Αποτέλεσε η απενοχοποίηση της ακροδεξιάς σχέδιο;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Αποτέλεσε η απενοχοποίηση της ακροδεξιάς σχέδιο;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιαν 2015, 18:49

Diadochos έγραψε:Οσοι ημαστε σημερα 30+....

Lord Snow έγραψε:Και εγώ 30κάτι είμαι...

Όλοι; νεούδια είστε εδώ μέσα; :s_omg

46+ εγώ, αισθάνομαι κωλόγερος :nono: :ashamed:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Ιαν 2015, 19:24

Εάν νομίζετε πως αυτό το θέμα με τους επανελληνιστές, θεοσοφιστές, δωδεκαθεϊστές, ουφολογιστές μόνο στην Ελλάδα υπάρχει, σόρυ κιόλας αλλά είστε βαθιά νυχτωμένοι. Κυρίως το ρεύμα αυτό πρωτοεμφανίστηκε στην Αμερική, δεν μπορείς να πεις πως εκεί είναι φασιστοειδή, στο μόνο που μπορείς να αναφερθείς είναι πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί, γιατί άφησαν να εννοηθεί πως υπάρχουν κρυφά σχέδια με τους εξωγήινους, από την δεκαετία του 70 - 80 μάλιστα και πολύ πιο παλιότερα απ' ότι τώρα. Στην Ελλάδα το πήραν και το μετέτρεψαν ότι στα διαστημόπλοια βρίσκεται ο Δίας. Λέτε για την Ελλάδα, το ξέρετε τι μύθος κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Αφρική; Βρέθηκαν κάτι μούμιες φαραώ μαύρων και το εκμεταλλεύονται οι μαύροι πως αυτοί ήταν οι πρώτοι που δώσανε τα φώτα στον πλανήτη, πριν από αυτούς ήταν ο σκοταδισμός, μιλάμε για παράνοια, ποιοι οι αφρικανοί που πριν από λίγο καιρό ήταν καννίβαλοι. Στην λατινική αμερική νομίζω επικρατούν κάτι παρόμοιοι μύθοι. Δυστυχώς στο ίντερνετ, η ενημέρωση δεν είναι πάντα θετική.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Ιαν 2015, 19:26

Green Dragon έγραψε:
Metranion έγραψε:Το ερώτημα είναι ένα, παγανισμός ή ορθοδοξία;

Ανεξιθρησκεία :)

Ξέχασέ το, δεν υπάρχει ανεξιθρησκεία, αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου. Όλο και για κάτι θα αναρωτιέται ο άνθρωπος, στην χειρότερη να καταλήξει αγνωστικιστής.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 29 Ιαν 2015, 19:58

Diadochos έγραψε:
fasistario έγραψε:Αν και, η Ελλάδα αποτελεί ειδική περίπτωση, ακόμα και στην "ακροδεξιά" της, που ιδεολογικά και αισθητικά, σε μεγάλο βαθμό είναι καθυστερημένη σε σύγκριση με την Ευρώπη.

Η ακροδεξιά παντού καθυστερημένη είναι. Και το αβγό μόγγολο είναι, και ο NPDές, και ο BNPής, και ο Δεξιοτομίτης. Τα ίδια και σε άλλο επίπεδο, και ο Καρατζαφέρης γελοίος είναι, και ο αρχηγός του AfD και ο άλλος ο γκέουλας στην Ολλανδία.

Εξαίρεση αποτελούν η Μαρίν Λεπέν και ο Φάρατζ, οι οποίοι όμως δεν είναι ακριβώς ακροδεξιοί.

