Ιδιωτικό χειρουργείο, στο μπάμ, με 1 χιλιάρικο;
Στον Παράδεισο ζείτε ρε κουφάλες.
Ρήξη μηνίσκου -αρθροσκόπηση
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Ρήξη μηνίσκου -αρθροσκόπηση
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λογικά θα πήρε κάποια επιδότηση από το κράτος όπως οι έγγυες στα ιδιωτικά νοσοκομεία παίρνανε περίπου 3 χιλ επίδομα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Στύγιος
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ιδιωτικό χειρουργείο, στο μπάμ, με 1 χιλιάρικο;
Στον Παράδεισο ζείτε ρε κουφάλες.
Α μη νομίζεις ,αναγκάστηκα να το κάνω . Μύγες "βαράνε" και τα ιδιωτικά πλέον , σε τρίκλινο ήμουν εγώ , εγώ κι εγώ κι ένας ταλαίπωρος 2 δωμάτια παραπέρα σε ολόκληρη πτέρυγα!! Λεφτά δεν υπάρχουν...
0 .
-
Στύγιος
Metranion έγραψε:Λογικά θα πήρε κάποια επιδότηση από το κράτος όπως οι έγγυες στα ιδιωτικά νοσοκομεία παίρνανε περίπου 3 χιλ επίδομα.
95 ευρώ συμμετοχή το δημόσιο απ' τα 1040 ,άμα θέλετε σας αναρτώ και τα παραστατικά
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Έλα ρε το πέτυχα και αυτά καλά είναι 

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Διάδοχος
- Danchō

1040 Ευρώ η εγχείρηση; Ποιο τζάμπα δεν γίνεται. Διαβλέπω πολύ έδαφος για ιατρικό τουρισμό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Α μη νομίζεις ,αναγκάστηκα να το κάνω . Μύγες "βαράνε" και τα ιδιωτικά πλέον , σε τρίκλινο ήμουν εγώ , εγώ κι εγώ κι ένας ταλαίπωρος 2 δωμάτια παραπέρα σε ολόκληρη πτέρυγα!! Λεφτά δεν υπάρχουν...
Στους ανωτατους αξιωματικους κλεινουν τρικλινα μονο για παρτη τους για αυτο ησουν μονος...

Στυξ, στο ΓΝΑ δικαιουσαι ρε?

0 .
-
Στύγιος
Mπα όχι ,είναι μόνο για τους εν ενεργεία και μονιμάδες. Ακόμα και στη Λέσχη Αξιωματικών που είχα δικαίωμα για φαγητό, μόνο στην Ορεστιάδα πήγαινα πριν πολλά χρόνια γιατί δεν είχα φράγκα ως νεοδιόριστος.
0 .
-
Στύγιος
Ξαναπρήστηκε το γόνατο εντελώς ξαφνικά σε 2 μέρες μέσα και πήγα στον ορθοπαιδικό για παρακέντηση. 100ml υγρό αφαίρεσε
, τώρα το 'χω με πόνο, πάγο και ακινησία για μερικές μέρες 
, τώρα το 'χω με πόνο, πάγο και ακινησία για μερικές μέρες 
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Δεν ξέρω σε ποιον γιατρό πας, αλλά πολύ καλός ορθοπαιδικός είναι ο Μέλλος στη Λάρισα (πήγα την μάνα μου κάνα δυο φορές που έχει κάκωση μηνίσκου και της βγαίνει εύκολα στις ανηφόρες που βόσκει τα γίδια και την έχει κάνει περδίκι). Θα σου πρότεινα και τον Μπαργιώτα που είναι συγχωριανός, αλλά είναι πασόκος και μπορεί να μην θέλεις να τον επισκεφτείς για ιδεολογικούς λόγους 

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium