Οι διχασμένες πρoσωπικότητες του διαδικτύου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Οι διχασμένες πρoσωπικότητες του διαδικτύου
Κοιταξε ο αλλος αν εχει κονε στην αστυνομια απ'οτι εχω καταλαβει μπορει να σε βρει,αλλο αν θα κατσει να ασχοληθει.
0 .
-
zorze
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:Ευηπόληπτος κύριος, της καλής κοινωνίας, με γαλλικά πιάνο και τέννις, σοβαρός καθηγητής σε υψηλού επιπέδου σχολείο, μπαίνει στο διαδίκτυο. Μεμιάς, η σαμπάνια που πίνει μεταμορφώνεται σε ρετσίνα, εμφανίζεται στα χέρια του ένα κομπολόι, και λέει "άντε γμσου" για "καλημέρα".
Δρομέας μεγάλων αποστάσεων, που κανονικά φοβάται τη σκιά του, μπαίνει στο διαδίκτυο. Ξαφνικά μεταμορφώνεται σαν τον Mum-Ra από την παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων, και τα ισχνά του χεράκια γεμίζουν μύες. Ανάλογα αυξάνεται και η επιθετικότητά του, καθώς απειλεί να σκοτώσει όποιον διαφωνεί μαζί του.
Σε τί οφείλονται αυτές οι μεταμορφώσεις των συνανθρώπων μας? Απλή ιντερνετική μαγκιά ή σοβαρές περιπτώσεις ψυχολογικών προβλημάτων?
Πω πω πω, τι βαθυστόχαστο!!!
Εσύ φίλε μου πόσο υγιής είσαι να παριστάνεις τον διαχειριστής και να τολμάς να φτιάχνεις και φόρουμ; Από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα, έχω την εντύπωση ότι δυο γαϊδουριών άχυρα δε μπορείς να μοιράσεις.
Κοντολογίς, ψυχολογικές αναζητήσεις της πούτσας.
Δηλαδή τι να κάνει ένας όταν μπαίνει σε ένα χώρο και είναι γεμάτο βλήματα ή ψυχάκια που σαλιαρίζουν. Και αν τους κάνει πλάκα αμφισβητώντας την σοβαρότητα και την επάρκειά τους ως οντότητες ποιος είναι άρρωστος, ο ασθενής ιδρυματικός ή αυτός που κάνει ντου και χαβαλεδιάζει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θαμώνες των φόρουμ έχουν σοβαρότερο πρόβλημα ψυχικής υγείας και ψυχολογικής ισορροπίας, κοινωνικής προσαρμογής. Και οι πλέον υγιείς είναι αυτοί που σας χαλάνε της γελοία, θλιβερή επίπλαστη ιντερνετική ηρεμία - ησυχία.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Κοιταξε ο αλλος αν εχει κονε στην αστυνομια απ'οτι εχω καταλαβει μπορει να σε βρει,αλλο αν θα κατσει να ασχοληθει.
Koνέ στην αστυνομία? Αστειεύεσαι? Και ακόμα κι αν έχει, τί θα κάνει? Θα πεί σε φίλο του αστυνομικό "θέλω να μου βρείς τον τάδε για να τον δείρω"? Και ο άλλος θα το κάνει? Αστειευόμαστε? Αν ο "δαρμένος" ασχοληθεί με το να ψάξει σοβαρά πώς βρέθηκε, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει, και τον "μάγκα", και τον αστυνομικό φίλο του, που χρησιμοποιήσε resources της υπηρεσίας και μάλιστα για εγκληματική ενέργεια.
Το να λέει "έχω κονέ στην αστυνομία, μπορώ να σε βρώ" είναι του ίδιου επιπέδου με το παιδάκι που λέει "ο θείος μου είναι αστυνομικός, θα του πώ να έρθει να σε δείρει".
zorze έγραψε:Kauldron έγραψε:Ευηπόληπτος κύριος, της καλής κοινωνίας, με γαλλικά πιάνο και τέννις, σοβαρός καθηγητής σε υψηλού επιπέδου σχολείο, μπαίνει στο διαδίκτυο. Μεμιάς, η σαμπάνια που πίνει μεταμορφώνεται σε ρετσίνα, εμφανίζεται στα χέρια του ένα κομπολόι, και λέει "άντε γμσου" για "καλημέρα".
