paralo έγραψε:Alejandro έγραψε:Ότι το Πρώτο Θέμα έγραψε κάτι θετικό για ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως λέει αλήθειες το άρθρο. Αν ο Σύριζας τα πάει έστω και λίγο καλύτερα από τους προηγούμενους, η νουδούλα μας τελείωσε (καλά η πασοκάρα ήδη έχει τελειώσει).
Αυτό που γράφεις λεγεται απο ανθρώπους που ψηφισαν συριζα σαν αντίδραση στο ΝΔΠΑΣΟΚ (δεν αναφερομαι οτι ψηφισες εσυ προσωπικα, δεν εχω τετοια πρόθεση ).
Η δική μου απορία σχετικά με τη διαχείρηση του Μνημονίου ειναι πώς στο καλό κάνουν αυτό το συσχετισμό ("καλυτερη" ή "φιλολαϊκή" ή "κοινωνικά δικαιη" διαχειρηση ) ενός πράγματος (του μνημονιου) που εξ ορισμού αντιβαίνει της εγχώριας πολιτικης-οικονομικής οργάνωσης; Δηλαδή πώς πριν τις εκλογές οι ψηφοφόροι της Κυβέρνησης ΗΞΕΡΑΝ και πόνταραν στα ανθρώπινα συναισθηματα και κοινωνικά ΔΙΚΑΙΑ (απο το Δικαιο-Νομος) των ΑΝΥΡΙΖΑ.
Εγώ γιατί να ΜΗΝ το ξέρω (δεν αναφερομαι σε εμενα, τρόπος του λεγειν).;
Δλδ ρε παιδι μου (...) πού το ειδατε γραμμενο οτι η Αριστερα ειναι Δικαιη και οι ΝΔΠΑΣΟΚΟΙ ειναι άδικοι;
Μα οι δομες ειναι οι ίδιες! Ο Σαμαρας προεκλογικα προσελαβε δημοτικη αστυνομία !! Δλδ η Απολυτη Εξαγορά! Δημοτικη αστυνόμευση των...700 ευρώ δλδ. Οσο και οι καθαρίστριες.
Ποιά η διαφορά; Παρακαλώ όποιος εχει απαντηση (γιατι μαλλον το gap μου βρισκεται χαμενο μεσα στις προηγουμενες δεκαετίες. Πραγματικά ίδια μου φαίνονται εμενα αυτά τα πράγματα).
ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα, όπως και το 2012, και αυτό διότι το κόμμα που υποστηρίζω (Ε.ΔΗ.Κ) έχει ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ποτέ να λάβει κυβερνητικές θέσεις.
Έχουμε δει άπειρες φορές τους νδσόκους να κατακλέβουν τους πάντες και τα πάντα και να μας φτάνουν εδώ που είμαστε τώρα. Είναι απόλυτα λογικό να μην στηρίξεις αυτούς, αν θέλεις να δεις κάτι διαφορετικό. Δεν λέω ότι είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πάει καλύτερα, αλλά οι άλλοι είναι σίγουρο ότι θα συνέχιζαν τα ίδια και τα ίδια που κάνουν εδώ και 40 χρόνια.
Ο κόσμος αυτή τη στιγμή περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ όχι να σκίσει τα μνημόνια, αλλά να εφαρμόσει μια πιο φιλολαϊκή πολιτική. Αν το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κυβερνά για πολλά χρόνια ακόμα.
Να μην μένουν ας πούμε οι ανάπηροι με απλήρωτα τα φάρμακα για να πληρώνονται κλινικές (έχω αναλάβει προσωπικά τέτοια υπόθεση, με αγωγή κατά του Δημοσίου).