ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΟΔΩΡΑ!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Χαοτικός

Re: ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΟΔΩΡΑ!

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Φεβ 2015, 17:22

Ο Ιαπετός με την Πύρα είναι οι γονείς του Έλληνα, του Δώρου και του Ξούθου; Όχι ο Δευκαλίωνας ήταν.
Ο Ιαπετός ποιος ήταν ρε; Ελάτε ρε πριν δούμε το google. Τώρα που γυρίζει. :sgrat:
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Φεβ 2015, 17:24

Το είδα τελικά. Του Προμηθέα ήταν ρε. :ohno:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 18 Φεβ 2015, 17:27

Ρε συ αυτό το άτομο ( λέμε τώρα) χρημάτισε και υπουργός ,μη χέσω :angry:
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Φεβ 2015, 17:58

Αλλανταλλων. :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 18 Φεβ 2015, 18:01

Μάλλον ο γραφιάς (ο οποίος το πιθανότερο είναι να υπήρξε μαθητής σου - ή του συστήματος που υποστηρίζεις - στυξ) είναι ρούκουνας γιατί αυτό είναι απομαγνητοφώνηση από ραδιοφωνική συνέντευξη.

ΥΓ: Μλκ μου, εσύ πρέπει να έχεις κόκκινο στυλό και να διορθώνεις κατευθείαν στην οθόνη, ε; :D
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 18 Φεβ 2015, 18:06

Αγαπητέ Μνημονιακέ, είστε ο Σατανικός Εγκέφαλος; Αν ναι, είμαι πολύ χαρούμενος.Μου λείπατε και εσείς και το μαγαζάκι το προηγούμενο που τα λέγαμε με τους φίλους μας τον ψαρά,τον μπακάλη κά.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 18 Φεβ 2015, 18:09

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ έγραψε:Μάλλον ο γραφιάς (ο οποίος το πιθανότερο είναι να υπήρξε μαθητής σου - ή του συστήματος που υποστηρίζεις - στυξ) είναι ρούκουνας γιατί αυτό είναι απομαγνητοφώνηση από ραδιοφωνική συνέντευξη.

ΥΓ: Μλκ μου, εσύ πρέπει να έχεις κόκκινο στυλό και να διορθώνεις κατευθείαν στην οθόνη, ε; :D

Μλκ ΣΕ όλοι αναπαράγουν αυτολεξεί τα ίδια παντού ,τι σκατά, ΟΛΟΙ ξέχασαν τα ελληνικά ή ο μαλάκας ο χοντρός έχει ρετάρει;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 18 Φεβ 2015, 18:14

Diego έγραψε:Αγαπητέ Μνημονιακέ, είστε ο Σατανικός Εγκέφαλος; Αν ναι, είμαι πολύ χαρούμενος.Μου λείπατε και εσείς και το μαγαζάκι το προηγούμενο που τα λέγαμε με τους φίλους μας τον ψαρά,τον μπακάλη κά.

:ciao5: Έλα ρε μαν, πού είσαι; (και ποιος είσαι). Μας το 'κλεισε το μαγαζί ο κουραδέμπωρ. :angry: Αυτούς που αναφέρεις τους αναζητώ κι εγώ σε άλλο νήμα.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 18 Φεβ 2015, 18:17

Στο προηγούμενο χώρο έγραφα ως Pasokogamis.Ξέρετε το έκλεισε ξαφνικά, ότα τα πράγματα είχαν για ν-οστή φορα εκτραχυνθεί και ήταν κρίμα.Μου λείπει η επαφή εκεί καθώς και το chat. :(
Παραμένω εκέι που με αφήσατε, εσείς;
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”