Χρυσαυγιτης.
πρωην, νυν, ποιος γνωριζει.Μπακαλη τι ειναι ρε?

πρωην, νυν, ποιος γνωριζει.
exomotis έγραψε:Μα δεν ειναι Νουδουλης, ειναι <<δικο>> μας παιδι.
Χρυσαυγιτης.πρωην, νυν, ποιος γνωριζει.
Μπακαλη τι ειναι ρε?

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που περιγραφεις Χελωνε,ειναι εκτος απο τη διαφορα βλακειας-εξυπναδας,η διαφορα του κομματοσκυλου απο τον ιδεολογο.
Ή μπορει απλα να τρολλαρει,δεν μου φαινεται χαζουλης σαν το Πιθηκα ουτε τοσο μπατχερτ.
exomotis έγραψε:Μα δεν ειναι Νουδουλης, ειναι <<δικο>> μας παιδι.
Χρυσαυγιτης.πρωην, νυν, ποιος γνωριζει.
Μπακαλη τι ειναι ρε?

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που περιγραφεις Χελωνε,ειναι εκτος απο τη διαφορα βλακειας-εξυπναδας,η διαφορα του κομματοσκυλου απο τον ιδεολογο.
Ή μπορει απλα να τρολλαρει,δεν μου φαινεται χαζουλης σαν το Πιθηκα ουτε τοσο μπατχερτ.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που περιγραφεις Χελωνε,ειναι εκτος απο τη διαφορα βλακειας-εξυπναδας,η διαφορα του κομματοσκυλου απο τον ιδεολογο.
Είναι προφανές ότι τρολάρει, όποιος είναι ακόμη μέλος στο βόθρο του διαδικτύου μπορεί άνετα να δει τα παλιότερα μηνύματα του συγκεκριμένου χρήστη που είναι ως και φιλοσυριζαίικα, καθώς και το ότι στην προεκλογική περίοδο έπαθε μια άλλη υπαρξιακή κρίση και δήλωνε φανατικός πασόκος και παπανδρεϊκός.

PSaRas έγραψε:Για την ταμπακιέρα τίποτα;
Τι σόι συντονισμός είναι αυτός που αντί να προστατεύσει τον γόνιμο διάλογο αρχίζει τα οφτόπικ και τις προσωπικές επιθέσεις;Από σβέρκο ψώνισε το εεφ μου φαίνεται.