Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.
-
paralo
- Crazy poster

Re: Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.
Kαλά, η χα με τον "ρωσικό παραγοντα" που προμοτάρει ο Κάσυ θα απογειωθεί! Θα παρτάρει στην Ελλάδα ολο το προσφυγικό η Ράσσσσια και θα αυτοκτονησουν τα αυγουλάκια! Θα τα περνάει μεσω του αγωγου της Γκαζπρομ.
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Η ΧΑ τωρα ειναι στο στοιχειο της αλλα φυσικα αυτη δεν ειναι η αιτεια.
Η πολιτικη των αλητων της ΕΕ και των ΗΠΑ ειναι η βασικη αιτεια , και η ΧΑ το αποτελεσμα αυτης.
Η πολιτικη των αλητων της ΕΕ και των ΗΠΑ ειναι η βασικη αιτεια , και η ΧΑ το αποτελεσμα αυτης.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Η ΧΑ τωρα ειναι στο στοιχειο της αλλα φυσικα αυτη δεν ειναι η αιτεια.
εδω χρειαζεσαι μια βελτιωση.
αυτα τα ακουμε 40 χρόνια.
Νμζ μιλησε το κκε μεσα σου τώρα. Πρεπει να βελτιωθείς σε αυτό το σημειο.
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Δηλαδη εαν υπαρχει αυτη η πραγματικοτητα πρεπει σαν τους τρεις πιθηκους ο ενας να ειμαστε εμεις , που κλεινει τα ματια ε?
Για πε κατι αλλο?
Αν δεν τελειωσει αυτο το ελεεινο πανυγηρι , ξερεις κατι αλλο και το κρατας κρυφο?
Για πε κατι αλλο?
Αν δεν τελειωσει αυτο το ελεεινο πανυγηρι , ξερεις κατι αλλο και το κρατας κρυφο?
0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Δηλαδη εαν υπαρχει αυτη η πραγματικοτητα πρεπει σαν τους τρεις πιθηκους ο ενας να ειμαστε εμεις , που κλεινει τα ματια ε?
Για πε κατι αλλο?
συνασπισμός+ τεχνογνωσια.
Μετά κάτσε και χτίσε φράχτες για τους εξωγηινους ή τους μουσουλμάνους ή "τη σκατοφαρα αμεριακανους " κτλ κτλ.
Η αριστερά εχει αλλεργία με τη συνεργασία (ή δεν θέλει τίποτα ή ξεπουλιέται σαν .... στο Ράσσια ) και η τεχνογνωσία δεν ειναι το καλύτερό της. Κρίνοντας απο το 7μηνο και απο ότι είπαν όσοι συζητησαν με Λαφα για την "ενεργεια", οι ανθρωποι ηταν της δεκαετίς του '70. Ακόμα και οι γύφτοι της ΔΕΗ , αυτοί τελειωσαν καποτε το ΚΑΤΕ και τώρα παίρνουν 2,5 χιλ. ευρώ πιο καλή εικόνα έχουν απο εναν Υπουργό!
Ε, δεν κανουμε δουλειά έτσι φιλτατε, να στραφουμε σε εναν φανταστικό εχθρό για να εχουμε να πορευόμαστε. ΕΙναι εταιροπροσδιορισμός.
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Μα τι σχεση εχει η τεχνογνωσια ,με την πολιτικη?
Εδω λεμε για απιστευτα πολιτικα τερτιπια - λαθη η οχι, που βαζουν σε κινδυνο ολους μας , και καθομαστε κοτες.
Καιγεται η γουνα μας και εμεις μονο το μυριζουμε, αντι να προσπαθουμε να σβυνουμε την φωτια.
Αρχιζουν σιγα σιγα και χαμπαριαζουν στην ΕΕ το εφιαλτικο του πραγματος.
Εδω λεμε για απιστευτα πολιτικα τερτιπια - λαθη η οχι, που βαζουν σε κινδυνο ολους μας , και καθομαστε κοτες.
Καιγεται η γουνα μας και εμεις μονο το μυριζουμε, αντι να προσπαθουμε να σβυνουμε την φωτια.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Μα τι σχεση εχει η τεχνογνωσια ,με την πολιτικη?
πολιτικά τερτίπια το χρεος? Εγώ νομιζα οτι ειναι χρηματα! Οτι τουδε και στο εξης θελουμε να παραγουμε χρήματα! Ποιόν θα βαλουμε για να βγαλουμε χρήματα; Εναν Κλέφτη, εναν Αεργο ή εναν Πολιτικό;
Μου τα μπερδευεις εξωμότη μεσα στην παραζαλη και ειναι και Σαββατο και καίγεται και η γουνα μας!
Για βαλε λιγο σε ταξη τα Αριστερά οικονομικά...ελα. Με τα λεφτά ΠΡΕΠΕΙ να τα πηγαινεις σχετικά καλα βασει της ηλικιας σου.
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Mπα με τα λεφτα τα πανε καλα οι οβρεοι.
Τα αλλα που γραφεις , τι νοημα εχουν αφου δεν ηταν αυτο που αναφερθηκες.
Σου εγραψα για μια πραγμτικοτητα που εμπεριεχει και πολιτικη μεσα της, και μου απαντησες μονο βασικα με τεχνογνωσια και μαλιστα σε τεχνοκρατη βασικα.
Αυτη επεται, δεν προηγειται ρε παραλο μου.
Μερικα πραγματα γιατι δυσκολευουν τοσο πολυ, λογω ηλικειας ε?
Τα αλλα που γραφεις , τι νοημα εχουν αφου δεν ηταν αυτο που αναφερθηκες.
Σου εγραψα για μια πραγμτικοτητα που εμπεριεχει και πολιτικη μεσα της, και μου απαντησες μονο βασικα με τεχνογνωσια και μαλιστα σε τεχνοκρατη βασικα.
Αυτη επεται, δεν προηγειται ρε παραλο μου.
Μερικα πραγματα γιατι δυσκολευουν τοσο πολυ, λογω ηλικειας ε?
0 .
-
paralo
- Crazy poster

