Ο ανάλγητος Αλέξης Τσίπρας
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

-
AZUREUS
- Crazy poster

Re: Ο ανάλγητος Αλέξης Τσίπρας
Η ΔΕΗ είναι ένα διαλυμενο μπουρδ...έλο εδώ και καιρό.
Φορτώσανε οι βενιζελοσαμαράδες πάνω στους λογαριασμούς της ΔΕΗ μέχρι και το μνι της μάνας τους. Οι λογαριασμοί γράφουν για το ρεύμα πληρώνετε 2Ο ευρώ και ο λογαριασμός που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής είναι 2ΟΟ ευρώ.
Ο αδύναμος κόσμος εδώ και καιρό αδυνατεί να τους πληρώσει φυσικό είναι. Οι μόνες υπηρεσίες της ΔΕΗ που λειτουργούν είναι τα ταμεία για την είσπραξη των λογαριασμών τους . Δεν περνάνε οι αχρηστοι Δεητζήδες να μετρήσουν την κατανάλωση του ρεύματος και στέλνουν συνεχώς φουσκωμένους λογαριασμούς που δεν μπορούν να ελεγχθουν ως προς την πραγματική κατανάλωση. Το κόλπο λειτουργεί με το να στέλνουν συνεχώς έναντι -έναντι με μεγάλα ποσά και ξαφνικα σβουρίζουν ένα τεράστιο ποσό που για τις δυνατότητες του πολύ κόσμου είναι αδύνατο να πληρωθεί. Οσοι πληρώνουν, πληρώνουν και για αυτούς που δεν πληρώνουν..
..
Αλλη μια καταστροφή των ανίκανων βενιζελοσαμαράδων που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση συριζα. Φυσικό είναι να βρίσκουν ευκαιρία τα κάθε είδους πρωκτοθέματα να αφοδεύουν με κραυγές και ανεξέλεγκτες καταγγελίες ρίχνοντας τις ευθύνες σ αυτους που καλούνται να διαχειριστούν ακόμα μια καταστροφή απο αυτές που άφησαν πίσω τους οι ανίκανοι σαμαροβενιζέλοι....
Εγώ προσπαθώ να πληρώσω τον λογαριασμό μου εδώ και καιρό και δεν τα καταφέρνω. Τους έχω πει οτι θα πληρώσω μόνο εκκαθαριστικό και όχι εναντι. Να κόψουν το λαιμό τους να μετρήσουν να ξέρω τι πληρώνω. Νταβατζιλίκια αλλού...
Επίτηδες το κάνουν οι παλαιοκαθεστωτικοί Δεητζήδες γιατί τους έκοψαν το πλιάτσικο... Αληταράδες...
Στείλτε τα ΜΑΤ στη ΔΕΗ Ρεεεεε.....
Φορτώσανε οι βενιζελοσαμαράδες πάνω στους λογαριασμούς της ΔΕΗ μέχρι και το μνι της μάνας τους. Οι λογαριασμοί γράφουν για το ρεύμα πληρώνετε 2Ο ευρώ και ο λογαριασμός που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής είναι 2ΟΟ ευρώ.
Ο αδύναμος κόσμος εδώ και καιρό αδυνατεί να τους πληρώσει φυσικό είναι. Οι μόνες υπηρεσίες της ΔΕΗ που λειτουργούν είναι τα ταμεία για την είσπραξη των λογαριασμών τους . Δεν περνάνε οι αχρηστοι Δεητζήδες να μετρήσουν την κατανάλωση του ρεύματος και στέλνουν συνεχώς φουσκωμένους λογαριασμούς που δεν μπορούν να ελεγχθουν ως προς την πραγματική κατανάλωση. Το κόλπο λειτουργεί με το να στέλνουν συνεχώς έναντι -έναντι με μεγάλα ποσά και ξαφνικα σβουρίζουν ένα τεράστιο ποσό που για τις δυνατότητες του πολύ κόσμου είναι αδύνατο να πληρωθεί. Οσοι πληρώνουν, πληρώνουν και για αυτούς που δεν πληρώνουν..
..
Αλλη μια καταστροφή των ανίκανων βενιζελοσαμαράδων που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση συριζα. Φυσικό είναι να βρίσκουν ευκαιρία τα κάθε είδους πρωκτοθέματα να αφοδεύουν με κραυγές και ανεξέλεγκτες καταγγελίες ρίχνοντας τις ευθύνες σ αυτους που καλούνται να διαχειριστούν ακόμα μια καταστροφή απο αυτές που άφησαν πίσω τους οι ανίκανοι σαμαροβενιζέλοι....
Εγώ προσπαθώ να πληρώσω τον λογαριασμό μου εδώ και καιρό και δεν τα καταφέρνω. Τους έχω πει οτι θα πληρώσω μόνο εκκαθαριστικό και όχι εναντι. Να κόψουν το λαιμό τους να μετρήσουν να ξέρω τι πληρώνω. Νταβατζιλίκια αλλού...
Επίτηδες το κάνουν οι παλαιοκαθεστωτικοί Δεητζήδες γιατί τους έκοψαν το πλιάτσικο... Αληταράδες...
Στείλτε τα ΜΑΤ στη ΔΕΗ Ρεεεεε.....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

