Το αστυνομικό μυθιστόρημα της ημέρας.

Φωτογραφία, Ζωγραφική, Γλυπτική κλπ.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Το αστυνομικό μυθιστόρημα της ημέρας.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 23 Οκτ 2017, 12:41

Πώς άλλαξε η ζωή του αλήθεια μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
Είχε χρήματα , μετοχές φίλους όμορφο δωμάτιο και μια όμορφη πολύ όμορφη κοπέλα να συνοδέψει αύριο.
Τακτοποιήθηκε και ετοιμάστηκε για ύπνο, όταν σκέφτηκε τον Αντόνιο.
Μετά το γραφείο δεν μιλήσανε. Τώρα ήτανε αργά αλλά αύριο πρωί θα τον έπαιρνε τηλέφωνο στην πανσιόν.
Ξάπλωσε ,το κρασί , μαζί με την όμορφη βραδιά βοήθησαν για να κοιμηθεί αμέσως.
Ο Μάρκο ξύπνησε πρωί , θα περνούσε από τους δικηγόρους και μετά όλοι μαζί είχανε ραντεβού στο εστιατόριο του Βιτόριο με την οικογένεια του.
Θα έπρεπε να παραλάβουν τις μετοχές και να υπογράψουν κάποια χαρτιά για να μπορούν να δουλέψουν οι δικηγόροι σαν εκπρόσωποι τους.
Ο Τσεζ κοιμήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε έφτασε σχεδόν μεσημέρι και ακόμα ήτανε στο κρεβάτι όταν τον κάλεσε ο Αντόνιο.
Είδες καθόλου χρηματιστήριο σήμερα ;
Μόλις ξύπνησα και να σου πω και κάτι ποτέ στην ζωή μου δεν είδα χρηματιστήριο απάντησε ο Τσεζ γελώντας.
Ωραία σε ενημερώνω ότι μετά την χθεσινή πώληση υπάρχει ζήτηση χωρίς προσφορά έτσι ανέβηκε άλλα 30 σεντς.
Όλο το χρηματιστήριο βουίζει ακόμα από τα χθεσινά.
Κάπου σε κάποια εφημερίδα είδα και άρθρο σχετικά.
Α ξέχασα να σου πω και τα δικά μου τα ευχάριστα ο Νίκολα μου πρόσφερε δουλειά στο γραφείο του.
Ο Τσεζ αν και νυσταγμένος άκουγε τον Αντόνιο τόση ώρα χωρίς να τον διακόπτει .Περίμενε να τελειώσει και τώρα που τελείωσε του λέει.
Είμαι ερωτευμένος.
Ω εδώ σου μιλώ τόση ώρα για χρήματα για δουλειά αλλάζουν οι ζωές μας και σύ μου μιλάς για έρωτες;
Μα ο έρωτας αλλάζει τις ζωές μας όχι το χρήμα.
Ναι να μην είχες χρήματα να έχεις ρούχα να μην έχεις φαγητό και στέγη και να σου πω εγώ τι έρωτες θα είχες.
Ο Τσέζ σκέφτηκε την ζωή του πριν λίγο καιρό , αν και θα ήθελα να μην είχες δίκιο δυστυχώς έχεις. Πάντως χάρηκα που με πήρες τηλέφωνο , χάρηκα που έχεις δουλειά γιατί το αξίζεις χάρηκα και που με ξύπνησες γιατί θα πρέπει να ετοιμαστώ να βγω με μια πολύ όμορφη κοπέλα.
Σε αφήνω είμαι στο γραφείο ο Νίκολα , μου έδωσε δουλειά και περιμένει πολλά από μένα έτσι πρέπει να ξεκινήσω ,καλημέρα θα τα πούμε το βράδυ στο μπαράκι;
Δεν ξέρω εξαρτάται από πολλά θα δούμε.
Ο Μάρκο μαζί με τους δικηγόρους έφτασαν στο εστιατόριο του Βιτόριο που τους περίμενε η οικογένεια του Βιτόριο.
Εκεί εξήγησε τα πάντα , σε λίγο η οικογένεια είχε τις μετοχές στα χέρια τους και υπέγραφαν τα χαρτιά για τους δικηγόρους.
Στην συνέχεια ο Μάρκο είπε ,με αυτές τις υπογραφές θα μπορέσουμε να τρέξουμε την εταιρεία και παράλληλα να ενοικιάσουμε τα ακίνητα σας.
Η χήρα του Βιτόριο τότε είπε, το ακίνητο που είναι απέναντι το εγκαταλελειμμένο, όταν θα υπάρξει υποψήφιος θα πρέπει να τον δώ και να τον εγκρίνω γιατί ο Βιτόριο πάντα μου έλεγε σε αυτό το κτίριο δεν μπαίνει κανείς εκτός αν είναι πολύ δικός μας άνθρωπος.
Ωραία μόλις υπάρξει υποψήφιος σας υπόσχομαι να τον εγκρίνετε εσείς είπε ο Μάρκο δείχνοντας τον σεβασμό του στην γυναίκα του Βιτόριο.
Αυτή χαμογέλασε και είπε δεν είχε άδικο ο Βιτόριο που σε αγαπούσε τόσο.
Ο Τσεζ ετοιμάστηκε ,κατέβηκε στην καφετέρια , ήπιε το καφεδάκι του και περίμενε την Σύλβια.
Αυτή έφτασε με ένα φόρεμα που κολάκευε το όμορφο κορμί της χωρίς όμως να είναι προκλητικό.
Είσαι πολύ όμορφη της είπε ο Τσεζ.
Σε ευχαριστώ και εσύ καλούλης είσαι του είπε περιπαιχτικά αυτή με ένα χαμόγελο.
Θα πάρεις κάτι ή θα φύγουμε αμέσως;
Όχι είχα κατέβει πριν έχω πάρει καφεδάκι καλλίτερα να πηγαίνουμε.
Σηκώθηκαν βγήκανε έξω πήρανε ταξί και φύγανε.
Από τότε είχανε περάσει τέσσερεις μέρες .Κάθε μέρα ήτανε μαζί , κάθε μέρα ο Τσεζ την ερωτευόταν όλο και περισσότερο , περίμενε πότε θα περάσει η ώρα για να είναι μαζί της.
Με τον Αντόνιο μιλούσε στο τηλέφωνο και είχε να τον δει από τότε που αγόρασε τις μετοχές.
Όλο του τον χρόνο τον ξόδευε στην Σύλβια .Τις είχε πει τα πάντα για τον εαυτό του και ήξερε τα πάντα για αυτήν.
Τις είπε για την Χουανίτα , για την σχολή , για τον φίλο που έχασε άδικα , για την πανσιόν για το νόμισμα για το κρατητήριο για τον Αντόνιο για τις μετοχές για όλα .
Δεν είχε κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του, ο Τσέζ ήτανε πολύ ερωτευμένος και πολύ χαρούμενος.
Απόψε το βράδυ είχε κανονίσει να πάνε να φάνε μαζί στου Βιτόριο.
Η Σύλβια ενημέρωσε τον Αστυνόμο για όλα.
Αυτός τότε είπε δηλαδή λάθος άνθρωπο παρακολουθούμε;
Αυτός απλά είναι ένας τυχεράκιας που έτυχε να του πετάξουν ένα νόμισμα;
Δεν ξέρω μου φαίνονται πολλές οι συμπτώσεις.
Να είσαι από κοντά του ακόμα λίγες μέρες και βλέπουμε.
Η Σύλβια επανέλαβε ότι ο Τσεζ είναι άκακος και αθώος ότι δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωση ,αλλά συμφώνησε να συνεχίσει την παρακολούθηση.
Ο Μάρκο ήτανε πολύ ευχαριστημένος οι δικηγόροι τον ενημέρωσαν για όσα είχανε γίνει.
Σε λίγες μέρες η εταιρεία θα είχε αγοράσει στα χαρτιά πολύ φτηνά ένα στόλο από φορτηγά αυτοκίνητα και τα υπόλοιπα λεφτά θα δίνονταν κάτω από το τραπέζι.
Αυτό θα ήτανε και το πρώτο βήμα.
Ο Αντόνιο δεν το πίστευε αυτό που διάβαζε στην εφημερίδα ,εταιρεία που αγόρασε μετοχές ο Τσεζ ,αγόρασε ένα στόλο από φορτηγά αυτοκίνητα σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Μόνο από αυτή την κίνηση η μετοχή της εταιρείας θα εκτοξευότανε στα ύψη και ακόμα δεν πέρασε ούτε μήνας.
Περίμενε με αγωνία να ανοίξει το χρηματιστήριο και πράγματι η μετοχή από τα πρώτα κιόλας λεπτά έφτασε τα 2 δολάρια .
Οι δέκα χιλιάδες του φίλου του ήδη έχουν γίνει 40.000 αποφάσισε να καλέσει τον Τσέζ στο τηλέφωνο.
Ο Τσεζ ήτανε αγκαλιά με την Σύλβια , όλο το βράδυ κάνανε έρωτα με τόσο πάθος που φοβήθηκε ότι τους άκουσε όλη η πόλη. Τώρα την είχε στην αγκαλιά του και δεν θα την άφηνε ποτέ να του φύγει.
Σκεφτότανε την ωραία βραδιά στου Βιτόριο και την κατάληξη της όταν χτύπησε το τηλέφωνο ήτανε ο Αντόνιο που ούρλιαζε από την χαρά του ο Τσεζ του είπε ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα και του το έκλεισε.
Η Σύλβια γύρισε και του έδωσε ένα φιλί.
Δεν βγήκανε από το δωμάτιο όλη μέρα. Ακόμα και όταν πείνασαν εκεί φάγανε.
Χαιρόντουσαν ο ένας τον άλλον χωρίς πολλά λόγια.
Ο Μάρκο ενημερώθηκε για όλα και είπε να προχωρήσουνε στο δεύτερο βήμα.
Κλείσιμο συμβολαίων μεταφορών με τις μεγαλύτερες εταιρείες σε χαμηλές τιμές.
Δεν τον ένοιαζε αν έχανε τα μαύρα χρήματα του Βιτόριο θα έκρυβαν την ζημιά φτάνει να ανεβαίνει η μετοχή της εταιρείας.
Έπρεπε να την ανεβάσει πολύ να πουλήσει και να ξεπλύνει τα μαύρα χρήματα του Βιτόριο έτσι η οικογένεια θα είχε νόμιμα χρήματα.
Ο Τσεζ ζούσε τον έρωτα με την κοπέλα του , ο Αντόνιο πάλευε να του μιλήσει αλλά αυτό ήτανε αδύνατον.
Η Σύλβια ενημέρωσε τον Τσεζ ότι , σήμερα δεν θα ήτανε μαζί γιατί έπρεπε να πάει σε μια συνάντηση για την δουλειά της.
Έτσι ο Τσεζ αφού έμεινε μόνος στο δωμάτιο του κάλεσε τον Αντόνιο και του έδωσε τον χρόνο που ήθελε.
Ο Αντόνιο του είπε ότι η μετοχή της εταιρείας έφτασε στα 8 δολάρια και ότι οι 10.000 δολάρια που επένδυσε τώρα είχανε γίνει 160.000 και ο Τσεζ παλάβωσε.
Δεν μου κάνεις πλάκα έτσι ;
Με αυτά τα πράγματα δεν κάνουμε πλάκα είπε ο Αντόνιο γεμάτος περηφάνια.
Ο Τσέζ ένοιωσε άσχημα για την συμπεριφορά του στον Αντόνιο αλλά φέρνοντας για μια στιγμή την εικόνα της Σύλβιας και όσα πέρασε αυτές τις μέρες γρήγορα οι τύψεις του έφυγαν.
Δηλαδή αν πουλήσουμε αύριο θα έχουμε 160.000 ;
Ναι αλλά δεν πρέπει να πουλήσουμε ακόμα δεν έφτασε η ώρα είπε ο Αντόνιο.
Α ξέχασα να σου πω , έφυγα από την πανσιόν νοίκιασα σπίτι κοντά στην δουλειά και έχω και τηλέφωνο πάρε χαρτί και γράφε.
Τότε θυμήθηκε ο Τσέζ ότι έπρεπε και αυτός να κάνει κάτι με το τηλέφωνο γιατί αυτό που είχε ήτανε αυτό που του έδωσαν οι δικηγόροι. Έγραψε το τηλέφωνο του Αντόνιο και αποφάσισε να πάει να αγοράσει δικό του τηλέφωνο.
Η Σύλβια κοιτούσε τον Αστυνόμο.
