Συγκυβέρνηση θέλει ο Αντώνησμας
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Συγκυβέρνηση θέλει ο Αντώνησμας
Ακόμα έρχεται? Σύμφωνα με τις "προβλέψεις" σου, έπρεπε να είχε έρθει ήδη.

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Έτυχε πριν από λίγη ώρα να είμαι έξω στο δρόμο, τρία καφενεία φίσκα από κόσμο, όλα συντονισμένα στο κανάλι της Βουλής. Χρονικά πέρασα έξω από αυτά τη στιγμή που ανέβηκε ο Σαμαράς στο βήμα να μιλήσει. Όλοι σιωπηλοί, απορροφημένοι, με μάτια βουρκωμένα, κάποιοι ψέλλιζαν "μπράβο, μπράβο". Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό στη ζωή μου, για κανέναν πολιτικό αρχηγό, ούτε καν τον Αντρέα ή τον ΚΚ που στα πάνω του ήταν κανονικός σούπερσταρ της κεντροδεξιάς.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Kauldron
- Supreme poster

Σε πιστέψαμε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
AZUREUS
- Crazy poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έτυχε πριν από λίγη ώρα να είμαι έξω στο δρόμο, τρία καφενεία φίσκα από κόσμο, όλα συντονισμένα στο κανάλι της Βουλής. Χρονικά πέρασα έξω από αυτά τη στιγμή που ανέβηκε ο Σαμαράς στο βήμα να μιλήσει. Όλοι σιωπηλοί, απορροφημένοι, με μάτια βουρκωμένα, κάποιοι ψέλλιζαν "μπράβο, μπράβο". Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό στη ζωή μου, για κανέναν πολιτικό αρχηγό, ούτε καν τον Αντρέα ή τον ΚΚ που στα πάνω του ήταν κανονικός σούπερσταρ της κεντροδεξιάς.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έτυχε πριν από λίγη ώρα να είμαι έξω στο δρόμο, τρία καφενεία φίσκα από κόσμο, όλα συντονισμένα στο κανάλι της Βουλής. Χρονικά πέρασα έξω από αυτά τη στιγμή που ανέβηκε ο Σαμαράς στο βήμα να μιλήσει. Όλοι σιωπηλοί, απορροφημένοι, με μάτια βουρκωμένα, κάποιοι ψέλλιζαν "μπράβο, μπράβο". Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό στη ζωή μου, για κανέναν πολιτικό αρχηγό, ούτε καν τον Αντρέα ή τον ΚΚ που στα πάνω του ήταν κανονικός σούπερσταρ της κεντροδεξιάς.
Σταματα μωρε Αλεκο Σακελλαριε
0 .