Καλημερα Αριστο ..
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το πλαν Β του ΣΥΡΙΖΑ , αλλα ειναι δυσκολο να γινει ... Πρεπει πρωτα να προετοιμαστει πολυ καλα σε κρατικο επιπεδο με διμερεις συμφωνιες , για πολλα προϊοντα ... Ο λαος φοβαται , ειναι τρομοκρατημενος .. Φοβαται μηπως καταντησουμε Αργεντινη ... Και ΔΕΝ εχουμε τις παραγωγικες δυνατοτητες της Αργεντινης ...
Επειτα , νομικα δεν υπαρχει η δυνατοτητα απεμπλοκης της Ελλαδας , μπαμ και κατω , απο την ΕΖ ...Η διαδικασια αποχωρησεις μπορει να κρατησει μεχρι και 3 χρονια .. Ετσι εχω ακουσει ...
Και εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την κατασταση , ιδιαιτερα , μετα την χτεσινη διπλη αυτοκτονια στην Ευβοια ...
Και επι δραχμης ειχαμε αυτοκτονιες αλλα απο διαταραγμενα ατομα , οχι απο την φτωχεια , ουτε ειχαμε λιποθυμιες απο ασιτια στα σχολεια . Το € καταντησε μια θηλεια η οποια μας πνιγει σιγα-σιγα ..
Το ιδιο αργο πνιξιμο εχουν επιλεξει οι δανειστες/"εταιροι" ... Κλεινουν τις χρηματοδοτικες στροφιγγες σιγα-σιγα , σκοπευοντας να στραγγαλισουν τον ΣΥΡΙΖΑ με ελλειψη χρηματων , γιατι δεν μπορουν να ανεχτουν την πολιτικη αναταραχη που εχει φερει στην ΕΕ ..Βλεπεις τι γινεται .. ολες οι κυβερνησεις των μικρων χωρων εχουν τρομοκρατηθει και επιτιθενται εναντιον της Ελλαδας ( με την αμεση εντολη απο την Γερμανικη πλευρα ) γιατι φοβουνται τους λαους τους .
Ειμαστε σε πολυ δυσκολη θεση , οικονομικα και πολιτικα ..
ΕΣΩ-πολιτικα ειμαστε και παλι σε μια δυσαρεστη κατασταση ... Βλεπουμε να επιτιθενται στον ΣΥΡΙΖΑ και απο αριστερα και απο δεξια ... και δεν βλεπω εναλλακτικη προταση πολιτικης ... οι προτασεις ειναι δυο ... η εναρμονιζομαστε με το πλημονιακο τοξο , οποτε ειμαστε καταδικασμενοι να υποστουμε τα πανδεινα , η αντιδρουμε και δεν εναρμονιζομαστε οποτε και παλι η καταστροφη ειναι προ των θυρων. Χαμενοι απο χερι δηλαδη ..Μηλιο διλημμα .
Ψυχολογικα , ειμαι υπερ της αντιδρασης .. Θα παλεψουμε μονοι μας ...θα ξερουμε πως ειμαστε μονοι μας και αναγκαστικα θα κανουμε οτι πρεπει για να γλυτωσουμε . Το ΑΝ θα τα καυαφερουμε ποσο και ποτε , θα ειναι στο δικο μας χερι ...
Αυτα .