Τέσσερεις μέρες δεν έδωσες σημεία ζωής και οι άνθρωποι ανησύχησαν ότι κάτι σου συμβαίνει.
Τέσσερεις μέρες δεν βγήκατε από το ξενοδοχείο τι κάνατε τόσες μέρες;
Η Σύλβια του είπε διάφορες δικαιολογίες και στο τέλος του επανέλαβε την γνώμη της για τον Τσέζ.
Ωραία , πηγαίνεις μαζεύεις τα πράγματα σου και επιστρέφεις στην υπηρεσία σου είπε ο αστυνόμος.
Η Σύλβια τότε πάγωσε.
Αυτό που δεν ήθελε να συνειδητοποιήσει τόσες μέρες την έκανε ο αστυνόμος να το αισθανθεί αμέσως.
Ήτανε ερωτευμένη με τον Τσεζ. Ναι ήτανε ερωτευμένη μαζί του.
Τώρα τι γίνεται;
Πως να του πει όλη την αλήθεια;
Ο αστυνόμος κοιτούσε την όμορφη αστυνομικό, τι συμβαίνει τις λέει υπάρχει κάτι που δεν μας το είπες;
Όχι απάντησε αυτή ,μαζεύω και επιστρέφω στην υπηρεσία μου.
Ο Τσεζ σκεφτότανε την Σύλβια και προσπαθούσε με τους στίχους του αγαπημένου του ποιητή να εκφράσει αυτό που ένοιωθε. Είχε χαρεί για το αποτέλεσμα στο χρηματιστήριο αλλά περισσότερο το μυαλό του το είχε στην Σύλβια.
Θυμήθηκε την Χουανίτα και τις συμβουλές του φίλου του.
Γίνεσαι πολύ γρήγορα κτητικός. Άσε το πράγμα να κυλάει μόνο του. Μην γίνεσαι πιεστικός μόνο από αυτό τα χαλάς όλα.
Αυτή την φορά όμως ήτανε σίγουρος για αυτό που ένοιωθε αυτός και η Σύλβια ,έτσι σήμερα θα τις μιλούσε.
Κατέβηκε στην καφετέρια και κοιτούσε την είσοδο.
Είχε βραδιάσει αλλά η Σύλβια δεν έλεγε να έρθει. Αποφάσισε να ρωτήσει στην ρεσεψιόν. Η Κύρια έχει φύγει και μας άφησε αυτό το μήνυμα για σας.
Η καρδιά του Τσεζ ήτανε έτοιμη να σπάσει , ανοίγει το μήνυμα και διαβάζει με προσοχή.
Ένα αστέρι σίγουρα δεν μπορείς να το δεις αν πάνω του πατάς...
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Οκτ 2017, 13:55

καλά το πας αλλά βάλε επειγόντως στην πλοκή φόνο από ζήλια και αβέρτα κέρατο και καμιά σεξουαλική παρέκκλιση αλλιώς το χασες. για να πάρεις καμιά ιδέα δες κανα τούρκικο ή καλύτερα μεξικάνικο σήριαλ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 23 Οκτ 2017, 14:39

Δεν μπορούσε να το πιστέψει , ήτανε ο αγαπημένος του στίχος από τον αγαπημένο του ποιητή.
Δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει , δεν μπορούσε να καταλάβει πως μπόρεσε να φύγει μετά από όσα πέρασαν.
Ξαφνικά η ζωή του, έγινε χάλια, δεν τον ενδιέφερε τίποτα έτσι βρέθηκε στο μπαράκι της πανσιόν να τα πίνει παρέα με τον μπάρμαν που προσπαθούσε να του φτιάξει το κέφι.
Τέσσερεις μέρες πέρασαν από τότε που έφυγε η Σύλβια. Ο Τσεζ όλες αυτές τις μέρες κοιμότανε, έπινε και πάλι κοιμότανε. Ο Αντόνιο θα πρέπει να τον πήρε καμιά δεκαριά φορές τηλέφωνο αλλά ο Τζες δεν του απαντούσε.
Σήμερα ήτανε η πρώτη μέρα που ξύπνησε με φώς ημέρας.
Ήτανε απόγευμα , αποφάσισε να κατέβει για ένα καφέ.
Στην καφετέρια κάθισε στο ίδιο τραπέζι και θυμήθηκε το σχόλιο της Σύλβιας για τους καφέδες που ήπιε και την αμηχανία του .
Ένοιωσε χάλια , σηκώθηκε και αποφάσισε να περπατήσει.
Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο βρέθηκε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη , μια κοπελίτσα έπαιζε βιολί στον δρόμο έπαιζε μια ευχάριστη σόλο σονάτα κλασικού έργου.
Ο Τσεζ στάθηκε και άκουγε συγκινημένος.
Άρχισε το παιχνίδισμα στο μυαλό του.
Σαν κινηματογραφική ταινία πέρασαν οι τελευταίες μέρες τις ζωής του με τις πιο συνταρακτικές στιγμές να πατάνε στις νότες της μουσικής που άκουγε.
Θυμήθηκε την χαρά που ένοιωσε όταν του πέταγαν ένα καλό χαρτονόμισμα έτσι έβγαλε ένα 100 δόλαρο αλλά δεν το πέταξε στην θήκη του βιολιού , έσκυψε και το έβαλε με σεβασμό.
Η κοπελίτσα συγκινήθηκε και αυτό ακούστηκε με ένα φάλτσο στο παίξιμο της.
Ο Τσεζ συνέχισε την βόλτα του , όταν κτύπησε το κινητό του.
Ήτανε ο Αντόνιο, αποφάσισε να του μιλήσει, καλημέρα.
Επιτέλους σε ψάχνω τόσες μέρες , έγινες πλούσιος.
Δηλαδή ρώτησε ο Τσεζ, πόσο αξίζουν οι μετοχές;
Αντέχεις να το ακούσεις;
Έλα Αντόνιο δεν είμαι στα καλύτερα μου σε παρακαλώ πες αυτό που θέλεις να μου πεις , είπε ο Τσεζ γκρινιάζοντας.
Οι μετοχές σου αξίζουν 700.000 δολάρια , αν τώρα αποφασίσεις να τις πουλήσεις σε μία ώρα θα έχεις 700.000
Εντάξει θα σε πάρω τηλέφωνο είπε ο Τσεζ ατάραχος.
Όχι φίλε δεν γλυτώνεις έτσι , σίγουρα πρέπει να με καλέσεις για να το γιορτάσουμε.
Εντάξει αλλά περίμενε τηλέφωνο μου απάντησε πάλι με ψυχρότητα ο Τσεζ.
Συνέχισε την βόλτα και σκεφτότανε τι έφταιξε και έφυγε η Σύλβια.
Το μυαλό του όλη την ώρα ήτανε εκεί.
Ο Τσεζ καθώς περπατούσε άκουγε την μουσική του βιολιού και σκεφτότανε διάφορα όταν η μουσική σταμάτησε ξαφνικά.
Πάει για καφέ και πρωινό σκέφτηκε χαμογελώντας, ήτανε το πρώτο του χαμόγελο μετά από μέρες.
Η κοπελίτσα που έπαιζε βιολί σκεφτότανε ότι σήμερα έπρεπε να βρει σπίτι να φύγει από το δωμάτιο που την φιλοξενούσε η φίλη της, όμως τα λιγοστά χρήματα που έβγαζε με το βιολί δεν της έφταναν ούτε για να νοικιάσει δωμάτιο σε πανσιόν.
Δεν άντεχε να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις του αγοριού της φίλης της ούτε ήθελε να της δημιουργήσει πρόβλημα λέγοντας της το άσχημο κόλλημα που υφίσταται τόσες μέρες.
Ξαφνικά όπως έπαιζε βιολί βλέπει ένα ωραίο νεαρό αξύριστο ατημέλητο αλλά κομψό να στέκεται μπροστά της και να ακούει την μουσική της.
Βγάζει από την τσέπη του ένα 100 δόλαρο και το βάζει με προσοχή στην θήκη του βιολιού.
Τελικά υπάρχει θεός , υπάρχει και τύχη , σκέφτηκε ενώ της ξέφυγαν μερικές νότες από την συγκίνηση.
Μόλις έφυγε ο νεαρός σταμάτησε το βιολί πήρε τα χρήματα και αποφάσισε να πάει να μαζέψει τα πράγματα της για να πάει σε πανσιόν.
Ο Τζες συνέχισε να περπατάει όταν κατάλαβε ότι ήτανε μπροστά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο που κέρδισε τα πρώτα του χρήματα.
Μια μεγάλη αφίσα έγραφε ότι ενοικιάζεται, και περιέγραφε το κτίριο , είχε υπόγειο , ισόγειο και ένα διαμέρισμα στον πάνω όροφο.
Κοίταζε το κτίριο αρκετή ώρα και σκεφτότανε διάφορα.
Μαζί με τον φίλο του είχανε κάνει όνειρα για να ανοίξουν μια μπυραρία με ζωντανή μουσική.
Είχανε σχεδιάσει τα πάντα, ο φίλος του είχε βρει και το όνομα , <<Μουσικοί του δρόμου>> όπου θα έπαιζε κάθε βράδυ σαξόφωνο αυτός αλλά θα έπαιζαν και διάφοροι καλλιτέχνες του δρόμου , ο φίλος του ήτανε πολύ καλός σαξοφωνίστας .
Έπρεπε να βρει και σπίτι , θυμήθηκε τα λόγια του Αντόνιο θυμήθηκε ότι πρέπει να αλλάξει και το κινητό.
Όλες αυτές οι σκέψεις τον έφεραν ξαφνικά να καλεί τον αριθμό του τηλεφώνου της αφίσας.
Ήτανε ένα δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπούσε τον ιδιοκτήτη για την ενοικίαση του ακινήτου , μίλησε άφησε τα στοιχεία του εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ενοικίαση του ακινήτου και τους ενημέρωσε ότι σύντομα θα αλλάξει τηλέφωνο θα τους καλέσει ξανά για να τους δώσει τον καινούργιο αριθμό.
Η βόλτα ό φρέσκος αέρας του έκαναν καλό , είναι καιρός για να πάρει αποφάσεις σκέφτηκε και διέσχισε τον δρόμο για να πάει απέναντι στο εστιατόριο του Βιτόριο.
Τόσες μέρες δεν έτρωγε μόνο έπινε ήρθε η στιγμή να φάει κάτι και τρώγοντας να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη.
Η κοπελίτσα που έπαιζε βιολί έφτασε σπίτι της φίλης και άρχισε να μαζεύει τα πράγματα της λέγοντας της ένα σωρό ψέματα αποφεύγοντας την αλήθεια για να μην την πληγώσει.
Έχω βρει δουλειά και θα μένω στον χώρο της δουλειάς και άλλα πολλά.
Λίντα ξέρεις ότι εδώ μπορείς να μείνεις όσο θέλεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είπε η φίλη της.
Η Λίντα πήγε και αγκάλιασε την φίλη της δείχνοντας την αγάπη της.
Έτσι σφιχταγκαλιασμένες τις βρήκε το αγόρι της Μαρίας όταν μπήκε στο σπίτι.
Τι έγινε ρώτησε , η Μαρία απάντησε ,φεύγει η Λίντα ,βρήκε δουλειά και στέγη.
Αλήθεια είπε αυτός με ένα τόνο πίκρας.
Ναι είπε η Λίντα φεύγω αλλά δεν θα χαθούμε. Η φιλία μου με την Μαρία είναι τόσο δυνατή που τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει λόγια γεμάτα υπονοούμενα για το αγόρι της Μαρίας και κωδικοποιημένα με τέτοιο τρόπο για να πάρει το μήνυμα μόνο αυτός χωρίς να καταλάβει τίποτα η φίλη της.
Πού είναι αυτή η δουλειά ; Ρώτησε αυτός.
Θα σας πάρω να σας ενημερώσω είπε η Λίντα.
Αυτός προθυμοποιήθηκε να πάρει την βαλίτσα της Λίντας και να την μεταφέρει με το αμάξι αλλά αυτή αρνήθηκε ευγενικά και γρήγορα βρέθηκε στον δρόμο με τα λιγοστά της πράγματα στην στάση του λεωφορείου.
Ο Τσεζ είχε καθίσει στο τραπέζι που είχανε φάει μαζί με την Σύλβια , οι αναμνήσεις όμως δεν τον αποσυντόνισαν καθόλου.
Ίσως έχω γίνει λίγο σκληρόπετσος σκέφτηκε ικανοποιημένος από το φαγητό.
Ζήτησε ένα χαρτί και ένα στυλό από τον σερβιτόρο και άρχισε να καταστρώνει τα σχέδια του.
