Dora-Εαν η κυβερνηση συμφωνησει , τερμα ο Αντωνακης.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: Dora-Εαν η κυβερνηση συμφωνησει , τερμα ο Αντωνακης.

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 04 Μάιος 2015, 21:27

Λοιπόν, για τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό όταν μεγαλώσεις: Αν γίνεις δημοσιογράφος, μακριά από πολιτικό ρεπορτάζ και μην τολμήσεις να γράψεις ποτέ πολιτική ανάλυση. Καλύτερα να ειδικευτείς στα καλλιτεχνικά, αφού με τον κινηματογράφο καλά τα πας.

Επεξήγηση: Κι αυτή τη φορά δεν πιάνεις ούτε τον λήγοντα. Ούτε. Τον. Λήγοντα.

Τρολάρα :D

Κωλώστρα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Μάιος 2015, 21:32

Καλά, εντάξει, προφήτη που οραματίστηκες Ντόρα πρωθυπουργό και νίκη Αλέξη το 2012. Πάντως όλο μου γράφεις ότι δεν πιάνω τον λήγοντα (ενώ αν σου πω εσένα ότι τον πιάνεις, θα ήταν καλό; τον πιάνεις λοιπόν :D) οπότε δε στενοχωριέμαι που και πάλι απέτυχα.

Υ.Γ.: Τι κωλώστρα ρε; Και από το πρακτικό κομμάτι είναι ηλίθιο το να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία. Θα πάρεις αεροπλάνο να έρθεις Αθήνα, να δώσουμε ραντεβού ΟΑΚΑ με μάρτυρες να βάλουμε το στοίχημα; Άσε ρε φίλε, να χαρείς.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Μάιος 2015, 21:35

Μια και πιάσατε τα νεοδημοκρατικά: εδώ το καλό butthurt!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Μάιος 2015, 21:41

Έλεος ρε, ένα πεντάλεπτο έκανα scrolling.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 04 Μάιος 2015, 21:41

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Καλά, εντάξει, προφήτη που οραματίστηκες Ντόρα πρωθυπουργό και νίκη Αλέξη το 2012. Πάντως όλο μου γράφεις ότι δεν πιάνω τον λήγοντα (ενώ αν σου πω εσένα ότι τον πιάνεις, θα ήταν καλό; τον πιάνεις λοιπόν :D) οπότε δε στενοχωριέμαι που και πάλι απέτυχα.

Υ.Γ.: Τι κωλώστρα ρε; Και από το πρακτικό κομμάτι είναι ηλίθιο το να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία. Θα πάρεις αεροπλάνο να έρθεις Αθήνα, να δώσουμε ραντεβού ΟΑΚΑ με μάρτυρες να βάλουμε το στοίχημα; Άσε ρε φίλε, να χαρείς.

To 2012 σας τρόλαρα, είχα γράψει πολλάκις στα σοβαρά (όχι φυσικά στο φλώρουμ) ότι η ΝΔ θα κέρδιζε με 3-4 μονάδες. Η Ντόρα είναι μία από τις δύο προβλέψεις μου που δεν έχουν βγει. \
Οι υπόλοιπες 34.912 έχουν βγει :s_cool

Στοίχημα είναι εύκολο, καταθέτεις τα λεφτά σου σε συμβολαιογράφο εκεί, εγώ σε συμβολαιογράφο εδώ (βρίσκουμε δυο που συνεργάζονται) και φτιάχνουμε το συμβολαιο. Οταν λήξει η προθεσμία που θα βάλουμε (ξέρω γω, ένα χρόνο?) πάω και μαζεύω το μαρούλι :D 100% τόκος για ένα χρόνο, καθόλου άσχημη απόδοση, τώρα τάχω ταμιευτήριο με 2% :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Μάιος 2015, 21:43

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έλεος ρε, ένα πεντάλεπτο έκανα scrolling.

Μιλάμε για πολύ κλάμα εκεί μέσα.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Μάιος 2015, 21:48

Alkiviades έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Καλά, εντάξει, προφήτη που οραματίστηκες Ντόρα πρωθυπουργό και νίκη Αλέξη το 2012. Πάντως όλο μου γράφεις ότι δεν πιάνω τον λήγοντα (ενώ αν σου πω εσένα ότι τον πιάνεις, θα ήταν καλό; τον πιάνεις λοιπόν :D) οπότε δε στενοχωριέμαι που και πάλι απέτυχα.

To 2012 σας τρόλαρα, είχα γράψει πολλάκις στα σοβαρά (όχι φυσικά στο φλώρουμ) ότι η ΝΔ θα κέρδιζε με 3-4 μονάδες. Η Ντόρα είναι μία από τις δύο προβλέψεις μου που δεν έχουν βγει. \

Στοίχημα είναι εύκολο, καταθέτεις τα λεφτά σου σε συμβολαιογράφο εκεί, εγώ σε συμβολαιογράφο εδώ (βρίσκουμε δυο που συνεργάζονται) και φτιάχνουμε το συμβολαιο. Οταν λήξει η προθεσμία που θα βάλουμε (ξέρω γω, ένα χρόνο?) πάω και μαζεύω το μαρούλι :D 100% τόκος για ένα χρόνο, καθόλου άσχημη απόδοση, τώρα τάχω ταμιευτήριο με 2% :s_cool

Ναι καλά, πολύ ωραίο αυτό, κάθε φορά που αποδεικνύεται πως γράφεις παπαριές να λες "άχου μωρέ, σας τρόλαρααα". Εγώ τουλάχιστον, αν εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα, θα παραδεχθώ ότι έγραφα μαλακίες, δε θα κάνω τα ίδια καραγκιοζιλίκια με σένα. Τώρα όσον αφορά τις προβλέψεις μεμονωμένα τις δικές σου, άσε, μην αρχίσω και δεν έχουμε τελειωμό... Στοίχημα με χρήματα δε θα έβαζα έτσι και αλλιώς, ποσώς δε δέκα χιλιάδες (γεννάς λεφτά; πλάκα θα έχει να γράφεις τις αναλύσεις σου για τον ΔΟΛ :D).
0 .

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 05 Μάιος 2015, 00:06

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 05 Μάιος 2015, 00:10

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Alkiviades έγραψε:

Ναι καλά, πολύ ωραίο αυτό, κάθε φορά που αποδεικνύεται πως γράφεις παπαριές να λες "άχου μωρέ, σας τρόλαρααα". Εγώ τουλάχιστον, αν εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα, θα παραδεχθώ ότι έγραφα μαλακίες, δε θα κάνω τα ίδια καραγκιοζιλίκια με σένα. Τώρα όσον αφορά τις προβλέψεις μεμονωμένα τις δικές σου, άσε, μην αρχίσω και δεν έχουμε τελειωμό... Στοίχημα με χρήματα δε θα έβαζα έτσι και αλλιώς, ποσώς δε δέκα χιλιάδες (γεννάς λεφτά; πλάκα θα έχει να γράφεις τις αναλύσεις σου για τον ΔΟΛ :D).

a. Scripta Manent

b. Kolostra :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 05 Μάιος 2015, 00:13

μα δεν χρειαζεται να ερθει ο σαμαρας.

μια λυση παπαδημου βλεπουν αρκετοι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”