Τι είναι το bacha bazi?

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι είναι το bacha bazi?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Οκτ 2016, 01:06

Metranion έγραψε:Σου είπα από την αρχαία Έλλάδα κρατώ μόνο τα θετικά.

Γιατί είσαι ανθαιλυνας και επίσης κάτοικος εξωτερικού. Μπορεί και να μην έχεις καθόλου ιχωρ :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Οκτ 2016, 01:11

Αν μοιράσω το Ιχωρ μου σε όλη την Ελλάδα, οι πακιστανολιάκοι και λοιποί αραβοτουρκόγυφτοι θα πάρουν πόδι :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Οκτ 2016, 01:21

Μπα, δεν νομιζω. Οι γνήσιοι αιλυνες μπαντριοτς στηριζουν την αναγέννηση αρχαίων ελληνικών εθίμων σε οποιαδήποτε μορφή τους.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Οκτ 2016, 01:51

Πέρα από την πλάκα, είναι γεγονός οτι το έγκλημα παιδοφιλίας (ασελγειας κατά ανηλίκων κλπ) δεν είναι καθόλου σπάνιο στην Ελλάδα, και οι περισσότεροι συλληφθεντες είναι οι ντόπιοι ελ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Οκτ 2016, 01:57

παλιότερα τους εκτελούσαν, αν και εν ελλείψει αγαθών δεν είχαν φτάσει στο στάδιο να βιάζουν παιδάκια ή να ασελγούν και η κοινωνία τότε ήταν πολύ σκληρή από την σημερινή. Ίσως να ξεκίνησε από το 1950 και μετά. Η παιδοφιλία είναι παγκόσμιο κακούργημα.

Οι περισσότερο διεστραμμένοι από αυτούς είναι στην επαρχία, όπου η σεξουαλική επαφή είναι δύσκολη με γυναίκες

Το ίδιο και στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν όπως βλέπεις στην επαρχία υπάρχει αυτή η ασέλγεια
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Οκτ 2016, 02:26

Δεν ξέρω πόσο παίζει ρόλο ο σεξουαλικός συντηρισμος της κοινωνίας, εμένα μου φαινεται ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο γενετικό παρά κοινωνικό. Ας πούμε στην Ρωσια οι περισσότεροι παιδοφιλοι είναι οι Τατζικοι, ενας λαος επίσης ιρανικής καταγωγής.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Οκτ 2016, 02:35

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν ξέρω πόσο παίζει ρόλο ο σεξουαλικός συντηρισμος της κοινωνίας, εμένα μου φαινεται ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο γενετικό παρά κοινωνικό. Ας πούμε στην Ρωσια οι περισσότεροι παιδοφιλοι είναι οι Τατζικοι, ενας λαος επίσης ιρανικής καταγωγής.

Νομίζω στο βίντεο των Αφγανών πρέπει να είναι Τατζίκιοι, επειδή μογγολοφέρνουν λίγο.

Δεν είναι γεννητικό, είναι καθαρά ότι μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, αφού είναι παράδοση, δεν το βλέπουν σαν κάτι κακό μέσα στα ήθη και έθιμά τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Οκτ 2016, 03:21

Ναι, λάθος μου, δεν είπα σωστά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι εξαρτάται από εθνική καταγωγή.
Ας πούμε (πάλι φέρνω παράδειγμα από τους λαούς πΕΣΣΔ) οι Ουζμπεκοι που είναι επίσης πολύ συντηριτικος λαός και γειτονεύουν με τους Τατζικους (αλλά είναι άλλης, μογγολο-τουρκικης καταγωγής) δεν έχουν τέτοια εθιμα.

Τώρα διαβάζω για τα προ-ισλαμικα εθιμα της περιοχής (για τον λαό καλάς που ακόμα διατηρεί την παλιά θρησκεία) μάλλον το έθιμο και γενικά η συμπεριφορά έχει τις ρίζες σε πολύ παλια χρόνια.
However, there is a special role for prepubescent boys, who are treated with special awe, combining pre-sexual behavior and the purity of the high mountains, where they tend goats for the summer month. Purity is very much stressed and centered around altars, goat stables, the space between the hearth and the back wall of houses and in festival periods; the higher up in the valley, the more pure the location.[17]

By contrast, women (especially during menstruation and giving birth), as well as death and decomposition and the outside (Muslim) world are impure, and, just as in the Veda and Avesta, many cleansing ceremonies are required if impurity occurs.[17]
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Οκτ 2016, 03:41

βάλε το λινκ θέλω να διαβάσω ολόκληρο το κείμενο. Οι καλάς διατηρούν έθιμα των αρχαίων ελληνών, αλλά γεννητικά έχουν αναμειχθεί ή πολύ πιθανόν να είναι αναμείξεις ελλήνων με ντόπιους, γι αυτό είναι και ξανθοί αρκετοί.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Οκτ 2016, 03:55

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kalash_people
Το απόσπασμα είναι απο παράγραφο "rituals".
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”