Άτιτλο Νήμα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Άτιτλο Νήμα

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Μάιος 2015, 17:12

Alkiviades έγραψε:Eίδα το προφίλ του στο φατσομπούκι... ο τύπος είναι 100% θαμώνας του βόθρουμ! Τέρμα φιλελέρα, θαυμαστής του Μητσοτάκη, διηγόρος, κωλογλύφτης, 12 στα 10 ποστ του βρίζουν τον συριζα, που είναι "σοβιετικός", "κομμουνιστικός" και διακινδυνεύει το σαξές στόρυ της πιτσελάδας

Γελάνε και τα χαλίκια :D :D :D

Του αρέσει και το Κυριακή με Δράση.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 06 Μάιος 2015, 17:18

Χελώνε, μην ανοιξουμε κουβέντα για την "πολλή δουλειά" σε Ελλάδα/Ευρώπη/Αμερική...
Οχι γιατι τα στοιχεία της eurostat λενε Ψεματα (δεν λένε) αλλά σε παρακαλώ, μην λαϊκίσουμε τόσο. Εχω εικόνα εκ των εσω δλδ, δεν μπορώ να μπώ σε τετοια κουβέντα. Πολύ συνειδητά (και πολύ φιλικά επισης). :)

Οσο για τα έντοκα γραμμάτεια καταλαβα οτι υπονοεί "πηρατε τα εντοκα (εσεις εκει στην Κυβέρνηση) και αποτελεσμα δεν εχετε φέρει(με τη διαπραγμάτευση)". Οχι οτι απαξιώνει τους Ελληνες εργαζόμενους. Κατα της κυβέρνησης καταφαίνεται (μιας και προτρεπει να τους διώξουμε δλδ).

Οσο για το fb προφιλ (εγώ προσωπικά δεν εχω προφιλ στο φμπ) αλλά ο τυπος ηταν (ή ειναι ακόμα) στη Δράση. Δεν θυμάμαι...αντιπρόεδρος...πρόεδρος. Ψάχτε το.

(πρπ να φύγω)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Μάιος 2015, 17:21

paralo έγραψε:Χελώνε, μην ανοιξουμε κουβέντα για την "πολλή δουλειά" σε Ελλάδα/Ευρώπη/Αμερική...
Οχι γιατι τα στοιχεία της eurostat λενε Ψεματα (δεν λένε) αλλά σε παρακαλώ, μην λαϊκίσουμε τόσο. Εχω εικόνα εκ των εσω δλδ, δεν μπορώ να μπώ σε τετοια κουβέντα. Πολύ συνειδητά (και πολύ φιλικά επισης). :)

εικόνα εκ των έσω έχουμε πολλοί και εγώ τουλάχιστον έχω δουλέψει και Ελλάδα και εξωτερικό και έχω εργαστεί και στην Ελλάδα σε δύο ξένες εταιρείες (όχι παραρτήματα, ξενες-ξένες) και έχω πολλά να σου πω. Να σημειώσω ότι έχω ένσημα 27 χρόνια.

Για πες λοιπόν, ποια είναι η πλούσια εμπειρία που έχεις και δεν θες και να λαϊκίσεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Μάιος 2015, 17:22

paralo έγραψε:Χελώνε, μην ανοιξουμε κουβέντα για την "πολλή δουλειά" σε Ελλάδα/Ευρώπη/Αμερική...

Οσο για τα έντοκα γραμμάτεια καταλαβα οτι υπονοεί "πηρατε τα εντοκα (εσεις εκει στην Κυβέρνηση) και αποτελεσμα δεν εχετε φέρει". Οχι οτι απαξιώνει τους Ελληνες εργαζόμενους. Κατα της κυβέρνησης καταφαίνεται.

Οσο για το fb προφιλ (εγώ προσωπικά δεν εχω προφιλ στο φμπ) αλλά ο τυπος ηταν (ή ειναι ακόμα) στη Δράση. Δεν θυμάμαι...αντιπρόεδρος...πρόεδρος. Ψάχτε το.

(πρπ να φύγω)

Έχεις εικόνα εκ των έσω του τί γίνεται ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Δεν έχεις εικόνα εκ των έσω βορειοευρωπαϊκού ΞΥΣΙΜΑΤΟΣ. Άσε να ξέρουμε κι εμείς κάτι.

Οσο για το fb προφιλ (εγώ προσωπικά δεν εχω προφιλ στο φμπ)

Όλες έτσι λέτε. :LoL:

αλλά ο τυπος ηταν (ή ειναι ακόμα) στη Δράση.

Για την εκπομπή Κυριακή με Δράση έλεγα.

Οχι οτι απαξιώνει τους Ελληνες εργαζόμενους. Κατα της κυβέρνησης καταφαίνεται.

"Μας δώσανε 600 δις για να καθόμαστε" λέει. Αν ήταν για την κυβέρνηση δεν θα έλεγε "να καθόμαστε" θα έλεγε "να τα φάμε" ή κάτι παρόμοιο, αφού αυτό κάνουν οι νεοφιλελέδες. Όταν λέει "να καθόμαστε" προφανώς εννοεί εργαζομένους, ειδικά αν το συνδυάσεις μ' αυτά που λέει για φραπέ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 06 Μάιος 2015, 19:29

Ρε σεις! Αμα εχετε πρόσβαση στο φμπ του να δειτε τι επαγγελεται εννοούσα! Εμενα δεν μου εμφανιζει με google search τα στοιχεία του μεσω φμπ .

Οντως, πρόεδρος της Δραση ηταν. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE% ... E%BF%CF%85 (666 , Αντίχριστοι , Ελοχιμ, Σατανιστες και δεν συμμαζευται....)
τεσπα. Εξηγηθηκα σχετικώς, μην επαναλαμβάνομαι.

Πολυφωνία το λέμε διαφορετικά. Με χιουμορ.
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”