ΕΕΦικές εκλογές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Τί θα ψηφίσετε στις εκλογές;

1. ΣΥΡΙΖΑ
5
21%
2.ΝΔ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3.ΛΑΕ
2
8%
4.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
7
29%
5.ΠΟΤΑΜΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
6.ΠΑΣΟΚ
1
4%
7.ΚΚΕ
2
8%
8.ΑΝΕΛ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
9.ΑΝΤΑΡΣΥΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
10.ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
2
8%
11. ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ-γράψτε και ποιο είναι αυτό
5
21%

Σύνολο ψήφων: 24

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΕΕΦικές εκλογές

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 21 Αύγ 2015, 16:07

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν με χαλαει να στηριζω και αυτους, παντα τιμω τους ανθρωπους που δεν προδιδουν τα πιστευω τους.

Και οι θεούσες δεν προδίδουν τα πιστεύω τους αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τις στηρίζουμε και να τις τιμούμε....
Και δεν μου λες για τον Παίσιο ποια είναι η γνώμη σου?
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Αύγ 2015, 16:15

Είμαι θετικής κατεύθυνσης, αγαπητέ, τα παραμύθια δεν με πιαναν ούτε στα παιδικά χρόνια.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 21 Αύγ 2015, 17:00

Εάν ψηφίσω και δεν ρίξω άκυρο τότε θα το ρίξω σε αντιμνημονιακό (1) κόμμα, άρα ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Άλλο ένα κριτήριο είναι και οι μουσικές απόψεις (2) των βουλευτών. Κάπποτε διάβασα στην εφημερίδα "Ποντίκι" συνέντευξη βουλευτή του Συνασπισμού (βλ. ΣΥΡΙΖΑ) όπου ανέφερε πως γνωρίζει το συγκρότημα Τρύπες, ο γιός του ακούει κ.λπ. και με έκανε να το συμπαθήσω.

Εάν λάβω υπ' όψιν μου και τη προτροπή του Φαήλου Κρανιδιώτη πως "Η λαθρομετανάστευση σημαντικότερη από το Μνημόνιο" (3) τότε θεωρώ πως είναι μόνόδρομος (για εμένα) η ψήφος:

αντιμνημονιακό (1) + μουσική Metal (2) + λογική για τη λαθρομετανάστευση (3) με οδηγούν στην Χρυσή Αυγή και πιο συγκεκριμένα ψήφο στον Καιάδα (Β Αθηνών)

ancestor worship is superior to any religion
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 21 Αύγ 2015, 17:10

ΧιΞιF έγραψε:τότε θα το ρίξω σε αντιμνημονιακό (1) κόμμα, άρα ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

καλά μας τα παν κι άλλοι τα αντιμνημονιακά κάλαντα και ακόμα δεν έχουμε συνέρθει. Μόλις τους κουνήσουν τα Γερμανά τα τούβλα με τα ευρά το ρίχνουν ολοι στο τσιφτετέλι και ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ κυριε Σόιμπλε. Και αμα λέμε καμιά μαλακία πάνω στη χαρά μας μη μας δίνεις σημασία... Ωπα!
Αντε να τα συμμαζέψεις τώρα.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Αύγ 2015, 17:10

Χεχ, βλέπω πως πάνε καλά τα πράγματα... :D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 21 Αύγ 2015, 17:12

AZUREUS έγραψε:
ΧιΞιF έγραψε:τότε θα το ρίξω σε αντιμνημονιακό (1) κόμμα, άρα ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

καλά μας τα παν κι άλλοι τα αντιμνημονιακά κάλαντα και ακόμα δεν έχουμε συνέρθει. Μόλις τους κουνήσουν τα Γερμανά τα τούβλα με τα ευρά το ρίχνουν ολοι στο τσιφτετέλι και ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ κυριε Σόιμπλε. Και αμα λέμε καμιά μαλακία πάνω στη χαρά μας μη μας δίνεις σημασία... Ωπα!
Αντε να τα συμμαζέψεις τώρα.

Καλά, δεν έχεις άδικα σε αυτό.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Αύγ 2015, 18:24

όπως πάντα, σε κάθε εκλογές, παθαίνω ένα ψιλοδιχασμό προσωπικότητας σε σχέση με το ποια πολιτική μου περσόνα θα πάρει κεφάλι.
του εθνικόφρονα ή του κομμουνιστή; να ψηφίσω εθνικά ή ταξικά; υπέρ του εθνικού καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο σαν τους συριζαίους ή υπέρ της λαϊκής δημοκρατίας και των εργατικών κολχόζ; υπέρ της συριζαίικης αστικής δικτατορίας ή της δικτατορίας του προλεταριάτου; υπέρ της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο ή υπέρ της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο; :s_crazy
σήμερα πάντως μου βγήκε το γαμημένο το εθνικοφρονιλίκι και ψήφισα χρυσή αυγή. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Υπερκουλτουριαρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριαρης » 21 Αύγ 2015, 18:51

Kauldron έγραψε:Χεχ, βλέπω πως πάνε καλά τα πράγματα... :D
Τι θα ρίξεις;
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Αύγ 2015, 19:53

Ρεκ_ _μας έγραψε:όπως πάντα, σε κάθε εκλογές, παθαίνω ένα ψιλοδιχασμό προσωπικότητας σε σχέση με το ποια πολιτική μου περσόνα θα πάρει κεφάλι.
του εθνικόφρονα ή του κομμουνιστή; να ψηφίσω εθνικά ή ταξικά; υπέρ του εθνικού καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο σαν τους συριζαίους ή υπέρ της λαϊκής δημοκρατίας και των εργατικών κολχόζ; υπέρ της συριζαίικης αστικής δικτατορίας ή της δικτατορίας του προλεταριάτου; υπέρ της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο ή υπέρ της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο; :s_crazy
σήμερα πάντως μου βγήκε το γαμημένο το εθνικοφρονιλίκι και ψήφισα χρυσή αυγή. :fico:

Απστευτο, κομμουνιστης ανθρωπος. :o
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 21 Αύγ 2015, 20:02

Ρεκ_ _μας έγραψε:όπως πάντα, σε κάθε εκλογές, παθαίνω ένα ψιλοδιχασμό προσωπικότητας σε σχέση με το ποια πολιτική μου περσόνα θα πάρει κεφάλι.

εγώ να ρωτησω κάτι κουτσομπολιστικο;
Ο χρηστης ρεκλαμάς ετσι γραφει πάντα; Δλδ απο τα παλαιά εκπροσωπεί τη θεωρία των 2 άκρων;
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”