Έγραφε , σκεφτότανε πάλι έγραφε και πάλι σκεφτότανε.
Του πήρε αρκετή ώρα μέχρι να αισθανθεί ότι τα είχε βάλει όλα σε τάξη , είχε πει και δύο καφέδες μετά το φαγητό πλήρωσε και έφυγε.
Ο Μάρκο ενημερώθηκε από τους δικηγόρους ότι σχεδόν όλα τα ακίνητα του Βιτόριο ενοικιάσθηκαν ακόμα και για το εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το εστιατόριο του Βιτόριο εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.
Χάρηκε γιατί θα έπρεπε να έχει έσοδα νόμιμα και γρήγορα η οικογένεια για να μην χρειαστεί να αλλάξουν τα σχέδια του. Μαύρα χρήματα δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με τίποτα.
Τόνισε την ιδιαιτερότητα του ακινήτου και όσα τους είπε η γυναίκα του Βιτόριο και οι δικηγόροι τον ενημέρωσαν ότι ελέγχουν τον υποψήφιο ενοικιαστή .Ωραία απάντησε ο Μάρκο κάντε αυτά που πρέπει.
Ο Τσεζ είχε αγοράσει κινητό με καινούργιο αριθμό στο όνομα του ,πήρε ταξί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.
Κατεβαίνοντας από το ταξί θυμήθηκε την κοπελίτσα που έπαιζε βιολί με μια δόση συμπάθειας.
Ανέβηκε στο δωμάτιο έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε στο μπάνιο.
Η Σύλβια έκλαιγε απαρηγόρητη στην αγκαλιά της φίλης της.
Δεν ήξερε τι να κάνει, ερωτεύτηκε ένα άνθρωπο που ενώ ξέρει τα πάντα για αυτόν ,αυτός ξέρει μόνο τα ψέματα που ήτανε υποχρεωμένη να του πει.
Άδικα η φίλη της προσπαθούσε να την παρηγορήσει δίνοντας της ελπίδες.
Πρώτη φορά έβλεπε την Σύλβια να κλαίει. Γενικά η Σύλβια ήτανε πολύ σκληρή, μεγαλωμένη σε οικογένεια με αγόρια και με πατέρα αστυνομικό ,με μια δουλειά σε ένα ανδροκρατούμενο κόσμο είχε γίνει τόσο σκληρή και αντιμετώπιζε όλες τις καταστάσεις χωρίς να αφήνει τίποτα να την αγγίζει.
Τώρα όμως το ξέσπασμα της έδειχνε μια γυναίκα τρυφερή ερωτευμένη και απελπισμένη.
Να πάς να του μιλήσεις ,την συμβούλεψε η φίλη της.
H Σύλβια δεν μιλούσε δεν απαντούσε στις προτροπές της φίλης της, μόνο έκλαιγε έντονα ,στην αγκαλιά της φίλης της. Έκλαιγε συνέχεια χωρίς να σταματά βγάζοντας όλη την κρυμμένη ευαισθησία της.
Ο δικηγόρος του Μάρκο δεν πίστευε , στα στοιχεία που του έφεραν οι συνεργάτες του. Ο υποψήφιος ενοικιαστής ήτανε ένας εκλεκτός που είχε καλέσει μάλιστα από τηλέφωνο της οργάνωσης.
Ενημέρωσε την σύζυγο του Βιτόριο ή οποία αμέσως ενέκρινε την ενοικίαση του ακινήτου χαμηλώνοντας μάλιστα την τιμή.
Ο δικηγόρος ενημέρωσε τον Μάρκο ότι εγκρίθηκε ο ενοικιαστής από τους συνεργάτες που τον είχανε ελέγξει και από την σύζυγο του Βιτόριο σύντομα θα είχε νέα.
Η Λίντα είχε ακούσει για μια πανσιόν χάλια αλλά οικονομική και πήγε εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη .Έκανε τις απαραίτητες συνεννοήσεις πλήρωσε και πήρε το κλειδί του δωματίου.
Ανέβηκε πάνω ,το πρώτο που πρόσεξε ήτανε ότι η πόρτα στο δωμάτιο της ήτανε καινούργια.
Ακόμα φαινόντουσαν οι εργασίες αλλαγής στον τοίχο του δωματίου.
Ποιος να είναι άραγε ο φύλακας άγγελος της που της έβαλε τα 100 δολάρια στην θήκη σκεφτότανε.
Αύριο θα πάει ξανά στο ξενοδοχείο αν και ο Φύλακας του ξενοδοχείου γκρινιάζει συνεχώς μαζί της αυτή αύριο θα είναι εκεί ελπίζοντας να δει ξανά τον νεαρό.
Ο Αντόνιο κάλεσε τον Τζες στο κινητό αλλά το μήνυμα που άκουσε δεν του άρεσε καθόλου.
Ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείτε. Τι να έχει γίνει αναρωτήθηκε , ανησύχησε και αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο του Τζες.
Ο Τσεζ είχε περάσει τις επαφές του στο καινούργιο του κινητό κατέστρεψε το παλιό και το πέταξε.
Τώρα ήτανε στο ξενοδοχείο και κοιμότανε όταν τον κάλεσαν από την ρεσεψιόν.
Ο Αντόνιο ήτανε κάτω και τον περίμενε, ένοιωσε άβολα για το φέρσιμο του ενημέρωσε ότι σε λίγο θα κατέβει στην καφετέρια του ξενοδοχείου.
Άλλαξε γρήγορα και κατέβηκε κάτω , είδε τον Αντόνιο στην καφετέρια που του χάρισε το γνωστό χαμόγελο.
Με ανησύχησες το τηλέφωνο σου βγάζει μήνυμα ότι ο αριθμός δεν χρησιμοποιείτε.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 23 Οκτ 2017, 14:50

Ρεκ_ _μας έγραψε:καλά το πας αλλά βάλε επειγόντως στην πλοκή φόνο από ζήλια και αβέρτα κέρατο και καμιά σεξουαλική παρέκκλιση αλλιώς το χασες. για να πάρεις καμιά ιδέα δες κανα τούρκικο ή καλύτερα μεξικάνικο σήριαλ.

:laugh1: :laugh1:

Δεχόμαστε παραγγελιές ... :P

Είμαι σε δίλημμα μέσα σε 24 ώρες πληκτρολόγησα 54 σελίδες πολύ δουλειά πολύς κόπος και δεν κατάφερα να πληκτρολογήσω το ένα δέκατο από αυτά που είναι στο μυαλό μου.
Τώρα είμαι σε ένα σταυροδρόμι αν πάω επιλέξω το 1 πάω σε κάτι που θα είναι πάνω από 500 σελίδες αν επιλέξω το 2 περισσότερες σελίδες αν επιλέξω το 3 θα γεράσω γράφοντας.
Κάνω μία παύση ανασυγκρότηση δίσκου και επανέρχομαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 24 Οκτ 2017, 19:26

Ναι άλλαξα κινητό σήμερα ήτανε η τελευταία μέρα που λειτουργούσε το άλλο.
Αντόνιο συγνώμη για το φέρσιμο μου αλλά έγιναν πολλά όλες αυτές τις μέρες.
Ο Αντόνιο τον κοίταξε σοβαρά και του είπε. Έχεις συνειδητοποίηση ότι είσαι πλούσιος και όλα δείχνουν ότι όπως πάει η μετοχή σε λίγο θα είσαι εκατομμυριούχος;
Ναι και σε ευχαριστώ ,για αυτές τις μετοχές ήθελα να μιλήσουμε , θα χρειαστεί να τις πουλήσουμε γιατί θα χρειαστώ χρήματα.
Όλες ; Ρώτησε ο Αντόνιο;
Ο Αστυνόμος κοιτούσε τους δύο κυρίους της δίωξης του οικονομικού εγκλήματος στο γραφείο του.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά παρακολουθείτε μια μετοχή που πιστεύετε ότι γίνετε ξέπλυμα μαύρου χρήματος του οργανωμένου εγκλήματος;
Οι μέτοχοι είναι η οικογένεια του Βιτόριο γνωστού σε μας αλλά υπάρχει και κάποιος ο οποίος δεν έχει μητρώο και θέλετε πληροφορίες γι αυτόν;
Θα ήθελα τα στοιχεία αυτού του <<αθώου>>.
Ορίστε απάντησε ο ένας από τους δύο δίνοντας ένα χαρτί στον αστυνόμο.
Α το πουλάκι μου εγώ τον ξέρω είπε ο αστυνόμος.
Τον παρακολουθούσαμε καιρό τώρα αλλά δεν βρήκαμε τίποτα ενοχοποιητικό για αυτόν.
Θα φροντίσω διακριτικά να μάθω περισσότερα είπε ο αστυνόμος.
Με προσοχή όμως ,τόνισε πάλι ο ίδιος που του είχε δώσει τα χαρτιά , ξέρετε τέτοιες υποθέσεις παίρνουν χρόνια μέχρι να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία έτσι θα θέλαμε όλα να γίνουν διακριτικά και να μην καταλάβουν τίποτα.
Μην ανησυχείτε έχω το κατάλληλο άτομο για αυτή την δουλειά είπε ο αστυνόμος.
Αφού έφυγαν ο αστυνόμος σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε την Σύλβια.
Θέλω να έρθεις τώρα στο γραφείο μου.
Η Σύλβια φοβήθηκε ότι ο αστυνόμος έμαθε τι συμβαίνει με αυτήν και τον Τζες , αφού τα μέτρησε όλα σκεφτόμενη σε όλη την διαδρομή ,κατάληξε στο συμπέρασμα να υποβάλει την παραίτηση της. Στην κατάσταση που ήτανε δεν την ενδιέφερε τίποτα πια.
Δεν ξέρω από χρηματιστήρια και μετοχές απάντησε ο Τσεζ , έχω ανάγκη από μετρητά θα κάνω κάποιες κινήσεις.
Ωραία είπε ο Αντόνιο θα μου λες πότε χρειάζεσαι μετρητά, πόσα και θα ρευστοποιούμε όσα χρειάζεσαι δεν χρειάζεται να ρευστοποιήσουμε όλες τις μετοχές οι μετοχές αυτές αξίζουν χρυσάφι.
Εντάξει απάντησε ο Τζες θα σου βγάλω ένα προϋπολογισμό πόσα χρειάζομαι και θα σε πάρω τηλέφωνο.
Ναι θέλουμε ένα λογαριασμό τραπέζης και μια εξουσιοδότηση πώλησης θα σου τα πω , αλλά καλύτερα θα ήτανε να έρθεις από το γραφείο αύριο. Ακόμα κάτι ,θα σε πείραζε να δώσω την πληροφορία σε ένα καλό μου πελάτη για να αγοράσει αυτός τις μετοχές που θα πουλήσεις;
Όχι απάντησε ο Τσεζ κάνε ότι νομίζεις και άρχισε να του λέει την ιστορία με την Σύλβια.
Ο Αντόνιο χαμογέλασε , είσαι πολύ ερωτευμένος φίλε ,μήπως θα ήτανε καλλίτερα να κάνεις μια παύση στον χρόνο να σκεφτείς λίγο ωριμότερα πριν κάνεις κινήσεις;
Όχι αν δεν ξεκινήσω να κάνω κάποια πράματα, το μυαλό μου θα είναι συνεχώς σε αυτήν και θα τρελαθώ.
Εντάξει αλλά τώρα πάμε για το κέρασμα που μου χρωστάς , δεν σε έκανα πλούσιο τζάμπα.
Όχι καλλίτερα να βρεθούμε αύριο στο γνωστό μπαρ.
Σήμερα αποφάσισα ότι δεν θα πιώ ούτε μια γουλιά.
Εντάξει είπε ο Αντόνιο , στο γραφείο πότε θα έρθεις;
Θα τα πούμε όλα αύριο είπε ο Τσεζ χωρίς να αφήνει περιθώρια στον φίλο του.
Η Λίντα κοιμήθηκε έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα ήξερε ότι τα χρήματα σε λίγες μέρες θα τις τέλειωναν και αποφάσισε να ψάξει για καμιά δουλειά εκεί κοντά στην πανσιόν έτσι κατέβηκε και ρώτησε τον ιδιοκτήτη της πανσιόν για την περιοχή έμαθε για ένα κοντινό μπαράκι και αποφάσισε να πάει να ρωτήσει.
Ο μπάρμαν κοιτούσε την κοπελίτσα και άκουγε αυτά που του έλεγε , στην ηλικία της θα ήτανε και η κόρη του σκέφτηκε θυμήθηκε το διαζύγιο την οικογένεια του και τον αποχωρισμό.
