Ποιά κόμματα θα κατέβουν στις εκλογές + Poll

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Πού θα το ρίξετε;

ΣΥΡΙΖΑ
2
9%
ΝΔ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΕ
1
4%
ΧΑ
5
22%
ΠΟΤΑΜΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΚΕ
2
9%
ΑΝΕΛ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
1
4%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
3
13%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΕΠΑΜ
2
9%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
2
9%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ
1
4%
ΚΚΕ μ-λ/Μ-Λ ΚΚΕ
1
4%
ΟΑΚΚΕ
1
4%
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΚΔΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΕΛΛΑΔΑ
1
4%
ΛΥΣΗ ΚΟΛΛΑΤΟΥ (ΑΠΟΧΗ/ΛΕΥΚΟ)
1
4%

Σύνολο ψήφων: 23

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Re: Ποιά κόμματα θα κατέβουν στις εκλογές + Poll

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 13 Σεπ 2015, 09:24

ΠΗΞΤΕ έγραψε:ΕΛΛΑΔΑ: Το κόμμα του συμπαθούς, αφοσιωμένου (κάποιες κακές γλώσσες αποκαλούν και κομπογιαννίτη) Έλληνα ακτιβιστή εξτρεμιστή εθνικοσοσιαλιστή (όντας πάλαι ποτέ υποψηφίου με το ΛΑΟΣ του "σκληρού άντρα" Καρατζαφέρη) και ό,τι άλλο εις -ιστή θέλετε Κωνσταντίνου Παπανικόλα, που έμεινε στη συλλογική μνήμη χάρη στο προεκλογικό σποτ του φετινού Ιανουαρίου που αν μη τι άλλο μαρτυρούσε και τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες του ανδρός λόγω του κομματιού που συνέθεσε για την προώθηση του κινήματός του. Μακριά από τις φλωριές των περίφημων Οικολόγων του Τρεμόπουλου (οι οποίοι αν δεν κάνω λάθος έχουν ενσωματωθεί πλέον από τον Ιανουάριο του '15 και αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ), πρόκειται περί μιας κομψής επιλογής που συνδυάζει την αστική δεξιά ευπρέπεια με την πράσινη ευαισθησία. Δεν πιστεύω να κατεβάσει ευρωψηφοδέλτιο το '19... ε;

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας είναι οικολόγος. Δεν έχει σχέση με πράσινους, καφέ μαύρους, άσπρους κ.α. "οικολόγους" που παρουσιάζονται ως τέτοιοι για να περάσουν άλλα πολιτικά πιστεύω.

Ο ίδιος δεν είναι κομπογιαννίτης, ωστόσο έχουν εμφανιστεί δίπλα του αρκετοί κομπογιαννίτες.
Μπορεί να φαίνεται σαν ψώνιο (μπορεί και να είναι) όμως τον έχω δει αρκετές φορές σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, χωρίς να τον ακολουθούν οι κάμερες του για προβολή.

Ένα από τα αρνητικά του είναι πως φαίνεται να προτιμά να έχει για υπαλλήλους αλλογενείς αντί για Έλληνες. Αρκάς είναι (δηλ. ένα σκαλοπάτι κάτω από το εβραίος και ένα πάνω από το Σκοτσέζος) οπότε είναι λογικό για αυτόν να ψάχνει υπαλλήλους με μισθούς πείνας. Αυτή η καταγωγή ήταν και ένας από τους λόγους που συνεργάστηκε με τον Καρατζαφέρη (ο οποίος ως Αρκάς και αυτός προσφέρει μισθούς πείνας στου υπαλλήλους στο πρώην Τηλεάστυ, σύμπτωση;).

Το εξτρεμιστικό που έχει είναι η ακραία ωμοφαγία που τον χαρακτηρίζει. Βέβαια αυτή η διατροφή φαίνεται να δουλεύει πάνω του (είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και φαίνεται αρκετά νεώτερος).
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 13 Σεπ 2015, 09:30

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ο καποδιστριας στην εποχη μας θα κατηγορουνταν ως γερμανοφιλος νεοφιλ :fico:

Οι απόψεις του Καποδίστρια εκφράστηκαν μέσα από το ελβετικό σύνταγμα που απέχει 10 εις την δεκάτη πάρσεκ από το δικό σου όραμα της ελληνόφωνης γερμανικής αποικίας. Δημοκρατία εναντίον επικυριαρχίας.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 13 Σεπ 2015, 09:35

Alejandro έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Πχιός ψήφισε Δημοκρατικούς και λοιπούς; :sgrat:

Εγώ, για να βλέπω το αποτέλεσμα. :D
Παραλία θα ψηφίσω στις εκλογές.

Αν δεν χρειάζεται να κάνεις ατελείωτα χιλιόμετρα για να φτάσεις στο εκλογικό σου κέντρο, μην κάνεις αποχή. Αυτό θέλει ο Τσίπρας. Ψήφισε κάποιο πολύ μικρό κόμμα, αυτό θα τους κάνει την μεγαλύτερη δυνατή ζημιά.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 13 Σεπ 2015, 10:37

Green Dragon έγραψε:Αν δεν χρειάζεται να κάνεις ατελείωτα χιλιόμετρα για να φτάσεις στο εκλογικό σου κέντρο, μην κάνεις αποχή. Αυτό θέλει ο Τσίπρας. Ψήφισε κάποιο πολύ μικρό κόμμα, αυτό θα τους κάνει την μεγαλύτερη δυνατή ζημιά.

Yπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να κάνει αποχή ο αλεχάντρος ή το γράφεις για ναχουμε να λεμε?
Θεωρώ την αποχή πολιτική ανωριμότητα, αδιαφορία, αντίδραση για την αντίδραση ή για κάποιους που δεν πιστεύουν στις δημοκρατικές διαδικασίες άμεσες ή έμμεσες.
Εχω περάσει απο αυτό το στάδιο και αποφάσισα οτι ειναι μαλακία που τελικά στρέφεται εναντίον μου.
υγ1
αν μπορούσα θα ψήφιζα θετικά για το νήμα και για τις αναλύσεις του. Σε άλλες συμφωνώ σε άλλες όχι αλλά χαίρομαι για την προσπάθεια της γνώμης. Ελπίζω να μην είναι καμιά αντιγραφή και επικόλληση...
υγ 2
αποφεύγετε ρε σεις αναδημοσιεύσεις απο βοθροσάιτ του θεμου και του τατιάνου γιατί τα έχω σε αποκλεισμό και δεν μου ανοίγει τα νηματα...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Σεπ 2015, 11:47

θα κλάψουνε πρωτηφοραριστερές μανούλες λέμε. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 13 Σεπ 2015, 11:57

Eλπιζουν ε, οι χρυσαυγιτες?
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 13 Σεπ 2015, 12:39

Green Dragon έγραψε:
Η συσχέτιση της σύγχρονης πολιτικής με τον σατανισμό είναι απόλυτα ορθολογική. Το κεντρικό πιστεύω του σατανισμού είναι ο υπερατομισμός που εκφράζεται μέσα από το δίκιο του ισχυρού.

:)

Και μη χειροτερα ... Αρα οι Αθηναιοι , στον διαλογο των Μηλιων , ηταν σατανιστες ;;

105. ΑΘ. Αλλά κι εμείς νομίζομε πως δεν θα μας λείψη η εύνοια των θεών γιατί δεν ζητούμε και δεν κάνομε τίποτε που να βρίσκεται έξω από ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι για τους θεούς ή θέλουν στις αναμεταξύ τους σχέσεις. Έχομε τη γνώμη για τους θεούς και την βεβαιότητα για τους ανθρώπους, ότι, αναγκασμένοι από έναν φυσικό νόμο, επιβάλλουν πάντα την εξουσία τους όπου είναι πιο δυνατοί. Τον νόμο αυτό ούτε εμείς τον θεσπίσαμε ούτε θεσπισμένο πρώτοι εμείς τον εφαρμόσαμε, αλλά τον βρήκαμε να υπάρχη και θα τον αφήσωμε να υπάρχη παντοτινά, και τον εφαρμόζομε ξέροντας ότι και σεις και άλλοι, αν αποκτούσατε την ίδια δύναμη με μας, θα κάνατε τα ίδια.

Ελα μ*ν* στον τοπο σου ...

:ciao5:
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 13 Σεπ 2015, 12:43

Δράκε, μπράβο για την ανάλυσή σου, μου άρεσε πολύ, τη βρήκα εμπεριστατωμένη και πλήρη. Με λίγο ψάξιμο είδα πως στον αθεϊστικό σατανισμό (γιατί υπάρχει και ο θεϊστικός-αν κάνω λάθος ελπίζω να με διορθώσει ο πιο εξοικειωμένος με το θέμα Εσχατόγερος!) ο εγωισμός και ο ατομισμός που εκφράζεται είναι στη βάση του ότι "εγώ είμαι ο θεός του εαυτού μου", άρα δεν ξέρω αν συνδέεται απόλυτα με το δίκαιο του ισχυρού όπως το εννοείς εσύ. Α, και κακώς ψήφισες ΚΚ Τζούνιορ!

Έθνι, καμία σχέση. Επίσης, γιατί δε θα το ρίξεις Τζήμερο;

Ξιφίξ, ίσως τον αδικώ έχω ακούσει όμως από τρίτους για τις τιμές που έχει στα προϊόντα του και για το κατά πόσο είναι αποτελεσματικά. Πάντως αυτό που είπες με τους αλλοδαπούς εργαζόμενους δε μου άρεσε καθόλου.

Αζουρέε, ολόδικές μου είναι οι αναλύσεις, αν ήταν κόπι πέιστ θα είχα και την πηγή!
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Υπερκουλτουριαρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριαρης » 13 Σεπ 2015, 15:35

Ακού πολλούς που λένε πως θα ρίξουν ΕΠΑΜ. Λέτε να κάνει ο σάικο την έκπληξη;
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 13 Σεπ 2015, 15:57

Υπερκουλτουριαρης έγραψε:Ακού πολλούς που λένε πως θα ρίξουν ΕΠΑΜ. Λέτε να κάνει ο σάικο την έκπληξη;

Το ΕΠΑΜ γιατί δεν στηρίζει ΛΑΕ; Παίζει κάποια σημαντική διαφορά ή απλώς αρχηγηλίκι;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”