Δρομέας μεγάλων αποστάσεων, που κανονικά φοβάται τη σκιά του, μπαίνει στο διαδίκτυο. Ξαφνικά μεταμορφώνεται σαν τον Mum-Ra από την παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων, και τα ισχνά του χεράκια γεμίζουν μύες. Ανάλογα αυξάνεται και η επιθετικότητά του, καθώς απειλεί να σκοτώσει όποιον διαφωνεί μαζί του.
Σε τί οφείλονται αυτές οι μεταμορφώσεις των συνανθρώπων μας? Απλή ιντερνετική μαγκιά ή σοβαρές περιπτώσεις ψυχολογικών προβλημάτων?
Πω πω πω, τι βαθυστόχαστο!!!
Εσύ φίλε μου πόσο υγιής είσαι να παριστάνεις τον διαχειριστής και να τολμάς να φτιάχνεις και φόρουμ; Από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα, έχω την εντύπωση ότι δυο γαϊδουριών άχυρα δε μπορείς να μοιράσεις.
Κοντολογίς, ψυχολογικές αναζητήσεις της λούτσας.
Δηλαδή τι να κάνει ένας όταν μπαίνει σε ένα χώρο και είναι γεμάτο βλήματα ή ψυχάκια που σαλιαρίζουν. Και αν τους κάνει πλάκα αμφισβητώντας την σοβαρότητα και την επάρκειά τους ως οντότητες ποιος είναι άρρωστος, ο ασθενής ιδρυματικός ή αυτός που κάνει ντου και χαβαλεδιάζει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θαμώνες των φόρουμ έχουν σοβαρότερο πρόβλημα ψυχικής υγείας και ψυχολογικής ισορροπίας, κοινωνικής προσαρμογής. Και οι πλέον υγιείς είναι αυτοί που σας χαλάνε της γελοία, θλιβερή επίπλαστη ιντερνετική ηρεμία - ησυχία.
Δηλαδή τι να κάνει ένας όταν μπαίνει σε ένα χώρο και είναι γεμάτο βλήματα ή ψυχάκια που σαλιαρίζουν.
Να μη μπαίνει. Τί δουλειά έχει ένας σοβαρός άνθρωπος με γαλλικά και τέννις να μπαίνει σε τέτοιους χώρους, και μάλιστα να παριστάνει τον βαρυμάγκα, ενώ είναι λούλης?
Και αν τους κάνει πλάκα αμφισβητώντας την σοβαρότητα και την επάρκειά τους ως οντότητες ποιος είναι άρρωστος, ο ασθενής ιδρυματικός ή αυτός που κάνει ντου και χαβαλεδιάζει.
Ακόμα και αν δεχθούμε όλον αυτόν τον ισχυρισμό, πόσο ζώο πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει ντού και χαβαλέ με "άρρωστους ανθρώπους"? Πόσο πουθενάς πρέπει να είναι κάποιος για να χρειάζεται να ψάχνει "κατώτερους" του για να εκτονωθεί πάνω τους και να "επιβεβαιωθεί"?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
zorze
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:
Να μη μπαίνει. Τί δουλειά έχει ένας σοβαρός άνθρωπος με γαλλικά και τέννις να μπαίνει σε τέτοιους χώρους, και μάλιστα να παριστάνει τον βαρυμάγκα, ενώ είναι λούλης?
Ακόμα και αν δεχθούμε όλον αυτόν τον ισχυρισμό, πόσο ζώο πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει ντού και χαβαλέ με "άρρωστους ανθρώπους"? Πόσο πουθενάς πρέπει να είναι κάποιος για να χρειάζεται να ψάχνει "κατώτερους" του για να εκτονωθεί πάνω τους και να "επιβεβαιωθεί"?
