OXI ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: OXI ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 30 Ιουν 2015, 07:34

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 1

...Αζερους εδω εχουμε να κανουμε με μια ψευδοδημοκρατια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

Εγώ έχω απλή εως απλοική πολιτική σκέψη.

Πιστεύω οτι η ψευτοδημοκρατία ανατρέπεται με δυο τρόπους.
α) Τον ένοπλο, επαναστατικό, ή άλλη βίαιη ενέργεια ή με τη διεκδίκηση περισσότερης δημοκρατίας και περισσότερων ελευθεριών. Ο επαναστατικός τρόπος αποδεδειγμένα τις περισσότερες φορές οδηγεί σε χειρότερες καταπιεστικές μεθόδους και σκληρά καθεστώτα απο κάποιες πολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες που αναλαμβάνουν μ αυτόν τον τρόπο την εξουσία.

β)Με τη διεκδίκηση περισσότερης ελευθερίας, συμμετοχή στις αποφάσεις, ισότητα, κατάργηση διαχωρισμών και διακρίσεων μπορεί να φτάσεις σε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα αλλα για να τα διαφυλάξεις όλα αυτά να τα προστατέψεις αλλά και για να τα διατηρήσεις θα πρέπει να τα επιβάλεις.
Με ποιες μεθόδους όμως? Με την αγάπη και να κοιταζόμαστε τρυφερά? Δοκιμασε αυτή τη μεθοδο σε ενα φασίστα και θα βγάλεις ευκολα συμπέρασμα αν είναι αποτελεσματική.

Αρα θα πρέπει να εφαρμόσεις μεθόδους διαφυλαξης της πραγματικής δημοκρατίας που όμως θα την καταργουν στην πράξη αφου θα είναι καταπιεστικοί για κάποιους έστω και γι αυτούς που ζητανε να την καταργήσουν. Αλλά τότε δεν θα είναι πια μια αληθινή δημοκρατία αλλά μια καταπιεστική ψευτοδημοκρατία. Πάμε πάλι εκεί που ξεκινήσαμε δηλαδή.

Αυτό που προσωπικά πιστεύω είναι η συμμετοχή σε όποιες ειρηνικές κοινωνικές και πολιτικές δράσεις (γιατι η βία θα στραφεί κάποια στιγμη εναντίον σου)με στόχο αυτές να λειτουργουν προς όφελος μόνο των πιο αδύναμων, των πιο περιθωριοποιημένων, τους φτωχους, τους κοινωνικά αποκλεισμένους και οχι για μας τους ίδιους.
Εμφαση στις ανθρωπιστικές αξίες και ολοκληρωτικός πόλεμος στον φασισμό που στρεφεται ενάντια στους ίδιους τους ανθρώπους.
Τα μέσα αυτού του πολέμου είναι η προστατευτική η αμυντική και τιμωριτική βία. Ποτέ η επιθετική που είναι καθαρά φασιστική βία.

Θα ψηφίσεις την Κυριακη? Αν ΝΑΙ τότε ψήφισε ΟΧΙ... :D
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 30 Ιουν 2015, 10:45

σχολιο 4

...αχ ΑΖΕΡΟΥΣ ειρηνικες πολιτικες δρσεις εν καιρω σκληρης αποικιοκρατικης επιθεσης του καπιταλισμου δεν εχουν νοημα ....ο πολεμος ειναι αναγκαιος αλλα προσοχη για τι πολεμο μιλαμε οχι για οπλα και αιμα σαρκος ... ...αλλα για κινηματικη δραση πρωτιστως αφυπνισης και θυσια αιματος ψυχης .....

...η επαναστατικη δραση οπως την ξερουμε οτι καποιοι πιανουν οπλα κια επιβαλλονται με την βια δεν μπορει να θεμελιωσει καμμια ορματικη κοινωνια απο αυτες του μελλοντο μας ..την επαναστατικη δραση θα πρεπει αρχικα να την δουμε σε επιπεδο αλλαγης συνειδησης ...τα κινηματα οπου θα ταχθουν εναντια στις νοθεκλογες που προκηρυσσει η ψευδοδημοκρατια θα πρεπει να μπορουν να εξηγησουν γιατι η αποχη ειναι υστατη πραξη πολιτικςς συνειδητοποιησης ,, θα πρεπει να αιτηθουν ενα Σχεδιο Ριζικης Πολιτικης Αναδιοραγνωσης με θεσπιση πολιτειακων θεσμων βασης ( συνοικιακες , δημοτικες περιφερειακες βουλες - συνελευσεις συμπολιτειακη οργανωση σε επιπεδο επικρατειας μια χωρας ) εννοειται απαιτωντας την αμεση διαλυση των υπαρχοντων κομματικων μηχανισμων ....

