Πατέρας και θείος...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πατέρας και θείος...

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Ιούλ 2024, 16:16

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:να σας κανω μια ερωτησουλα ποια νομιζετε οτι ειναι η καταλληλη ηλικια για εναν ανδρα
να υιοθετησει γατες και σκυλια;

Οποιαδήποτε

ουχι ..36 και ανω ..καθως μπακουρι :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2024, 17:08

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Οποιαδήποτε

ουχι ..36 και ανω ..καθως μπακουρι :laugh1:

Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Ιούλ 2024, 22:40

nemo έγραψε:να σας κανω μια ερωτησουλα ποια νομιζετε οτι ειναι η καταλληλη ηλικια για εναν ανδρα

8 ετών

Δεν ξέρω άνθρωπο που έχει μεγαλώσει με γάτα ή σκύλο και βγήκε σκατάς.

Στο τμήμα μου, δεν προσλάμβάνω ανθρώπους που δεν είχαν κατοικίδιο ως παιδιά ή δεν έχουν ως ενήλικες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2024, 00:33

Προέλλην έγραψε:

8 ετών

Στο τμήμα μου, δεν προσλάμβάνω ανθρώπους που δεν είχαν κατοικίδιο ως παιδιά ή δεν έχουν ως ενήλικες.

ειδα ενα μεμε ...σε μια τζαμαρια πορτας ειχαν κολλημενα τις μουσουδες 3 -4 γατες
και ενας σκυλος κοιταζοντας μεσα ...και γραφει η λεζαντα -ξερουμε οτι εισαι 36 ετων ...υπονοωντας οτι σε αυτην την ηλικια και μονος θα νιωθει την αναγκη να υιοθετησει
τα ζωα ....το σκεφτηκα και ειδα οτι τα λεει σωστα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Ιούλ 2024, 00:38

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:8 ετών

ειδα ενα μεμε ...σε μια τζαμαρια πορτας ειχαν κολλημενα τις μουσουδες 3 -4 γατες
και ενας σκυλος κοιταζοντας μεσα ...και γραφει η λεζαντα -ξερουμε οτι εισαι 36 ετων ...υπονοωντας οτι σε αυτην την ηλικια και μονος θα νιωθει την αναγκη να υιοθετησει
τα ζωα ....το σκεφτηκα και ειδα οτι τα λεει σωστα

Εντάξει. Άλλος βλέπει κύκλους. Έτσι πάνε αυτά.

Κατά τα άλλα, στον νορμάλ κόσμο κατοικίδια υιοθετούν οικογένειες με παιδιά, μοναχικοί άνθρωποι, ηλικιωμένοι, οι πάντες. Ο κοινός παρανομαστής είναι, ότι ο κάθε νόμιμος ιδιοκτήτης κατοικιδίου (μην τα μπερδεύουμε με το κάθε σκουπίδι που παίρνει ένα ζώο και το βασανίζει, το παρατάει, κτλ), αποτελεί ντε φάκτο άτομο υψηλής ευθύνης.

Βλέπω εδώ όλους που έχουν σκυλιά, και τα βγάζουν κάθε μέρα 3-4 την ημέρα βρέξει χιονίσει έξω για χέσιμο κατούτηρα, ανελλιπώς, μαζεύουν το σκατουλάκι με το σακαουλάκι, βρέχουν με μπουκαλάκι νερό εκεί που κατούρησαν, τα ζώα αστράφτει το τρίχωμά τους απο το καθημερινό βούρτσισμα, κάθε φορά που μπαίνουν σπίτι τους καθαρίζουν τα πατουσάκια και το πουλί-αιδοιό, πληρώνουν ασφάλεια, τα πάνε σε γιατρούς για τα περιοδικά εμβόλια και εξετάσεις, ξοδεύουν ώρες ατελείωτες για εκπαίδευση, κτλ.

Παράλληλα αλλού βλέπω ψεκολόγους που μπουρδολογούν όλη μέρα και να ξημεροβραδιάζονται σε καφενέδες.

Ε, δεν θέλει και πολύ μυαλό ποιόν θα πάρεις να σου κάνει αξιόπιστη δουλειά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2024, 15:34

Υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν το κατοικίδιο ως υποκατάστατο παιδιού, φίλου ή συντρόφου και αυτό είναι όντως παθολογικό, αλλά δεν πιστεύω πως είναι ο κανόνας.