Διαφωνώ. Και πάλι, θα συμφωνήσω πως η πλειοψηφία των οπαδών των "ακροδεξιών" είναι βλαμμένοι, αλλά αυτό είναι κοινό φαινόμενο για την μάζα των οπαδών ΟΛΩΝ των κομμάτων και ιδεολογιών.
Πέρνα μια βόλτα από εκδηλώσεις οποιουδήποτε κόμματος,και θα το διαπιστώσεις άνετα.
Εγώ αναφέρομαι στο background πίσω από κάθε κόμμα ή κίνημα του εθνικιστικού χώρου.
Στην όποια διανόηση και στο ιδεολογικό υπόβαθρο.Και η Ελλάδα πάσχει ΣΟΒΑΡΑ σε αυτό το κομμάτι.
Και το θέμα δεν είναι η Λεπέν,που πράγματι δεν είναι ακριβώς ακροδεξιά, αλλά το πνευματικό κίνημα των Γάλλων παραδοσιοκρατών και αντιμοντερνιστών που υπάρχει.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 29 Ιαν 2015, 20:01

Metranion έγραψε:Εάν νομίζετε πως αυτό το θέμα με τους επανελληνιστές, θεοσοφιστές, δωδεκαθεϊστές, ουφολογιστές μόνο στην Ελλάδα υπάρχει, σόρυ κιόλας αλλά είστε βαθιά νυχτωμένοι. Κυρίως το ρεύμα αυτό πρωτοεμφανίστηκε στην Αμερική, δεν μπορείς να πεις πως εκεί είναι φασιστοειδή, στο μόνο που μπορείς να αναφερθείς είναι πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί, γιατί άφησαν να εννοηθεί πως υπάρχουν κρυφά σχέδια με τους εξωγήινους, από την δεκαετία του 70 - 80 μάλιστα και πολύ πιο παλιότερα απ' ότι τώρα. Στην Ελλάδα το πήραν και το μετέτρεψαν ότι στα διαστημόπλοια βρίσκεται ο Δίας. Λέτε για την Ελλάδα, το ξέρετε τι μύθος κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Αφρική; Βρέθηκαν κάτι μούμιες φαραώ μαύρων και το εκμεταλλεύονται οι μαύροι πως αυτοί ήταν οι πρώτοι που δώσανε τα φώτα στον πλανήτη, πριν από αυτούς ήταν ο σκοταδισμός, μιλάμε για παράνοια, ποιοι οι αφρικανοί που πριν από λίγο καιρό ήταν καννίβαλοι. Στην λατινική αμερική νομίζω επικρατούν κάτι παρόμοιοι μύθοι. Δυστυχώς στο ίντερνετ, η ενημέρωση δεν είναι πάντα θετική.

Επίσης,τεράστια σημασία έχει και αυτό.
Ο Λιακό έκανε καριέρα στην τελική,παίρνοντας θεωρίες από τις ΗΠΑ και προσαρμόζοντές τες στα ελληνικά δεδομένα,με λίγο Δία και Αφροδίτη,και λίγο Ορθοδοξία και Σείριο.
0 .
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 29 Ιαν 2015, 20:22

fasistario έγραψε:
Diadochos έγραψε:
fasistario έγραψε:Αν και, η Ελλάδα αποτελεί ειδική περίπτωση, ακόμα και στην "ακροδεξιά" της, που ιδεολογικά και αισθητικά, σε μεγάλο βαθμό είναι καθυστερημένη σε σύγκριση με την Ευρώπη.

Η ακροδεξιά παντού καθυστερημένη είναι. Και το αβγό μόγγολο είναι, και ο NPDές, και ο BNPής, και ο Δεξιοτομίτης. Τα ίδια και σε άλλο επίπεδο, και ο Καρατζαφέρης γελοίος είναι, και ο αρχηγός του AfD και ο άλλος ο γκέουλας στην Ολλανδία.

Εξαίρεση αποτελούν η Μαρίν Λεπέν και ο Φάρατζ, οι οποίοι όμως δεν είναι ακριβώς ακροδεξιοί.

Διαφωνώ. Και πάλι, θα συμφωνήσω πως η πλειοψηφία των οπαδών των "ακροδεξιών" είναι βλαμμένοι, αλλά αυτό είναι κοινό φαινόμενο για την μάζα των οπαδών ΟΛΩΝ των κομμάτων και ιδεολογιών.
Πέρνα μια βόλτα από εκδηλώσεις οποιουδήποτε κόμματος,και θα το διαπιστώσεις άνετα.
Εγώ αναφέρομαι στο background πίσω από κάθε κόμμα ή κίνημα του εθνικιστικού χώρου.
Στην όποια διανόηση και στο ιδεολογικό υπόβαθρο.Και η Ελλάδα πάσχει ΣΟΒΑΡΑ σε αυτό το κομμάτι.