Εντάξει, έχεις βάλει κοντά στα 10, ότι νάναι στερεότυπα για να πεις τι;
Εννοείται ένας που μπαίνει για χαβαλέ δεν είναι και τόσο στα καλά του, σίγουρα όμως είναι πιο στα καλά του από τύπους σαν και σένα που ενώ είναι φαιδροί στόκοι το παίζουν βαθυστόχαστοι αναλυτές σε ψυχανώμαλα φόρουμ που δημιουργήθηκαν για να εκδικηθούν ένα άλλο φόρουμ ψυχανώμαλων που τους ξέρασε.
Εσύ τι λες, υπάρχει καμιά φυσιολογικότητα σε αυτά τα άτομα;
Ας πούμε τι διαφορά έχει ένα φόρουμ σαν και το δικό σας από το προηγούμενο που σας ξέρασε;
Εγώ θα έλεγα ότι η μόνη διαφορά είναι ο εταιροπροσδιορισμός, υπάρχετε για να μισείτε τους άλλους που είναι "πετυχημένοι", με κόσμο και αναγνωσιμότητα.
Θέλετε να γίνετε χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη που σας πέταξε με τις κλωτσιές έξω.
και αυτό φυσιολογικό;
Επίσης δεν ξέρεις ότι αυτός, ...με τα ..."Γαλλικά και το πιάνο και το... τένις" είναι Λούλης και παίζει και πιάνο. Μπορεί να είναι απλά ένας απλός βαρεμένος που ξεπέφτει και εδώ μετά από ένα τουρνέ 20 ιστοσελίδων.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Εννοείται ένας που μπαίνει για χαβαλέ δεν είναι και τόσο στα καλά του
Αυτό να λέγεται, αλλά το point ήταν άλλο, και κάνεις οτι δεν κατάλαβες. Τί είδους άνθρωπος είναι κάποιος που κάνει "χαβαλέ" με ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει ο ίδιος "άρρωστους"? Δεν είναι απλά το "δεν είναι στα καλά του" μπαίνει και το θέμα του πόσο σκατόψυχος παίζει να είναι.
σίγουρα όμως είναι πιο στα καλά του από τύπους σαν και σένα που ενώ είναι φαιδροί στόκοι το παίζουν βαθυστόχαστοι αναλυτές σε ψυχανώμαλα φόρουμ που δημιουργήθηκαν για να εκδικηθούν ένα άλλο φόρουμ ψυχανώμαλων που τους ξέρασε.
Με "ξέρασε"? Μια χαρά εκεί είναι ακόμα το ακκάουντ μου, αν θέλω μια χαρά μπαίνω. Εσένα "σε ξέρασε" γιατί εσύ έχεις πέρμαμπάν από εκεί (και μάλλον κι από άλλα φόρουμ, και για πολύ καλό λόγο, δηλαδή το γεγονός οτι, τουλάχιστον από το ίντερνετ, αδυνατείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος, και πουλάς νταηλίκι παντού).
Και κάτι τελευταίο.
Αν κάποιος έγλειψε κατουρημένες ποδιές και τσίμπησε μια "προνομιακή" θεσούλα κάπου, ενώ είναι φελλός, αυτό δεν του δίνει, προφανώς, το δικαίωμα να το παίζει κριτής των πάντων. Γενικά μιλάμε, μη τσιμπάς (πάλι).
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ο σύντροφος ζορζ μάλλον κρίνει εμάς έχοντας ως βάση τον εαυτό του.
Σύντροφε να σε ενημερώσω ότι το τημ των διαχειριστών και των συντονιστών εδώ δεν έχει φάει μπαν αλλού και μάλιστα -τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς- δεν είχαμε καν λάβει προειδοποίηση ή άλλης μορφής μομφή κατά την συμμετοχή μας σε άλλα φόρα. Ήμασταν κύριοι όταν γράφαμε εκεί και ως κύριοι φύγαμε (άλλοι δεν ήταν κύριοι απέναντί μας). Συνεπώς, είναι άκυρα όσα λες και καλό θα ήταν να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια (μιας και από ό,τι πληροφορούμαι σε έχουν μπανάρει από πολλά φόρα και μάλιστα από φόρα πολύ χαμηλού επιπέδου).
