Mπραβο Μαντη, μολις περιεγραψες τον λουμπεν μεσο αστο τυπου ΣΕ.
Αυτα τα καθηκια εφτασαν την χωρα σε αυτο το χαλι.
Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ
Μάντης έγραψε:Πράγματι ο πλούτος της γης είναι μαζεμένος σε μια χούφτα ανθρώπων , δεν το λέω εγώ ή ο νηματοθέτης το λένε τα Ηνωμένα Έθνη , το ΔΝΤ , η παγκόσμια τράπεζα ,παγκοσμίου φήμης νομπελίστες οικονομολόγοι , Πανεπιστημιακά ιδρύματα κ.λ.π.
Αυτή η χούφτα των ζάμπλουτων με την βοήθεια της όποιας <<πλούσιας τάξης>> δυναστεύουν την πλειονότητα των μεσοαστών και φτωχών.
Είναι σαν τους φεουδάρχες με τους επιστάτες.
Δώσε κάτι τις στους επιστάτες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , δώσε και την ψευδαίσθηση στους μεσοαστούς και στους φτωχούς ότι μια μέρα μπορεί να γίνουν και αυτοί επιστάτες και θα έχεις το τέλειο σύστημα.
Αυτό είναι στην πραγματικότητα το σύστημα.
Μικροαστους θα εννοεις οχι μεσοαστους
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Στο μυαλό μου τα έχω με αυτή την εικόνα.
Πλούσιος επιστάτης π.χ : Κοντομηνάς , Βγενόπουλος ,Μπόμπολας , Κυριακού ,Σάλας.
Μεσοαστός : Όλα τα τσουτσέκια των πιο πάνω και είναι πολλά , πολιτικοί , μεγαλοδικηγόροι και...και...και...
Μικροαστοί είναι όλοι όσοι το σκατό φτάνει μέχρι το χείλος τους και δεν το τρώνε την γλυτώνουν (καμιά φορά μπορεί σε κανένα κυματισμό να χρειαστεί να πηδήξουν και λίγο, μπορεί να φάνε και λίγο σκατό για να μην ξεχνιούνται ) φτωχοί όλοι όσοι τρώνε το σκατό τους έτσι εγώ φτωχούς και μικροαστούς τους έχω όλους μαζί ,αν και πολλοί μικροαστοί αν δεν φάνε σκατό για πολύ καιρό γίνονται κατά φαντασία μεσοαστοί και θα έπρεπε να τους έχουμε σε ειδική κατηγορία , επειδή όμως μόνο στο μυαλό τους είναι μεσοαστοί τους πετάω και αυτούς μέσα στην μάζα.
Πλούσιος επιστάτης π.χ : Κοντομηνάς , Βγενόπουλος ,Μπόμπολας , Κυριακού ,Σάλας.
Μεσοαστός : Όλα τα τσουτσέκια των πιο πάνω και είναι πολλά , πολιτικοί , μεγαλοδικηγόροι και...και...και...
Μικροαστοί είναι όλοι όσοι το σκατό φτάνει μέχρι το χείλος τους και δεν το τρώνε την γλυτώνουν (καμιά φορά μπορεί σε κανένα κυματισμό να χρειαστεί να πηδήξουν και λίγο, μπορεί να φάνε και λίγο σκατό για να μην ξεχνιούνται ) φτωχοί όλοι όσοι τρώνε το σκατό τους έτσι εγώ φτωχούς και μικροαστούς τους έχω όλους μαζί ,αν και πολλοί μικροαστοί αν δεν φάνε σκατό για πολύ καιρό γίνονται κατά φαντασία μεσοαστοί και θα έπρεπε να τους έχουμε σε ειδική κατηγορία , επειδή όμως μόνο στο μυαλό τους είναι μεσοαστοί τους πετάω και αυτούς μέσα στην μάζα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
exomotis
- Chiprleader

Βρισκεσαι σε καλο δρομο.
Ονειρο των πολλων στην αστικη κοινωνια ειναι το ανεβασμα κατα ενα κοινωνικο σκαλοπατακι.
Το παραμυθι της σταχτοπουτας ειναι το ιδανικο για δαυτους.
Ονειρο των πολλων στην αστικη κοινωνια ειναι το ανεβασμα κατα ενα κοινωνικο σκαλοπατακι.
Το παραμυθι της σταχτοπουτας ειναι το ιδανικο για δαυτους.
0 .