ΣΥΡΙΖΑ και κομματικό κράτος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΣΥΡΙΖΑ και κομματικό κράτος

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 06 Ιουν 2015, 13:42

paralo έγραψε:
να προσθέσω οτι ο 2,5 χρονια αντιπολιτευση και 4 μηνες κυβερνηση Διαπραγματευτης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταλαβε οτι η Μερκελ ΔΕΝ ειναι τυχαία!

Αλλά και η Μαντάμ κατάλαβε οτι δεν είμαστε όλοι σκύφτες και διεφθαρμένοι οπως την είχαν μάθει τα ντόπια τσιράκια της. Και μάθανε και οι λαοί της ευρώπης οπως και οι νεώτεροι έλληνες ποιοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν πραγματικά στον ναζισμό στον φασισμό και στους ισχυρούς και ποιοι συνεργάστηκαν μαζί τους.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΘΑ δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κομματικό κράτος όπως η ΝΔΣΟΚ?

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Ιουν 2015, 14:33

AZUREUS έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Δε μου λές, για ποιό λόγο δεν έχεις κανέναν ειρμό σ' αυτά που γράφεις? Το κάνεις εσκεμμένα ή βγαίνει αυθόρμητα?

Μια χαρά είναι αυτά που γράφει και έχει ένα καλό και ιδιαίτερο λόγο γραφής. Ελεος με την ισοπέδωση του τρόπου γραφής των μελών ένος φόρουμ. Τι κομπλεξισμός είναι αυτός που φτάνει στα όρια του προσβλητικού?

Ρε Αζουρέους, ας μην πάω σε άλλα πόστ του, ας κρατήσω αυτά που λέει εδώ.
ΣΟυ αρχίζει μια ιστορία τί γίνεται στην Αγγλία.
Μετά σου λέει τί έγινε στην Ελλάδα από το 1981, και σου λέει "Όσο πιο μικρά τα ποσοστά του κόμματος τόσο πιο πολύ θέλει να δημιουργήσει κομματικό κράτος". Μα το ποσοστό του Αντρέα το 81 ήταν τεράστιο (51% πήρε).
Ασύνδετα μεταξύ τους οι εκλογές στην Αγγλία (ΗΒ κανονικά αλλά τεσπα), οι εκλογές στην Ελλάδα του '81, και εντελώς αντιφατικό το συμπέρασμα που βγάζει (όσο πιο μικρό το κόμμα τόσο πιο πολύ θέλει να δημιουργήσει κομματικό κράτος) μ' αυτό που είπε στην προηγούμενη παράγραφο (τα ποσοστά του πασοκ ήταν τεράστια, κι όμως έκανε κομματικό κράτος).
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΘΑ δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κομματικό κράτος όπως η ΝΔΣΟΚ?

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 06 Ιουν 2015, 15:04

Kauldron έγραψε:
Ρε Αζουρέους, ας μην πάω σε άλλα πόστ του, ας κρατήσω αυτά που λέει εδώ.
ΣΟυ αρχίζει μια ιστορία τί γίνεται στην Αγγλία.
Μετά σου λέει τί έγινε στην Ελλάδα από το 1981, και σου λέει "Όσο πιο μικρά τα ποσοστά του κόμματος τόσο πιο πολύ θέλει να δημιουργήσει κομματικό κράτος". Μα το ποσοστό του Αντρέα το 81 ήταν τεράστιο (51% πήρε).
Ασύνδετα μεταξύ τους οι εκλογές στην Αγγλία (ΗΒ κανονικά αλλά τεσπα), οι εκλογές στην Ελλάδα του '81, και εντελώς αντιφατικό το συμπέρασμα που βγάζει (όσο πιο μικρό το κόμμα τόσο πιο πολύ θέλει να δημιουργήσει κομματικό κράτος) μ' αυτό που είπε στην προηγούμενη παράγραφο (τα ποσοστά του πασοκ ήταν τεράστια, κι όμως έκανε κομματικό κράτος).

δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης απο μένα ο wooded αλλά αφορμή μου δόθηκε και απο προηγούμενο ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο σου-απάντηση σε δημοσίευση του.

Τέλος πάντων δεν θέλω να το παίζω συνεχώς τιμητής και υπερσασπιστής κανενός. Το τι γράφει ο καθένας και ο τρόπος που τα γράφει είναι δικός του λογαριασμός. Σε άλλους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι. Τι πάει να πει αυτό δηλαδή οτι θα τον προσβάλουμε και θα τον ειρωνευόμαστε?

Και ειδικά για τους συντονιστές πιστεύω οτι πρέπει να είναι δυο φορές πιο προσεκτικοί μιας και έχουν την τεχνική δυνατότητα να σβήσουν, να εκφοβίσουν κάποιο μέλος ή να αλλάξουν το νόημα μιας συζήτησης με κλειδώματα και κοπτοραπτική φτιάχνοντας τα νηματα κατα πως τους αρέσει.
Χαίρομαι τις ιδιαίτερες γραφές τις άλλες ιδέες και την άλλη άποψη. Οποιες και αν είναι.

