Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 21 Σεπ 2015, 22:37

Μάντης έγραψε:Ψωμί με τρίματα χρυσού και χαβιάρι (δεν είναι μεταφορά καθόλου , κυριολεκτώ ) έφαγα πρίν χρόνια σε σπίτι νεοδημοκράτη πολιτικού.

Νεόπλουτοι τσομπάνηδες. :rolleyes:
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Σεπ 2015, 09:19

O Mαντης εχει πεσει στη λουμπα του παλαιοπασοκισμου,οπου ο βουλευτης υποτιθεται πρεπει να ειναι απλος και λαικος,και φυσικα οι ''δημοκρατικοι'' (διαβαζε ΠΑΣΟΚοι) βουλευτες ενσαρκωνουν αυτο το προτυπο.

Στην πραξη,οι ΣΥΡΙΖΑιοι βουλευτες ζουν το ιδιο πλουσιοπαροχα με τους υπολοιπους,εχουν βγει και σχετικα δημοσιευματα με τις καταθεσεις πολλων απο αυτους στο παρελθον.

Εκτος αυτου,οι ελληνες αποδεχονται σε ποσοστο 95% την ανιση ταξικη κοινωνια,αρα θα πρεπει να δεχονται και φαινομενα σαν αυτα που περιγραφονται στο ΟΡ,δηλαδη ο ενας να μην εχει να φαει και ο αλλος να τρωει χαβιαρι.Ας προσεχαμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 22 Σεπ 2015, 10:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Στην πραξη,οι ΣΥΡΙΖΑιοι βουλευτες ζουν το ιδιο πλουσιοπαροχα με τους υπολοιπους,εχουν βγει και σχετικα δημοσιευματα με τις καταθεσεις πολλων απο αυτους στο παρελθον.

Κοψτο αμα σε χαλάει....

<<Οι αριστεροί ...με τις δεξιές τσέπες.

Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας της κρίσης από σκιώδεις υπουργούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώκτο Θέμα.>>

Εικόνα

Εικόνα>>

Εικόνα
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Σεπ 2015, 11:18

Παλι αρνηση της πραγματικοτητας.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 22 Σεπ 2015, 11:35

Λαχουρένιος έγραψε:Παλι αρνηση της πραγματικοτητας.

(Μην παρεξηγηθείς)

Εκτός απο αρνηση (....) εχουμε ξαναμπει σε mood κασετόφωνο:
"Φρεσκια λαϊκή εντολή", "λαϊκή κυριαρχία" κτλ κτλ. Αφησαμε το "νωπή λαϊκή εντολή" παντως. To φρεσκάραμε κι αυτό. Απλώς το τρώμε στη μαπα για να το πιστεψουμε (...) για όσο κρατησει (...) .
0 .
#ccc

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 22 Σεπ 2015, 11:45

paralo έγραψε:Εκτός απο αρνηση (....) εχουμε ξαναμπει σε mood κασετόφωνο:
"Φρεσκια λαϊκή εντολή", "λαϊκή κυριαρχία" κτλ κτλ. Αφησαμε το "νωπή λαϊκή εντολή" παντως. To φρεσκάραμε κι αυτό. Απλώς το τρώμε στη μαπα για να το πιστεψουμε (...) για όσο κρατησει (...) .

Δεν νομίζω. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν έχει κανένα ίχνος από τον ενθουσιασμό του Ιανουαρίου. Κανείς από τους ψηφοφόρους δεν περιμένει τίποτα περισσότερο. Οι περισσότεροι είναι ήδη προετοιμασμένοι για το χειρότερο.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 22 Σεπ 2015, 11:55

ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν νομίζω. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν έχει κανένα ίχνος από τον ενθουσιασμό του Ιανουαρίου. Κανείς από τους ψηφοφόρους δεν περιμένει τίποτα περισσότερο. Οι περισσότεροι είναι ήδη προετοιμασμένοι για το χειρότερο.

για τα στελεχη του συριζα λεω, το πως μιλανε και τι κασσετοφωνίζουν.
Οι πολιτες ειναι απλώς όπως περιγραφεις σε αναμονή για τα χειρότερα ή (οπως μου αρεσει να τους βλεπω) σε mood τιρινινι (η λεξη αυτη δεν ξέρω καν τι σημαινει και δεν θυμαμαι και απο πού μου έχει κολλήσει!! )
0 .
#ccc

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 22 Σεπ 2015, 12:01

paralo έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

για τα στελεχη του συριζα λεω, το πως μιλανε και τι κασσετοφωνίζουν.
Οι πολιτες ειναι απλώς όπως περιγραφεις σε αναμονή για τα χειρότερα ή (οπως μου αρεσει να τους βλεπω) σε mood τιρινινι (η λεξη αυτη δεν ξέρω καν τι σημαινει και δεν θυμαμαι και απο πού μου έχει κολλήσει!! )

Ε, και τι περίμενες να λένε;

Από τη στιγμή που δεν μπορούν να δράσουν αντιμνημονιακά, θα συνεχίσουν να κάνουν λεκτική αντίσταση.

Και λοιπόν; Πείθουν κάποιον; Πραγματικά εννοώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 22 Σεπ 2015, 12:01

Λαχουρένιος έγραψε:Παλι αρνηση της πραγματικοτητας.

Ομως εξαρτάται ποιος προσπαθεί να σου διαμορφώσει αυτή την πραγματικότητα...
Αν είναι σαν τον πρωκτοθέμο τότε είναι καθήκον μας να την αρνηθουμε...

Οι σκατούλες και τα γιαούρτια επιστρέφονται σ αυτόν που τα πετάει στους άλλους.
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 22 Σεπ 2015, 12:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
Ε, και τι περίμενες να λένε;

Από τη στιγμή που δεν μπορούν να δράσουν αντιμνημονιακά, θα συνεχίσουν να κάνουν λεκτική αντίσταση.

Και λοιπόν; Πείθουν κάποιον; Πραγματικά εννοώ.

Αρκεί που σας πείθουν τα επιχειρήματα του νταβατζή και της ναζοφωλιάς του.
Μετά σας ενοχλούσε ο αυριανισμος.... :rolleyes:
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”