ΣΠΟΤ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: ΣΠΟΤ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Σεπ 2015, 16:53

AZUREUS έγραψε:ρε μη χαλάτε τα σποτ του λαφαζάνη. Που θα βρουν λεφτά να γυρίσουν άλλα?

δεν αφήσατε φράγκο στο ταμείο του σεβ; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 08 Σεπ 2015, 18:06

paralo έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Πονηρογλυκούλικη φατσούλα ο Λαφαζάνης. Γράφει καλά.

Ευτυχώς που δεν έβαλαν τον Λαπαβίτσα.

το μειδιασμα στο τελος εμενα μου φανηκε τρομακτικό, σκεπτομενη βασικα οτι ο ανθρωπος πιέζεται να χαμογελάσει στην κάμερα. (Γενικα, αμα τον παρατηρησεις όταν μιλάει ανασηκώνεται λίγο στις μυτες , προσπαθεί να βγάλει αυτό τον παλμό της αγωνιστικότητας, απλώς τον ψιλοεχουν πάρει τα χρόνια.)

Προβλεπω οτι θα χρησιμοποιηθει συντομα απο την αριστερη προπαγάνδα υπερ του μνημοσυνου τυπου "χεχε, γατακια. Κοιταχτε ποιος σας περιεμενει αμα δεν μας τα σκάσετε στην εφορία γιατι χανόμαστε. grrrr "

Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να βλέπεις τύπους που ψήφισαν σύριζα λόγω ενφια και μείωσης των επικουρικών, να πηγαίνουν για πληρωμές με το χαμόγελο στα χείλη.

Αριστερή προπαγάνδα πλέον δεν υφίσταται. Είναι οι πρώτες εκλογές, που δεν θα παίξει εκδικητική ή "απελευθερωτική" αλλά καθαρά εγωϊστική ψήφος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 08 Σεπ 2015, 20:04

πωωω πιο ανεραστο πεθαινεις :ohno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Σεπ 2015, 20:34

Πέστα Αρουραίους.

Καλά για το σποτάκι και για την παρωδία τί να πώ πραγματικά έσκασα στα γέλια. Αν δεν ήταν η αστεία φωνή, δεν θα μπορούσε κάποιος να διακρίνει ποιό είναι το κανονικό σπότ και ποιά η παρωδία.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
navajo
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό navajo » 08 Σεπ 2015, 22:33

Αρχίσω να ανυσηχώ για την αισθητική και το "χιούμορ" των συμπολιτών μου αν πραγματικά άρεσε το πειραγμένο, από παιδί του δημοτικού, βίντεο.
Δεύτερον. Το να μην γράφεις στην κάμερα είναι στοιχείο γνησιοτητας. Κι αν φαίνεται στημένο το χαμόγελο επειδή έπρεπε να χαμογελάσει είναι κι αυτό στοιχείο γνησιότητας.
0 .
Αισθητική και αυτοσεβασμός

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 08 Σεπ 2015, 22:47

navajo έγραψε:Αρχίσω να ανυσηχώ για την αισθητική και το "χιούμορ" των συμπολιτών μου αν πραγματικά άρεσε το πειραγμένο, από παιδί του δημοτικού, βίντεο.
Δεύτερον. Το να μην γράφεις στην κάμερα είναι στοιχείο γνησιοτητας. Κι αν φαίνεται στημένο το χαμόγελο επειδή έπρεπε να χαμογελάσει είναι κι αυτό στοιχείο γνησιότητας.

Το να είναι κάποιος τραγικά φάλτσος και παρόλα αυτά να επιμένει να τραγουδήσει τότε μάλλον για αυτογελοιοποίηση πρόκειται παρά για στοιχείο γνησιότητας. Οσο για την αισθητική του πειράγματος έχεις δίκιο αλλά προφανώς απευθύνεται σε κοινό εθισμένο ήδη στην αμαν.ατζήδικη αισθητική...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 09 Σεπ 2015, 09:27

και μιας και μιλάμε για αισθητική (δεν μιλάμε, μονος μου μιλάω) δεν είναι αντιαισθητικό τουλάχιστον, για να μη πω τραγικο ένας υποτίθεται αριστερός να συμμετέχει σε ένα προπαγανδιστικό μέσο και μύνημα καθαρά καπιταλιστικό? Ποια θα είναι η συνέχεια δηλαδή να διαφημίζει πίτσες σαν τον Γκορμπατζώφ?
Ο κατήφορος δεν έχει πάτο. Δηλαδή την κομματική επιδότηση την ζητάει για να πληρώνει διαφημίσεις σε κανάλια ολιγαρχών?
Ρε Τσίπρα τρόλαρε τον τον αποστάτη και δως του την επιδότηση σε δραχμές....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 09 Σεπ 2015, 09:33

και αν υποθέσω τώρα οτι αυτές οι (κακόγουστες) διαφημίσεις μεταδίδονται δωρεάν με μόνο αντάλαγμα να βγαίνει στο δελτίο του μεγκα αυτός και οι υπόλοιποι αποστάτες και να κατηγορουν τον ηγέτη θα έχω άδικο? Οχι βέβαια και σωστά θα το υποθέσω.

Ωραία συζήτηση κάνω μόνος μου.
Μόνο να μη το παρακάνω και μου γίνει συνήθεια... :s_crazy
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 09 Σεπ 2015, 10:12

Ρεκ_ _μας έγραψε:
AZUREUS έγραψε:ρε μη χαλάτε τα σποτ του λαφαζάνη. Που θα βρουν λεφτά να γυρίσουν άλλα?

δεν αφήσατε φράγκο στο ταμείο του σεβ; :fico:

δεν υπάρχουν φράγκα στο ταμείο του ΣΕΒ. Τα έχουν πάρει οι εργατοπατέρες του ΚΚΕ προκειμενου να μη κάνουν απεργίες.
Αχ εσείς οι νέοι κομουνιστές. Εχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική αποψη για τον κόσμο. :rolleyes:
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2015, 11:10

AZUREUS έγραψε:και αν υποθέσω τώρα οτι αυτές οι (κακόγουστες) διαφημίσεις μεταδίδονται δωρεάν με μόνο αντάλαγμα να βγαίνει στο δελτίο του μεγκα αυτός και οι υπόλοιποι αποστάτες και να κατηγορουν τον ηγέτη θα έχω άδικο? Οχι βέβαια και σωστά θα το υποθέσω.

Ωραία συζήτηση κάνω μόνος μου.
Μόνο να μη το παρακάνω και μου γίνει συνήθεια... :s_crazy

Καλό είναι να μη σου γίνει, γιατί ο ακριβοθώρητος Ηγέτης προσφάτως έδωσε συνέντευξη στο σκάι και συγκεκριμένα στον κέρβερο της αντικειμενικότητας που λέγεται Αυτιάς.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”