δεν εχω καταλαβει γιατι αναζητάς "πολιτικά επιχειρηματα" όταν η διαδικασία των εκλογών εμπεριέχει πολλές παραμετρους:
Στο άλλο φόρουμ, σε προεκλογική συζητηση για το τι θα ψηφισουμε το Γεναρη ειχα διατυπωσει την αποψη να συγκυβερνησει 1 κομμα που εχει κυβερνησει και ενα που δεν εχει κυβερνησει. Η διαδικασία της διακυβερνησης απαιτει μια χ εμπειρία την οποια οκ σεβομαι. Δεν ειχα διατυπώσει θεμα ποιος θα ειναι ποιος, γιατι απλώς εκρινα οτι ειναι μικρό ενα τετοιο γεγονός. Κοινως, μνημόνιο. Βαλτε ανθρώπους που να μπορουν να εξηγουν στον κόσμο επιστημονικά και νορμαλ γιατι εφαρμόζουμε μνημόνιο. Μεχρι εκει, εμενα μου φτάνει ο πολιτικός παραγοντας. Τα υπολοιπα τα αναλαμβανουν οι τεχνοκρατες, οι τεχνικοι κτλ.
Οτι θα ξαναγυρισουμε τις παλιες εποχες ΠΑΣΟΚ της αταιρμονης πολιτικολογίας μεχρι ο Συριζα να βρει ποιος αριστερός στη χώρα θα εφαρμόσει μνημόνιο...ενταξει, δεν θελω να το ζησω. Οτι καπως έτσι βαινουν τα πράγματα, ειναι ολοφάνερο, δεν το αμφισβητεί κανείς. Απλώς δεν μου ταιριάζει. Για αυτό καθομαι και διαβαζω όσα γραφουν οι eγκυροι πολιτικοι αναλυτές στο ιντερνετ
Στο άλλο φόρουμ, σε προεκλογική συζητηση για το τι θα ψηφισουμε το Γεναρη ειχα διατυπωσει την αποψη να συγκυβερνησει 1 κομμα που εχει κυβερνησει και ενα που δεν εχει κυβερνησει. Η διαδικασία της διακυβερνησης απαιτει μια χ εμπειρία την οποια οκ σεβομαι. Δεν ειχα διατυπώσει θεμα ποιος θα ειναι ποιος, γιατι απλώς εκρινα οτι ειναι μικρό ενα τετοιο γεγονός. Κοινως, μνημόνιο. Βαλτε ανθρώπους που να μπορουν να εξηγουν στον κόσμο επιστημονικά και νορμαλ γιατι εφαρμόζουμε μνημόνιο. Μεχρι εκει, εμενα μου φτάνει ο πολιτικός παραγοντας. Τα υπολοιπα τα αναλαμβανουν οι τεχνοκρατες, οι τεχνικοι κτλ.
Οτι θα ξαναγυρισουμε τις παλιες εποχες ΠΑΣΟΚ της αταιρμονης πολιτικολογίας μεχρι ο Συριζα να βρει ποιος αριστερός στη χώρα θα εφαρμόσει μνημόνιο...ενταξει, δεν θελω να το ζησω. Οτι καπως έτσι βαινουν τα πράγματα, ειναι ολοφάνερο, δεν το αμφισβητεί κανείς. Απλώς δεν μου ταιριάζει. Για αυτό καθομαι και διαβαζω όσα γραφουν οι eγκυροι πολιτικοι αναλυτές στο ιντερνετ

0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Μα η πολιτικη ειναι το παν, τι γιατι αναζητω πολιτικα επιχειρηματα?
0 .