόμοιο;
Ορθόδοξοι, μην με πείτε ΜτΙ, αλίμονό σας φασίστες. Μόνο και μόνο για την Ελλάδα σας υποστηρίζω όπως και τα χρυσαυγίτικα σιχάματα.
0 .
..
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Όταν λέω εγώ ότι και οι άλλες θρησκείες περιέχουν αλήθεια, έστω και παραποιημένες, δεν ακούει κανείς. Δεν δανείστηκε η Βίβλος τίποτα, είναι κοινή παράδοση αφού όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα.
παπάρια ρατσιστής είσαι.
Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΕΚΝΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
0 .
..
-
tanipteros
- Basic poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Όταν λέω εγώ ότι και οι άλλες θρησκείες περιέχουν αλήθεια, έστω και παραποιημένες, δεν ακούει κανείς. Δεν δανείστηκε η Βίβλος τίποτα, είναι κοινή παράδοση αφού όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα.
παπάρια ρατσιστής είσαι.
με διαστημόπλοια μας φέραν και μας αμολήσανε καλά δεν το θυμάσαι?
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Χρίστος Έλ έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Εσύ να ιδρυσεις τη χριστελληνική θρησκεία.
Θα είμαι πιστός ακόλουθος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.