oldjedi έγραψε::)
Ολο αυτο το πονημα για να πεις τι ακριβως ;;
Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
Τόσα χρόνια, δεν την έχεις καταλάβει ακόμα αυτήν την τακτική;
Δεν αναφέρομαι στο πόνημα του Admin αλλά σε κάτι πολύ πιο γενικό.

oldjedi έγραψε::)
Ολο αυτο το πονημα για να πεις τι ακριβως ;;

Λαχουρένιος έγραψε:Πρακτικα, μονο η νοτια Ελλαδα αντισταθηκε στους Περσες στους περσικους. Οι υπολοιποι στησανε λωκο.
Αργοτερα, οπως λεει και ο Διαδοχος, οι σπαρτιατες, οι αθηναιοι και οι θηβαιοι διαδοχικα, γλειφανε τα παπαρια των περσων για να εχουν πλεονεκτημα εναντιον των συνελ αντιπαλων.
Τα ιδια εγιναν και με τους ρωμαιους αργοτερα.
Γενικα, μαλακια εκαναν οι περσες που εισεβαλλαν. Επρεπε να χρηματοδοτουν τις ελληνικες πολεις ωστε να κανουν πολεμους μεταξυ τους μεχρι να εξουθενωθουν.
Χρονολογικά η πρώτη ήττα των Περσών (από όπου και άρχισε η κατρακύλα τους) ήταν από τους Σκύθες (με τους οποίους μάλλον είχαν συμμαχήσει και άλλες φυλές της ευρύτερης περιοχής, όπως πχ οι Σλάβοι), στην περιοχή της σημερινής Ουκρανίας - Ρωσίας. Δηλαδή η αρχή έγινε από τον βορρά.
Μιλάμε για κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθαν και οι Ουννογότθοι από τους Ρώσους πριν 70 χρόνια.

Admin έγραψε:Πολύ απλά θέλω να πω ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες της αρχαιότητας (είτε βιολογική είτε έστω πολιτισμική).
Το να ανεβάζει κάποιος Ελ ένα νήμα όπου λέει για το θαυμασμό των ξένων για τον Λεωνίδα και να καμαρώνει είναι το ίδιο με το καμάρι που αισθάνονται οι Βούλγαροι των Σκοπίων για το Μεγαλέκο. Γενικώς όλοι οι πουθενάδες των Βαλκανίων θέλουν να παριστάνουν τους γνήσιους απογόνους αρχαίων λαών, ώστε να νιώθουν σπουδαίοι (Ελς με αρχαίους Έλληνες, Βούλγαροι Σκοπίων με Μακεδόνες, Βούλγαροι Βουλγαρίας με Θράκες κοκ).
Και μιας και μιλάμε για τον Λεωνίδα, ας δούμε λίγο πως τιμούν οι σύγχρονοι Έλληνες τον Λεωνίδα.
Πίσω από τα σκουπίδια αχνοφαίνεται ο τάφος του:

Admin έγραψε:Πολύ απλά θέλω να πω ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες της αρχαιότητας (είτε βιολογική είτε έστω πολιτισμική).
Το να ανεβάζει κάποιος Ελ ένα νήμα όπου λέει για το θαυμασμό των ξένων για τον Λεωνίδα και να καμαρώνει είναι το ίδιο με το καμάρι που αισθάνονται οι Βούλγαροι των Σκοπίων για το Μεγαλέκο. Γενικώς όλοι οι πουθενάδες των Βαλκανίων θέλουν να παριστάνουν τους γνήσιους απογόνους αρχαίων λαών, ώστε να νιώθουν σπουδαίοι (Ελς με αρχαίους Έλληνες, Βούλγαροι Σκοπίων με Μακεδόνες, Βούλγαροι Βουλγαρίας με Θράκες κοκ).
Ολντ

pluton έγραψε:Είσαι όμως εντελώς αστοιχείωτος....

Admin έγραψε:Χρονολογικά η πρώτη ήττα των Περσών (από όπου και άρχισε η κατρακύλα τους) ήταν από τους Σκύθες (με τους οποίους μάλλον είχαν συμμαχήσει και άλλες φυλές της ευρύτερης περιοχής, όπως πχ οι Σλάβοι), στην περιοχή της σημερινής Ουκρανίας - Ρωσίας. Δηλαδή η αρχή έγινε από τον βορρά.
Μιλάμε για κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθαν και οι Ουννογότθοι από τους Ρώσους πριν 70 χρόνια.
Επίσης, ο Μεγαλέκος (και ο πατέρας του ο Φίλιππος), που ξέσκισε τα βάρδουλα των Περσών, ήταν βάρβαρος κατά τα νότια Ελς. Μάλιστα, ο Μεγαλέκος έγινε δεκτός να αγωνιστεί στα Ολύμπικ Γκέημς μόνο και μόνο επειδή είχε απώτερη καταγωγή από τη νότια Ελλάδα (Άργος). Ως Μακεδόνας κατ' αρχήν θεωρούνταν "βάρβαρος". Υπάρχουν και ιστορικές πηγές που αναφέρουν ότι ουσιαστικά οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν μίξη Ελς και κάποιων λαών της ευρύτερης περιοχής, επί των οποίων κυριάρχησε το Ελ στοιχείο.![]()

oldjedi έγραψε:
![]()
Προσωπικα , εκανα εξεταση του DNA μου και του mitDNA μου που εδειξαν οτι υπαρχει στον Ελλαδικο χωρο εδω και χιλιαδες χρονια ...
Ξερω τους προγονους μου μεχρι 300 χρονια πριν ...

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Είσαι όμως εντελώς αστοιχείωτος....
Μιλαω για περιοχες της σημερινης Ελλαδας ρε κολλημενε