Η απάτη των πυραμίδων

Κοινωνικά θέματα.
ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Re: Η απάτη των πυραμίδων

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 02 Μαρ 2016, 15:37

Ο χελωνος ειναι δηλωμενος εικονοσκεπτομενος. Μηπως εισαι κι εσυ; Ψαξτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μαρ 2016, 16:13

Για δείξε μου την δήλωση που έκανα να την ξέρω κι εγώ.
Πάντως πολλοί Ποντικοί μας προέκυψαν. Μεταξύ σας διαφωνείτε, εμένα βρίζετε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 02 Μαρ 2016, 16:19

αυτος ειναι ο αντιλογος σου ksmyrn σε οσα σου ειπα για τις πυραμιδες ?

σα να λεμε εγινες λουης ...

ολοι οσοι ασχολουνται ή ασχοληθηκαν παντως με πυραμιδες αργα ή γρηγορα κατεληξαν σε ψυχιατρο γιατι δεν μπορουσαν να δεχτουν οτι ηταν τοσο ηλιθιοι (και προφανως αυτο ειναι ανεξαρτητο απο τα πτυχια και τις λοιπες πιστοποιησεις του καθενος).
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 02 Μαρ 2016, 17:19

Kauldron έγραψε:Πάντως πολλοί Ποντικοί μας προέκυψαν. Μεταξύ σας διαφωνείτε, εμένα βρίζετε.

Δειγμα παραλογισμου που ελεγα. Η βρισια που ειναι;

Νικ, να σου πω για τον αντιλογο. Οτι εγραψες, οτι εγραψε ο χελωνος, ειχα γραψει σχετικως στο "σεντονι" οπως το λεει. Προφανως δεν το διαβασε, βαριεται. Αν δεν διαβαζει αυτος ΄η εσυ τι γραφω, δεν φταιω εγω. Και δεν μπορω να κανω κουοτε επι κουοτων.
Με λες και βλακα, και οτι γραφω χωρις ειρμο κτλ. Αρα τι αντιλογο θες απο εμενα;

Παρε τον χελωνο και keep walking...
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μαρ 2016, 18:05

Τον χελώνο να τον αφήσετε ήσυχο.
"βλάκας" λέει ο ένας "εικονοσκεπτομενος" (προφανώς και χρησιμοποιείται ως μειωτικός χαρακτηρισμός) λέει ο άλλος.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 03 Μαρ 2016, 13:40

ksmyrn έγραψε:
Kauldron έγραψε:Πάντως πολλοί Ποντικοί μας προέκυψαν. Μεταξύ σας διαφωνείτε, εμένα βρίζετε.

Δειγμα παραλογισμου που ελεγα. Η βρισια που ειναι;

Νικ, να σου πω για τον αντιλογο. Οτι εγραψες, οτι εγραψε ο χελωνος, ειχα γραψει σχετικως στο "σεντονι" οπως το λεει. Προφανως δεν το διαβασε, βαριεται. Αν δεν διαβαζει αυτος ΄η εσυ τι γραφω, δεν φταιω εγω. Και δεν μπορω να κανω κουοτε επι κουοτων.
Με λες και βλακα, και οτι γραφω χωρις ειρμο κτλ. Αρα τι αντιλογο θες απο εμενα;

Παρε τον χελωνο και keep walking...

οχι, στο σεντονι σου δεν αναφερεις τιποτα για το αυτοπροσδιοριστικο χαρακτηριστικο μιας πυραμιδας το οποιο ειναι οτι :

κερδος πυραμιδας = εγγραφη νεων μελων = τα τελευταια νεα μελη χανουν τα χρηματα τους = απατη.

και δεν εχω καμια διαθεση να διαβασω ενα σωρο ασχετες μπουρδες που γραφεις απλα και μονο για να αποφυγεις να σχολιασεις αυτην την τοσο σαφη γραμμη.
0 .

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 03 Μαρ 2016, 16:37

μην διαβασεις τοτε και το επομενο. Ουτε ο χελωνος, σεντονια και μπουρδες.

Αφου αυτο ξερουν ως ορισμο και δεν θελουν να διαβασουν τιποτε αλλο.
Και ρωτησα, νομικα πως περιγραφεται η "πυραμιδα", ουδεμια απαντηση.

http://www.eseap.org.gr
Ειδοποιηστε την αστυνομια, να τους καταγγειλετε οπως εγραψε ο χαζοδημοσιογραφος του κειμενου που εδωσε ο χελωνος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2016, 16:39

Eικονοσκεπτομενος=?
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 03 Μαρ 2016, 17:03

ksmyrn έγραψε:μην διαβασεις τοτε και το επομενο. Ουτε ο χελωνος, σεντονια και μπουρδες.

