Πόσο αλκόολ πίνετε;

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πόσο αλκόολ πίνετε;

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 12 Ιουν 2015, 20:20

Λαχουρένιος έγραψε:Στις ποσες κανεις κεφαλι?

εγώ μέχρι 10-12 μονάδες είμαι ΟΚ. Αν πιω παραπάνω θα με χαλάσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 08 Ιούλ 2015, 15:16

Γύρω στα 2-3 μπουκάλια κρασί την εβδομάδα, κατά μέσο όρο. Με περισσότερη κατανάλωση το Σ/Κ, λιγότερη (ποτηράκια) στη μέση της εβδομάδας.

Όταν είμαι σε διακοπές, λίγο περισσότερο, π.χ. χοντρικά μισό μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Στην Ελλάδα 2-3 φορές το χρόνο θα πάω για ούζα/τσίπουρα με παλιούς φίλους και θα χάσω το λογαριασμό, αλλά αυτά είναι πλέον μεμονωμένα περιστατικά.

Άλλα πιοτά πλέον πίνω πολύ σπάνια. Μόνο όταν γυρνάω Αθήνα και μένω στο σπίτι της μάνας μου περιποιούμαι ό,τι βρώ, βότκες, τζιν, κονιάκ, τσίπουρα, ούζα, ταπάνταόλα, γιατί είναι ανυπόφορη και με πρήζει και δεν παλεύεται αλλιώς.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2015, 15:47

Με γιο σατανιστη πως να μη γκρινιαζει
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 08 Ιούλ 2015, 16:06

Λαχουρένιος έγραψε:Με γιο σατανιστη πως να μη γκρινιαζει

Άσε... τόσα χρόνια της λέω οτι είμαι Σατανιστής και δεν με πιστεύει, νομίζει ότι την δουλεύω και με παίρνει συνέχεια στην πλάκα για το συγκεκριμένο ζήτημα.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”