Επίσης, αν όντως θέλαμε να εκδικηθούμε, όπως λες, τότε πολύ απλά θα ρίχναμε μερικές ομαδικές καταγγελίες στη ΔΗΕ σχετικά με την σωρεία των παραβάσεων που συμβαίνουν στον εν λόγω ιστότοπο και θα έκλεινε στο πι και φι. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό και δεν έχουμε κανένα τέτοιο στόχο. Ο μόνος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν θα έχει τις παθογένειες που υπάρχουν αλλού και που θα μας δίνει χαλάρωση η συμμετοχή μας σε αυτό και όχι τέντωμα νεύρων.
Σύντροφε να σε ενημερώσω ότι το τημ των διαχειριστών και των συντονιστών εδώ δεν έχει φάει μπαν αλλού και μάλιστα -τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς- δεν είχαμε καν λάβει προειδοποίηση ή άλλης μορφής μομφή κατά την συμμετοχή μας σε άλλα φόρα. Ήμασταν κύριοι όταν γράφαμε εκεί και ως κύριοι φύγαμε (άλλοι δεν ήταν κύριοι απέναντί μας). Συνεπώς, είναι άκυρα όσα λες και καλό θα ήταν να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια (μιας και από ό,τι πληροφορούμαι σε έχουν μπανάρει από πολλά φόρα και μάλιστα από φόρα πολύ χαμηλού επιπέδου).
Επίσης, αν όντως θέλαμε να εκδικηθούμε, όπως λες, τότε πολύ απλά θα ρίχναμε μερικές ομαδικές καταγγελίες στη ΔΗΕ σχετικά με την σωρεία των παραβάσεων που συμβαίνουν στον εν λόγω ιστότοπο και θα έκλεινε στο πι και φι. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό και δεν έχουμε κανένα τέτοιο στόχο. Ο μόνος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν θα έχει τις παθογένειες που υπάρχουν αλλού και που θα μας δίνει χαλάρωση η συμμετοχή μας σε αυτό και όχι τέντωμα νεύρων.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

zorze έγραψε:παριστάνεις τον διαχειριστής και να τολμάς να φτιάχνεις και φόρουμ; Από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα, έχω την εντύπωση ότι δυο γαϊδουριών άχυρα δε μπορείς να μοιράσεις.
LOL

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
zorze
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:Με "ξέρασε"? Μια χαρά εκεί είναι ακόμα το ακκάουντ μου, αν θέλω μια χαρά μπαίνω. Εσένα "σε ξέρασε" γιατί εσύ έχεις πέρμαμπάν από εκεί (και μάλλον κι από άλλα φόρουμ, και για πολύ καλό λόγο, δηλαδή το γεγονός οτι, τουλάχιστον από το ίντερνετ, αδυνατείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος, και πουλάς νταηλίκι παντού).
Και κάτι τελευταίο.
Αν κάποιος έγλειψε κατουρημένες ποδιές και τσίμπησε μια "προνομιακή" θεσούλα κάπου, ενώ είναι φελλός, αυτό δεν του δίνει, προφανώς, το δικαίωμα να το παίζει κριτής των πάντων. Γενικά μιλάμε, μη τσιμπάς (πάλι).
Εγώ πάντα τσιμπάω, όπως κρίνω τους άλλους ακούω και τους άλλους όταν μιλάνε για μένα
Θες να πιούμε μια μπύρα και να μιλήσουμε για όλες αυτές τις σοβαρές απόψεις που γράφεις πιο πάνω;
Δε σε απειλώ φυσικά, το εννοώ.
Είμαι μόνος αυτές τις μέρες, διαθέσιμος.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Μπύρα πίνω με τους φίλους μου, οχι με ανθρώπους που με βρίζουν.
Για να δεχτώ να καθίσω μαζί σου να πιώ ποτό και να συζητήσω, μετά απ' αυτά που είπες, θα έπρεπε να έχω μηδενική αξιοπρέπεια.