Αφου αυτο ξερουν ως ορισμο και δεν θελουν να διαβασουν τιποτε αλλο.
Και ρωτησα, νομικα πως περιγραφεται η "πυραμιδα", ουδεμια απαντηση.

http://www.eseap.org.gr
Ειδοποιηστε την αστυνομια, να τους καταγγειλετε οπως εγραψε ο χαζοδημοσιογραφος του κειμενου που εδωσε ο χελωνος.

βρε πιτουρα, μου εχουν κανει στο παρελθον αναλυτικες παρουσιασεις (στις οποιες δεν μου επετρεψαν να κρατησω αντιγραφα, οποτε ημουν αναγκασμενος να απομνημονευω ολα τα στοιχεια που μου ελεγαν και ρωταγα και σε καμποσα απο αυτα με δυσκολια μου απαντουσαν) και εχω φτιαξει απο τοτε αναλυτικα μοντελα σε εξελοφυλλα που αποδεικνυουν απο που ερχονται τα εσοδα και τα κερδη σε μια πυραμιδα και ποιος τα οφελειται, ποτε μια πυραμιδα καταρρεει και ποιος ζημιώνεται.

αρα μη μου λες οτι αυτο που σου λεω ειναι ο ορισμος που αναπαραγω γιατι καπου τον ακουσα (οπως μαλλον κανεις εσυ). Αυτο που σου λεω ειναι η αρχη λειτουργιας μιας πυραμιδας και αυτο ειναι προιον δικιας μου στοιχειοθετημενης μελετης κι οχι κατι που ακουσα δεξια κι αριστερα.

και στην τελικη πως διαολο θελεις να ασχοληθω με το σεντονι σου, οταν εσυ δεν ασχολεισαι με μια ακριβως γραμμη που σου παραθετω ?

κερδος πυραμιδας = εγγραφη νεων μελων = τα τελευταια νεα μελη χανουν τα χρηματα τους = απατη.

αυτο μαλιστα φαινεται κι απτο γεγονος πως οταν σε προσεγγιζουν απο μια πυραμιδα, αυτο για το οποιο προσπαθουν παση θυσια να σε πεισουν δεν ειναι απλα να γινεις μελος και να αγοραζεις απλα τα προιοντα τους, (γιατι μονο με πελατες - καταναλωτες η πυραμιδα καταρρεει), αλλα να γινεις και εσυ ο ιδιος πωλητης με προιον πωλησης τις εγγραφες νεων μελων.
0 .

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 03 Μαρ 2016, 23:39

Επειδη παραθετεις μια εξισωση δεν σημαινει οτι παντου και σ ολα ειναι ετσι.
Εμποριο κανουν οι ανθρωποι. Αν θες αγοραζεις τα προϊοντα, αν θες οχι. Αν θες τα πουλας, αν θες οχι. Τωρα, δεν ξερω εγω σε τι ανθρωπους μιλησες, ΄η δεν ξερω αν αυτοι καταλαβαν,΄η αν εσυ δεν καταλαβες, δεν θα μαλωσουμε γι αυτο. Και μονο που δεν σε αφησαν να κρατησεις αντιγραφα μπορει να θεωρηθει υποπτο. Οπως υπαρχουν απατεωνες τραπεζιτες, χρηματιστηριακοι και σε αλλους τομεις, ετσι υπαρχουν παντου. Αυτο λεω.

Εγω στον χελωνο ηθελα να την πω :D
@Λαχουρενιος: Μ εκανες και γελασα με την αθωοτητα της ερωτησης σου :) Εικονοσκεπτομενος ειναι αυτος που σκεφτεται με εικονες. Δηλαδη δεν σκεφτεται με εννοιες, εχει μια εικονα για κατι και χρησιμοποιει αυτην την εικονα οταν διαβαζει/ακουει την λεξη. πχ, στην λεξη δεντρο εχει την εικονα του ελατου, αν του πεις οτι η ελια ειναι δεντρο θα σου πει οχι δεν ειναι γιατι το δεντρο ειναι πιο ψηλο και δεν εχει τοσο πλατια φυλλα, καταλαβες. Ετσι σκεφτονται οι περισσοτεροι ανθρωποι στον κοσμο...

@χελωνος: Μην ξαναρωτησεις που το εχεις δηλωσει, δεν θα σου απαντησω...
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”