Καφές
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Καφές
Ναι τώρα μόλις είδα τα συστατικά περιέχει σκόνη γάλακτος, αλλά ο φρέντο καπουτσίνο, δεν έχει καμία σχέση με τον καπουτσίνο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Διάδοχος
- Danchō

Metranion έγραψε:[Πάρε Καπουτσίνο Γιάκομπς που είναι καλής ποιότητας davon Zucker για 400γρ είναι 24% περίπου. Αν και εδώ που τα λέμε αυτή η γεύση του καφέ φίλτρου είναι απαίσια, δεν πίνεται με τίποτα.
Για καπουτσίνο μιλάω κι εγώ, σχεδόν. Διπλός εσπρέσσο απο καλή μηχανή με κόκκους καφέ, αρκετό φρέσκο γάλα και 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
Metranion έγραψε:Και ασφαλώς πρέπει να γυμνάζεσαι καθημερινά, με το ποδήλατο ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα σου αρέσει πρέπει να το εξασκείς καθημερινά τουλάχιστον ένα μισάωρο.
Αυτό δεν το κάνω δυστυχώς. Εξασκώ όμως τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιο .
Λαχουρένιος έγραψε:Eχω θεμα με τις ταχυκαρδιες. Ειχα φτασει σε σημειο να πινω ενα σκετο καπουτσινο πχ 7 το πρωι, και το βραδυ ενω ενιωθα κουραση και εκλειναν τα ματια μου, να μην μπορω να κοιμηθω απο την ταχυκαρδια.
Φρίκη. Εγώ αντιμετωπίζω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα. Μπορώ να πιω 3πλό εσπρεσσο και να κοιμηθώ στο 5λεπτο. Ουσιαστικά σε μένα δεν λειτουργεί ο καφές σαν διεγερτικό, το πρωί λ.χ. δεν νιώθω kick απο τον καφέ, είτε πιώ είτε όχι δεν έχει διαφορά. Καφέ πίνω γιατί είμαι εθισμένος στην γεύση του. Μικρός έκανα ντού στα ντουλάπια και έτρωγα τον ελληνικό καφέ με το κουταλάκι σαν φαγητό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Διάδοχος
- Danchō

Metranion έγραψε:Ναι τώρα μόλις είδα τα συστατικά περιέχει σκόνη γάλακτος, αλλά ο φρέντο καπουτσίνο, δεν έχει καμία σχέση με τον καπουτσίνο.
Αν αυτό που πίνεις έιναι έτοιμος καπουτσίνο σκόνη, είναι σίγουρα δηλητήριο, μακριά. Καλύτερα να πάρεις μια οποιαδήποτε καφετιέρα για φίλτρου και να πίνεις μόνο καφέ με γάλα.
Metranion έγραψε:Πες μου μόνο ότι έτρωγες φέτα ψωμί με ζάχαρη και καφέ, το είχα δει και αυτό;
Όχι, βουτούσα απλά ένα κουταλάκι του γλυκού στον καφέ και μετά το έτρωγα, σκέτο. Κάποιες φορές έτρωγα 5-6 κουταλάκια

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Metranion έγραψε:Ναι τώρα μόλις είδα τα συστατικά περιέχει σκόνη γάλακτος, αλλά ο φρέντο καπουτσίνο, δεν έχει καμία σχέση με τον καπουτσίνο.
Αν αυτό που πίνεις έιναι έτοιμος καπουτσίνο σκόνη, είναι σίγουρα δηλητήριο, μακριά. Καλύτερα να πάρεις μια οποιαδήποτε καφετιέρα για φίλτρου και να πίνεις μόνο καφέ με γάλα.
Ο καφές φίλτρου δεν πίνεται με τίποτα
λαχούρ καλά αυτό με τις αϋπνίες το έχω και εγώ, μιλάμε για τρομαχτική επίδραση πήγαινε η ώρα 8 το πρωί και σηκωνόμουνα να πάω σχολείο, τελικά μισοκοιμόμουν στο θρανίο και το χειρότερο ήταν ότι δεν μπούρούσα να κοιμηθώ, ούτε στο θρανίο. Πήγαινα έτρωγα κοιμόμουν το απόγευμα αλλά δεν είχε πάλι καφέ, τον έκοβα μαχαίρι.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Στύγιος
Metranion έγραψε:Πίνει κανείς καφεδάκι ή τον κόψαμε και αυτόν;
Πίνω νες και φραπέ* κανονικά και με τον νόμο, μάλιστα μετά από τόσα χρόνια έχω πάθει ανοσία, μπορεί να πιω καφέ το μεσημέρι και μετά να πάω για ύπνο!
* κάτι φρεντοτσίνους, καπουτσίνους, καπουστίνους κλπ ούτε να τους δω
0 .