Ραχήλ Μακρή vs Θεανώ Φωτίου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ραχήλ Μακρή vs Θεανώ Φωτίου

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 18:18

(δεν ξέρεις απο πού θα σου έρθει, μετρ... )

Πριν το ΠΑΣΟΚ φτιαχναμε μαρμελαδα; Δεν ξέρω . :s_dunno

(τρολλαρω τον μετρανιον. επισης εχω την εξης απορία: γιατι την λετε στον Σατανικό που ζει εξωτερικό; Τι το φάουλ εχει αυτό το πραγμα; )
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Αύγ 2015, 18:22

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Εάν μαντεύω σωστά την ηλικία σου, πριν το πασόκ ζούσες σε σπηλιά και τρεφόσουνα με έντομα, βρύα και λειχήνες.

μπα πέφτεις έξω, εγώ πάντως μαρμελάδες έτρωγα κάθε καλοκαιράκι τώρα αν εσύ έτρωγες σαύρες, βρύα, λειχήνες και βατράχια δεν ξέρω τι να σου πω, μάλλον έχεις δίκιο, ζήτω το μπαζόκκ!!!
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Αύγ 2015, 18:34

paralo έγραψε:(δεν ξέρεις απο πού θα σου έρθει, μετρ... )

Πριν το ΠΑΣΟΚ φτιαχναμε μαρμελαδα; Δεν ξέρω . :s_dunno

(τρολλαρω τον μετρανιον. επισης εχω την εξης απορία: γιατι την λετε στον Σατανικό που ζει εξωτερικό; Τι το φάουλ εχει αυτό το πραγμα; )

Γιατί οι Έλληνες βιώνουν τ' αποτελέσματα την πολιτικής (κυρίως) του πασοκ (αρπαχτές και δανεικά Μαλακαντρέα και Σημίτη, διόγκωση χρέους και καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από Τζέφρυ και Παπάκ), αλλά ο ίδιος την κοπάνησε και δεν κάθεται να τα λουστεί.
Σημειώνεται, οτι τ' αποτελέσματα των πολιτικών που ακολουθούνται, συνήθως φαίνονται μετά από κάποια χρόνια, και οχι αμέσως.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Αύγ 2015, 18:39

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Αυτό είναι το αντιμνημόνιο. Αυτός είναι ο εθνολαϊκισμός. Και αναφέρομαι και στις δύο του επισοδείου.

Η Φωτίου μια χαρά μνημονιακή είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Αύγ 2015, 18:45

paralo έγραψε:γιατι την λετε στον Σατανικό που ζει εξωτερικό; Τι το φάουλ εχει αυτό το πραγμα; )

Γιατί την έκανε με μικρά βηματάκια και κάνει κριτική εξ' αποστάσεως ενώ εκεί που μένει ξέρει ότι το μπαζόκ θα το είχαν για τα μπάζα, απλώς δεν θα έμπαινε ούτε καν στο κοινοβούλιο. Άσε που δεν βίωσε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης τίποτα στην Ελλάδα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 18:54

μαλιστα... πολλοι οι λόγοι τελικά. Κοιτα να δεις πώς σκέφτονται οι ανθρωποι..Εξαιρετικά ενδιαφέρον! Ευχαριστώ για τις σκέψεις σας, δεν τα ειχα σκεφτεί ποτέ έτσι. (δεν ειρωνευομαι). Προφανώς σε καποια φάση θα απαντησει ο σατανικός ...
Απλώς, να καταθεσω μια σκέψη: αμα το πασοκ ηταν τοσο άθλιο (μονο το πασοκ, ας το περιορισουμε λιγο) γιατι ψηφίζατε τους ίδιους και τους ίδιους του πασοκ; Αλλοι δεν υπήρχαν; Εγω μια ζωη θυμάμαι ( οσο γινεται τεσπα) να βλεπουμε τους ίδιους και τους ίδιους. Ειτε σε περιφέρεια, ειτε σε Αθηνα.
Θελω να πω οτι το προβλημα πρεπει να εντοπιζόταν όπως και τώρα: Πολιτικοι + Κρατος+ κοινωνία.
Με το μνημόνιο παμε να φτιαξουμε τους Πολιτικούς + το κράτος.
Το κράτος ποιός το κάνει;
Οι πολιτικοί εχουν κάνει τερστιες κωλοτουμπες εδω και 5 χρόνια, το ίδιο και η κοινωνία. Μηπως φταιει και η έννοια "Κρατικός Μηχανισμός" που ΚΑΙ το πασοκ δεν μπόρεσε να υπερκερασει;
ΤΕσπα. θενκς κ παλι.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Αύγ 2015, 18:59

