Χάος στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Χάος στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μάιος 2015, 22:12

fasistario έγραψε:
paralo έγραψε:"O Παυλος ζει."

Τι να σκέφτεται εκείνη η μάνα άραγε...την ειχα δει σε συνεντευξη με τον Θεοδωρακη πριν κατεβασει το Ποτάμι.
Πέρα απο το συναισθηματικό κομμάτι (που ηταν αναμενόμενα φορτισμένο) δεν έδειχνε να εχει διάθεση να καπιλευτει κανείς το όνομα τους γιου της και να το κάνει συνθημα. (μιλαμε εδώ και καιρό εχει γυριστει η συνεντευξη).
Λογικά μεσα στο όλο φορτισμένο κλίμα για τα χαυγουλα , ούτε στη δικη για το γιο της δεν μπορει να βρει ιδεολογική ησυχία...
Πολύ την λυπάμαι. :/

Εγώ συγκρίνω συμπεριφορές των γονιών Καπελώνη και Φουντούλη, με τους γονείς του Φύσσα.
Υποτίθεται πως ο νεκρός δικαιώνεται,οπότε δεν θέλω να επεκταθώ όσον αφορά τον μακαρίτη και το ποιόν του.
(μην ακούσω καμιά μαλακία ότι υπερασπίζομαι τον φονιά ή το σκηνικό, θα πρόκειται περί ξεκάθαρης βλακείας.Να σαπίσει μέσα ο Ρουπακιάς)

Το μονο αρνητικο του Φυσσα ειναι οτι ηταν μετριος ως κακος ραπερ,τιποτα αλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
alekhine
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό alekhine » 17 Μάιος 2015, 12:53

fasistario έγραψε:
Εγώ συγκρίνω συμπεριφορές των γονιών Καπελώνη και Φουντούλη, με τους γονείς του Φύσσα.

Υποτίθεται πως ο νεκρός δικαιώνεται,οπότε δεν θέλω να επεκταθώ όσον αφορά τον μακαρίτη και το ποιόν του.
(μην ακούσω καμιά μαλακία ότι υπερασπίζομαι τον φονιά ή το σκηνικό, θα πρόκειται περί ξεκάθαρης βλακείας.Να σαπίσει μέσα ο Ρουπακιάς)

θα ηθελα να σχολιασει ο λαμογιος την εκλογη του πατερα φουντουλη σαν ευρωβουλευτη

θεωρεις οτι χρησιμοποιησε την συμπαθεια του κοσμου για να εκλεγει?
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 17 Μάιος 2015, 21:27

alekhine έγραψε:θα ηθελα να σχολιασει ο λαμογιος την εκλογη του πατερα φουντουλη σαν ευρωβουλευτη

θεωρεις οτι χρησιμοποιησε την συμπαθεια του κοσμου για να εκλεγει?

Επειδή τυγχάνει να τον έχω γνωρίσει, όχι.
Μακάρι η ΧΑ να είχε πολλούς σαν τον πατέρα Φουντούλη, αλλά και σαν τον δολοφονημένο γιο του, σε ποιότητα.
Και είναι ένας άνθρωπος που διαφωνώ μαζί του ιδεολογικά σχεδόν απόλυτα.Είναι ένας χαρακτηριστικός "πατριώτης".
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
wooded glade
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό wooded glade » 20 Μάιος 2015, 01:41

Έκδοση της Χρυσής Αυγής κυβερνάει την Ελλάδα σήμερα.
0 .
Γερούν γερά

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”