Δεν ήξερε με πιο τρόπο να βοηθήσει. Αποφάσισε ότι Θα έκανε ότι θα έκανε και για την κόρη του.
Άκου κοπελίτσα μου , εδώ αν παίξεις βιολί θα μας πάρουν με τις κλωτσιές ,όμως θα μπορούσες να με βοηθάς στην κουζίνα στην λάντζα έτσι και προστατευμένη θα είσαι από τους διάφορους επιτήδειους και ένα μεροκάματο θα μπορέσω να στο δίνω.
Αν κρίνω εγώ ότι κάποιες στιγμές είναι ασφαλές να μαζέψεις και κανένα ποτήρι θα στο λέω αλλιώς πλένεις ,φέρνεις στο μπαρ τα καθαρά και τίποτα άλλο.
Η Λίντα κατάλαβε ότι ο μπάρμαν την συμπάθησε και δέχτηκε αμέσως την δουλειά γεμάτη χαρά.
Η Σύλβια δεν πίστευε αυτό που της έλεγε ο αστυνόμος.
Δεν έκανες σωστά την δουλειά σου ο στόχος σε ξεγέλασε έχουμε πληροφορίες ότι είναι μπλεγμένος γερά στην οργάνωση θέλουμε να να εμφανιστείς σαν να μην συνέβη τίποτα.
Η παρακολούθηση συνεχίζεται και όσο μπορείς ακόμα πιο στενά εν ανάγκη κάνε του τα γλυκά μάτια , δεν σου ζητάμε να χάσεις την αξιοπρέπεια σου αλλά θέλω να γίνεις αυτοκόλλητη του. Αυτή είναι μια πιστωτική κάρτα με απεριόριστο ποσό συμπλήρωσε ο αστυνόμος δίνοντας της την κάρτα.
Η Σύλβια τα είχε χαμένα δεν ήξερε τι να απαντήσει ήθελε να τρέξει στην αγκαλιά του Τζες όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και τις δινότανε η ευκαιρία.
Θα το κάνω είπε με ένα όρο να μου πείτε πια είναι τα καινούργια στοιχεία αυτό θα με βοηθήσει να κάνω καλλίτερα και την δουλειά μου.
Ο αστυνόμος είπε σε όλους να τους αφήσουν μόνους και άρχισε να λέει με ύφος μυστικοπάθειας πράγματα που γνώριζε η Σύλβια γιατί της τα είπε ο Τζες , όσο μιλούσε ο αστυνόμος τόσο έπεφτε στα μάτια της Σύλβιας και άλλο τόσο αθώωνε τον Τζες και τον ανέβαζε στο μυαλό και στην καρδιά της.
Εντάξει είπε η Σύλβια θα πάω κλείστε μου δωμάτιο απόψε κιόλας θα είμαι εκεί.
Ο Αντόνιο έφυγε και ο Τζες ανέβηκε στο δωμάτιο του δεν είχε όρεξη για τίποτα ξάπλωσε και προσπάθησε να κοιμηθεί.
Η Σύλβια πήγε στο σπίτι και ετοίμαζε τα πράγματα της όταν την πήρε ο αστυνόμος τηλέφωνο , έχουμε πρόβλημα στο ξενοδοχείο είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα και δεν υπάρχουν δωμάτια το πρώτο κενό δωμάτιο θα είναι σε τρείς μέρες και σου το κλείσαμε , δεν πρέπει να παρουσιαστείς διαφορετικά θα ξεσκεπαστείς πρέπει να περιμένεις τρείς μέρες που θα έχεις δωμάτιο.
Αυτή η παράταση δεν της άρεσε καθόλου , δεν άντεχε μακριά από τον Τσεζ ,που να ήξερε ο αστυνόμος ότι το δωμάτιο δεν της ήτανε απαραίτητο δεν μπορούσε όμως να πει τίποτα.
Η Λίντα την έστησε μπροστά από το ξενοδοχείο και άρχισε να παίζει το βιολί της όταν ήρθε κοντά της ο θυρωρός του ξενοδοχείου.
Ο Τζές είχε τελειώσει με όλα και ήτανε μέσα στο ταξί στον δρόμο της επιστροφής , ακόμα δεν είχε αποφασίσει πόσα χρήματα χρειάζεται άμεσα.
Πρώτα θα έπρεπε να μιλήσει με τους εκπροσώπους του ιδιοκτήτη του ακινήτου και μετά να προχωρήσει.
Τελειώνοντας τις σκέψεις του έφτασε και το ταξί στο ξενοδοχείο.
Ο Θυρωρός που εκείνη την ώρα χτυπούσε παλαμάκια στην Λίντα λέγοντας της με έντονο ύφος ότι πρέπει να απομακρυνθεί και για μια στιγμή την άφησε ανοίγοντας την πόρτα του ταξί του Τζες.
Ο Τζες κατάλαβε τι γινότανε και είπε στον θυρωρό, σε παρακαλώ μην ενοχλείς την κοπέλα η μουσική της είναι μια νότα χαράς.
Ο θυρωρός προσπαθούσε να διακαιολογηθει , ότι αυτός εντολές εκτελεί του προϊσταμένου του. Ο Τζες τότε του είπε ανεβαίνω στο δωμάτιο μου σε μισή ώρα να πεις στον προϊστάμενο σου να είναι εδώ να το λύσουμε το πρόβλημα εντάξει;
Μέχρι τότε την κοπέλα δεν την ενοχλεί κανείς.
Συνεννοηθήκαμε; Ότι πείτε κύριε είπε ο θυρωρός.
Ο Τζες γύρισε προς το μέρος της κοπέλας και της είπε μην ανησυχείς σε λίγο επιστρέφω.
Η Λίντα του χαμογέλασε συνεχίζοντας να παίζει το βιολί της.
Ο Τζες ανέβηκε στο δωμάτιο του , έβαψε το πρόσωπο του , άλλαξε ρούχα και κατέβηκε κάτω ,όλοι οι πελάτες στο ξενοδοχείο τον κοιτούσανε καθώς έβγαινε έξω και αρκετοί από αυτούς τον ακολούθησαν.
Ο Τζές πήγε δίπλα από την Λίντα και της είπε , ήρθα είσαι έτοιμη ; Πάμε με το φάντασμα της όπερας.
Η Λίντα μόνο που δεν δάκρυσε , ξεκίνησε με πάθος να παίζει το βιολί της ενώ ο Τζες χόρευε δίνοντας παράλληλα θεατρική παράσταση.
Σε λίγο όλο το ξενοδοχείο είχε μαζευτεί και η θήκη της Λίντα άρχισε να γεμίζει με κέρματα , ήρθε φυσικά και ο θυρωρός με τον προϊστάμενο του που υποχρεώθηκαν να βάλουν και αυτοί κέρματα και να χειροκροτήσουν.
Η Λίντα ξαφνικά αισθανότανε πριγκίπισσα με τον ιππότη δίπλα της.
Σε λίγο υποκλίθηκαν και οι δύο , ο Τζές έσφιξε το χέρι της Λίντα λέγοντας Τζες και αυτή το δικό του λέγοντας Λίντα την βοήθησε να μαζέψει τα πράγματα της και την κάλεσε για καφέ στην καφετέρια του ξενοδοχείου.
Εκεί γνωρίστηκαν ,είπε ο καθένας τα δικά του ,η Λίντα ήτανε ενθουσιασμένη με τον Τζές και ο Τζές με την παρέα της Λίντα ξεχνούσε την Σύλβια.
Η Λίντα έβγαζε μια αθωότητα , μια αγνότητα και είχε μια κοριτσίστικη ομορφιά σε αντίθεση με την γυναικεία ομορφιά της Σύλβιας.
Αφού της εξήγησε ο Τζες ότι και αυτός έκανε αυτή την δουλειά της πρότεινε να του κάνει παρέα στο φαγητό η Λίντα δέχτηκε με ένα όρο.
Τι; την ρώτησε ο Τσεζ.
Αυτή δεν απάντησε απλά έβγαλε ένα μαντήλι και άρχισε να ξεβάφει τον Τζες.
Αυτός δέχτηκε την περιποίηση κολακευμένος.
Φάγανε , τα είπανε αντάλλαξαν τηλέφωνα με σκοπό να βρεθούνε την επόμενη μέρα .
Η Λίντα ήτανε όλο χαρά , καλύτερη μέρα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ή να ευχηθεί στον εαυτό της.
Όμως τώρα έπρεπε να πάει γρήγορα να αλλάξει για να πάει στην καινούργια της δουλειά.
Ο Τζές ανέβηκε στο δωμάτιο του έκανε μπάνιο και ξάπλωσε στο μυαλό του γυρνούσε η εικόνα της Σύλβιας και της Λίντας συνεχώς.
Η Σύλβια του έβγαζε τον κυνηγό μέσα του ενώ αντίθετα η Λίντα την ανάγκη να την προστατέψει.
Σίγουρα θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει στην μπυραρία που θα άνοιγε σκέφτηκε , ίσως έτσι να ήθελε και ο φίλος του.
Δεν ξέρει αν θα του ταίριαζε η Λίντα σαν κοπέλα αλλά ξέρει σίγουρα ότι αν ζούσε ο φίλος του σίγουρα θα ήτανε πρώτη επιλαχούσα στην καρδιά του.
Αύριο κιόλας σκέφτηκε θα της πει για τα σχέδια του.
Η Λίντα έκανε τον μπάνιο της όταν ξέσπασε σε λυγμούς θυμήθηκε το αγόρι της και τον άδικο θάνατο του , ποτέ δεν το ξεπέρασε .
Πόσο του μοιάζει σε χαρακτήρα ο Τζες. Έβρισκε πολλές ομοιότητες στον Τζες και στον Άντριου. Θυμήθηκε μετά τα πρόσωπα αυτών που τον σκότωσαν .Πάλεψε και καθάρισε το μυαλό της ,ετοιμάστηκε γρήγορα και έφυγε για την δουλειά της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 25 Οκτ 2017, 19:08

Η εκδίκηση .
O Mάρκο ήτανε πολύ ευχαριστημένος. Η μετοχή ανέβηκε αρκετά και ακόμα δεν ολοκλήρωσε τις κινήσεις του. Κοιτούσε τις πληροφορίες για τον τυχερό που πήρε το 2% , μετά από πολλούς ελέγχους όλα τα στοιχεία κατέληξαν ότι όντως είναι ένας άγνωστος τυχερός.
Ανεξάρτητα των πληροφοριών ο Μάρκο αποφάσισε στην πρώτη ευκαιρία να τον προσεγγίσει ο ίδιος.
Αν όλα έγιναν από τύχη και σύμπτωση τότε καλώς έγιναν, αν όμως έγιναν από διαρροή τότε θα έπρεπε να πάρει τα μέτρα του.
Κτύπησε το τηλέφωνο του , τα νέα ήτανε ευχάριστα οι πληροφοριοδότες του, ανακάλυψαν επιτέλους που κρύβονται αυτοί που σκότωσαν τον αδελφό του.
Επιτέλους το πολυετές ψάξιμο απέδοσε , ο λόγος πού άργησαν να τους βρούνε είναι γιατί συνέχεια μετακινούταν.
Τώρα ήτανε μια ανάσα από τον Μάρκο χωρίς να το θέλουν ήρθανε στην φωλιά του Μάρκο για να κρυφτούν από αυτόν.
Τις φωτογραφίες τους τις είχε καιρό από την αστυνομία ευτυχώς τους αναγνώρισε η κοπελίτσα του αδελφού του άλλη τραγική φιγούρα σκέφτηκε ο Μάρκο.
Οι φωτογραφίες όμως του ήτανε αχρείαστες τόσα χρόνια τις είχε αποτυπώσει στο μυαλό του.
Μετά από τόσα χρόνια τώρα για πρώτη φορά είχε κάποιο στοιχείο για αυτούς.
Δεν έπρεπε να τους χάσει δεν θα ρίσκαρε ούτε ένα λεπτό <<φόρεσε>> τα απαραίτητα αξεσουάρ και ξεκίνησε.
Η Λίντα είχε πιάσει δουλειά και τα πήγαινε περίφημα.
Ο μπάρμαν χαιρότανε να την βλέπει , να δουλεύει γεμάτη κέφι νιάτα και αθωότητα η παρουσία της πλημύριζε με θετική ενέργεια το μπαρ.
Ο Τζες κοιμήθηκε πολύ βαριά όταν κτύπησε το τηλέφωνο με τον Άντονι να του θυμίζει την νυχτερινή τους έξοδο.
