Λαχουρένιος έγραψε:Πχ και τον Τιτανικο που τον λεγανε ταινιαρα τον ειχα δει αρκετες φορες οταν πρωτοβγηκε και δεν μου κανε αισθηση.
έχεις ζήσει το μας χιστέρια όταν πρωτοπροβλήθηκε στους κινηματογράφους;

Λαχουρένιος έγραψε:Πχ και τον Τιτανικο που τον λεγανε ταινιαρα τον ειχα δει αρκετες φορες οταν πρωτοβγηκε και δεν μου κανε αισθηση.

Λαχουρένιος έγραψε:Αλλη παπαρια επισης, ηταν εκεινη η sjw ταινια με τους γκει αραπηδες.

Λαχουρένιος έγραψε:Eχω πλουσια φαντασια και το βιβλιο με διεγειρει πολυ, στηνω στο μυαλο μου τα προσωπα, τις φωνες, τα τοπια κλπ.
Λαχουρένιος έγραψε:Το μονο που βαριεμαι στα βιβλια ειναι τις μεγαλες περιγραφες των τοπιων, ειδικα σε ελληνες πεζογραφους.
Λαχουρένιος έγραψε:Κινηματογραφο δεν εχω δει παρα πολλα, κυριως θριλερ, και αρκετες μπλοκμπαστερ ταινιες απο το '90 και μετα. Η αγαπημενη μου ειναι ο Νονος, το πρωτο κυριως. Αλλα εκει μιλαμε για 3 τριωρες ταινιες. Η τυπικη 100λεπτη ταινια τι να κλασει, μεχρι να σου δειξει τους χαρακτηρες τελειωσε![]()
Λαχουρένιος έγραψε:Προτιμω τις σειρες τα τελευταια χρονια, ειχα μεινει μαλακας με το True Detective.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Πχ και τον Τιτανικο που τον λεγανε ταινιαρα τον ειχα δει αρκετες φορες οταν πρωτοβγηκε και δεν μου κανε αισθηση.
έχεις ζήσει το μας χιστέρια όταν πρωτοπροβλήθηκε στους κινηματογράφους;
).Metranion έγραψε:κοίτα ποιος λέει ποιον ρατσιστή
κλαίω
impostor έγραψε:Ναι αυτό είναι ένα από τα συν των βιβλίων. Συμφωνώ.
Άλλες πάλι φορές η φαντασία μπορεί να μην βοηθάει και το βιβλίο να καταντάει κουραστικό όσο καλή υπόθεση και να έχει.
Εντάξει γενικά πάντως δεν μπορώ να δεχθώ ότι και ο κινηματογράφος δεν προσφέρει ευχαρίστηση και ότι είναι υπερτιμημένος.
Όπως είπα και πριν καθετί προσφέρει διαφορετικά πράγματα.
:giggle02:
Γελάω γιατί ακριβώς το ίδιο βαριέμαι κι εγώ.
Πω πω ... μέχρι και τη σταγόνα που πέφτει από το φύλλο σε ένα κρύο φθινοπωρινό πρωινό φτάνει η περιγραφή.
Άμα το πάρω γραμμή ότι έτσι πάει όλο το βιβλίο το παρατάω κατευθείαν.
Απορω τι σκεφτονταν οταν τα γραφαν αυτα.Τον νονό δεν τον έχω δει ποτέ γιατί δεν με τραβάνε τέτοιου στυλ ταινίες. Ούτε και ηθοποιοί που παίζουν σε αυτήν μου αρέσουν οπότε τρώει άκυρο έτσι κι αλλιώς. Αν και πολλοί την μνημονεύουν ως από τις πιο ωραίες ταινίες ποτέ δε με τράβηξε να την δω.
Οι σειρές μπορεί να έχουν ωραίο σενάριο, να είναι πρωτότυπες κτλ αλλά δεν μπορώ το κόλλημα που τρως με αυτές οπότε ούτε σειρές βλέπω.

Λαχουρένιος έγραψε:Μαλλον εχω δει τις λαθος ταινιες τι να πω.
Λαχουρένιος έγραψε:ΓΤΠ...Απορω τι σκεφτονταν οταν τα γραφαν αυτα.
Λαχουρένιος έγραψε:Και γω για μαλακιουλα το χα, αλλα μετραει. Δεν εχει πολυ πιστολιδι ή βια γενικα. Εχει πολυ λιγη βια, αλλα χαρακτηριστικη.
Λαχουρένιος έγραψε:Μην μου πεις οτι εισαι η Μπιζελι..