Εκλογές στην Ολλανδία

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.

Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στην Ολλανδία

Βίλντερς
2
17%
Ρούτε
4
33%
Το Ισλάμ είναι εδώ ενωμένο δυνατό
5
42%
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
1
8%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Re: Εκλογές στην Ολλανδία

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 14 Μαρ 2017, 21:32

Λαχουρένιος έγραψε:Το ρεζουμε απ'ολα αυτα ειναι ψηφιστε δεξια κομματα.
Γιατι αυτος ειναι ο ρολος της ακροδεξιας-alt.right, να ψαρευει ψηφαλακια για τα μεγαλα (κυριως) δεξια κομματα, οπως αντιστοιχα κανουν το ιδιο οι της new left για τους κεντροαριστερους.

Οποτε ας φωναξουμε παλι ολοι μαζι

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΤΕΞΙΑ!!!

Δεν νομίζω εμείς από ένα forum, μπορούμε να καθορίσουμε αποτελέσματα και μάλιστα από την Ελλάδα.
Η Ιδεοληψία δεν σε αφήνει να δεις καθαρά. Ακριβώς όπως οι Ιεχωβάδες που είναι υπό την καθοδήγηση της ΣΚΟΠΙΑΣ. Όταν καταφέρνουν και ξεφεύγουν από τα δίχτυα
της Εταιρίας δεν μπορούν να βρουν βηματισμό στην Κοινωνία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μαρ 2017, 22:46

Απο ενα φορουμ οχι δεν καθοριζεται κατι, αλλα οταν γραφουν αλλοι 100 σαν εσενα σε αλλα 100 σαιτ, τοτε ναι κατι κανουν. Σιγα μην γραφετε μονο εδω τα εξαπτερυγα του Κουλη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 14 Μαρ 2017, 23:12

Λαχουρένιος έγραψε:Απο ενα φορουμ οχι δεν καθοριζεται κατι, αλλα οταν γραφουν αλλοι 100 σαν εσενα σε αλλα 100 σαιτ, τοτε ναι κατι κανουν. Σιγα μην γραφετε μονο εδω τα εξαπτερυγα του Κουλη.

Συνήθως γράφω στη Θρησκειολογία, φέρνω άτομα σε τούτο το forum με μία μόνο ανάρτησή μου στο .....gr
Από όταν άνοιξα το νήμα με τους Ιεχωβάδες, γράφτηκαν 9 άτομα στο http://free.bbfοrum.co/
Δεν γράφω σε κανένα άλλο Forum, διότι δεν προλαβαίνω. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΧΑ ή Νέα Δεξιά για τους λόγους που έχω εξηγήσει, μέχρι να μιλήσουμε για Δημοκρατία.Η Ιδεοληψία του Μαρξισμού στη χώρα μας δυστυχώς είναι χειρότερη και από τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά, θέλει εγκλεισμό σε ίδρυμα για 2-3 χρόνια, με θεραπευτική αγωγή απεξάρτησης ..
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 14 Μαρ 2017, 23:25

Ρουτερ βλεπω

το ευρωπαικο υπερκρατος που ερχεται παντως θα εχει χαρακτηρισιτκα φιλελευθερα στην οικονομια και συντηρητικα στα κοινωνικα

για να μην υπαρχουν αυταπατες
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 15 Μαρ 2017, 19:19

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:Ρουτερ βλεπω

το ευρωπαικο υπερκρατος που ερχεται παντως θα εχει χαρακτηρισιτκα φιλελευθερα στην οικονομια και συντηρητικα στα κοινωνικα

Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Ότι η δεξιά στροφή του Ρούτερ (και η συγκυβέρνηση που πιθανότατα ακολουθήσει) θα προβληθεί ως νίκη της δημοκρατίας. Το ίδιο ισχύει και για την Γαλλία.

Η Ευρώπη θα ακολουθήσει δεξιό βηματισμό με αριστερή ρητορεία. Αρκεί, γιατί όλοι οι ζεσουϊσαρλήδες θα είναι χαρούμενοι.

Χαζά παιδιά, χαρά γεμάτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 15 Μαρ 2017, 19:37

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:Ρουτερ βλεπω

που τέτοια τύχη; :(
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Μαρ 2017, 19:53

Σικελιώτης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Απο ενα φορουμ οχι δεν καθοριζεται κατι, αλλα οταν γραφουν αλλοι 100 σαν εσενα σε αλλα 100 σαιτ, τοτε ναι κατι κανουν. Σιγα μην γραφετε μονο εδω τα εξαπτερυγα του Κουλη.

Συνήθως γράφω στη Θρησκειολογία, φέρνω άτομα σε τούτο το forum με μία μόνο ανάρτησή μου στο vothroom.gr
Από όταν άνοιξα το νήμα με τους Ιεχωβάδες, γράφτηκαν 9 άτομα στο http://free.bbfοrum.co/
Δεν γράφω σε κανένα άλλο Forum, διότι δεν προλαβαίνω. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΧΑ ή Νέα Δεξιά για τους λόγους που έχω εξηγήσει, μέχρι να μιλήσουμε για Δημοκρατία.Η Ιδεοληψία του Μαρξισμού στη χώρα μας δυστυχώς είναι χειρότερη και από τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά, θέλει εγκλεισμό σε ίδρυμα για 2-3 χρόνια, με θεραπευτική αγωγή απεξάρτησης ..

Από τα τελευταία 9 μέλη, 1 γράφτηκε χάρη σε δικό σου νήμα.
Πάντως γενικά έχεις αρκετούς αναγνώστες στα νήματα σου από το google και κάποια μέλη γράφτηκαν από αυτά.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 15 Μαρ 2017, 20:15

Admin έγραψε:
Σικελιώτης έγραψε:Από τα τελευταία 9 μέλη, 1 γράφτηκε χάρη σε δικό σου νήμα.
Πάντως γενικά έχεις αρκετούς αναγνώστες στα νήματα σου από το google και κάποια μέλη γράφτηκαν από αυτά.

Το νήμα μου το διαφήμισα στο .....gr όπου κάθε ανάρτησή μου την διάβαζαν 40-50 άτομα.
Αυτό που έγραψα και μπορείς να το ελέγξεις είναι πόσα άτομα γράφτηκαν έπειτα από το νήμα για τους Ιεχωβάδες.
Ήταν 292 και έγιναν 302, διέψευσέ με αν θέλεις... Δεν ισχυρίστηκα ότι έγραψαν στο νήμα μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Μαρ 2017, 21:25

Οι τελευταίοι 9 κυρίως γράφτηκαν από άλλη αιτία. Ένας γράφτηκε γιατί βρήκε ένα νήμα σου στο Google.
Στο βοθρουμ μην νομίζεις ότι είναι τόσα πολλά μέλη. Έχουν ένα σωρό διπλοτριπλοπρόφιλα.
Επίσης, δικά σου νήματα έχω δει να τα βάζουν στο Facebook κατά καιρούς. Δεν ξέρω αν εσύ τα αναρτας ή κάποιος άλλος, πάντως μπαίνει κι από εκεί κόσμος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Μαρ 2017, 22:36

:ciao5:
Σατανικε, ετοιμασου

Εικόνα
0 .