Ωραία στο γνωστό μέρος σε καμιά ωρίτσα απάντησε ο Τζες.
Σηκώθηκε ετοιμάστηκε και ξεκίνησε.
Για πρώτη φορά στο μπαράκι σε συνάντηση με τον Άντονι έφτασε πρώτος ο Τσεζ ,πήγε στο μπαρ και αμέσως ο μπάρμαν του έφερε το ποτό του χαμογελώντας , εντάξει σε βλέπω να είσαι καλύτερα τώρα αν και όλες αυτές τις μέρες με ανησύχησες.
Σε ευχαριστώ απάντησε ο Τσεζ, σήμερα αποφάσισα να το γιορτάσω ,θα περιμένω να έρθει ο φίλος μου και μετά θα δούμε ίσως χρειαστεί να παραγγείλουμε να μας φέρουν και φαγητό.
Ο Ιταλός ; Τι γιορτάζουμε ;
Ναι θα σου πω σε λίγο.
Α σήμερα που έχω και κοπέλα βοηθό όλα είναι πιο εύκολα για μένα ,αποφασίστε εσείς και εμείς σας οργανώνουμε το τραπέζι.
Θα έρθουν πολλοί φίλοι σας;
Όχι μόνο ο Ιταλός απάντησε ο Τσεζ.
Καθώς μιλούσαν η Λίντα βγαίνει από την κουζίνα με τον δίσκο γεμάτο ποτήρια .
Λίντα; Φώναξε ο Τσεζ.
Η Λίντα κοιτούσε αμήχανα και μετά είπε , δεν το πιστεύω άφησε τον δίσκο και πήγε κοντά στον Τσεζ.
Ο μπάρμαν γύρισε και είπε χαμογελώντας ,εδώ πάει η ερώτηση του κουτού , γνωρίζεστε;
Ο Τσεζ είπε σήμερα γνωριστήκαμε , η Λίντα ταυτόχρονα είπε είναι ο φύλακας άγγελος μου και τότε ακούστηκε η φωνή του
Αντόνιο , εδώ θα τα χαλάσουμε , ο Τσέζ είναι ο δικός μου φύλακας άγγελος.
Ο Τσέζ σύστησε την Λίντα στον Αντόνιο και όλοι μαζί άρχισαν να κουβεντιάζουν ,η βραδιά είχε αρχίσει να κυλάει πολύ όμορφα.
Το μαγαζί δεν είχε πολύ κόσμο έτσι στο μπαρ έβλεπες τον Αντόνιο , τον Τσεζ , την Λίντα και τον μπάρμαν να περνάνε όμορφα.
Μέχρι που ο μπάρμαν είπε , ωχ πάλι αυτοί , τόσες φορές τους έδειξα την αντιπάθεια μου και πάλι εδώ έρχονται.
Από την πόρτα φάνηκαν οι τρείς παλιοί γνωστοί τύποι.
Η Λίντα μόλις τους είδε άρχισε να τρέμει και ξέσπασε σε λυγμούς.
Έτρεξε και πήγε στην κουζίνα. Ο Τσεζ ζήτησε από τον μπάρμαν να του επιτρέψει να πάει να της μιλήσει.
Σε λίγο ο Τσεζ ήτανε κοντά της και προσπαθούσε να την ησυχάσει ,της έλεγε να πάρει ανάσες να μην φοβάται και να ηρεμήσει .
Αφού κατάφερε να την ηρεμήσει της είπε να του πει τι συμβαίνει.
Πριν χρόνια ήμουνα με ένα αγόρι μουσικό σαξοφωνίστα τον Άντριου ένα απόγευμα αυτοί οι τύποι τον σκότωσαν και …
Ο Τσεζ κοκάλωσε . Ξέρεις ποιος είμαι εγώ τη ρώτησε διακόπτοντας την;
Όχι απάντησε η Λίντα.
Αυτός που ο Άντριου είχε σαν τελευταία επιθυμία να πάρει το σαξόφωνο του.
Η Λίντα ξέσπασε σε λυγμούς και αγκάλιασε τον Τσέζ σφιχτά.
Το προαισθάνθηκα είπε , όλη μέρα έλεγα ότι μοιάζεις με τον Άντριου.
Ο Τσεζ ήξερε ότι εκεί έξω ήτανε οι δολοφόνοι του φίλου του και οι βιαστές της Λίντα.
Σκούπισε τα δάκρια του και είπε στην Λίντα , σε παρακαλώ θα ήθελα να μείνεις εδώ να ηρεμήσεις.
Όχι , όχι δεν πρέπει να βγεις έξω, δεν ξέρεις τι καθάρματα είναι είπε η Λίντα.
Μην ανησυχείς ξέρω τι κάνω είπε ο Τζες.
Ο Αντόνιο και ο μπάρμαν κοιτούσαν την πόρτα της κουζίνας περιμένοντας ,μέχρι που είδανε τον Τσεζ να βγαίνει.
Ο Τσέζ είχε βγει από την κουζίνα με το πρόσωπο του άσπρο.
Πλησίασε στους δύο φίλους και τους είπε.
Έχω μια περιουσία αν πάθω κάτι θα ήθελα με αυτήν να βοηθήσετε την Λίντα.
Τα λόγια πάγωσαν και τους δύο.
Ο Αντόνιο τον ακούμπησε στον ώμο και του είπε ,φίλε μην κάνεις καμία κουταμάρα , είναι κρίμα τα έχεις όλα.
Ο Τσεζ του απάντησε , εσύ να προσέχεις την Λίντα.
Άρχισε να περπατάει αργά- αργά προς το μέρος των τριών παλιών του γνωστών.
Αυτοί μόλις τον είδαν τον χαιρέτησαν
Ο Μάρκο είχε φτάσει στο μέρος που του είπανε οι πληροφοριοδότες ότι σύχναζαν οι δολοφόνοι του αδελφού του. Περίμενε στο αυτοκίνητο αρκετή ώρα , έ με έλεγξε με το μυαλό του τον Αντόνιο αλλά δεν του ταίριαζε.
Μετά από λίγο όμως είδε τους τρείς τύπους που έψαχνε τόσα χρόνια να περνάνε την πόρτα του μπαρ.
Πήρε τα περίστροφα έβαλε πάνω σιγαστήρες τα έλεγξε και βγήκε από το αμάξι.
Ο Τσεζ δεν απάντησε στον χαιρετισμό τους πλησίασε και τους είπε , θα ήθελα να τα πούμε έξω.
Οι τύποι πάγωσαν, μα δεν ενοχλήσαμε κανένα είπε ο ένας από αυτούς.
Ο Τσεζ τότε τους είπε είμαι άοπλος κοιτάτε , και άνοιξε την καπαρντίνα του , απλά θέλω να μιλήσουμε ,μόνο να μιλήσουμε.
Αυτοί σηκώθηκαν με επιφύλαξη ,πρώτος βγήκε ο Τσεζ μετά ακολούθησαν αυτοί .
Ο Αντόνιο μόλις είδε τον Τσεζ να βγαίνει έξω σηκώθηκε από την θέση του , όμως ο μπάρμαν του είπε να καθίσει και να έχει εμπιστοσύνη στον Τσεζ.
Μετά πήγε στην κουζίνα να μιλήσει με την Λίντα σε λίγο βγήκε και αυτός με άσπρο πρόσωπο.
Τρείς εναντίον ενός.
Ο Τσέζ δεν είχε κανένα σχέδιο στο μυαλό του , αισθανότανε την ανάγκη να πάρει εκδίκηση για τον φίλο του χωρίς να ξέρει πως θα το κάνει.
Έτσι άρχισε να μιλά , πριν κάτι χρόνια σε ένα πάρκο ένα απόγευμα σκοτώσατε ένα μουσικό του δρόμου τον καλύτερο μου φίλο και βιάσατε την κοπέλα του είπε ο Τσεζ.
Τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε ένα περίστροφο αλλά πριν να προλάβει να πυροβολήσει μια τρύπα άνοιξε στο κεφάλι του ρίχνωντας τον κάτω ταυτόχρονα ακούστηκε και ο ήχος του πυροβολισμού με σιγαστήρα.
Όλα έγιναν γρήγορα και ταυτόχρονα.
Τότε ακούστηκε η φωνή του Μάρκου , τον μουσικό αυτόν τον λέγανε Άντριου και ήτανε ο αδελφός μου και πυροβόλησε δεύτερη φορά τον πιο σωματώδη πάλι στο κεφάλι.
Ο Τσέζ γύρισε και είδε τον Μάρκο , θυμήθηκε το νόμισμα ο Μάρκο είδε τον Τσεζ και θυμήθηκε και αυτός την παλιά τους συνάντηση.
Σε παρακαλώ δώσε μου το όπλο θέλω να σκοτώσω εγώ τον τελευταίο είπε ο Τσέζ κλαίγοντας και ικετεύοντας τον Μάρκο.
Ο Μάρκο πυροβόλησε και τον τρίτο και είπε , ο αδελφός μου όμως έχει διαφορετική άποψη για αυτό το παίρνω πάνω μου.
Ο Τσεζ λύγισε ,έκλαιγε με λυγμούς και νεύρα ,μέσα του γινότανε μια πάλη, με ένα μουρμουρητό είπε ,δεν έπρεπε να μου το στερήσεις αυτό. Ο Μάρκο κοιτώντας γύρω του με το ύφος επαγγελματία , τον σήκωσε και του είπε έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε. Τώρα πρέπει να φύγουμε.
Ο Τσεζ του είπε ότι έχει φίλους στο μπαρ και ο Μάρκο του είπε πρέπει να φύγετε όλοι τώρα ,σε λίγα λεπτά εδώ θα είναι γεμάτο περιπολικά.
Ο Τσεζ μπήκε στο μπαρ , είπε στην Λίντα και στον Αντόνιο να τον ακολουθήσουν και στον μπάρμαν θα σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις νεώτερα.
Ο Μάρκο ήτανε στο αμάξι του και κοιτούσε την πόρτα του μπαρ μόλις είδε τον Τσεζ και την παρέα του πλησίασε με το αμάξι τους έβαλε μέσα και φύγανε.
Η Λίντα και ο Αντόνιο βγαίνοντας από το μπαρ είδανε τα πτώματα κάτω και πίστεψαν ότι ο Τζες τους είχε σκοτώσει.
Ο Μάρκο οδηγούσε σαν τρελός, πάρκαρε στο ξενοδοχείο και τους είπε να τον ακολουθήσουν.
Μπροστά ο Μάρκο πίσω οι υπόλοιποι , κάτι πήγε να πει ο φύλακας του καζίνο για τους φίλους του Μάρκο όμως ένα βλέμμα άγριο του Μάρκο ήτανε αρκετό για να τους αφήσει να περάσουν.
Έτσι σε λίγο ο Μάρκο ήτανε με όλους μαζί σε ένα τραπέζι με μία μπουκάλα ουίσκι και όλοι έβαζαν στα ποτήρια τους πίνοντας χωρίς να μιλάνε.
Είχε περάσει αρκετή ώρα , κανείς δεν είχε όρεξη για κουβέντα ,ήτανε στην δεύτερη μπουκάλα όταν ανέβηκε ο σαξοφωνίστας και άρχισε να παίζει το αγαπημένο κομμάτι του Άντριου.
Ο Μάρκο σήκωσε το ποτήρι του και είπε δυνατά ,στον Άντριου, όλοι μαζί σήκωσαν τα ποτήρια και είπανε στον Άντριου.
Η Λίντα ξέσπασε σε λυγμούς αλλά αυτή την φορά αν και έκλαιγε ένοιωθε μια λύτρωση και μια δικαίωση μέσα της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 26 Οκτ 2017, 15:11

Ο νόμος.
Ο μπάρμαν μόλις έφυγε ο Τσέζ μάζεψε γρήγορα τα ποτήρια της παρέας του Τσεζ ,τα έπλυνε και τα σκούπισε καλά πολύ καλά.
Το μπαρ είχε αδειάσει οι λίγοι πελάτες τον ενημέρωσαν φεύγοντας έντρομοι ότι έξω είχε γίνει φονικό.
Αφού τελείωσε με την καθαριότητα βγήκε έξω είδε τα τρία πτώματα μπήκε μέσα έβαλε ένα ουίσκι ήπιε μια γουλιά άναψε ένα τσιγάρο και κάλεσε την αστυνομία.
Ναι θα ήθελα να καταγγείλω την δολοφονία τριών ανθρώπων.