...δυστυχως ομως τετοια κινηματα που να δωσουν πολιτικο νοημα και μηνυμα στην αποχη ακομη δνε εχουν εγερθει κια αυτο γιατι ο κινηματικος χωρος στην τραγικη πλειοψηφια του ειναι ενας χωρος επιδοτουμενος απ το συστημα ...τι να πρωτο θυμηθει κανεις .. τις επιδοτουμενες ΜΚΟ, τις κοινωνικες επιχειρησεις αναπτυξιακες του κοινωνικου κεφαλαιου ( νεα μοδα ) τα εξωκοινοβουλευτικα κομματα που δεν μπηκαν στην Βουλη αλλα επειδη συγκεντρωσαν ενα σεβαστο ποσοστο επιχορηγουνται απο το κρατος?? ...δυστυχως ολα αυτα ειναι ενταγμενα μεσα στο λεγομενο πτωμα της ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ....και το προθεμα ""ψευδο"" αναφερεται στο γεγονος οτι δεν ειναι κρατος του δημου καθως δεν γινεται σεβαστη η αποφαση του δημου για τα νομοθετηματα δνε υπαρχουν διαρκεις θεσμοι διαβουλευσης σε ολα τα επιπεδα και συναποφασης , η αντιπροσωπευση ειναΙ ψευδεπιγραφη καθως οι αντιπροσωποι κανουν οτι τους πουν τα κομματικα επιτελεια που παιρνουν γραμμη απο τους ολιγαρχες χορηγους τους ...

...και ερωτω αν συνειδητοποιωντας κανεις την οικτρη αυτη κατασταση ξεπεσμου της δημοκρατιας συνεχιζει να πηγαινει σαν προββατο να ψηφιζει οποτε τον καλουν τα κομματικα επιτελεια προκειμενου να αποκτησουν ερεισμα λαικο και πατημα δηθεν μαζικης λαικης θελησης , αν συνεχιζει να πηγαινει κανεις να ψηφιζει σε τετοιες εκλογες τι αλλο ειναι απο τραγικο θυμα της ψευδοδημοκρτιας εχωντας εσωτερικευσει το ηθικο ψευδοπροταγμα της για δηθεν επιτακτικοτητα και ιερο χρεος στην συμμετοχη και ασκηση του ανωτατου δημοκρατικου μας δικαιωματαος ( οποτε οι ολιγοι κρινουν οτι πρεπει να ασκηθει )

ΟΧΙ ΗΧΗΡΟ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΘΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ !!!εμμμμ πως αλλιως ????????
:ciao5:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 30 Ιουν 2015, 11:08

σχολιο 5

.........αμποτε να με ευλογησει η ζωη να μετεχω σε συνοικιακη συνελευση που θα μιλαμε και θα αποφασιζουμε για τα δεκαδες προβληματα της γιετονιας μας η του δημου η της περιφερεια μας η της χωρας μας ,,για τασκουπδια του δρομους τιςς παραλιες τη υδροδοτηση το ενεργειακο , το αποχετευτικο την εγκληματικοτηα τους μεταναστες την αγορα ,τα ωραρια των κατατσηματων, την τουριστικη κινηση , το πολεδομικο σχεδιασμο τα σχολικα ζητηματα και τις ελλειψεις της εκπαιδευσης αχχ και δεκαδες αλλα θεματα .. αλλοτε μικρα κι αλλοτε μεγαλα τοσα θεματα για το οποια η εκφραση της βουληση μας ειναι αποκλεισμενη και μενουμε απλοι αδρανοποιημενοι θεατες στο ρημαδιο που μα ς επιβαλει απο τα πανω μια κεντροποιημενη δηθεν αυτοδιοικηση ,,,, οργανο μιας ακομη πιο κεντρικης διοικησης εντελως αποκομενης απο τα τα δεκαδες προβληματα τα τοπικα, περιφερειακα και εθνικα μας που εκετελι απλα οδηγιες κι εντολες μιας καλα κρυμμενης ολιγαρχιας ...

