Grexit? No problem

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: Grexit? No problem

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 13 Μάιος 2015, 07:04

Metranion έγραψε:
Alkiviades έγραψε:
σε ποιο ανθυποκωλοχώρι ζεις? Γιατί μια φίλη μου που άνοιξε ακριβώς αυτό που λες (ρουχάδικο) στην Κολωνία, όχι τίποτα φοβερό σε κεντρικό δρόμο, σχεδόν συνοικιακό στο ρούντολφπλατς κοντά στην μικρή τουρκία, έχει δώσει σχεδόν 300 χιλιάρικα μόνο για νοίκια, άδειες και στοκ (τα πιο πολλά από δάνειο btw).

Nα σταματήσουν τα φίδια παρακαλώ, δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη εμείς. Στην Ελλάδα ανόιγεις ρουχάδικο (τώρα, που δεν πληρώνεις και "αέρα" για να νοικιάσεις κατάστημα) με πολύ λιγότερο από 50 χιλιάρικα, όχι στην Ερμού, αλλά σίγουρα σε εμπορικό δρόμο συνοικίας.

Με 50 χιλιάρικα σίγουρα δεν ανοίγεις σε κεντρικό δρόμο, αλλά φτάνουν. Εδώ ένα ιμπις ή εστιατόριο το ανοίγεις με 20, υπήρχαν και ευκαιρίες με 10 - 15 με όλα τα εργαλεία μέσα. Αλλά ας επανέρθουμε στην αρχική θέση αυτού του νήματος. Ξεφύγαμε λιγάκι.

10 χιλιάρικα κάνουν δυο τηγανιέρες και μια βιτρίνα μεταχειρισμένα και ανοίγεις ίμπις με 10 χιιλιάρικα? Ρε φιδέμπόρα μετράνιον, ΕΛΕΟC :s_crazy :s_crazy :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Μάιος 2015, 02:13

Alkiviades έγραψε:
10 χιλιάρικα κάνουν δυο τηγανιέρες και μια βιτρίνα μεταχειρισμένα και ανοίγεις ίμπις με 10 χιιλιάρικα? Ρε φιδέμπόρα μετράνιον, ΕΛΕΟC :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Συγγνώμη βρήκα και με λιγότερο, δίκιο έχεις δεν είναι 10 αλλά 5. Σε μερικές περιπτώσεις μπορείς να βρεις και δωρεάν.

http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=gebr ... iss&crdt=0

Μου αρέσει που το παίζεις και πολύξερος (και επιμένεις στην μαρξιστικότητά σου :LoL: ) τρομάρα σου, ενώ μια έρευνα στο ίντερνετ αρκεί.

Es ist so mein Freund, nimm's an! :s_crazy
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 14 Μάιος 2015, 06:57

Πωλείται μια μεταχειρισμένη μαλακία με πλατώ και φριτέζες για 5 χιλιάρικα = ανοιγεις ιμπις με 5 χιλιάρικα

Η λογική έχει πάρει των ομματιών της βλέπω και κάνει βόλτες κόπου πολύυυυυ μακριά από την περιοχή που μένεις μετράνιον, που δεν είσαι πολύξερος και δεν επιμένεις και στην μαρξιστρικότητα σου :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Να σε βοηθήσω λίγο: Ξάδερφος μου πούλησε πέρυσι το Imbiss που είχε (σε μια πόλη 300..000 κατοίκων στη Ρηνανία, όχι κεντρικός δρόμος, μέτρια θέση) για 225.000 ευρώ με όλο τον εξοπλισμό και τα πάντα. Πλήρη μεταβίβαση της επιχείρησης.

