Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ
http://pluton22.blogspot.gr/2015/06/blog-post_22.html
«Οι στρατιώτες έφθασαν το σούρουπο. Εισέβαλαν στο σπίτι και προσπάθησαν να σύρουν τις δύο γυναίκες στον επάνω όροφο. Αλλά η Κάθριν και η 18χρονη κόρη της, Σάρλοτ ήταν σε θέση να δραπετεύσουν. Οι στρατιώτες όμως δεν το έβαλαν κάτω τόσο εύκολα. Άρχισαν να ψάχνουν όλα τα σπίτια της περιοχής και τελικά βρήκαν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τις δύο γυναίκες κρυμμένες στο ντουλάπι ενός γείτονα. Οι στρατιώτες τις τράβηξαν έξω και τις βίασαν. Το κορίτσι φώναζε για βοήθεια αλλά κανένας δεν έφτασε».
Α, οκ, πηξεAdmin έγραψε:Αυτό που δεν έχω καταλάβει βέβαια είναι γιατί σκούζουν οι Αλγερινοί πιο πολύ κι από τους Ουννογότθους.![]()
Μάλλον πρέπει να το ερευνήσει η Ψυχιατρική αυτό το φαινόμενο.
![]()
![]()
Εγώ αγαπητέ μου Λαχουρένιε δεν έχω κανένα πρόβλημα, για μένα κακώς τους επέτρεψαν και να υπάρχουν οι Γερμανοί.... αλλά μη μου έρχεται ο κάθε προοδευτικός και μου μιλά για τον ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
Φυσικά η ιστορία αυτή δείχνει ότι μόνον Έθνη υπάρχουν και μόνο μέσα απ αυτά προστατευόμαστε.
Ας δούμε μερικά πραγματάκια από την συμπεριφορά των Κομμουνιστών.