Και το θέμα δεν είναι η Λεπέν,που πράγματι δεν είναι ακριβώς ακροδεξιά, αλλά το πνευματικό κίνημα των Γάλλων παραδοσιοκρατών και αντιμοντερνιστών που υπάρχει.

Δικαίωμά σου η διαφωνία, όμως ούτε το BNP oύτε το ΝPD έχουν κάποια διανόηση και ιδεολογικό υπόβαθρο, για ούγκανα αλά ΧΑ πρόκειται, ίσως και χειρότερα.
Τα ίδια και στα ευρωπαϊκά κόμματα τύπου ΛΑΟΣ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 29 Ιαν 2015, 20:31

Diadochos έγραψε:Δικαίωμά σου η διαφωνία, όμως ούτε το BNP oύτε το ΝPD έχουν κάποια διανόηση και ιδεολογικό υπόβαθρο, για ούγκανα αλλά ΧΑ πρόκειται, ίσως και χειρότερα.

Κοίτα,για το ΒΝΡ δεν ξέρω.
Το NPD από την άλλη, έχει κάνει κάποιες σοβαρές και σωστές κινήσεις,όπως η επέκταση της επιρροής του σε μικρές κοινότητες της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.
Εγώ προσωπικά είμαι της γαλλο-ιταλικής σχολής, Νέα Δεξιά, Κάζα Πάουντ, κλπ.
Από την άλλη,γενικώς,θεωρώ πως πλέον υπάρχουν ελάχιστοι πραγματικοί διανοητές, ασχέτως ιδεολογίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 29 Ιαν 2015, 20:40

fasistario έγραψε:
Diadochos έγραψε:Δικαίωμά σου η διαφωνία, όμως ούτε το BNP oύτε το ΝPD έχουν κάποια διανόηση και ιδεολογικό υπόβαθρο, για ούγκανα αλλά ΧΑ πρόκειται, ίσως και χειρότερα.

Κοίτα,για το ΒΝΡ δεν ξέρω.
Το NPD από την άλλη, έχει κάνει κάποιες σοβαρές και σωστές κινήσεις,όπως η επέκταση της επιρροής του σε μικρές κοινότητες της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.

Αυτό που γράφεις δεν έχει σχέση με διανόηση.

fasistario έγραψε:Εγώ προσωπικά είμαι της γαλλο-ιταλικής σχολής, Νέα Δεξιά, Κάζα Πάουντ, κλπ.
Από την άλλη,γενικώς,θεωρώ πως πλέον υπάρχουν ελάχιστοι πραγματικοί διανοητές, ασχέτως ιδεολογίας.

Εσύ βασικά προσπαθείς να το παίξεις διανόηση στα ούγκανα της ΧΑ, κάτι αντικειμενικά πολύ εύκολο :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 29 Ιαν 2015, 20:47

Diadochos έγραψε:
fasistario έγραψε:Εγώ προσωπικά είμαι της γαλλο-ιταλικής σχολής, Νέα Δεξιά, Κάζα Πάουντ, κλπ.

Εσύ βασικά προσπαθείς να το παίξεις διανόηση στα ούγκανα της ΧΑ, κάτι αντικειμενικά πολύ εύκολο :D

Τί μαλάκας είσαι.
Όχι, εγώ προσωπικά έχω ξεκινήσει να γράφω και στα αγγλικά και να συνομιλώ με αρκετούς από το εξωτερικό.
Θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα δημοσιευω άρθρα μου και σε σοβαρά αγγλόφωνα ανάλογα sites.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 29 Ιαν 2015, 20:51

Ανάλογα και σοβαρά, δύσκολο :LoL:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”