Ναζισμος 4%, Λαθρολαγνια 96% στις αναπτυγμενες χωρες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Re: Ναζισμος 4%, Λαθρολαγνια 96% στις αναπτυγμενες χωρες

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Οκτ 2015, 20:56

Asturias έγραψε:Και το έγραψε και ανορθόγραφα. Γνήσιος συνεχιστής του Μπαρμπαρούση και του Κασιδιάρη ο σκιουρίνος μας.

οταν εμεις πολεμουσαμε τους φασιστες, εσεις τους βάζατε στην βουλη διπλα σας. Το να εισαι εχθρος ή οχι του φασισμου δεν εχει σχεση με τις λεξεις αλλά με το που σημαδεύει το οπλο σου. -μεταφορικα και κυριολεκτικα.[/quote]
Ποιοι "εμείς" ρε μπόμπο; Με ποια κατηγορία με τσουβαλιάζεις φασιστικά; Εγώ προσωπικά ποτέ δε νομιμοποίησα νεοναζί και ούτε θα το κάνω για όσο ζω. Ανάθεμα κι αν έχεις δώσει εσύ μάχες έστω για να ανοίξει η μυτούλα ενός μέσου Κασιδιάρη-εσύ συνομιλείς και συν-συντονίζεις μαζί τους σε ένα φόρουμ της συμφοράς, αυτό κι αν είναι νομιμοποίησή τους, ή ακόμη χειρότερα, συστημική ενσωμάτωσή τους, ακόμη και αποδοχή κοινωνικών δεσμών μαζί τους! Προσευχήσου όσο μπορείς ακόμη να μείνει κάνα δίμηνο ακόμη ο τσιπράκος πρωθυπουργός γιατί ο Γεωργιάδαρος θα σας Μπαγλαρώσει όλους Στη Νέα Ελλάδα που Οραματίζεται.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 19 Οκτ 2015, 21:06

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ποιοι "εμείς" ρε μπόμπο; Με ποια κατηγορία με τσουβαλιάζεις φασιστικά; Εγώ προσωπικά ποτέ δε νομιμοποίησα νεοναζί και ούτε θα το κάνω για όσο ζω. Ανάθεμα κι αν έχεις δώσει εσύ μάχες έστω για να ανοίξει η μυτούλα ενός μέσου Κασιδιάρη-εσύ συνομιλείς και συν-συντονίζεις μαζί τους σε ένα φόρουμ της συμφοράς, αυτό κι αν είναι νομιμοποίησή τους, ή ακόμη χειρότερα, συστημική ενσωμάτωσή τους, ακόμη και αποδοχή κοινωνικών δεσμών μαζί τους! Προσευχήσου όσο μπορείς ακόμη να μείνει κάνα δίμηνο ακόμη ο τσιπράκος πρωθυπουργός γιατί ο Γεωργιάδαρος θα σας Μπαγλαρώσει όλους Στη Νέα Ελλάδα που Οραματίζεται.

Παρόλο που φαινεται τι @ και κατακάθι του κερατα εισαι, δεν θα σε ακολουθήσω στον κατηφορο των χαρακτηρισμων που οδηγει στον βουρκο.

Εσεις, οι του συνταγματικού τόξου, που πιστεύετε στις αστικες εκλογες οι οποιες νομιμοποιουν τους ναζι.

Εμεις, οι αναρχικοι, ειμαστε εχθροι της Δημοκρατίας σας.
0 .
Ευλογημένοι οσοι επέλεξαν την Αντάρσια γιατι αυτοί θα κληρονομήσουν την βασιλεία της Γης

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Οκτ 2015, 21:10

Asturias έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ποιοι "εμείς" ρε μπόμπο; Με ποια κατηγορία με τσουβαλιάζεις φασιστικά; Εγώ προσωπικά ποτέ δε νομιμοποίησα νεοναζί και ούτε θα το κάνω για όσο ζω. Ανάθεμα κι αν έχεις δώσει εσύ μάχες έστω για να ανοίξει η μυτούλα ενός μέσου Κασιδιάρη-εσύ συνομιλείς και συν-συντονίζεις μαζί τους σε ένα φόρουμ της συμφοράς, αυτό κι αν είναι νομιμοποίησή τους, ή ακόμη χειρότερα, συστημική ενσωμάτωσή τους, ακόμη και αποδοχή κοινωνικών δεσμών μαζί τους! Προσευχήσου όσο μπορείς ακόμη να μείνει κάνα δίμηνο ακόμη ο τσιπράκος πρωθυπουργός γιατί ο Γεωργιάδαρος θα σας Μπαγλαρώσει όλους Στη Νέα Ελλάδα που Οραματίζεται.

Παρόλο που φαινεται τι @ και κατακάθι του κερατα εισαι, δεν θα σε ακολουθήσω στον κατηφορο των χαρακτηρισμων που οδηγει στον βουρκο.

Εσεις, οι του συνταγματικού τόξου, που πιστεύετε στις αστικες εκλογες οι οποιες νομιμοποιουν τους ναζι.

Σε είπα μπόμπο κι εσύ με αποκαλείς @ και κατακάθι... Seems fair! Άντε από εκεί ρε νούμερο. Φυσικά για τα όσα γράφω ούτε μια απάντηση επί της ουσίας, πάρα μόνο βρισίδι. Τράβα τώρα στο φόρουμ σου να παίξετε Πινγκ πονγκ με τους ναζίδες, μέχρι τουλάχιστον να Γίνει Ο Γεωργιάδης Πρωθυπουργός κι επιτέλους Γίνει ξανά η Χώρα Μας Κανονική.
0 .

