Ποιοι από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι πιθανόν να καταψηφίσουν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ποιοι από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι πιθανόν να καταψηφίσουν

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μάιος 2015, 11:06

η ραχήλ θα καταψηφίσει σίγουρα.
ως γνήσια αριστερή πατριώτισσα θα κρατήσει ψηλά το σοσιαλιστικό όραμα της πρώτης φοράς αριστεράς.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Μάιος 2015, 11:15

Εαν δειτε δηλαδη 162 ας πουμε ψηφαλακια , τοτε θα πεσει πολυ
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 28 Μάιος 2015, 11:39

exomotis έγραψε:Εαν δειτε δηλαδη 162 ας πουμε ψηφαλακια , τοτε θα πεσει πολυ

Ο Οργισμένος χαιρετίζει τον Μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ...

BTW με τη διαγραφή των δανείων σε όσουν έχουν κάτω από 7.000 γιούρο και την αναλογική διαγραφή των δανείων στο ποσοστό μείωσης των εισοδημάτων τι γίνεται;

Αν δεν θυμάσαι να ανεβάσω τις δηλώσεις, γραπτά και ηχητικά
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 28 Μάιος 2015, 11:48

Κυνική η ομολογία του ανυριζαίου άντμιν μας Αλεχάντρο-δεν έχει καμία απολύτως σημασία η δέσμευση στο αντιμνημόνιο, οι διεκδικήσεις των κοινωνικών ομάδων της μαύρης πενταετίας που διανύουμε ακόμη, τα δικαιώματα που στερήθηκαν, οι άνθρωποι που υπέφεραν από αυτό το ιδιότυπο καθεστώς αποικίας. Σημασία έχει να την πούμε στους νουδοπασόκους και να πέσουν και άλλο τα ποσοστά τους. Και σουπερμνημόνιο να είναι η συμφωνία δηλαδή, κανένα πρόβλημα, μη σου πούμε ότι θα χαρούμε κιόλας επειδή θα είμαστε μάγκες που περάσαμε στο πόπολο κάτι ακόμη χειρότερο και από αυτό που ήρθε πριν. Δεν έχω τίποτα άλλο να γράψω...
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2015, 13:50

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Κυνική η ομολογία του ανυριζαίου άντμιν μας Αλεχάντρο-δεν έχει καμία απολύτως σημασία η δέσμευση στο αντιμνημόνιο, οι διεκδικήσεις των κοινωνικών ομάδων της μαύρης πενταετίας που διανύουμε ακόμη, τα δικαιώματα που στερήθηκαν, οι άνθρωποι που υπέφεραν από αυτό το ιδιότυπο καθεστώς αποικίας. Σημασία έχει να την πούμε στους νουδοπασόκους και να πέσουν και άλλο τα ποσοστά τους. Και σουπερμνημόνιο να είναι η συμφωνία δηλαδή, κανένα πρόβλημα, μη σου πούμε ότι θα χαρούμε κιόλας επειδή θα είμαστε μάγκες που περάσαμε στο πόπολο κάτι ακόμη χειρότερο και από αυτό που ήρθε πριν. Δεν έχω τίποτα άλλο να γράψω...

Συγγνώμη, αλλά εγώ τα σκισιματα των μνημονίων δεν τα περίμενα και ούτε ψήφισα ΣυΡιζΑ για αυτό το λόγο. Εσύ και κάποιοι άλλοι περιμένατε να σκίζει μνημόνια ο ΣυΡιζΑ και τώρα εκλπαγήκατε.
Αυτό που περίμενα εγώ είναι να υπάρχει μια κυβέρνηση που να μην είναι του Χριστοφοράκου, έτσι ώστε να υπάρξει αλλαγή πολιτικής στην Ελλάδα, δηλαδή μια πιο φιλολαϊκή πολιτική. Αν αυτό γίνει ή δεν γίνει τελικά, θα το δούμε. Προς το παρόν μόνο φήμες διαβάζουμε. Θα δούμε τί θα λέει η συμφωνία και πόσο καλή ή κακή είναι.

Όσον αφορά τις δεσμεύσεις, από την στιγμή που ο ΣυΡιζΑ βλέπει ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει όσα έταζε, το πιο έντιμο είναι να κάνει ενα δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός τί θέλει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Μάιος 2015, 13:54

Τιποτα δεν περιμεναν.
Σαμαρακια πονεμενα ειναι που κλαινε την μοιρα τους. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Μάιος 2015, 14:16

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Το καλίνινγκραντ, ξεχάστε το.