Για να δεχτώ να καθίσω μαζί σου να πιώ ποτό και να συζητήσω, μετά απ' αυτά που είπες, θα έπρεπε να έχω μηδενική αξιοπρέπεια.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

zorze έγραψε:Εντάξει, μπορεί να είναι έτσι, δε σας παρακολουθώ, ούτε φυσικά και τους άλλους.
Προφανώς κρίνω από το προηγούμενο μοντέλο των παρανοϊκών του ΟΚΑΝΑ.
Και έκρινα έτσι γιατί είδα μερικούς παρανοϊκούς του προηγούμενου ΟΚΑΝΑ εδώ οπότε, αναπόφευκτα το μοντέλο του τρισάθλιου ΟΚΑΝΑ, δύσκολα μπορείτε να το αποφύγετε.
Άλλωστε άρθρα τύπου "βόθρουμ" αυτό δείχνουν.
Εγώ φίλε μου από αυτή την ιστορία έχω φύγει, δε με διώξανε, δε με ξέρασε το σύστημα αλλά εγώ το ξέρασα.
Και ποτέ δεν τους κατηγόρησα, ποτέ δεν κατηγόρησα τσογλάνια τύπου Ιανού, αυτοί είναι κωλόπαιδα που βρίσκουν και τα κάνουν, αυτή είναι η ζωή τους.
Και αν το έκανα θα έδειχνε ότι όντως με διώξανε και όχι ότι τους "έδιωξα" εγώ.
Και εγώ έχω 2- 3 λογαριασμούς τους οποίους δεν χρησιμοποιώ, μπορεί να συνδεθώ μια φορά το μήνα και να την κοπανήσω στο 10λεπτο γιατί βαριέμαι να ανοίξω έστω και ένα θέμα.
Τα ίδια και τα ίδια, εγωκεντρικά, εγωπαθή σκουπίδια που ζουν τη ζωή μέσω του ίντερνετ.
Γενικά, αυτή η ιστορία με τα φόρουμ είναι βαρετή και ζέχνει ψυχώσεις.
Βαριέμαι να μιλήσω σοβαρά παρά μόνο να ιντριγκάρω τους χρήστες που τα παίρνουν ακόμη στα σοβαρά, εσάς. Και άντε να είσαι νεούλης στο κόλπο, να είσαι 5 και 10 χρόνια σε αυτή την ψύχωση και να επιμένεις γράφοντας τα ίδια και τα ίδια... πάει πολύ.
Quotaρω αυτό το κομμάτι, για να απαντήσω (το υπόλοιπα λόγω χαρακτηρισμών, πάνε κάδο).
Κάνεις λάθος που μας συγκρίνεις με τον "οκανα". Πολλοί πρώην θαμώνες του "οκανα" ήρθαν εδώ, αλλά έφυγαν όταν είδαν ότι εδώ δεν πρόκειται να γίνουμε "οκανα". Το τόπικ για το βόθρουμ το άνοιξε ένας μπαναρισμένος από το βόθρουμ, για να εκφράσει παράπονα. Όπως θα είδες όμως, οι δικές μου συστάσεις είναι να μην ασχολούμαστε με αυτό, το οποίο άλλωστε ανήκει στο παρελθόν.
Επίσης, κάνεις λάθος που νομίζεις ότι είμαστε σαν το βόθρουμ. Εδώ εμείς δεν ακολουθούμε πρακτικές βόθρουμ (πχ να μαζεύουμε ακροδεξιούς και κομμουνιστές και να τους βάζουμε να πλακώνονται) και κύριος στόχος μας ήταν και παραμένει η χαλαρή κουβέντα.
Στόχος μας είναι να είμαστε ένας χωρος πολιτισμένης και ήρεμης κουβέντας, χωρίς βρισίδια, σκατοψυχίες και άλλες παθογένειες τύπου βόθρουμ ή "οκανα". Και να έχεις υπ' όψιν ότι μιλάς με ανθρώπους που δουλεύουν ή σπουδάζουν ή κάνουν και τα δύο και εδώ αφιερώνουν κάποιο από τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους. Δεν μιλάς με θαμώνες καφενείου, συνταξιούχους ή υπάλληλους κομμάτων (όπως συμβαίνει αλλού, ξέρεις που).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!