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 19 Οκτ 2015, 21:14

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Asturias έγραψε:

Σε είπα μπόμπο κι εσύ με αποκαλείς @ και κατακάθι... Seems fair! Άντε από εκεί ρε νούμερο. Φυσικά για τα όσα γράφω ούτε μια απάντηση επί της ουσίας, πάρα μόνο βρισίδι. Τράβα τώρα στο φόρουμ σου να παίξετε Πινγκ πονγκ με τους ναζίδες, μέχρι τουλάχιστον να Γίνει Ο Γεωργιάδης Πρωθυπουργός κι επιτέλους Γίνει ξανά η Χώρα Μας Κανονική.

τι απαντηση επι τηςουσιας θες αφου οτι ειπες ειναι μλκια; ζητας να σου πω αν εδερα ή οχι χα-νους, εγω που ειμαι ο πρωτος που λεω να μην πιστευουμε τι ισχυριζεται ο καθενας για την προσωπικη του ζωη;

Και δεν με νοιαζει αν με θεωρείτε ή οχι αναρχικο, εγω θα λεω τα επιχειρηματα υπερ της αναρχιας και αν στεκουν οκ, αν οχι παλι οκ. Δεν τρομπαρουμε τις περσονες μας εδω και ενας τετοιος αγώνας δρόμου ειναι εξαρχης γελοιος.
0 .
Ευλογημένοι οσοι επέλεξαν την Αντάρσια γιατι αυτοί θα κληρονομήσουν την βασιλεία της Γης

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Οκτ 2015, 21:21

Asturias έγραψε:τι απαντηση επι τηςουσιας θες αφου οτι ειπες ειναι μλκια; ζητας να σου πω αν εδερα ή οχι χα-νους, εγω που ειμαι ο πρωτος που λεω να μην πιστευουμε τι ισχυριζεται ο καθενας για την προσωπικη του ζωη;

Και δεν με νοιαζει αν με θεωρείτε ή οχι αναρχικο, εγω θα λεω τα επιχειρηματα υπερ της αναρχιας και αν στεκουν οκ, αν οχι παλι οκ. Δεν τρομπαρουμε τις περσονες μας εδω και ενας τετοιος αγώνας δρόμου ειναι εξαρχης γελοιος.

Δεν ξέρω τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή, ξέρω πάντως πως στη διαδικτυακή, όπως κάθε συριζαίος που σέβεται τον εαυτό του, έχεις πιάσει κολλητηλίκια με όλους τους νεοναζί στο γγ. :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 19 Οκτ 2015, 21:23

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Asturias έγραψε:τι απαντηση επι τηςουσιας θες αφου οτι ειπες ειναι μλκια; ζητας να σου πω αν εδερα ή οχι χα-νους, εγω που ειμαι ο πρωτος που λεω να μην πιστευουμε τι ισχυριζεται ο καθενας για την προσωπικη του ζωη;

Δεν ξέρω τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή, ξέρω πάντως πως στη διαδικτυακή, όπως κάθε συριζαίος που σέβεται τον εαυτό του, έχεις πιάσει κολλητηλίκια με όλους τους νεοναζί στο γγ. :)

κανενα κολλητιλικι. Δλδ εσυ που γραφεις εδω μεσα και ειναι μοντ ο νεοναζι φασισταριο και χελωνος, εχεις πιασει κολλιτιλικια μαζι τους;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Οκτ 2015, 21:25

Asturias έγραψε:κανενα κολλητιλικι. Δλδ εσυ που γραφεις εδω μεσα και ειναι μοντ ο νεοναζι φασισταριο και χελωνος, εχεις πιασει κολλιτιλικια μαζι τους;

Εγώ δεν είμαι συντονιστής + έχω διαφωνήσει και τσακωθεί μαζί τους, εσύ ποτέ, όπως άλλωστε και με τον Σατανικό. ΠΑΣΟΚ (που διέλυσε τη χώρα που οικοδόμησαν αφιλοκερδώς η ΕΡΕ και η ΝΔ), σύριζα, ναζί το ίδιο μαγαζί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 19 Οκτ 2015, 21:28

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Asturias έγραψε:κανενα κολλητιλικι. Δλδ εσυ που γραφεις εδω μεσα και ειναι μοντ ο νεοναζι φασισταριο και χελωνος, εχεις πιασει κολλιτιλικια μαζι τους;

Εγώ δεν είμαι συντονιστής + έχω διαφωνήσει και τσακωθεί μαζί τους, εσύ ποτέ, όπως άλλωστε και με τον Σατανικό. ΠΑΣΟΚ (που διέλυσε τη χώρα που οικοδόμησαν αφιλοκερδώς η ΕΡΕ και η ΝΔ), σύριζα, ναζί το ίδιο μαγαζί.

Εχω επανεηλειμένως τσακωθει μαζι τους και με την τακτικη μου ένα φασιστικο σαητ εγινε προπυργιο κατά της ΧΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Οκτ 2015, 21:30

Asturias έγραψε:Εχω επανεηλειμένως τσακωθει μαζι τους και με την τακτικη μου ένα φασιστικο σαητ εγινε προπυργιο κατά της ΧΑ.

Τι έγινε; :s_rofl :s_rofl :s_rofl ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! Ντροπή, απλά ντροπή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 19 Οκτ 2015, 21:39

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Asturias έγραψε:Εχω επανεηλειμένως τσακωθει μαζι τους και με την τακτικη μου ένα φασιστικο σαητ εγινε προπυργιο κατά της ΧΑ.

Τι έγινε; :s_rofl :s_rofl :s_rofl ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! Ντροπή, απλά ντροπή.

υπάρχουν ναζι που γραφουν και τους απαντάμε γιατι δεν πρεπει να μενει αναπαντητη η προπαγανδα τους. Εκτος απο ναζι, υπαρχουν σατανιστες, αναρχοκαπιταλιστες κ.α.

και αναρχικοι φυσικα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”