Intel ή AMD?
-
Στύγιος
Re: Intel ή AMD?
Επίσης παιδιά ,μακριά από Πλαίσια και τα "σαπάκια" τα turbo-x που πουλάνε Ό,τι έχω συνθέσει για μένα και για το σχολείο ,το έχω παραγγείλει απ'το e-shop και μάλιστα με δωρεάν συναρμολόγηση και αποστολή κατ' οίκον ή στην εργασία 

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Εννοείται πως η AMD σε παιχνίδια είναι κορυφή, στο 1/3 της τιμής. Η AMD δημιουργεί επεξεργαστές σε κάρτες γραφικών και διάφορα άλλα σοφτγουερ συστήματα υποστήριξης κάρτες γραφικών. Για λάπτοπ όμως κορυφή είναι οι Ιντελ, τώρα αφού μιλάμε για AMD και για σταθερό υπολογιστή, η απόδοση στους επεξεργαστές της AMD καλό είναι να αγοράζουμε πάνω από 4 πυρήνες. Στύγιε, όταν λέμε AMD, εννοούμε να υποστηρίζει socket για επεξεργαστές AMD, όχι η μητρική να είναι της AMD.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όλοι πετάνε τα χρήματά τους στους Ιντελ για τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα;
0 .

-
Στύγιος
Metranion έγραψε:Εννοείται πως η AMD σε παιχνίδια είναι κορυφή, στο 1/3 της τιμής. Η AMD δημιουργεί επεξεργαστές σε κάρτες γραφικών και διάφορα άλλα σοφτγουερ συστήματα υποστήριξης κάρτες γραφικών. Για λάπτοπ όμως κορυφή είναι οι Ιντελ, τώρα αφού μιλάμε για AMD και για σταθερό υπολογιστή, η απόδοση στους επεξεργαστές της AMD καλό είναι να αγοράζουμε πάνω από 4 πυρήνες. Στύγιε, όταν λέμε AMD, εννοούμε να υποστηρίζει socket για επεξεργαστές AMD, όχι η μητρική να είναι της AMD.
Οκ ,λάθος κατάλαβα εγώ. Gigabyte μητρική που έχω βάλει συνεργάζεται άψογα με τον 4πυρηνο AMD και με 1866 ( κόλωσα να βάλω στα 2133) mhz 8gb μνήμες

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση, αλλά φθηνιάρικα πράγματα δεν ξαναβάζω, μου χει σπάσει τα νεύρα, ανοίγει κάποιος πολλούς browser και κολλάει απίστευτα με διπύρηνο ή με μουλτιτασκιν. Για μνήμες πάνω από 16γίγα ίσως 32.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ρε συ Μετρ, για χρηση περα απο το gaming μια χαρα κανεις την δουλεια σου με 2πυρηνο και 6 γκιγκα αν κρινω απο μενα. Και για gaming μια χαρα ηταν οι διπυρηνοι μεχρι πολυ προσφατα, ποσο μαλλον οι 4πυρηνοι οι οποιοι λογικα θα γινουν το νεο στανταρ πλεον.
Εγω μια καλυτερη καρτουλα θελω μεχρι στιγμης.
Εγω μια καλυτερη καρτουλα θελω μεχρι στιγμης.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

δεν κάνω καλή δουλειά, κάνω ταυτόχρονα μούλτιτασκιν και έχω 3 - 4 εφαρμογές ανοιχτές, πχ το Matlab, οι οποίες απαιτούν καλή επεξεργασία και μνήμη. Κυρίως δε ταχύτητα επεξεργασίας.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΟΚ δεν ξερω τι τρεχεις, εγω λεω για ενα μεσο χρηστη που συνηθως εχει απλως το browser ανοιχτο και πισω τρεχει ενα anti virus και καποια αλλα στανταρ προγραμματα του πισι.
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιε αν πετύχεις σε στοκ ή σε προσφορά την GTX 950 2ghz , πάρτην .Εγώ την πήρα στην black friday στα 149 ευρώ ( από 190) και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Τα παίζει όλα χωρίς "κολλήματα" !! 

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

ναι γι αυτό λέω, για βαριές διαδικασίες δεν γίνεται να βάζεις μούφα πράγματα, έχω πάνω από 200 βαριά προγράμματα που απαιτούν καλή επεξεργασία.
0 .