αμα το πασοκ ηταν τοσο άθλιο (μονο το πασοκ, ας το περιορισουμε λιγο) γιατι ψηφίζατε τους ίδιους και τους ίδιους του πασοκ; Αλλοι δεν υπήρχαν;

Εγώ δεν ψήφισα ποτέ πασόκ. Μέχρι ξύλο έχω παίξει με πασοκατζήδες.

Με το μνημόνιο παμε να φτιαξουμε τους Πολιτικούς + το κράτος.

Δεν νομίζω οτι το μνημόνιο πάει να κάνει κάτι τέτοιο.
Από πού τα συμπαιρένεις αυτά?
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 20:06

Και μόνο που συμφωνουν τα κόμματα που εκφράζουν την πλειονότητα (αυτο εχει να συμβει...ποσες δεκαετίες αραγε) συνειπαγεται Πολιτική και Πολιτικοι να συμφωνησουν.
Γενικα, ευλεπιστώ να μην ξαναπιασουμε το μνημόνιο-αντιμνημόνιο. Να κανουμε κι εδω μια τετοια -κάποια-συμφωνία.
0 .
#ccc

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 30 Αύγ 2015, 20:12

paralo έγραψε:Μηπως φταιει και η έννοια "Κρατικός Μηχανισμός" που ΚΑΙ το πασοκ δεν μπόρεσε να υπερκερασει;

Μα η έννοια του κρατικού μηχανισμού απέκτησε την "αίγλη" και τις μπετοναρισμένες δομές που έχει σήμερα λόγω πασόκ. Ποιος να υπερκεράσει τι;

Όλοι στο ρυθμό των νταουλιών του πασόκ χορεύουν, ανεξαρτήτως από το αν το πασόκ είναι ή δεν είναι κυβέρνηση.

Δεν είναι κόμμα, είναι ιδέα, τρόπος κοινωνικοπολιτικής σκέψης κλπ

Ακόμη και η "ενήλικη" ΝΔ, μετά τον Αντρέα, είναι πασοκογενής. Στα ανήλικα κόμματα που ανδρ(ε)ώθηκαν σ' αυτό το περιβάλλον, οι επιπτώσεις είναι απτές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2015, 20:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
paralo έγραψε:Μηπως φταιει και η έννοια "Κρατικός Μηχανισμός" που ΚΑΙ το πασοκ δεν μπόρεσε να υπερκερασει;

Μα η έννοια του κρατικού μηχανισμού απέκτησε την "αίγλη" και τις μπετοναρισμένες δομές που έχει σήμερα λόγω πασόκ. Ποιος να υπερκεράσει τι;

Όλοι στο ρυθμό των νταουλιών του πασόκ χορεύουν, ανεξαρτήτως από το αν το πασόκ είναι ή δεν είναι κυβέρνηση.

Δεν είναι κόμμα, είναι ιδέα, τρόπος κοινωνικοπολιτικής σκέψης κλπ

Ακόμη και η "ενήλικη" ΝΔ, μετά τον Αντρέα, είναι πασοκογενής. Στα ανήλικα κόμματα που ανδρ(ε)ώθηκαν σ' αυτό το περιβάλλον, οι επιπτώσεις είναι απτές.

Ορθοτατο
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”