Όταν η ιστορία βαραίνει τους λαούς.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Όταν η ιστορία βαραίνει τους λαούς.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 06 Νοέμ 2015, 23:28

Green Dragon έγραψε:Συριζαίους του 4% δεν έχω, έχω όμως αρκετούς που αυτοπροσδιορίζονταν ως αριστεροί ή κεντροαριστεροί. Κανένας τους δεν μαγεύτηκε από τις θέσεις του Συριζα για τους λαθρομετανάστες. Τέσπα, η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι κατά της λαθρομετανάστευσης και της αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού.

Άλλαξε κοινωνικές συναναστροφές με λάθος κόσμο κάνεις παρέα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 06 Νοέμ 2015, 23:33

Δεν υπάρχει σωστός κόσμος, σχεδόν όλοι λάθος είναι. Δέσμιοι της κυνοβουλευτικής δεινοκρατίας.

Εσύ τι προτείνεις; Να κάνω παρέα με γνήσιους αριστερούς ανθρωπιστές (υποκριτές ή αλαφροΐσκιωτους );
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
akirav
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό akirav » 06 Νοέμ 2015, 23:42

Kauldron έγραψε:
Υπάρχουν στιγμές που η ιστορία βαραίνει και τον λαό και όχι μόνο τους πολιτικούς του.
Παράδειγμα Χίτλερ Γερμανία Β παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Γερμανοί ντρέπονται και θα ντρέπονται πάντα για αυτό.

Νομίζω πως το μόνο πρόβλημα που έχουν οι Γερμανοί με τον Χίτλερ είναι οτι απέτυχε.

:good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 06 Νοέμ 2015, 23:45

Green Dragon έγραψε:Δεν υπάρχει σωστός κόσμος, σχεδόν όλοι λάθος είναι. Δέσμιοι της κυνοβουλευτικής δεινοκρατίας.

Εσύ τι προτείνεις; Να κάνω παρέα με γνήσιους αριστερούς ανθρωπιστές (υποκριτές ή αλαφροΐσκιωτους );

Έχω γνωρίσει δεξιούς μια χαρά ανθρώπους όπως και κατά δήλωση αριστερούς οι οποίοι ήτανε υπάνθρωποι.
Το να είσαι άνθρωπος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Γεγονός αδιαμφησβήτητο είναι ότι η αριστερή ιδεολογία είναι πιο κοντά στον άνθρωπο με την ευρύτερη έννοια αντίθετα με την δεξιά που είναι πιο κοντά στο χρήμα στην εξουσία και στον φασισμό κ.λ.π.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκάρτοι αριστεροί ή σωστοί δεξιοί.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 07 Νοέμ 2015, 07:54

Σωστός ο μάντης άλλη μια φορά.
Τι έχεις πάθει τώρα τελευταία?

Η μετανάστευση λόγω φτώχειας και η προσφυγιά λόγω πολέμων ξεπερνάει τα σύνορα, τις πολιτικές ή κοινωνικές θέσεις του καθενός.
Καλά δεν μιλάμε για τα καθυστερημένα φασιστοειδή, τα νάζουλα, ή τα εθνίκια που αποκαλούν αυτούς τους ανθρώπους λαθραίους, ορδές ή και σαβούρες ή άλλους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς νομίζοντας οτι θα βελτιώσουν έτσι την δική τους κοινωνική θέση που συνήθως βρίσκεται στον πάτο του βαρελιού και στο περιθώριο...
Ο σαμαράς μάλιστα τους αποκάλεσε ορδές λαθρομεταναστών και τους έκλεινε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ο διεφθαρμενος καρατζαφέρης ήθελε να τους βυθίσει στη θάλασσα, και τα πρεζο-νάζουλα τους τραμπουκίζουν ή τους δολοφονούν αφού τους λήστέψουν πρώτα.

Αλλά η ζωή και οι άνθρωποι πάντα βρίσκουν το δρόμο τους όσο δύσκολος και να είναι και όσα φυσικά ή τεχνητά εμπόδια συναντήσουν. Θάλασσες και φράχτες, ποτάμια, νάρκες και στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν μπορούν να τους σταματήσουν. Πόσο μάλλον κάμποσοι καθυστερημένοι φασίστες και κάμποσοι γελοίοι χιτλερικοί. Αυτό είναι εξάλλου το μεγαλείο της ζωής και των ανθρώπων και αυτή είναι η μοίρα των φασιστών, των ρατσιστών και οσων προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο απέναντι σ αυτούς τους ανθρώπους.

