paralo έγραψε:ροζ τριγωνο meaning?

paralo έγραψε:ροζ τριγωνο meaning?

paralo έγραψε:Οχι οτι δεν μας αρεσει (οι γκευ) ,να το προβάλουμε οτι δεν αρεσει στην υπολοιπη κοινωνία (οτι θιγουν/προσβαλουν/προκαλούν κοινωνικά ζητηματα).

paralo έγραψε:Kauldron έγραψε:Τα φιλιά που ομόφυλα ζευγάρια αντάλλαξαν εκτός της Βουλής κινητοποίησαν τις Αρχές ακαριαία. Μας ζητήθηκε να απομακρυνθούμε, καθότι «οι φωτογραφίες απαγορεύονται εδώ». Δίπλα μας στρέιτ ζευγάρια αλλά και ταξιδιωτικά γκρουπ απαθανάτιζαν ανενόχλητα τις διακοπές τους. Το μήνυμα έγινε ξεκάθαρο: Η αφάνεια επικρατεί, σιγοντάρεται, και προτιμάται.
Καλά τους κάνανε.
Όταν κάποιος κάνει κάτι μόνο και μόνο για να προκαλέσει, η απάντηση πρέπει να είναι άμεση, και κατά προτίμηση να τον κάνει να το ξανασκεφτεί αν θα τολμήσει να επαναλάβει την πράξη του, άσχετα με το ποιός είναι.
Στο αλλο νημα ειχες πει οτι ειναι σιχαμενοι επειδή φιλιθηκαν στο μνημειο που ειναι υπερ πεσοντων (νεκρών δλδ).
Δεν σε βρισκω και πολύ σταθερό πάντως...
Καταλαβαινω οτι διαφωνείς, κράτα όμως ενα σταθερό προφίλ.
Οχι οτι δεν μας αρεσει (οι γκευ) ,να το προβάλουμε οτι δεν αρεσει στην υπολοιπη κοινωνία (οτι θιγουν/προσβαλουν/προκαλούν κοινωνικά ζητηματα).

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Όξω ρε παρατράγουδο που θα βγάλεις και γλώσσα. Πίσω στην τρύπα σου, υποβαλκάνιε.

paralo έγραψε:oti "ειναι σιχαμενοι" vs "προκαλούν τους υπολοιπους".
Σιχαμενους εγώ βρισκω και όσους τρώνε πατσά. ΔΕΝ θεωρώ οτι ειναι προκλητικοί, παρολλα αυτά.
Για εσενα αυτός που προκαλεί (γενικά και αόριστα) ειναι σιχαμενος;
εντιτ: εδω δεν εχω καταλαβει τι πρεσβευεις και μου φαινεται οτι αντιφασκεις.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Δεν θα αποφασίζει η εθνοπλέμπα για το αν κάποιος προκαλεί ή όχι.