μαργαριτα συμβολο της συλλογικης ζωης και των σωματων οργανων της συλλογικοτητας ....

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 30 Ιουν 2015, 11:21

ΜΥΘΗΡΑ από την αναταραχή έχουν κέρδος οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και οι πράκτορες της Μοσάντ

Δεν θα πω ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά πιστεύω ότι αργήσαμε τουλάχιστον 15-20 χρόνια.
Από εδώ και πέρα ας βοηθήσει εσένα η Φύση και εμένα ο ΘΕΟΣ.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 30 Ιουν 2015, 11:35

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 5

.........αμποτε να με ευλογησει η ζωη να μετεχω σε συνοικιακη συνελευση που θα μιλαμε και θα αποφασιζουμε για τα δεκαδες προβληματα της γιετονιας μας η του δημου η της περιφερεια μας η της χωρας μας ...............[/img]

σιγά παιδί μου απο αυτό τουλάχιστον δεν έχουμε έλλειψη. Υπάρχει κόσμος και στέκια που καθημερινά σχεδόν συμμετέχει, προσπαθεί, δημιουργεί πολιτισμό και παράγει ιδέες. Κύταξε λιγο γύρω σου και θα βρεις. Μάλλον υπάρχει μπόλικη προσφορά απ αυτό θα έλεγα... Η ζωή δεν είναι μόνο TV και διαδίκτυο. Μόνο απέφευγε οσο μπορείς τις συλλογικές κουζίνες γιατί καλή η προσπάθεια αλλά εγώ είμαι σιχαμένα σιχασιάρης και δεν τις συνηστώ. Απο πλευράς γεύσης περισσοτερο παρά καθαριότητας για να μη παρεξηγηθώ. Εχω πλύνει πιάτα εμένα που με βλέπεις... Δεν πάει να τους λές να πλύνει ο κάθε γύφτος το δικό του... Δεν με ακούνε γιατί παίζουν μουσική και μαλακίζονται... Η ζωή μυζήθρα μου είναι πραγματικά ωραία... :yesyes:
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 30 Ιουν 2015, 13:18

σχολιο 6

....καλα σας χαιρετω απο το μελλον ...παενετε εσεις τωρα να ψηφισετε ολοι οι ανθρωποι του παρελθοντος σαν καλα σκυφτα προβατακια να εκτελεσετε το καθηκον σας μπρος στην ψευτοδημοκρατια κι αφηστε εμενα την μυτζηθρα να οραματιζομαι συνοικιακες συνελευσεις με ζητημα συζητησης την ρυπανση της Μεσογειου ... την επομενη βδομαδα ,, ψηφιζουμε για ενα νεο ευρωπαικο νομο για την ταφη χημικων ...και πρεπει να μελετησω και παρακολουθησω 2 συζητησεις που γινονται σημερα ...επισης εχω και εισηγηση αυριο στις 11 ...κια ακομη δνε εχω ετοιμασει αυτα που θελω να πω και να καταθεσω ως προτασεις για να ψηφιστουνε ....οποτε σας χαιρετω απο το μελλον και σας οικτιρω που εσας δεν σας βαζουν στα τραπεζια των συζητησεων και απλα καλουν σαν αμορφες κι απροσωπες ανωνυμες μαζες να πειτε ενα ξερο ναι η οχι ,,,σε σα εκεινοι προαπαφασιζουν ...

.........πριν μια βδομαδα εμεις το συνοικιακο συμβοπουλιο Ανω Ρουγας Καρποφοριου ,, εκλεξαμε το Συμβουλιο της Ευρωπαικης Συνομοσπονδιας ... τρεις μηνε ς συζηταγαμε για τους υποψηφιους ..εν αντιθεσει με εσας που τους Επιτροπους σας τους επιβαλλουν απο πανω μεσα σε μια νυχτα ....