Ε εντάξει με τους φασίστες έχω ένα ζήτημα που προσπαθώ να το ξεπεράσω οχι πάντα με επιτυχία πρέπει να ομολογήσω.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Ιουν 2015, 15:07

Μα δεν τον ειρωνεύομαι, απλά με βάση την λογική δεν βγαίνει νόημα απ' αυτό που έγραψε. Και ούτε προσβλητικό είναι.
Αν θέλεις να μου εξηγήσεις εσύ αυτό που είπε, σ' ακούω, αφού το κατάλαβες.

Ε εντάξει με τους φασίστες έχω ένα ζήτημα που προσπαθώ να το ξεπεράσω οχι πάντα με επιτυχία πρέπει να ομολογήσω.

Κι εγώ, αλλά εξαρτάται ποιούς ονομάζει κανείς φασίστες. Και βέβαια, που κολλάνε οι "φασίστες" μ' αυτά που έγραφες πιο πάνω. Θεωρείς οτι ο συντονισμός μας είναι "φασιστικός"?
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 06 Ιουν 2015, 15:20

Kauldron έγραψε:Μα δεν τον ειρωνεύομαι, απλά με βάση την λογική δεν βγαίνει νόημα απ' αυτό που έγραψε. Και ούτε προσβλητικό είναι.
Αν θέλεις να μου εξηγήσεις εσύ αυτό που είπε, σ' ακούω, αφού το κατάλαβες.

αυτό εδώ είναι προσβλητικό.
http://free.bbforum.co/topic2068.html

Και έντάξει εγώ ξέρω να αντιμετωπίζω αυτού του είδους τα προσβλητικά σχόλια. Ο wooded είναι άρχοντας και μπορεί να μη τα καταφέρνει σ αυτά. Ε δεν θα τον αφήσουμε έρμαιο.

Και δεν θα κάνω τον μεταφραστή των δημοσιεύσεων του βέβαια γιατί αυτά που γράφει είναι μια χαρά κατανοητά οπότε θα ήταν χαμένος κόπος να προσπαθήσω να το κάνω εγώ.
Ξανα τέλος πάντων ας το σταματήσουμε γιατί δεν αξίζει. Και συ μη κοιτάζεις μόνο το δένδρο κύτα το δάσος.
Και όπως αρέσκεται να λέει συχνά ο AZUREUS "κάτσε καλά Κατρούγκαλε". :)
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 06 Ιουν 2015, 15:30

Kauldron έγραψε:
Κι εγώ, αλλά εξαρτάται ποιούς ονομάζει κανείς φασίστες. Και βέβαια, που κολλάνε οι "φασίστες" μ' αυτά που έγραφες πιο πάνω. Θεωρείς οτι ο συντονισμός μας είναι "φασιστικός"?

Ειλικρινά μιλούσα γενικά χωρίς να έχω κατα νου τον συντονισμό.
Τώρα πως σου πέρασε απο το μυαλό οτι εννοούσα τους συντονιστές... :rolleyes:
Κάτι λέει γι αυτό ο λαός μας και για οσους έχουν τη μύγα και μυγιάζονται.
Ρε δεν με κάνετε εμένα συντονιστή για μια μέρα? (Μακρυά απο μας).
Θα τα φτιάξω όλα εγώ.
Τι να πω ρε σεις...
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Ιουν 2015, 15:33

Το emoticon είναι μέρος των emoticon που έχει το φόρουμ. Προφανώς και δεν είναι προσβλητικό.
Λες να το σταματήσουμε και ποστάρεις από κάτω συνεχίζοντάς το.
btw, περιμένω να μου εξηγήσεις τί κατάλαβες εσύ από το αρχικό πόστ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Ιουν 2015, 16:53

Παίδες ηρεμήστε.
Τα emoticon είναι ένα είδος σχολιασμού και προφανώς δεν είναι προσβλητικά. Εδώ ενοχλείστε με την αυτόματη λογοκρισία που γίνεται σε βωμολοχίες και θεωρείτε τα emoticon προσβλητικά;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
wooded glade
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό wooded glade » 07 Ιουν 2015, 06:30

Ο Άντριου μπορούσε να το αποφύγει έχω τη γνώμη και δεν το έκανε. Αυτό είπα.
Δεν ήμουνα βέβαια μέσα στον εγκέφαλο του Άντριου για να ξέρω.
Ένα που ξέρω είναι ότι δεν είχε γκάλοπ ακριβείας στη διάθεση του τότε για να ξέρει αν βγάζει το 44% ή το 49% - δεν είχε προχωρήσει η επιστήμη.
Το μικρό κόμμα και το κάθε μικρό που αναρριχάται στην εξουσία, πάντα γίνεται "εγκληματική οργάνωση". Έτσι λειτουργούν.
0 .
Γερούν γερά

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”