Διαφορετική ανάγκη καλύπτει το pet, διαφορετική ο φίλος και διαφορετική ο ερωτικός σύντροφος. Δεν σημαίνει πως όποιος έχει κατοικίδιο προσπαθεί να καλύψει άλλα κενά. Συμπληρωματικά είναι όλα αυτά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2024, 19:38

Όπως και να 'χει αυτοί που κακοποιούν τα pet είναι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη, του Βελόπουλου,
του Κασιδιάρη και γενικά όλων των τζημεροειδών.
Αυτό χωρίς να κάνουμε αναφορά και στο ότι είναι οι ίδιοι που κυκλοφορούν τα βράδια στα πάρκα
εκμαυλίζοντας αθώους μετανάστες.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2024, 19:41

Λαχουρένιος έγραψε:Υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν το κατοικίδιο ως υποκατάστατο παιδιού, φίλου ή συντρόφου και αυτό είναι όντως παθολογικό, αλλά δεν πιστεύω πως είναι ο κανόνας.

Διαφορετική ανάγκη καλύπτει το pet, διαφορετική ο φίλος και διαφορετική ο ερωτικός σύντροφος. Δεν σημαίνει πως όποιος έχει κατοικίδιο προσπαθεί να καλύψει άλλα κενά. Συμπληρωματικά είναι όλα αυτά.

Ενίοτε και σε ειδικές περιπτώσεις τα pet καλύπτουν όλες τις ανάγκες. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Κλεομένης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Κλεομένης » 22 Σεπ 2024, 13:02

nemo έγραψε:ναι ρε δεν ξερετε ποσο περηφανοι θα ειμαστε εμεις οι γονεις αν το αρσενικο μας παιδι
μας ερθει να μας πει περηφανα οτι του αρεσουν τα κοντοσουβλια

γμτ μου δεν ειναι ολα θεματα για τρολαρισματα

Εγώ είμαι. Ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος και είναι από τις καλύτερες ψυχές που έχω γνωρίσει. Ικανότατος στη δουλειά του και άξιος σε πολλά πράγματα. Η φράση του αρέσουν τα κοντοσούβλια δείχνει παθολογική σκέψη και άγνοια. Ότι η ομοφυλοφιλία έχει να κάνει αποκλεισρικά με γεννητικά όργανα. Ποιος είναι αυτός που έχει κάποια εμμονή με τα γεννητικά όργανα, όταν σε μία συζήτηση επισημαίνονται; Αυτός που που τα αναφέρει ή ο άλλος που θα έλεγε τη φράση του αρέσουν οι άντρες;

Κι εδώ προκαλώ τους φωστήρες τηςε σκέψης και της ικανής νοημνοσύνης, τους ισοροπημένους ψυχολογικά και άρα ικανούς ανθρώπους, έτσι ώστε να λογίζονται σπουδαίοι εν τέλει και να είναι θετικά ικανοποιημένη η αυτοπεποίπθησή τους και να γουστάρουν τρον εαυτό τους. Προκαλώ λοιπόν και ρωτάω:

Αν εγώ ρωτήσω (κάποιον συνομιλητή Χ, δεν τον ορίζω συγκεκριμένα για κάποιον χρήστη)
"Δηλαδή ρε φίλε η ετεροφυλοφιλία - που την θεωρείς φυσιολογική βεβαίως - είναι το γεγονός ότι γουστάρεις τα γεννητικά όργανα του άλλου φύλλου; Δηλαδή η μητέρα σου που θέλεις τον πατέρα σου, δεν τον θέλει για κανέναν άλλο λόγο πάρα μόνο για τη σούβλα; Της αρέσουν τα λουκάνικα της μαμάς;
Αυτό είναι η σχέση ενός ζευγαριού; Όχι για χίλια δυο αλλά για το λουκάνικο;"
Αν λοιπόν το ρωτήσω αυτό θα τριγκαριστεί ο οποιοσδήποτε. ο κάθε ευαίσθητος ισορροπημένος, σεβαστικός στους καν´'ονες και την κανονικότητα και φυσικά θα αποκλειστώ από την παρέα και θα διαγραφώ;
Και γιατί θα γίνει αυτό; Γιατί θα είναι ποαραβίαση κανόνων (ό,τι μας φανεί που λέμε). Δεν θα είναι μία λογική ερώτηση αυτό που κάνω, ένα αντεπείχείρημα που απλά καταδεικβύει μία λόγικά και μία στάση (μία παθολογία βασικά στο νυαλό και την καλλιέργηειά του), αλλά θα είναι μία επίθεση, μία αντικοινωνική πράξη.
και τι είναι αντικοινωνική πράξη; Το προκαλείς την χυχολογία του άλλου. ΟΚ είναι. Δεν πρέπει να προκαλούμε την ψυχή του άλλου. Αλλά σε τι συνίσταται αυτή η πρόκληση; Στο ότι κάπως νιώσαμε! Ούτε λογική ανάλυση ούτε τίποτα.
Είπες κάτι και νιώθω πικρία άρα είσαι κακός. Το αν έγω το κάνω δεν θα το ερευνήσω. όταν λέω κάτι για τον άλλο είμαι καλά. ο άλλο μη μου πει όμως. Κι αυτό είναι κανονισμός. Και παραβιάζεται όπω εγώ θα τον ορίσω.
Δείτε μέσα σας.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Σεπ 2024, 15:25

