Μένουμε Σκλάβοι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Μένουμε Σκλάβοι

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιούλ 2015, 16:08

Απ! Πουλάκια μου... Ένας εσύ, ένας ο πράσινος δράκος.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιούλ 2015, 16:10

Αρίστος έγραψε:
Alejandro έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Alejandro έγραψε:

Επ, εσύ τι έπαθες; Σε άφησα στο όχι με κάτι μαϊντανούς και θυμάρια από κάτω. Πώς προέκυψε η αποχή;

Γιατί διαφωνώ με το ερώτημα και τον χρόνο διενέργειας του δημοψηφίσματος, όπως και γενικότερα με τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Τελευταία στιγμή θα πάω να ψηφίσω, αν πάω.

Προς το παρόν, έκανα ριλάξ στην παραλία και σκέφτηκα το μέλλον μου (είτε βγει ΝΑΙ είτε ΟΧΙ), το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός Ελλάδας.

σκεφτηκες την παρτη σου και οχι αυτους που θα μεινουν πισω...

.

Τα έχω ξαναπεί.
Το ΟΧΙ δεν εγγυάται ότι θα έχουμε σίγουρα καλύτερο μέλλον, ειδικά από τη στιγμή που δεν ξεκαθαρίζεται αν αυτό σημαίνει όχι στο ευρώ.
Η κυβέρνηση λέει ΟΧΙ και ευρώ.
Κι εγώ μπορεί να λέω ότι πετώντας πάω στο φεγγάρι.
Το θέμα είναι να πούμε και ΠΩΣ θα γίνει αυτό και αυτό δεν το βλέπω.
Δεν βλέπω δηλαδή εναλλακτικό σχέδιο αξιόπιστο.

Αν σκεφτόμουνα την πάρτη μου, θα είχα ήδη φύγει. Έκατσα, πάλεψα, ψήφισα πάντα με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δυστυχως βλέπω ότι γύρω μου υπάρχουν προδότες και άνθρωποι που ΔΕΝ σκέφτονται το μέλλον ή που απλά είναι ηλίθιοι.
Ε, συγγνώμη, αλλά δεν θα κάτσω να είμαι ο δούλος των Ουννογότθων. Αυτοί που τόσα χρόνια στήριζαν χρηματιστήρια που γεννούν λεφτά, ολύμπικ γκέημς, λεφτά υπάρχουν κλπ, ας τα λουστούν τώρα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Ιούλ 2015, 16:20

Τι πάει να πει σκέφτομαι την πάρτη μου; Δηλαδή εγώ που έφυγα σκέφτηκα την πάρτη μου ή δεν είχα φράγκο; Πρώτα η επιβίωση και μετά όλα τα υπόλοιπα και ας είναι και στην άλλη άκρη του κόσμου. Δεν θα καθόμουν Ελλάδα να ζω με ένα πιάτο φακές ή με 2 χρόνια άνεργος με 2€ την μέρα στην τσέπη.

Τώρα όσον αφορά το δημοψήφισμα, ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ θα ψήφιζα. Θα πρέπει να γίνει αυτό που λέει ο Μίλτον Φρήντμαν. Αφήνεις το κράτος και πτωχεύει και ξεκινά από την αρχή, το να φουσκώνεις το χρέος με κευνιαστικές μεθόδους σε ένα κράτος το οποίο είναι εντελώς διαλυμένο, δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Είναι κάποιος σαν να γράφει ένα εντελώς λάθος προγραμμαστικό κώδικα, ο οποίος οδηγεί σε αδιέξοδο. Τι θα κάνεις, θα ξαναγράψεις από την αρχή το πρόγραμμα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιούλ 2015, 16:32

Από το fb feed μου (δεν είναι δικό μου)

Αν κερδίσει το ΝΑΙ θα πάμε σε μια πολύ πιο επώδυνη συμφωνία απ΄ ότι φανταζόμαστε. Οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν αμέσως και όταν ανοίξουν οι καταθέσεις θα έχουν κουρευτεί σημαντικά. Τα capital controls θα μείνουν για χρόνια. Το βιοτικό μας επίπεδο θα πέσει δραματικά και αυτό θα οδηγήσει πάρα πολλούς ανθρώπους σε πλήρη αδυναμία να επιβιώσουν χωρίς σημαντική βοήθεια, που όμως θα μας δοθεί. Η Ελλάδα θα είναι μια τελείως διαφορετική χώρα από αυτήν που συνηθίσαμε. Αυτονόητα μέχρι σήμερα πράγματα για πολλούς ανθρώπους, όπως διακοπές, ταξίδια στο εξωτερικό, μικρές και μεγάλες πολυτέλειες θα είναι εκτός συζήτησης για την συντριπτική πλειοψηφία. Ήδη, η παρανοϊκή πολιτική των παρανοϊκών κυβερνώντων έχει προκαλέσει αυτήν την ζημιά και το ΝΑΙ δεν πρόκειται να την εξαφανίσει δια μαγείας.

Αλλά, αν κερδίσει το ΟΧΙ, αυτά που θα συμβούν θα είναι πέρα από κάθε φαντασία, πέρα από κάθε εμπειρία. Στην Ελλάδα θα συμβούν πράγματα που τα βλέπουμε στην τηλεόραση και δεν τα πιστεύουμε. Τηρουμένων των αναλογιών, η καταστροφή θα είναι μεγαλύτερη από την μικρασιατική, αν αναλογιστεί καποιος από που ξεκινάμε και που θα βρεθούμε. Θεωρώ αδύνατον να μπορέσει η ελληνική κοινωνία να αντέξει τέτοιου μεγέθους σοκ και να το αντιμετωπίσει με την ελάχιστη ψυχραιμία. Ο αγώνας για επιβίωση θα πάρει την μορφή συρράξεων γύρω από τα φορτηγά της ευρωπαϊκής βοήθειας που θα μοιράζουν βασικά τρόφιμα και ο πολιτικός αγώνας θα πάρει την μορφή συρράξεων στους δρόμους. Το σύστημα υγείας θα διαλυθεί, το ούτως ή άλλως θεόστραβο κοινωνικό κράτος που έχουμε θα εξαφανιστεί τελείως, όποιος μπορεί να εγκαταλείψει την χώρα θα το κάνει, ασφάλεια δεν θα υπάρχει για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και συμμορίες θα λυμαίνονται την χώρα. Αναπόφευκτα θα υπάρξει δραματικός περιορισμός των ελευθεριών μας, ενώ κάποια εθνική τραγωδία μοιάζει δύσκολο να αποφευχθεί.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Ιούλ 2015, 16:36

ααα ιιι ρε όλες τις παπαριές της ΝΔ διαβάζεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Ιούλ 2015, 16:41

Εικόνα
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Ιούλ 2015, 16:42

Να αλλάξεις και το όνομα από χελώνος σε Γοζίλας :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2015, 15:52

Αρίστος έγραψε:
σκεφτηκες την παρτη σου και οχι αυτους που θα μεινουν πισω...

.

Δηλαδη θες να μας πεις οτι εισαι μελος της ροζ τρουθ τημ για την ψυχη της μανας σου

Μη χε
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”