Kauldron έγραψε:Ορισμένοι σκατόψυχοι, πανηγυρίζουν μ' αυτό:
■ Σε δραματική κατάσταση θα βρεθούν και οι πιο αδύναμοι κρίκοι του συνταξιοδοτικού χάρτη, ήτοι μητέρες ανηλίκων, ασφαλισμένοι του ΙΚΑ με χαμηλές αποδοχές, χήροι/χήρες και συνταξιούχοι αναπηρίας που θα υποστούν εξοντωτικές απώλειες στο εισόδημά τους από 35% έως 50%, καθώς θα λαμβάνουν στο εξής ποσό σύνταξης που αναλογεί στις καταβαλλόμενες εισφορές των 250-350 ευρώ τον μήνα έως ότου φτάσουν στην ηλικία των 67 ετών. Μετά τη συμπλήρωση του ορίου θα μπορούν να εισπράξουν το πλήρες ποσό της κατώτατης εγγυημένης σύνταξης του ΙΚΑ ύψους 486 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι οι χαμηλοσυνταξιούχοι των ελάχιστων ορίων δεν θα πάρουν ούτε ΕΚΑΣ στα 65 τους, αφού προβλέπεται η σταδιακή κατάργησή του, με αποτέλεσμα η μείωση των αποδοχών τους να φτάσει το 64%.
Tί να πεί κανείς, όταν η ψυχή κάποιου έχει μέσα σκατά, δεν σώζεται.
μαν ειναι μεγιστη κολακεια, τιμη μου και καμαρι μου να ειμαι σκατοψυχος στη διεστραμμενη νεοελ κοινωνια σας στην οποια
1) ευσυνειδητος ελληνας πολιτης ειναι αυτος που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα οταν εδω και 30 χρονια οι μητερες ανηλικων στον ΙΤ δεν παιρνουν καμια συνταξη πριν την προβλεπομενη συνταξιοδοτηση τους, με το αιτιολογικο οτι εχουν ανηλικα παιδια που προφανως ειναι κατωτερης κατηγοριας, ενω οι μητερες ανηλικων στον δημοσιο τομεα να συνταξιοδοτουνται ΠΡΟΩΡΑ με το αιτιολογικο οτι εχουν ανηλικα παιδια, προφανως ανωτερης κατηγοριας, και την στιγμη που οι εισφορες των μητερων με ανηλικα στον ΙΤ ειναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ απο τις αντιστοιχες στο δημοσιο.
2) Ευσυνειδητος ελληνας πολιτης ειναι αυτος που θα θεωρησει αποτροπαιο και απανθρωπο καθε προταση που θα εξαφανιζει την ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ανισοτητα του 1) στην οποια πριμοδοτειται διαταξεις οθωμανικης αυτοκρατοριας το μεγαλωμα των παιδιων και η τεκνοποιηση μονο για οσους ειναι δημοσιοι υπαλληλοι !
αν εσεις ειστε οι ευσυνειδητοι ελληνες πολιτες τοτε σε πληροφορω οτι οι συνηδειτοποιημενοι ανθελληνες σκατοψυχοι πολιτες πληθαινουμε

!
Επισης, το ΕΚΑΣ δεν καταργειται αλλα αντικαθισταται !
Αλλο ενα στοιχειο της "νεοελληνικης σας ευσυνειδησιας" ... να προτασσετε με κεφαλαια γραμματα καποια ψευτικη μειωση των χαμηλων συνταξεων, για να καλυψετε τις μεγαλες μειωσεις των υψηλων συνταξεων για τις οποιες διαχρονικα αγωνιζονται ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις τα τελευταια 35 χρονια !