Λαχουρένιος έγραψε:Τόσο παλιό μηχάνημα έχεις ρε συ? Τα update μπορείς να τα κάνεις όταν κάνεις install με το στικάκι? Δεν έχω παρατηρήσει slowdown σε κανένα υπολογιστή που έχω δουλέψει τα 11 αλλά ίσως φταίει που ήταν όλοι αρκετά πάνω από τα μίνιμουμ.
Κυρίως λόγω επεξεργαστή κολλάει εμένα. Εντάξει, δεν το λες και τραγικό, απλά με τα 10 και τα λινουξ έχω μάθει να τα κάνω όλα τσακ μπαμ (ακόμη κι όταν τα τρέχω και εκείνα από στικάκια) και δε μου αρέσουν καθόλου οι καθυστερήσεις.
Ναι, updates κάνει κανονικά (αν και με τα όσα είδα και άκουσα, μάλλον δεν τα θέλω τα updates).
Λαχουρένιος έγραψε:Πιστεύω πως δεν θα μπουν καν στην διαδικασία να κάνουν την αναβάθμιση ακόμα, ειδικά το ελληνικό δημόσιο ή οι μικρές επιχειρήσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών και πελατών. Στο δημόσιο παίζει να τρέχουν ακόμα Vista
Και ΧΡ έχουν νομίζω.
Καλά, μη νομίζεις, παγκοσμίως πολλοί οργανισμοί τρέχουν παλιότερες εκδόσεις. Γι'αυτό και έπεσε πολύ κλάμα σε επιθέσεις που έγιναν σε παλιές εκδόσεις των τρύπιων γουίντοουζ.
Τώρα ειδικά που θέλουν και νέο πισι, πολύ περισσότερο.
Λαχουρένιος έγραψε:https://elefthero.net/viewtopic.php?f=72&t=13136
Ναι, το ξέρω το τοπικ.
Το άνοιξα χωριστά αυτό, κυρίως για να σχολιάσω τις αθέμιτες πρακτικές και το "κρέμασμα" εκατομμυρίων πελατών της ΜικροΜαλακιας.