Αντε, δοκίμασε ξανά. Αυτή τη φορά βρες μου αγγελίες όπου πωλείται ολόκληρη επιχείρηση με 10 χιλιάρικα όπως υποστηρίζεις :haka: :haka: :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Μάιος 2015, 11:32

Καλά ότι πεις...... :LoL:

Ο ξάδερφος πούλησε την επιχείρησή του γιατί έτσι είναι το κόλπο, αν πηγαίνει καλά, την πουλάς ακριβότερα, αλλά αν θέλεις να ξεκινήσεις από μια αρχική βάση, βλέπεις εναλλακτικές. Έχω βρει ολόκληρη επιχείρηση, δηλαδή εστιατόριο δωρεάν. Την έχει ένας Γερμανός, αλλά αυτός δεν πατάει πόδι, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ενοίκιο και τίποτα άλλο. Τώρα τι μου λες εσύ δεν ξέρω.

ΥΓ Φυσικά και δεν επιμένω στην μαρξιστικότητα, αν είναι δυνατόν.... :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 14 Μάιος 2015, 11:53

Metranion έγραψε:Καλά ότι πεις...... :LoL:

Ο ξάδερφος πούλησε την επιχείρησή του γιατί έτσι είναι το κόλπο, αν πηγαίνει καλά, την πουλάς ακριβότερα, αλλά αν θέλεις να ξεκινήσεις από μια αρχική βάση, βλέπεις εναλλακτικές. Έχω βρει ολόκληρη επιχείρηση, δηλαδή εστιατόριο δωρεάν. Την έχει ένας Γερμανός, αλλά αυτός δεν πατάει πόδι, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ενοίκιο και τίποτα άλλο. Τώρα τι μου λες εσύ δεν ξέρω.

ΥΓ Φυσικά και δεν επιμένω στην μαρξιστικότητα, αν είναι δυνατόν.... :LoL:

Βρήκα μία επιχείρηση ενός φίλου που δεν ξέρει τι έχει και την δίνει τσάμπα αρκεί να πληρώνεις το νοίκι = φτιάχνεις επιχείρηση στη Γερμανία με 10 χιλιάρικα :s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Μάιος 2015, 12:21

Έβαλα στο γκουγκλ να δω τι είναι το ίμπις και με πονέσανε τα μάτια από τη γυφτιά και την υποκουλτούρα.

Ρε Μετράνιε αυτά τα νούμερα που γράφεις για σημεία πωλήσεως λιανικής απλά δεν υφίστανται. Και το γράφω αυτό με πόνο ψυχής γιατί σημαίνει ότι συμφωνώ με τον αλητρολιάδη.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 14 Μάιος 2015, 12:31

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Έβαλα στο γκουγκλ να δω τι είναι το ίμπις και με πονέσανε τα μάτια από τη γυφτιά και την υποκουλτούρα.

Ρε Μετράνιε αυτά τα νούμερα που γράφεις για σημεία πωλήσεως λιανικής απλά δεν υφίστανται. Και το γράφω αυτό με πόνο ψυχής γιατί σημαίνει ότι συμφωνώ με τον αλητρολιάδη.

Περαστικά :s_cool :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Μάιος 2015, 12:40

Alkiviades έγραψε:Ξάδερφος μου πούλησε πέρυσι το Imbiss που είχε (σε μια πόλη 300..000 κατοίκων στη Ρηνανία, όχι κεντρικός δρόμος, μέτρια θέση)

Mεγάλωσε σε γκέτο με τουρκάκια, ο ξάδελφος είναι ιμπατζής, γάμησέ τα :(
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 14 Μάιος 2015, 12:46

Diadochos έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Ξάδερφος μου πούλησε πέρυσι το Imbiss που είχε (σε μια πόλη 300..000 κατοίκων στη Ρηνανία, όχι κεντρικός δρόμος, μέτρια θέση)

Mεγάλωσε σε γκέτο με τουρκάκια, ο ξάδελφος είναι ιμπατζής, γάμησέ τα :(

και όχι μόνο ιμπισατζής, είχε και μπυραρία και 1/2 σε νάιτ κλαμπ :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Μάιος 2015, 12:49

Α, λαζοντοϊτσική ελίτ δλδ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Οικονομία”