Αποπλάνησε τον 14χρονο φίλο της κόρης της και τον αδερφό του

Θέματα γενικότερου νομικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αποπλάνησε τον 14χρονο φίλο της κόρης της και τον αδερφό

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιουν 2015, 16:31

Τωρα που το λες,ειχαμε μια μιλφαρα δασκαλα στο δημοτικο,που εχει παραμεινει μουναρα.Ανετα θα την πηδαγα και σημερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 19 Ιουν 2015, 11:41

Metranion έγραψε:Συγγνώμη κιόλας, αν έχεις μια καθηγήτρια που πετάει τα βυζιά της έξω, της μπουτάρες της, φοράει κολλητά συνεχώς ή μίνι φούστες, δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι μαθητές; Όλοι είχαμε τρελές φαντασιώσεις, αλλά και οι καθηγήτριες το παρά είχαν κάνει. Ένας συμμαθητής μου, το έμαθα μετά από χρόνια βέβαια, είχε γκόμενα την Θρησκευτικού και είχαν βγει ακόμη και για καφέδες σε μια ηλικία των 15 ετών. Η καθηγήτρια στα 40.

Δεν έπεσαν στην αντίληψή μου τέτοια φαινόμενα όταν ήμουν μαθητής, αλλά και να έπεφταν θα μου φαίνονταν αποκρουστικά. Το ίδιο και σήμερα.

Το ξαναλέω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με μια μεγαλύτερη γυναίκα, πόσο μάλλον με κάποια 25 χρόνια μεγαλύτερη! Η ιδέα και μόνο μου φέρνει ναυτία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιουν 2015, 12:10

Metranion έγραψε:Συγγνώμη κιόλας, αν έχεις μια καθηγήτρια που πετάει τα βυζιά της έξω, της μπουτάρες της, φοράει κολλητά συνεχώς ή μίνι φούστες, δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι μαθητές; Όλοι είχαμε τρελές φαντασιώσεις, αλλά και οι καθηγήτριες το παρά είχαν κάνει. Ένας συμμαθητής μου, το έμαθα μετά από χρόνια βέβαια, είχε γκόμενα την Θρησκευτικού και είχαν βγει ακόμη και για καφέδες σε μια ηλικία των 15 ετών. Η καθηγήτρια στα 40.

Θυμάμαι ερχόταν μια μιλφάρα καθηγήτρια με κολλητά ρούχα, μίνι φούστες κάθε φορά περιποιημένη μέχρι και το τελευταίο σημείο του σώματός της. Άλλη μια, ερχόταν με κάτι τούλια σκέτα, με ένα σουτιέν κόκκινο, μίνι φούστα κλπ. Ε που να γίνει μάθημα; Πλάκα μου κάνεις αφού προκαλούνε, εξάλλου αυτές οι ηλικίες της εφηβείας είναι πάνω στην ανάπτυξη.

Και εμείς είχαμε μια φιλόλογο, στα 40κάτι, η οποία ντυνόταν τελείως έξαλλα. Κυκλοφορούσαν φήμες ότι παλιότερα την είχαν πιάσει σε 5ημερη να το κάνει με μαθητή, αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν. :D

Στο μάθημά της συνέβαιναν αυτά ή και χειρότερα: http://free.bbfοrum.co/topic41.html#p103

Μόνο που αυτή δεν μας απέβαλε, μάλλον της άρεσε που την κοιτάζαμε όπως την κοιτάζαμε. :LoL: :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Νομική Επιστήμη”