Έδωσε τα στοιχεία του και περίμενε. Δεν πρόφτασε να κλείσει το ακουστικό και άκουσε τα περιπολικά σε λίγο το μπαρ είχε γεμίσει αστυνομικούς.
Φωτογράφισαν τα πάντα , μέτρησαν σκίτσαραν και μετά έδωσαν έγκριση στα ασθενοφόρα να μαζέψουν τους νεκρούς,σε λίγο στο μπαρ μπήκε και ο αστυνόμος.
Ο μπάρμαν είχε δώσει ήδη κατάθεση στους αστυνομικούς χωρίς να αναφέρει τίποτα για τον Τσεζ και την παρέα του. Στην κατάθεση του είπε λίγα για να τα θυμάται και να επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια.
Η παρέα αυτή καθότανε σε εκείνο το τραπέζι βγήκε στην αρχή ό ένας από αυτούς έξω ,μετά βγήκανε και οι άλλοι δύο, δεν τους έβλεπα να μπαίνουν φοβήθηκα ότι με φέσωσαν βγήκα έξω και τους είδα όλους κάτω κάλεσα την αστυνομία και το ανέφερα.
Ούτε τους ξέρω , μπορεί και να ήρθανε ξανά στο μπαρ αλλά δεν μου θυμίζουν κάτι. Είναι από τους τύπους που περνάνε απαρατήρητοι.
Ο αστυνόμος ρώτησε αν υπάρχουν κάμερες στον χώρο ο μπάρμαν είπε όχι.
Δυστυχώς δεν είχανε άλλα στοιχεία πέραν της λιτής κατάθεσης του μπάρμαν η οποία δεν βοηθούσε καθόλου.
Το πλησιέστερο κτίριο με κάμερες ήτανε πολύ μακριά και ο αστυνόμος ήτανε σίγουρος ότι δεν θα υπήρχε κανένα στοιχείο αξιοποιήσιμο.
Ο Μάρκο μίλησε πρώτος , Λίντα καλά θυμάμαι ; Σε είχα δει στην κηδεία του αδελφού μου ,αλλά δεν σε πλησίασα ,δεν ήμουνα στα καλά μου .Το όνομα μου καλύτερα να μην το ξέρετε. Απλά να θυμάστε ότι είμαι ο αδελφός του Άντριου.
Οικονομικά πώς είστε ; Η Λίντα είπε χάλια αλλά ο Τσεζ της είπε ήσουνα από σήμερα αλλάζουν όλα.
Ο Αντόνιο δεν μιλούσε μόνο κοίταγε , άκουγε και έπινε.
Ο Μάρκο τότε γύρισε στον Τσεζ βλέπω ότι είσαι καλύτερα από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε , χαίρομαι.
Θα σου δώσω ένα τηλέφωνο θα το έχεις μόνο εσύ , αν χρειαστείτε ποτέ κάτι κάλεσε με αλλιώς αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που βρισκόμαστε.
Το σαξόφωνο του αδελφού μου το έχεις ;
Ναι απάντησε ο Τσεζ.
Ωραία πάρε το τηλέφωνο πείτε τα ποτά σας και πηγαίνετε.
Θα ήθελα να μείνω μόνος.
Ο Τσεζ προσπαθώντας να πλησιάσει τον Μάρκο είπε , ο αδελφός σου όμως θα είχε αντίθετη άποψη.
Ο Μάρκο με ύφος που δεν σήκωνε αντίρρηση είπε πίνετε τα ποτά σας και φεύγετε ,με ξεχνάτε , ξεχνάτε την βραδιά και με καλείτε μόνο αν είναι ανάγκη.
Σε λίγο ο Τσέζ με τον Αντόνιο σηκώθηκαν περιμένοντας και την Λίντα αυτή όμως δεν αρκέστηκε σε ένα απλό χαιρετισμό αντίθετα αγκάλιασε τον Μάρκο και έτσι αγκαλιασμένοι έμειναν για λίγο πριν σηκωθεί. Ο Τσέζ για πρώτη φορά είδε στο πρόσωπο του Μάρκο μια ζεστασιά σε αντίθεση με την μόνιμα παγωμένη του έκφραση.
Ο αστυνόμος ρωτούσε και ξαναρωτούσε αλλά ο μπάρμαν έλεγε το ίδιο ποίημα συνέχεια.
Αρχίσανε γρήγορες ερωτήσεις ταυτόχρονα , τίποτα πάντα τα ίδια ο μπάρμαν έλεγε συνεχώς τα ίδια.
Ο αστυνόμος δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ο μπάρμαν ήτανε πολύ έξυπνος ,έλεγε την αλήθεια ή ήτανε ένας παπαγάλος μεταμορφωμένος σε μπάρμαν.
Ο Τσεζ μαζί με την Λίντα και τον Αντόνιο βγήκανε έξω και μπήκανε σε ταξί.
Θα περάσουμε πρώτα από εκεί που μένεις να πάρουμε τα πράγματα σου , είπε ο Τσεζ στην Λίντα.
Θα έρθεις και θα μείνεις μαζί μου στο ξενοδοχείο.
Καλύτερα όχι είπε η Λίντα ,η πανσιόν που μένω είναι πολύ κοντά στο μπαρ καλύτερα να περάσω αύριο για τα πράγματα μου. Ο Αντόνιο την ρώτησε αν είναι σπασμένη η πόρτα του δωματίου της και αυτή απάντησε αρνητικά, είναι καινούργια ακόμα φαίνονται οι εργασίες.
Την άλλαξε τελικά είπε ο Αντόνιο χαμογελώντας και προσπαθώντας να εκτονώσει το βαρύ κλίμα.
Σε λίγο φτάσανε στο ξενοδοχείο ο Τσεζ πλήρωσε το ταξί και είπε στον Αντόνιο να συνεχίσει και να πάει για ύπνο.Τα υπόλοιπα θα τα λέγανε αύριο.
Μπήκανε στο ξενοδοχείο πήγανε στην ρεσεψιόν και ο Τσεζ ζήτησε ένα δωμάτιο για την Λίντα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει έχουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα και για δύο μέρες ακόμα είμαστε γεμάτοι απάντησε ο υπεύθυνος.
Ο Τσεζ που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη έμεινε για λίγο αμήχανος μετά είπε εντάξει το κλειδί μου παρακαλώ.
Ανεβαίνοντας με την Λίντα στο δωμάτιο της είπε θα στριμωχτούμε λίγο αλλά θα τα καταφέρουμε.
Εκείνη του χαμογέλασε δείχνοντας του την εμπιστοσύνη της.
Βολεύτηκαν και κοιμήθηκαν μαζί σαν αδελφάκια με την Λίντα να φοράει ρούχα του Τσεζ.
Ο αστυνόμος ρώτησε αν πήρανε τα ποτήρια της παρέας για δαχτυλικά αποτυπώματα και έδωσε εντολή να πάρουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από όλα τα κοντινά κτίρια. Μετά γύρισε στον μπάρμαν και του είπε , αυτή είναι η κάρτα μου εάν τύχει και θυμηθείς κάτι κάλεσε με.
Ο μπάρμαν έγνεψε καταφατικά και περίμενε με αγωνία να του αδειάσουν το μαγαζί.
Ο Μάρκο ήπιε πολύ ,ήτανε ζαλισμένος και το μυαλό του μπορούσε να σκεφτεί μόνο απλά πράγματα.
Στην κατάσταση που ήτανε ένοιωσε ευάλωτος και αποφάσισε να πάει για ύπνο.
Το τηλέφωνο του Τσεζ κτύπησε το μεσημέρι με τον Άντονι να ρωτάει αν όλα είναι καλά δίπλα του η Λίντα κοιμότανε ακόμα έτσι ο Τσεζ μιλούσε ψιθυριστά στον Άντονι λέγοντας του ότι δεν μπορεί να μιλήσει και θα τα λέγανε σε λίγο.
Ο αστυνόμος πήρε τα πρώτα στοιχεία από τα αποτυπώματα, τα θύματα ήτανε καταζητούμενοι για φόνο , ληστεία , βιασμό .
Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν ένα αλλά δύο και αυτό άλλαζε τα δεδομένα. Πολύ πιθανόν να ήτανε δύο οι δολοφόνοι.
Ζήτησε να του σταλεί ο φάκελος με την υπόθεση του φόνου και την υπόθεση .
Περίμενε το πόρισμα του ιατροδικαστή , τον φάκελο με τα στοιχεία του φόνου , βιασμού , ληστείας και φυσικά τα αρχεία από τις κάμερες ασφαλείας .
Ο Μάρκο ξύπνησε με πονοκέφαλο ,για ένα λεπτό βλέποντας το ταβάνι θυμήθηκε όσα έγιναν το βράδυ και χαμογέλασε .
Πήρε το τηλέφωνο κάλεσε ένα αριθμό και περίμενε , ακούστηκε μια φωνή να λέει ναι ποιος είναι ; ναι ποιος είναι και ο Μάρκο το έκλεισε.
Κάλεσε πάλι ένα αριθμό και είπε , θέλω τρείς κουδουνίστρες ,δύο μοναχούς όλα καθαρά και καινούργια και ένα διήγημα για χθες από το απόγευμα μέχρι το βράδυ στις 12 και φυσικά ένα καινούργιο αμάξι.
Να είναι στο γραφείο μου σε δύο ώρες.
Μέτα σηκώθηκε ντύθηκε κάθισε για λίγο στο τραπεζάκι έβγαλε τα κινητά του ,στα τρία από αυτά έβγαλε την κάρτα και την κατέστρεψε , έβγαλε τα όπλα του αφαίρεσε τις σφαίρες τα καθάρισε ,τα σκούπισε τα έβαλε όλα σε μία τσάντα μαζί με τα κινητά και τις κάρτες τα συσκεύασε ωραία και ξεκίνησε.
Σε λίγα λεπτά ήτανε μπροστά στο γνωστό αποτεφρωτήριο , προχώρησε μη δίνοντας σημασία στην κοπέλα και μπήκε στο γραφείο του υπευθύνου.
Καλημέρα , αυτός μόλις είδε τον Μάρκο είπε , πάμε.
Σε λίγο ο Μάρκο ήτανε μπροστά από τον φούρνο βλέποντας τα όλα να καίγονται.
Είναι κάποια πράγματα που δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανένα άλλο να τα κάνει πέραν του εαυτού του ,σκεφτότανε καθώς έβλεπε την φωτιά να δυναμώνει.
Ο Τσεζ με την Λίντα πήρανε πρωινό μαζί στο δωμάτιο το μεσημέρι ,ένοιωθαν πολύ άνετα μαζί.O Τσέζ της είπε όλη την δική του ιστορία και αυτή την δικιά της έτσι έμαθε η Λίντα και για την πόρτα στην πανσιόν ,για τον Άντονι και για όλα.
Έβγαλαν πολλά συμπεράσματα αλλά το κυριότερο ήτανε τα πολλά παιχνίδια της μοίρας.
Από το δωμάτιο στην πανσιόν ,τον Άντονι στο κελί , την γνωριμία τους , την δουλειά στο μπαρ , τους δολοφόνους του Άντριου ,τον αδελφό του Άντριου όλα –όλα ήτανε παιχνίδια της μοίρας.
Τηλεφωνικά ο Άντριου του είχε μιλήσει για την Λίντα αλλά οι δύο τους δεν έτυχε να γνωριστούν γιατί ο Άντριου με την Λίντα γνωρίστηκαν αφού έφυγε ο Τσεζ για να βρει δουλειά σαν ηθοποιός. Ο Τσεζ δεν πήγε στην κηδεία του Άντριου αδυνατούσε να το κάνει για πολλούς λόγους.
Της είπε για τα σχέδια που είχε με τον Άντριου για την μπυραρία ,ζήτησε την βοήθεια της και συμφώνησαν να την φτιάξουν μαζί. Έτσι έβγαλαν πρόγραμμα για την μέρα.
Θα πήγαιναν για ψώνια ο Τσέζ ήθελε να ψωνίσει διάφορα στην Λίντα ,στην διαδρομή θα της έδειχνε το κτίριο που σκέφτεται να κάνουν την μπυραρία και στην επιστροφή θα περνούσαν από την πανσιόν για τα πράγματα της.
Ο Μάρκο πήγε στο γραφείο και εκεί τον περίμενε ένας φάκελος, του είχανε στείλει την φωτογραφία του μετόχου του 2% μόλις την είδε έσκασε στα γέλια.
Σε λίγο ήρθε το δέμα και τον ενημέρωσαν για το καινούργιο αμάξι. Στο δέμα υπήρχαν καινούργια κινητά ,όπλα ένα dvd και ένας φάκελος.
