http://kafantari.com/about/
Αυτην λες?Δεν την ξερω.
Διάγγελμα Κυρίου
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Re: Διάγγελμα Κυρίου
Λαχουρένιος έγραψε:http://kafantari.com/about/
Αυτην λες?Δεν την ξερω.
Ντροπή σου.
Αν υποψιαστώ ότι δεν ξέρεις και την Καρακώστα...
Εμένα πάντως αν δε διαβάσω τα ευθυμογραφήματα της λεφτ και της αυγής (της καλής) κάθε πουρνό, δεν μου πάει καλά η μέρα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ουτε την Καρακωστα ξερω.Εχω χασει πολλα ρε γμτ
Διαβαζω Καρτερο τελευταια,εχω ανοιξει και σχετικο θεμα.Κοιταξε το αν δεν το χεις κανει ηδη,μιλαμε για Ροκο στο νηφαλιο του και στο κυνικοτερο.
Διαβαζω Καρτερο τελευταια,εχω ανοιξει και σχετικο θεμα.Κοιταξε το αν δεν το χεις κανει ηδη,μιλαμε για Ροκο στο νηφαλιο του και στο κυνικοτερο.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Απαντησατε μονοι σας με τις γνωστες ρησεις που ειναι παντα ιδιες.
Αρα πετυχε......
Και για να ειμαι πιο συνεκτικος, ο Ηγετης σημερα εδειξε ακριβως αυτο που ειναι.
Ηγετης.
Ολα εν ταξει στην σειρα και με στοιχεια για τις αδειες των του βου , που δεν περασε ομαδικα στην αντιπολιτευση παρ ολη την λυσσασμενη της μαχη υπερ των αφεντικων της, και οι λιστες στα οικονομικα κυνηγια τωρα που αρχιζουν και εχουν αποτελεσματα και δεν ειναι κρυμμενες στα συρταρια, και στην υγεια που ολοι πλεον μετα την καταρα των νδσοκων θα εχουν, και συνομιλιες με αγροτες , που θα εχουν απεμπλακει απο τα αφεντικα τους τα συνδικαλιστικα και τα κομματικα, και ολα θα γενουν εναντια στην λυσσασμενη αντιδραση ολων αυτων των μαφιοζων που ελπιζουν.
Ας μην ελπιζουν οι δολοφονοι και οι νεροκουβαλητες τους.
Θα υποφερουν για πολυ ακομα και θα ειναι ανημοροι να πραξουν οτιδηποτε φανταζονται.
και θα πετυχει αυτη η κυβερνηση , και θα ξαναβγει το 19 , και αυτοι θα κραυγαζουν ανωμαλα οπως παντα και χωρις ιχνος λογικης.
Αρα πετυχε......
Ηγετης.
Ολα εν ταξει στην σειρα και με στοιχεια για τις αδειες των του βου , που δεν περασε ομαδικα στην αντιπολιτευση παρ ολη την λυσσασμενη της μαχη υπερ των αφεντικων της, και οι λιστες στα οικονομικα κυνηγια τωρα που αρχιζουν και εχουν αποτελεσματα και δεν ειναι κρυμμενες στα συρταρια, και στην υγεια που ολοι πλεον μετα την καταρα των νδσοκων θα εχουν, και συνομιλιες με αγροτες , που θα εχουν απεμπλακει απο τα αφεντικα τους τα συνδικαλιστικα και τα κομματικα, και ολα θα γενουν εναντια στην λυσσασμενη αντιδραση ολων αυτων των μαφιοζων που ελπιζουν.
Ας μην ελπιζουν οι δολοφονοι και οι νεροκουβαλητες τους.
Θα υποφερουν για πολυ ακομα και θα ειναι ανημοροι να πραξουν οτιδηποτε φανταζονται.
και θα πετυχει αυτη η κυβερνηση , και θα ξαναβγει το 19 , και αυτοι θα κραυγαζουν ανωμαλα οπως παντα και χωρις ιχνος λογικης.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αν εδειξε οτι ειναι ηγετης δεν ξερω,αλλα εδειξε οτι εχει μεγαλες ικανοτητες αποστηθισης και αντιστασης στη βαρεμαρα.
Εγω δε θα μπορουσα να βγαλω τον ιδιο 20λεπτο λογο 10 φορες μεσα σε ενα χρονο.
Εγω δε θα μπορουσα να βγαλω τον ιδιο 20λεπτο λογο 10 φορες μεσα σε ενα χρονο.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Απαντησατε μονοι σας με τις γνωστες ρησεις που ειναι παντα ιδιες.
Αρα πετυχε......
Ηγετης[/strike]
Μα και ο Τσίπρας τις ίδιες γνωστές ρήσεις απήγγειλε.
Άρα απέτυχε.
Αλλά εδώ που τα λέμε, ακόμη και τα κάλαντα να έλεγε, εσύ πάλι θα ήσουν ενθουσιασμένος.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Ο λαος α τον κρινει αν πετυχε η οχι, η αποψη μου ειναι οτι οχι μονο πετυχε , αλλα ελυωσε αλλη μια φορα τους αντιπολιτευομενους ηλιθιους.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Ο λαος α τον κρινει αν πετυχε η οχι, η αποψη μου ειναι οτι οχι μονο πετυχε , αλλα ελυωσε αλλη μια φορα τους αντιπολιτευομενους ηλιθιους.
Ναι, κατά τα φαινόμενα ο λαός είναι ενθουσιασμένος μαζί του. Προβλέπονται περιπαθείς εναγκαλισμοί, τιμής ένεκεν, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Το τι ειναι το δειχνει οταν ελθει η ωρα του.
Το τι δειχνουν αυτοι που χανουν παντα , ενα δειγμα εχουμε και εδω μεσα.
Το τι δειχνουν αυτοι που χανουν παντα , ενα δειγμα εχουμε και εδω μεσα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Θυμαμαι παλιοτερα στο ... που κατι ειχε πει ο Αδωνις σε ενα πανελ και η τρουθ τημ εγραφε ''τον ξεσκισε'',''τον ξεβρακωσε'',''τον ισοπεδωσε'' και ολα αυτα τα ωραια,τα μη οπαδικα.
Και ενας τους απαντησε ''Μα καλα αυτος ο ανθρωπος (ο Αδωνις),δε μιλαει ποτε κανονικα,ολο ξεβρακωνει,ισοπεδωνει,διαλυει κλπ τους αλλους?''
Ε αυτο μου θυμιζει το κλακαρισμα του ροκου.
Και ενας τους απαντησε ''Μα καλα αυτος ο ανθρωπος (ο Αδωνις),δε μιλαει ποτε κανονικα,ολο ξεβρακωνει,ισοπεδωνει,διαλυει κλπ τους αλλους?''
Ε αυτο μου θυμιζει το κλακαρισμα του ροκου.
0 .