Orly?
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 28 Μάιος 2015, 14:28

Alejandro έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Κυνική η ομολογία του ανυριζαίου άντμιν μας Αλεχάντρο-δεν έχει καμία απολύτως σημασία η δέσμευση στο αντιμνημόνιο, οι διεκδικήσεις των κοινωνικών ομάδων της μαύρης πενταετίας που διανύουμε ακόμη, τα δικαιώματα που στερήθηκαν, οι άνθρωποι που υπέφεραν από αυτό το ιδιότυπο καθεστώς αποικίας. Σημασία έχει να την πούμε στους νουδοπασόκους και να πέσουν και άλλο τα ποσοστά τους. Και σουπερμνημόνιο να είναι η συμφωνία δηλαδή, κανένα πρόβλημα, μη σου πούμε ότι θα χαρούμε κιόλας επειδή θα είμαστε μάγκες που περάσαμε στο πόπολο κάτι ακόμη χειρότερο και από αυτό που ήρθε πριν. Δεν έχω τίποτα άλλο να γράψω...

Συγγνώμη, αλλά εγώ τα σκισιματα των μνημονίων δεν τα περίμενα και ούτε ψήφισα ΣυΡιζΑ για αυτό το λόγο. Εσύ και κάποιοι άλλοι περιμένατε να σκίζει μνημόνια ο ΣυΡιζΑ και τώρα εκλπαγήκατε.
Αυτό που περίμενα εγώ είναι να υπάρχει μια κυβέρνηση που να μην είναι του Χριστοφοράκου, έτσι ώστε να υπάρξει αλλαγή πολιτικής στην Ελλάδα, δηλαδή μια πιο φιλολαϊκή πολιτική. Αν αυτό γίνει ή δεν γίνει τελικά, θα το δούμε. Προς το παρόν μόνο φήμες διαβάζουμε. Θα δούμε τί θα λέει η συμφωνία και πόσο καλή ή κακή είναι.

Όσον αφορά τις δεσμεύσεις, από την στιγμή που ο ΣυΡιζΑ βλέπει ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει όσα έταζε, το πιο έντιμο είναι να κάνει ενα δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός τί θέλει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.

Ποιος είπε ότι τα περίμενα; Το ότι αυτή είναι η προσδοκία και η επιθυμία μου κάθε άλλο συνεπάγεται το ότι περίμενα από τους σημερινούς αρχικωλοτούμπες συγκυβερνώντες να το κάνουν. Τα πιο φιλολαϊκά είναι να είχαμε να λέγαμε. Αν δεν έχεις αυτονομία στη νομισματική σου πολιτική, αν δέχεσαι το "έργο" των προηγουμένων, δηλαδή εκχώρηση κυριαρχίας για τη χάρη του οράματος μιας ολοένα και πιο διευρυμένης ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, τότε είσαι αναγκασμένος να ακολουθείς τις οδηγίες τεχνοκρατών, επομένως και να σκοτώνεις τη δημοκρατία καθώς δεν ασκείς πλέον πολιτική, απλά εκτελείς μηχανικά ένα προσπέκτους. Το δημοψήφισμα, με αρνητική εισήγηση οπωσδήποτε, θα το έκανε μια κυβέρνηση ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ακόμη πιθανότερα ΚΚΕ μ-λ (μόνο του, όχι σε συνασπισμό με Μ-Λ ΚΚΕ όπως έκανε στις δυο προηγούμενες εθνικές εκλογές) και θα έλυνε χέρια. Όχι οι ανύριζα.

Υ.Γ.: Το προηγούμενο μήνυμά μου, όπως και αυτό, σε καμία περίπτωση δεν γράφτηκε με σκοπό να οξύνει πνεύματα-το διευκρινίζω για να μην παρεκτραπεί η συζήτηση, γνωρίζω ήδη πως σε ένα παλιότερο νήμα μαζί με το Διάδοχο, από τότε δηλαδή, Μετράνιον και Λαμόγιος δε με βλέπουν με καλό μάτι, θα ανοίξω και νήμα σχετικό αλλού για τις απαραίτητες εξηγήσεις, όπως και για να τοποθετηθώ για τα όσα συνέβησαν πριν από λίγο καιρό με Μουσταφά και λοιπούς.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μάιος 2015, 18:43

εγώ περίμενα τα πάντα από τον σύριζα, σ αυτόν είχα εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου για επαναστατική αλλαγή.
περίμενα από την πρώτη ώρα να σκίσει σαν σαρδέλα το μνημόνιο, τη δεύτερη να κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής, τράπεζες, δέκο, κλπ, την τρίτη να δώσει όλη την εξουσία στα σοβιέτ εργατών και αγροτών, την τέταρτη να ανακηρύξει δικτατορία του προλεταριάτου, την πέμπτη τον εφαρμοσμένο σοσιαλισμό και την έκτη το πέρασμα στον ανεπτυγμένο επιστημονικό κομμουνισμό.
αλλά με απογοήτευσε.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”