pluton έγραψε:Όχι εγώ είμαι συντηρητικός, της εκκλησίας, πιστεύω στην πατρίδα, την οικογένεια.
Τα θερινά ανάκτορα καταλάβετε τα εσείς.
Πως σχετίζονται όλα αυτά με το νήμα?

pluton έγραψε:Όχι εγώ είμαι συντηρητικός, της εκκλησίας, πιστεύω στην πατρίδα, την οικογένεια.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Όχι εγώ είμαι συντηρητικός, της εκκλησίας, πιστεύω στην πατρίδα, την οικογένεια.

pluton έγραψε:vallon έγραψε:
ελα που είσαι της εκκλησίας
ο αφέντης σου ο κούλης όπως και ο φίλος το ο σβαμπ όμως δεν είναι
πρόσεξε γιατί δεν θα πάρεις μεροκάματο σήμερα
Eκ νεότητος έχω χάσει πολλά μεροκάματα. Εσείς πάντως δεν κινδυνεύετε να χάσετε μεροκάματο.

pluton έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Το έφερε ο λόγος, μη μου πεις ότι είμαστε εκτός θέματος; Δεν θα το ξανακάνω ημαρτον.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Το έφερε ο λόγος, μη μου πεις ότι είμαστε εκτός θέματος; Δεν θα το ξανακάνω ημαρτον.
Δεν το έφερε ο λόγος, εσύ ξεκίνησες να τα λες από μόνος σου

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
Eκ νεότητος έχω χάσει πολλά μεροκάματα. Εσείς πάντως δεν κινδυνεύετε να χάσετε μεροκάματο.
ο τραμπ σας άλλαξε την ατζέντα πλούτωνα
τώρα θέλω να δω πως θα επιβιώσετε που θα πρέπει να ανεραίσετε όλο το αφήγημα πάνω στο οποίο πολιτικολογούσατε τόσα χρόνια
τι είπα;
γάμος ομο;
θα το πάρετε πίσω
μετανάστες που τους στοιβάζετε εδώ μέσα ανεξέλεγκτα; θα κλείσετε τα σύνορα
ακόμα και τοκκε σου λέει θες να έρθεις εδώ; ναι αλλά με τάξη και πολιτογραφημένος όχι μπάτε σκύλοι αλέστε
εσείς το ξεφτιλίσατε , μας κάνατε χαβούζα
το πιο αστείο θα είναι να δούμε αν τα σκάνδαλα που κάνατε πχ τέμπη νοβάρτις κλπ θα βρουν δικαίωση που μάλλον δεν το πιστεύω, απλά η συμμορία σας θα αναγκαστεί να κάνει μερικές κολοτούμπες .. ε εντάξει δεν θα πάθετε και τίποτα , ξέρετε εσεις απο αυτά
εμείς ως συνήθως θα την πληρώσουμε

pluton έγραψε:vallon έγραψε:
ο τραμπ σας άλλαξε την ατζέντα πλούτωνα
τώρα θέλω να δω πως θα επιβιώσετε που θα πρέπει να ανεραίσετε όλο το αφήγημα πάνω στο οποίο πολιτικολογούσατε τόσα χρόνια
τι είπα;
γάμος ομο;
θα το πάρετε πίσω
μετανάστες που τους στοιβάζετε εδώ μέσα ανεξέλεγκτα; θα κλείσετε τα σύνορα
ακόμα και τοκκε σου λέει θες να έρθεις εδώ; ναι αλλά με τάξη και πολιτογραφημένος όχι μπάτε σκύλοι αλέστε
εσείς το ξεφτιλίσατε , μας κάνατε χαβούζα
το πιο αστείο θα είναι να δούμε αν τα σκάνδαλα που κάνατε πχ τέμπη νοβάρτις κλπ θα βρουν δικαίωση που μάλλον δεν το πιστεύω, απλά η συμμορία σας θα αναγκαστεί να κάνει μερικές κολοτούμπες .. ε εντάξει δεν θα πάθετε και τίποτα , ξέρετε εσεις απο αυτά
εμείς ως συνήθως θα την πληρώσουμε
Ο Τραμπ θα σας διαψεύσει.
Μπορεί ο Μπάιντεν να δήλωνε Μπάιντενοπουλος αλλά μη εκπλαγείτε αν ο Τραμπ δηλώσει Τραμπιδης.

pluton έγραψε:Εγώ πάλι βλέπω Καιριδη .... Ωραία τα λέει.
https://www.facebook.com/share/p/ubEYJgJNiAvNjokm/
Τελικά τους εργαζόμενους τους εκπροσωπούν οι ρεμπουμπλικανοι... Μη μου πικραθεις τώρα, εγώ δεν το είπα για να σου χαλάσω την διάθεση.
https://www.facebook.com/share/p/zHUNTqidXhKHTcQ2/