Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και το συζητάς τόση ώρα να πας να κάνεις μπάνιο σε παραλία της Αττικής;;;

.
Μακριά κι αλάργα!
Και δηλαδή θα πρέπει λίγο να κάτσεις να το ξανασκεφτείς γενικά αν θα ξανακάνεις μπάνιο ποτέ σε θάλασσα, γιατί κι αλλού δεν ξες τί κακό θα σε εύρει και εκεί που δεν το περιμένεις κιόλας.

Μα και συ το πίστεψες ότι έψαχνε όντως για παραλία στην Αττική?
.gif)
Απλώς το άνοιξε για να βρει αφορμή να γκρινιάξει για την Ελλάδα για άλλη μια φορά.
Mια χαρά παραλίες έχει η Ελλάδα, εκτός Αττικής σε συγκεκριμένα μέρη. Κυκλάδες και Χαλκιδική κυρίως.
Adminović έγραψε:Μπα, υποψιάζομαι ότι το τοπικ το άνοιξε για να μας πει πόσο χάλια είναι η Αττική, που δεν είναι σαν τη Χαλκιντίκι (εκεί που πάνε και κατουράνε και χέζουν τα μισά Βαλκάνια
.gif)
).
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πχ σύγκρισης παραλιών Αττικής και Χαλκιδικής (μιλάμε για μεσαίο πόδι πάντα). Σε καθαρότητα είτε οτιδήποτε άλλο. Ούτε γι αστείο.
Λαχουρένιος έγραψε:Λες? Πιο πιθανό είναι να μας γράψει για το πόσο μαγευτικές παραλίες έχουν η Γερμανία και η Δανία

Υπάρχουν ορισμένες πραγματικά μαγευτικές παραλίες σε αυτά τα μέρη. Όπως έχω δηλώσει όμως είμαι φαν των μικρών ερημικών παραλιών με βράχια που συνθέτουν δραματικό τοπίο. Δεν μου αρέσει η πολύ άπλα στην παραλία, την καθιστά βαρετή.
Στο νήμα όμως λέμε για τις μολυσμένες παραλίες της Αττικής, απο τα νερά που τρέχουν απο μολυσμένους χειμάρους και αγροτικές απορροές, κυρίως όμως απο τους παράνομους απορροφητικούς βόθρους των τριτοκοσμικών.