AZUREUS έγραψε:Οι μόνες υπηρεσίες της ΔΕΗ που λειτουργούν είναι τα ταμεία για την είσπραξη των λογαριασμών τους .
E, γι' αυτό τα λένε και ευγενή ταμεία.
Εκτός από κοινωφελές έργο προσφέρουν και μαθήματα καλών τρόπων.
0 .
-
AZUREUS
- Crazy poster

Εγώ ξέρω οτι φτιάχτηκε και γιγαντώθηκε μια τερατώδη παρασιτική τάξη κρατικών υπαλλήλων που λειτουργούνανεξάρτητα απο το πιά κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία. Ολες οι εξουσίες προσπαθούν να τις έχουν με το μέρος τους και να τους πιάσουνε πελάτες. Απομύζησαν τους ξενιστές τους και τώρα ψαχνουν να βρουν ποιοι θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τα δικά τους και μόνο συμφέροντα. Και δεν πάνε να είναι καραναζί και κουκουέδες ποσώς τους ενδιαφέρει. Οι δεξιοί μπουκωναν το κράτος με μπάτσους και καραβανάδες και οι πασόκοι με γραφειοκράτες και δεκοτζήδες.... Και φεύγοντας μας τους άφησαν κληρονομιά.Ο συριζα σ αυτό το ζήτημα δεν έχει πολλές επιλογές. Τι να αλλάξεις στις κρατικές υπηρεσίες και πως. Η γνώμη μου είναι να μπουκώσει κάμποσους μπράβους, συνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες στο χρήμα οπως γινόταν δηλαδή ολα αυτά τα χρόνια και να τους πάρει με το μέρος του ή να μπουκώσει το δημοσιο με συριζαίους. Θα μου πεις που να τους βρει τόσους συριζαιους όμως... Τέλος πάντων ας κάνουν όμως οτι μπορούν και γρήγορα γιατί καλοι οι πρόσφυγες οι φυλακισμένοι και ο ανθρωπισμός αλλά υπάρχει και η καθημερινότητα των πολιτών που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση. Και οι δεξιοπασόκοι μπορεί να διαλύσανε αλλά τα δεκανίκια τους οι ναζοκουκουέδες είναι στα κάγκελα και δημιουργούν ζητήματα...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
exomotis
- Chiprleader

Με καλυψες συντροφε Αζουρεα , απλα, ολα εν ταξει και στην ωρα τους , οποιος βιαζεται σκονταφτει. 

0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

AZUREUS έγραψε:Εγώ ξέρω οτι φτιάχτηκε και γιγαντώθηκε μια τερατώδη παρασιτική τάξη κρατικών υπαλλήλων που λειτουργούνανεξάρτητα απο το πιά κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία. Ολες οι εξουσίες προσπαθούν να τις έχουν με το μέρος τους και να τους πιάσουνε πελάτες. Απομύζησαν τους ξενιστές τους και τώρα ψαχνουν να βρουν ποιοι θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τα δικά τους και μόνο συμφέροντα. Και δεν πάνε να είναι καραναζί και κουκουέδες ποσώς τους ενδιαφέρει. Οι δεξιοί μπουκωναν το κράτος με μπάτσους και καραβανάδες και οι πασόκοι με γραφειοκράτες και δεκοτζήδες.... Και φεύγοντας μας τους άφησαν κληρονομιά.Ο συριζα σ αυτό το ζήτημα δεν έχει πολλές επιλογές. Τι να αλλάξεις στις κρατικές υπηρεσίες και πως. Η γνώμη μου είναι να μπουκώσει κάμποσους μπράβους, συνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες στο χρήμα οπως γινόταν δηλαδή ολα αυτά τα χρόνια και να τους πάρει με το μέρος του ή να μπουκώσει το δημοσιο με συριζαίους. Θα μου πεις που να τους βρει τόσους συριζαιους όμως... Τέλος πάντων ας κάνουν όμως οτι μπορούν και γρήγορα γιατί καλοι οι πρόσφυγες οι φυλακισμένοι και ο ανθρωπισμός αλλά υπάρχει και η καθημερινότητα των πολιτών που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση. Και οι δεξιοπασόκοι μπορεί να διαλύσανε αλλά τα δεκανίκια τους οι ναζοκουκουέδες είναι στα κάγκελα και δημιουργούν ζητήματα...
Μα αυτό θα γίνει.
Οπότε όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.
Απλώς δεν κατάλαβα ότι περίμενες περαιτέρω μπούκωμα των συριζέικων πλέον λογαριασμών -με εισφορές υπέρ τρίτων/τέταρτων/χιλιοστών αναξιοπαθούντων- για να τους πληρώνεις χαμογελαστός.
Συγγνώμη για την παρεξήγηση.

0 .