Άνοιξε τον φάκελο, ένα χαρτί έγραφε μια ιστορία.
Χθες το βράδυ ήσουνα στον αγώνα ποδοσφαίρου στην Κερκίδα της ομάδας του Λος Άντζελες. Η θέση του εισιτηρίου σου δεν καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σταδίου.
Όμως οι δύο διπλανές καταγράφηκαν , στο dvd φαίνονται αυτοί που κάθονται δίπλα σου έτσι θα ξέρεις να τους περιγράψεις. Ώρα έναρξης αγώνα 9+30 ώρα λήξης 11+30.
Μέσα έχεις και μία απόδειξη από μια καντίνα της παρακαμπτηρίου 4 πήγες από την παρακαμπτήριο για να σταματήσεις στην καντίνα να φας σάντουιτς από τον Ινδό.
Η διαδρομή που ακολούθησες είναι από την παρακαμπτήριο 4 που δεν έχει κάμερες.
Ο Μάρκο έβαλε το dvd στον υπολογιστή και είδε με μεγάλη προσοχή όλο τον αγώνα μετά απομνημόνευσε τα πρόσωπα και τα ρούχα αυτών που <<καθόντουσαν>> δίπλα του.
Δεν πίστευε ότι άφησε ίχνη πίσω του αλλά έπρεπε να είναι προετοιμασμένος για όλα.
Ο Αντόνιο κάλεσε τον Τσεζ την ώρα που ήτανε στο ταξί με την Λίντα , του είπανε την καλημέρα τους και του εξήγησαν το πρόγραμμα τους. Πήρανε πρωινό το μεσημέρι ήδη ήτανε απόγευμα έτσι συμφώνησαν να αλλάξουν λίγο το πρόγραμμα τους και να συναντηθούν όλοι μαζί στου Βιτόριο για φαγητό το βράδυ.
Έκαναν τα ψώνια πέρασαν από την πανσιόν πήρανε τα πράγματα της Λίντα , ο Τσέζ τα είπε με τον ιδιοκτήτη μετά ανέβηκε επάνω βοήθησε την Λίντα , αποχαιρέτησε το παλιό του δωμάτιο πήρανε το ταξί που τους περίμενε και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο.
Ο Μάρκο πήγε στο σπίτι του πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να του στείλουν συντροφιά και φαγητό.
Έβγαλε τα ρούχα έκανε το μπάνιο του , γέμισε το τζακούζι όταν κτύπησε το κουδούνι της αυλόπορτας είδε από την οθόνη τον γνωστό σερβιτόρο με την βοηθό του , με το καρότσι του φαγητού .Τους άνοιξε για να περάσουν .Σε λίγο του χτύπησαν το κουδούνι της πόρτα έλεγξε πάλι τους άνοιξε.
Αφού ετοίμασαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες τους έδωσε ένα γερό φιλοδώρημα και έφυγαν.
Σε λίγο ο Μάρκο ήτανε γυμνός με δύο όμορφα γυμνά κορίτσια μέσα στο Τζακούζι πίνοντας σαμπάνια.
Ένοιωθε την ανάγκη να γιορτάσει χωρίς να ξέρει το γιατί.
Η Λίντα ήτανε πολύ χαρούμενη αισθανότανε ότι άλλαξε η ζωή της , είχε ετοιμάσει τα ρούχα που θα φορούσε στο δείπνο και πήγε για μπάνιο.
Ο Τσεζ πήρε τηλέφωνο τους δικηγόρους που εκπροσωπούσαν το ιδιοκτήτη του κτιρίου .
Αυτοί του είπανε ότι είναι σύμφωνοι , του είπανε το μίσθωμα και συμφώνησαν να ετοιμάσουν τα συμβόλαια και να συναντηθούν σε δύο μέρες το μεσημέρι στα γραφεία τους για υπογραφή.
Τον παρακάλεσαν να τους στείλει τα στοιχεία του με μήνυμα για να ετοιμάσουν τα συμβόλαια μαζί με μία φωτογραφία του.
Ο Τσεζ περίμενε να βγει από το μπάνιο η Λίντα και την έβαλε να τον τραβήξει μία φωτογραφία με το κινητό του. Έγραψε τα στοιχεία του και έστειλε το μήνυμα.
Το κινητό του Μάρκο κτύπησε ,ήτανε ένα μήνυμα του δικηγόρου με τα στοιχεία του υποψήφιου ενοικιαστή για το ακίνητο του Βιτόριο. Μόλις πάτησε άνοιγμα στην φωτογραφία είδε τον Τσεζ ,έσκασε ένα χαμόγελο και συνέχισε τα παιχνίδια με την συντροφιά του.
Ο Αστυνόμος έπρεπε να κατέβει κάτω , τον ενημέρωσαν ότι ένα καινούργιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση. Εκεί του προέβαλαν εικόνες από τις κάμερες των γειτονικών κτιρίων .Στην οθόνη φαινότανε καθαρά ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα λίγα λεπτά μετά την δολοφονία .
Μάλιστα είπε ο αστυνόμος δεν φαίνεται πινακίδα κυκλοφορίας ,δεν φαίνεται ο οδηγός και κανένας από τους συνεπιβάτες το στοιχείο πιο είναι; .
Το στοιχείο αστυνόμε συνδέεται άμεσα με τον φάκελο που μας στείλανε για την δολοφονία του μουσικού.
Δηλαδή;
Ο αδελφός του μουσικού είναι ο γνωστός μας Μάρκο που τον παρακολουθούν οι δικοί μας αλλά ποτέ δεν βρήκαμε κάτι για αυτόν και η μεγάλη σύμπτωση είναι ότι έχει ίδιο αμάξι ίδια μάρκα ,ίδιο χρώμα ίδιο έτος κατασκευής.
Μπορεί να μην φαίνεται η πινακίδα αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαίο, του σκότωσαν τον αδελφό και ένα ίδιο αμάξι με το δικό του να φεύγει από την σκηνή του εγκλήματος λίγα λεπτά μετά το φονικό.
Τα μάτια του αστυνόμου έλαμψαν λέτε να έκανε το λάθος;
Δώστε μου όλα τα στοιχεία έλα , εσύ μαζί μου πάμε στον εισαγγελέα για ένταλμα.
Ο Τσεζ με την Λίντα έφτασαν στο εστιατόριο και συνάντησαν τον Αντόνιο εκεί χωρίς να πούνε τίποτα για τα χθεσινοβραδινά δείπνισαν και συμφώνησαν για λίγες μέρες να αποφεύγουν το μπαρ , νέα θα μάθαιναν τηλεφωνικώς από τον μπάρμαν.
Παράλληλα ο Τσέζ ζήτησε από τον Αντόνιο αύριο συνάντηση πρωί γιατί θα χρειαζότανε χρήματα για τα συμβόλαια την επομένη.
Ο Μάρκο αποχαιρέτησε τις κοπέλες , έκλεισε την πόρτα και άνοιξε το μήνυμα του κινητού του.
Ήξερε δύο πράγματα , ο Τσεζ ήτανε ο μέτοχος του 2% και θα χρειαζότανε λεφτά για να ενοικιάσει το ακίνητο του Βιτόριο.
Βρήκε στα στοιχεία το τηλέφωνο του Τσεζ , πήρε ένα από τα καινούργια κινητά και τον κάλεσε.
Ο Τσέζ ήτανε στο εστιατόριο ακόμα με την παρέα του όταν κτύπησε το κινητό του.
Ναι απάντησε ;
Είμαι ο αδελφός του Άντριου .
Ναι απάντησε ο Τσεζ .
Ξέρω ότι έχεις κάποιες μετοχές αυτές οι μετοχές είναι σημαντικές για μένα όταν θα θέλεις να πουλήσεις θα ήθελα να με ενημερώσεις.
Αύριο θα πουλήσω απάντησε ο Τσεζ.
Πόσες τον ρώτησε ο Μάρκο.
Δεν ξέρω θα με συμβουλέψει ο χρηματιστής μου.
Ωραία ότι είναι να γίνει να γίνει στις 12 ακριβώς για να τις αγοράσω εγώ είπε ο Μάρκο και προσοχή να μην μάθει κανείς άλλος τίποτα , είμαστε σύμφωνοι;
Σύμφωνοι είπε ο Τσέζ.
Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο όλοι τον ρώτησαν ποιος ήτανε.
Ο Τσεζ είπε στον ;Άντονι ,αύριο θα πουλήσουμε στις 12 ακριβώς και δεν πρέπει να το ξέρει κανείς άλλος εκτός από μας.
Ο Αντόνιο στεναχωρήθηκε αλλά ήξερε ότι για να το λέει ο Τσεζ κάτι σοβαρό διαδραματιζόταν, έτσι δεν είπε τίποτα.
Ο Μάρκο κλείνοντας το τηλέφωνο πήρε τον χρηματιστή του και τον ενημέρωσε η οικογένεια του Βιτόριο θα αγόραζε και άλλες μετοχές της εταιρείας αύριο στις 12 ακριβώς.
Αφού ο τελείωσαν με το δείπνο ο Τσεζ και η Λίντα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, στην ρεσεψιόν τον ενημέρωσαν ότι αύριο η Λίντα μετά το μεσημέρι θα είχε δωμάτιο στον ίδιο όροφο με τον Τσεζ.
Ανέβηκαν πάνω ήτανε πολλή νωρίς έτσι παράγγειλαν μια μπουκάλα κρασί για το δωμάτιο.
Αφού άλλαξαν και οι δύο τα ρούχα τους με πιο άνετα.
Άνοιξαν το κρασί και άρχισαν να περνάνε ευχάριστα καταστρώνοντας σχέδια για την μπυραρία που θα ανοίξουν.
Το κρασί τους έφερε πολύ κοντά και σε λίγο βρέθηκαν στο κρεβάτι να κάνουν έρωτα.
Ο Τσεζ σε όλη την διάρκεια ονειρευότανε ότι έκανε έρωτα με την Σύλβια και η Λίντα με τον Άντριου.
Έτσι χωρίς να το θέλουν εκπλήρωσαν ό ένας τους κρυφούς πόθους του άλλου βγάζοντας την υπερένταση των τελευταίων ημερών.
Η Σύλβια σήμερα θα είχε δωμάτιο , τα πράγματα της τα είχε έτοιμα μέρες τώρα έτσι ξύπνησε νωρίς-νωρίς και πήγε στο ξενοδοχείο.
Ήταν εκεί από τις 8 το πρωί.
Στην ρεσεψιόν την ενημέρωσαν ότι το δωμάτιο θα είναι έτοιμο το μεσημέρι έτσι κάθισε στην καφετέρια στο γνωστό τραπέζι περιμένοντας να κατέβει ο Τσεζ.
Μόλις είδε ότι δεν κατέβαινε ο Τσεζ αποφάσισε ότι δεν αντέχει να περιμένει.
Ο Τσεζ είχε ξυπνήσει γυμνός με την Λίντα γυμνή στην αγκαλιά του.
Δεν ένοιωθε καλά με αυτό που έγινε αλλά δεν έπρεπε να πει τίποτα στην Λίντα για να μην την πληγώσει.
Σε λίγο θα σηκωνόντανε να ετοιμαστεί για να πάει στον Αντόνιο όταν άκουσε ένα κτύπημα στην πόρτα.
Ναι απάντησε.
Υπηρεσία δωματίου ανοίξτε παρακαλώ είναι επείγον.
Σηκώθηκε έβαλε μία πετσέτα στην μέση του και άνοιξε την πόρτα.
Η Σύλβια με μία σαμπάνια και δύο ποτήρια όρμησε πάνω του και τον φίλησε παθιασμένα.
Ο Τσεζ άφησε την πετσέτα ή οποία έπεσε κάτω και ανταπόδωσε το φιλί με πάθος.
Ο Μάρκο κοιμότανε όταν κτύπησε το κουδούνι.
Σηκώθηκε και είδε στην οθόνη τον γνωστό του αστυνόμο με συνοδεία.
Παρακαλώ είπε ;Στέλνοντας μήνυμα παράλληλα στους δικηγόρους του.
Ναι αστυνομία ανοίξτε.
Έχετε ένταλμα ;
Ναι απάντησε ο αστυνόμος δείχνοντας του το ένταλμα στην κάμερα.
Ο Μάρκο τότε είπε ένα λεπτό να ντυθώ.
Ενώ φορούσε τα ρούχα του κάλεσε τον δικηγόρο και κανόνισε να βρεθούνε στο τμήμα.