Οι καλοί πάντα νικάνε στο τέλος. Φασίστες και ρατσιστές πίσω στις τρύπες σας.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 07 Νοέμ 2015, 08:18

Μάντης έγραψε:Έχω γνωρίσει δεξιούς μια χαρά ανθρώπους όπως και κατά δήλωση αριστερούς οι οποίοι ήτανε υπάνθρωποι.
Το να είσαι άνθρωπος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Γεγονός αδιαμφησβήτητο είναι ότι η αριστερή ιδεολογία είναι πιο κοντά στον άνθρωπο με την ευρύτερη έννοια αντίθετα με την δεξιά που είναι πιο κοντά στο χρήμα στην εξουσία και στον φασισμό κ.λ.π.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκάρτοι αριστεροί ή σωστοί δεξιοί.

Όταν κάποιος μιλά σήμερα για αριστερά και δεξιά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι έννοιες αυτές αναφέρονται στο παρελθόν, οι διαχωρισμοί του σήμερα είναι διαφορετικοί. Δεν σου επιτίθεμαι, μην το πάρεις έτσι, δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα αλλά γενικά.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 07 Νοέμ 2015, 08:20

AZUREUS έγραψε:Σωστός ο μάντης άλλη μια φορά.

Η μετανάστευση λόγω φτώχειας και η προσφυγιά λόγω πολέμων ξεπερνάει τα σύνορα, τις πολιτικές ή κοινωνικές θέσεις του καθενός.
Καλά δεν μιλάμε για τα καθυστερημένα φασιστοειδή, τα νάζουλα, ή τα εθνίκια που αποκαλούν αυτούς τους ανθρώπους λαθραίους, ορδές ή και σαβούρες ή άλλους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς νομίζοντας οτι θα βελτιώσουν έτσι την δική τους κοινωνική θέση που συνήθως βρίσκεται στον πάτο του βαρελιού και στο περιθώριο...
Ο σαμαράς μάλιστα τους αποκάλεσε ορδές λαθρομεταναστών και τους έκλεινε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ο διεφθαρμενος καρατζαφέρης ήθελε να τους βυθίσει στη θάλασσα, και τα πρεζο-νάζουλα τους τραμπουκίζουν ή τους δολοφονούν αφού τους λήστέψουν πρώτα.

Αλλά η ζωή και οι άνθρωποι πάντα βρίσκουν το δρόμο τους όσο δύσκολος και να είναι και όσα φυσικά ή τεχνητά εμπόδια συναντήσουν. Θάλασσες και φράχτες, ποτάμια, νάρκες και στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν μπορούν να τους σταματήσουν. Πόσο μάλλον κάμποσοι καθυστερημένοι φασίστες και κάμποσοι γελοίοι χιτλερικοί. Αυτό είναι εξάλλου το μεγαλείο της ζωής και των ανθρώπων και αυτή είναι η μοίρα των φασιστών, των ρατσιστών και οσων προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο απέναντι σ αυτούς τους ανθρώπους.

Οι καλοί πάντα νικάνε στο τέλος. Φασίστες και ρατσιστές πίσω στις τρύπες σας.

Για σου μνημονιακέ ανθρωπιστή. Έχεις ακούσει τίποτα για αντικρουόμενα συμφέροντα;
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 07 Νοέμ 2015, 08:55

Green Dragon έγραψε:
Για σου μνημονιακέ ανθρωπιστή. Έχεις ακούσει τίποτα για αντικρουόμενα συμφέροντα;

Οχι. Τι είναι παλι αυτό? Ελπίζω να μην έχει σχέση με οικονομικά γιατί με κουράζουν αφάνταστα.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2015, 09:32

Μάντης έγραψε:Γεγονός αδιαμφησβήτητο είναι ότι η αριστερή ιδεολογία είναι πιο κοντά στον άνθρωπο με την ευρύτερη έννοια αντίθετα με την δεξιά που είναι πιο κοντά στο χρήμα στην εξουσία και στον φασισμό κ.λ.π.

Η ''αριστερη ιδεολογια'' (αν υπηρξε ποτε τετοιο πραγμα) οπως την εννοεις εσυ,ειναι να υπερασπιζομαστε το εφαπαξ και τη συνταξουλα μας,με προοδευτικες κορωνες.Αμφιβαλλω ποσο κοντα ειναι στον ανθρωπο κατι τετοιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 07 Νοέμ 2015, 10:08

AZUREUS έγραψε:

Λοιπόν AZUREUS επειδή το ερευνώ το θέμα αυτό μου συμβαίνει ,όποτε φάω ρόδι καθαρισμένο με καρύδια και ξυνόγαλο για πρωινό.
Eίναι θέμα καθαρά διατροφής.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”