:ciao5:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 30 Ιουν 2015, 13:32

Σικελιώτης έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ από την αναταραχή έχουν κέρδος οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και οι πράκτορες της Μοσάντ

Δεν θα πω ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά πιστεύω ότι αργήσαμε τουλάχιστον 15-20 χρόνια.
Από εδώ και πέρα ας βοηθήσει εσένα η Φύση και εμένα ο ΘΕΟΣ.

σχολιο 7

....κοιτα σαν ορκισμενη νεοπεοχιτισσα της προοδευτικης πτερυγας και μυστικη σιωνιστρια ( των σεωτερικων μυησεων )που δουλευει διανομεοντας ιδεες για την εδραιωση τη Ουρανιας Ιερουσαλημμ,η Πολιτειας του Ηλιου ,,,η Αναδιανεμητικης Κοινωνιας Δικαιου ..οδηγος μου παντα ειναι η θεικη φυση ...

τελικα Σικελιωτη αρχισες να διαβζεις για την ιστορι α της Κινεζικης και Ινδουιστιης Σκεψης ...σουπροτεινω...να διαβσεις για τις Πουρανες τον Βισνουισμο και Σιβαισμο εκει θα βρεις τρομερες συναφειες με τον χριστιανισμο που πρπεσβευεις ( τριαδικο δογμα , λατρεια σωτηρα θεου-Κρισνα , και υπερτατου δημιουργου κτλ )

...αυτο το καλοκαιρι διαβασε παραλληλα τρεις συνοπτικες ιστοριες φιλοσοφιας της Αρχαιοελληνικης ,της Ινδικης και της Κινεζικης ..και να δεν ανοιξει το ματι σου να μην με λεν Μυτζηθρα..θα αποκτησεις μια συνολικη θεωρηση της παγκοσμιας σοφιας στους 3 βασικους αξονες της ΕΛΛΑΔΑ ,ΙΝΔΙΑ ,ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΟΦΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 30 Ιουν 2015, 16:20

AZUREUS έγραψε:σιγά παιδί μου απο αυτό τουλάχιστον δεν έχουμε έλλειψη. Υπάρχει κόσμος και στέκια που καθημερινά σχεδόν συμμετέχει, προσπαθεί, δημιουργεί πολιτισμό και παράγει ιδέες. Κύταξε λιγο γύρω σου και θα βρεις. Μάλλον υπάρχει μπόλικη προσφορά απ αυτό θα έλεγα... Η ζωή δεν είναι μόνο TV και διαδίκτυο. Μόνο απέφευγε οσο μπορείς τις συλλογικές κουζίνες γιατί καλή η προσπάθεια αλλά εγώ είμαι σιχαμένα σιχασιάρης και δεν τις συνηστώ. Απο πλευράς γεύσης περισσοτερο παρά καθαριότητας για να μη παρεξηγηθώ. Εχω πλύνει πιάτα εμένα που με βλέπεις... Δεν πάει να τους λές να πλύνει ο κάθε γύφτος το δικό του... Δεν με ακούνε γιατί παίζουν μουσική και μαλακίζονται... Η ζωή μυζήθρα μου είναι πραγματικά ωραία... :yesyes:

σχολιο 8

...αααααααααααα ναι ????μιλας για τις εναλλακτικες κοινωνικες επιχειρησεις που προσφερουν εναλλακτικη δραση και ταυτοχρονα επιδοτουνται απο προγραμματα και το κρατος ..χμμμ.. μα δνε καταλαβες εγω μιλω για επισημα βασικα πολιτειακα οργανα αποφασεων και οχι για τρεχα γυρευε συλλογικοτητες απο αυτες των προγραμματων κοινωνικης προνοιας και ΜΚΟ της αλληλεγγυης και της επαιτειας ..χμμ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 01 Ιούλ 2015, 09:22

ΚΡΟΑΓΜΑ 5

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ << ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΑΣ Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ???>>
ΑΠΑΝΤΑΜΕ
<<ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ,,, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΣ ΑΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ >>>

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ,,,

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ !!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Ιούλ 2015, 09:31

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ΚΡΟΑΓΜΑ 5

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ << ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΑΣ Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ???>>
ΑΠΑΝΤΑΜΕ
<<ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ,,, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΣ ΑΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ >>>

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ,,,

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ !!!

τους έκανες τα μούτρα κρέας τώρα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”