Άνοιξε την πόρτα και σε λίγο ο αστυνόμος τον ενημέρωνε ότι έχει ένταλμα για ανάκριση στο τμήμα σχετικά με την δολοφονία των δολοφόνων του αδελφού του.
Ο Μάρκο έκανε τον ανήξερο και είπε ,κάποιος τα καθάρισε τα καθάρματα; Χαίρομαι για αυτό ,αλλά δεν είμαι εγώ αστυνόμε λάθος άνθρωπο συλλαμβάνεις.
Αυτό θα το δούμε είπε ο αστυνόμος δείχνοντας του την πόρτα.
Στο τμήμα ήδη περίμεναν οι δικηγόροι του Μάρκο , μόλις τον είδαν ζήτησαν να διαβάσουν το ένταλμα και να δούνε τα στοιχεία.
Σε λίγο συναντήθηκαν με τον Μάρκο και τον ενημέρωσαν ότι στην πραγματικότητα η αστυνομία δεν είχε τίποτα και σε λίγες ώρες θα ήτανε ελεύθερος.
Ο Μάρκο παρουσία των δικηγόρων του έδινε κατάθεση.
Εκείνες τις ώρες ήμουνα στο γήπεδο.
Τι ώρα τελείωσε ο αγώνας;
Δεν θυμάμαι ακριβώς ώρα αλλά αργά μετά τις 11.
Ωραία θα δούμε το αυτοκίνητο σου από τις κάμερες του δρόμου .
Ποιό δρόμο ακολούθησες;
Την παρακαμπτήριο 4 .
Γιατί; επειδή δεν έχει κάμερες;
Ήθελα να φάω σάντουιτς από την καντίνα του Ινδού.
Μάλιστα ,τι έγινε σον αγώνα;
Ο Μάρκο τους είπε τα βασικά του αγώνα.
Μάλιστα είπε ο αστυνόμος και σίγουρα το εισιτήριο του αγώνα το πέταξες ε;
Δεν θυμάμαι αλλά μπορεί και να το έχω είπε ο Μάρκο.
Έβγαλε το πορτοφόλι και έβγαλε από μέσα το εισιτήριο του αγώνα και συμπτωματικά έχω και την απόδειξη της καντίνας από τον παρακαμπτήριο 4 είπε ο Μάρκο και τους έδωσε και την απόδειξη της καντίνας.
Οι δικηγόροι τότε ζήτησαν την απελευθέρωση του Μάρκο αλλά ο αστυνόμος τους είπε .
Στο γήπεδο οι θέσεις καταγράφονται θα στείλω ένα περιπολικό να μου φέρει τα αρχεία από την συγκεκριμένη θέση.
Πράγματι σε λίγο ο αστυνόμος στο δωμάτιο επεξεργασίας έβλεπε τις εικόνες από τις κερκίδες στο σημείο που καθότανε ο Μάρκο.
Η μοναδική θέση που δεν κατέγραψε το σύστημα ήτανε αυτή του Μάρκου.
Όμως κατέγραψε τις αμέσως διπλανές, τελευταία ελπίδα του αστυνόμου ήτανε αυτό.
Ο Μάρκο περίμενε με τους δικηγόρους στο ανακριτικό δωμάτιο μέχρι που μπήκε μέσα ο αστυνόμος.
Μπορούμε να φύγουμε ρώτησαν οι δικηγόροι.
Όχι γιατί το άλλοθι δεν εξακριβώνεται από τις κάμερες.
Για πες μας Μάρκο , ποιοι κάθονταν δίπλα σου στον αγώνα.
Α τον ένα τον θυμάμαι καλά γιατί ήτανε χοντρός με μία μπλούζα με την σημαία του Καναδά.
Τον άλλο πρέπει να θυμηθώ λίγο , ναι , ναι , ήτανε ένας μεσήλικας με γυαλιά γκριζομάλλης φορούσε ένα τζάκετ στρατιωτικό χωρίς μανίκια.
Οι περιγραφές ταίριαζαν απόλυτα , ο αστυνόμος ήτανε σίγουρος ότι τον φόνο τον είχε κάνει ο Μάρκο αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Τα είχε σχεδιάσει όλα πολύ καλά.
Έδωσε εντολή και τον άφησαν ελεύθερο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 29 Οκτ 2017, 19:33

Η Αλήθεια και το ψέμα.
Ο Τσεζ χάρηκε με την Σύλβια ,διέκοψε το φιλί τους με ευγένεια και της είπε συγνώμη για αυτό που έγινε αλλά η εξαφάνιση σου με έκανε ράκος ήμουνα σε μια στιγμή αδυναμίας.
Τότε η Σύλβια είδε την Λίντα γυμνή στο κρεβάτι του να τους κοιτάει με μάτια βουρκωμένα.
Η Σύλβια βγήκε έξω δακρυσμένη και πληγωμένη ο Τσέζ δεν ήξερε που να πάει στην Σύλβια που έκλαιγε ή στην Λίντα;
Η Λίντα τον βοήθησε , ξέρεις Τσέζ αυτό που έγινε δεν έπρεπε να γίνει δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου καταστρέψαμε μια φιλία.
Αυτός της είπε όχι Λίντα ήτανε και για τους δύο μας μια στιγμή αδυναμίας , δεν το μετάνιωσα αυτό που έγινε το απόλαυσα και η φιλιά μας δεν χάλασε το είχα ανάγκη όσο το είχες και εσύ ανάγκη.
Ξέρω ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει , αλλά πάντα θα την θυμάμαι αυτήν την νύχτα σαν κάτι όμορφο και γλυκό.
Η Λίντα όσο της έλεγε αυτά τόσο πιο πολύ τον αγαπούσε , αλλά με μια αγάπη πολύ διαφορετική από αυτήν που ένοιωθε για τον Άντριου.
Η Σύλβια δεν ήξερε τι να κάνει, να φύγει δεν μπορούσε ήτανε σε αποστολή , να μείνει δεν μπορούσε ,πληγώθηκε ο εγωισμός της ,σαν γυναίκα ερωτευμένη όμως ήθελε να ακούσει τις εξηγήσεις του Τσεζ.
Το δωμάτιο της δεν ήτανε έτοιμο ακόμα για αυτό περίμενε στην καφετέρια.
Σε λίγο είδε τον Τσεζ, αυτός κάθισε κοντά της ξεκινώντας με την φράση , όταν με εγκατέλειψες έπινα τρείς μέρες και νόμιζα ότι δεν θα εμπιστευτώ καμία γυναίκα ξανά.
Μετά άρχισε να της λέει για την Λίντα , της είπε για τον βιασμό που υπέστη η Λίντα , για τον θάνατο του φίλου της για την γνωριμία τους , τις συμπτώσεις της είπε τα πάντα εκτός από τους φόνους.
Της είπε ακόμα και για το ξενοδοχείο που ήτανε γεμάτο ,για τελείωμα άφησε την φράση , κάναμε έρωτα με την Λίντα και σήμερα συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει. Ήτανε μια στιγμή αδυναμίας και των δυο μας , σε όλη την διάρκεια εγώ σκεφτόμουνα εσένα και η Λίντα τον Άντριου.
Σε λίγο πρέπει να φύγω η Λίντα σήμερα μετά το μεσημέρι θα έχει δικό της δωμάτιο .Ελπίζω όταν επιστρέψω να σε βρω και να μου δώσεις και εσύ τις δικές σου εξηγήσεις.
Η Σύλβια ένοιωσε άβολα ήξερε ότι ο Τσεζ έλεγε την αλήθεια και ότι αυτή όταν επιστρέψει θα πρέπει να του πει ψέματα.
Ο Τζες δεν έπρεπε να χάσει χρόνο πήρε τον Αντόνιο τηλέφωνο , έρχομαι στο γραφείο του είπε.
Εντάξει είπε ο Αντόνιο θα σε περιμένω.
Ο Τσέζ πήγε στο γραφείο του Αντόνιο όπου κανόνισαν ένα τα απαραίτητα χαρτιά και έτσι με μία φωνητική εντολή η οποία θα ηχογραφείτε θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να δίνει εντολή ρευστοποίησης των μετοχών του.
Σήμερα έδωσε εντολή για ρευστοποίηση μετοχών αξίας 200.000 δολαρίων στις 12 ακριβώς και κατάθεση του ποσού στον.
Πήγε στην τράπεζα τους ενημέρωσε πήρε ένα μπλοκ επιταγών κωδικούς για ηλεκτρονικές συναλλαγές και πήγε σε ένα κατάστημα για την αγορά φορητού υπολογιστή.
Στο κατάστημα με τους υπολογιστές ήτανε όταν κτύπησε το τηλέφωνο.
Ήτανε ο Άντονι , ρευστοποιήσαμε κάτω από το 0,5 % και έχεις 210.000 δολάρια στον λογαριασμό σου.
Η ζήτηση ήτανε μεγάλη και η προσφορά μας μικρή έτσι η τιμή ήτανε καλή και αυτό ανέβασε τις μετοχές πάλι.
Έτσι έχεις μετρητά 210.000 δολάρια και έχεις και μετοχές αξίας 570.000 δολαρίων δηλαδή πλησιάζεις το εκατομμύριο.
Ο Τσεζ ευχαρίστησε τον Άντονι και του είπε , στην επόμενη συναλλαγή θέλω να βάλεις και την αμοιβή σου.
Δεν παίρνω αμοιβή από σένα είπε ο Άντονι αλλά θα ήθελα να βρεθούμε οι δυό μας και να σου πω κάτι προσωπικό που με βασανίζει.
Αύριο το πρωί πάω στους δικηγόρους , σήμερα επέστρεψε η Σύλβια και από το μεσημέρι η Λίντα θα έχει το δικό της δωμάτιο.
Θα σε πάρω τηλέφωνο μετά να δούμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Έτσι και αλλιώς θα ήθελα να μου δείξεις και κάποια πράγματα στον υπολογιστή που πήρα.
Ο αστυνόμος είχε πολλές ανοιχτές υποθέσεις εδώ και καιρό , έτσι χάρηκε όταν οι συνεργάτες του , του είπανε ότι ανακάλυψαν στοιχεία για τον δήμαρχο που δείχνουν ότι λαδωνότανε από το οργανωμένο έγκλημα και μάλλον τους εκβίαζε για περισσότερα.
Έτσι μάλιστα εξηγούνται πολλά , σκέφτηκε ο αστυνόμος , σκεφτόμενος την έκπληξη των καναλιών που είχανε παρουσιάσει τον δήμαρχο κυνηγό του εγκλήματος.
Άρχισε να σκέφτεται τις υποθέσεις που είχε ανοιχτές , ο φόνος του Ρώσου μαφιόζου , ξεκαθάρισμα λογαριασμών ένα κάθαρμα λιγότερο , ο φόνος του δημάρχου ξεκαθάρισμα λογαριασμών ένα κάθαρμα λιγότερο , οι τρείς φόνοι στο μπαρ ξεκαθάρισμα λογαριασμών τρία καθάρματα λιγότερα .
Θα έλεγε κανείς ότι το οργανωμένο έγκλημα έχει ένα τρόπο αυτοκάθαρσης σκέφτηκε ο αστυνόμος .Από όλες τις υποθέσεις μόνο οι τρείς νεκροί αστυνομικοί στο κυνηγητό τότε με τον δήμαρχο είναι πραγματικά θύματα.
Αν το ήξερε τι κουμάσι ήτανε ο δήμαρχος θα τους καθυστερούσε με εντολές την καταδίωξη και ίσως γλύτωναν.
Πρέπει να βγάλω αυτές τις σκέψεις από το μυαλό μου αλλιώς δεν πρέπει να υπηρετώ τον νόμο σκέφτηκε ο αστυνόμος.
Ο Τσέζ επέστρεψε στο ξενοδοχείο και ρώτησε στην ρεσεψιόν πιο είναι το δωμάτιο της Λίντα και της Σύλβιας.
Ανέβηκε στο δικό του και είδε ότι ,τα πράγματα της Λίντας δεν ήτανε εκεί. Την κάλεσε στο τηλέφωνο αυτή όλο χαρά του είπε ότι τακτοποιήθηκε και ήτανε έτοιμη για φαγητό.
Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σε καλέσω ξανά .
Αμέσως κλείνοντας κάλεσε την Σύλβια αυτή του είπε ότι δεν είχε καμία αντίρρηση να φάνε όλοι μαζί.
Μάλιστα την βόλευε σκέφτηκε , θα κέρδιζε χρόνο για να σκεφτεί τι θα πει στον Τζες.
Σε λίγο γευμάτιζαν όλοι μαζί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
0 .

Επιστροφή σε “Καλές Τέχνες”