Κλεομένης έγραψε:
nemo έγραψε:ναι ρε δεν ξερετε ποσο περηφανοι θα ειμαστε εμεις οι γονεις αν το αρσενικο μας παιδι
μας ερθει να μας πει περηφανα οτι του αρεσουν τα κοντοσουβλια

γμτ μου δεν ειναι ολα θεματα για τρολαρισματα

Εγώ είμαι. Ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος και είναι από τις καλύτερες ψυχές που έχω γνωρίσει. Ικανότατος στη δουλειά του και άξιος σε πολλά πράγματα. Η φράση του αρέσουν τα κοντοσούβλια δείχνει παθολογική σκέψη και άγνοια. Ότι η ομοφυλοφιλία έχει να κάνει αποκλεισρικά με γεννητικά όργανα. Ποιος είναι αυτός που έχει κάποια εμμονή με τα γεννητικά όργανα, όταν σε μία συζήτηση επισημαίνονται; Αυτός που που τα αναφέρει ή ο άλλος που θα έλεγε τη φράση του αρέσουν οι άντρες;

Κι εδώ προκαλώ τους φωστήρες τηςε σκέψης και της ικανής νοημνοσύνης, τους ισοροπημένους ψυχολογικά και άρα ικανούς ανθρώπους, έτσι ώστε να λογίζονται σπουδαίοι εν τέλει και να είναι θετικά ικανοποιημένη η αυτοπεποίπθησή τους και να γουστάρουν τρον εαυτό τους. Προκαλώ λοιπόν και ρωτάω:

Αν εγώ ρωτήσω (κάποιον συνομιλητή Χ, δεν τον ορίζω συγκεκριμένα για κάποιον χρήστη)
"Δηλαδή ρε φίλε η ετεροφυλοφιλία - που την θεωρείς φυσιολογική βεβαίως - είναι το γεγονός ότι γουστάρεις τα γεννητικά όργανα του άλλου φύλλου; Δηλαδή η μητέρα σου που θέλεις τον πατέρα σου, δεν τον θέλει για κανέναν άλλο λόγο πάρα μόνο για τη σούβλα; Της αρέσουν τα λουκάνικα της μαμάς;
Αυτό είναι η σχέση ενός ζευγαριού; Όχι για χίλια δυο αλλά για το λουκάνικο;"
Αν λοιπόν το ρωτήσω αυτό θα τριγκαριστεί ο οποιοσδήποτε. ο κάθε ευαίσθητος ισορροπημένος, σεβαστικός στους καν´'ονες και την κανονικότητα και φυσικά θα αποκλειστώ από την παρέα και θα διαγραφώ;
Και γιατί θα γίνει αυτό; Γιατί θα είναι ποαραβίαση κανόνων (ό,τι μας φανεί που λέμε). Δεν θα είναι μία λογική ερώτηση αυτό που κάνω, ένα αντεπείχείρημα που απλά καταδεικβύει μία λόγικά και μία στάση (μία παθολογία βασικά στο νυαλό και την καλλιέργηειά του), αλλά θα είναι μία επίθεση, μία αντικοινωνική πράξη.
και τι είναι αντικοινωνική πράξη; Το προκαλείς την χυχολογία του άλλου. ΟΚ είναι. Δεν πρέπει να προκαλούμε την ψυχή του άλλου. Αλλά σε τι συνίσταται αυτή η πρόκληση; Στο ότι κάπως νιώσαμε! Ούτε λογική ανάλυση ούτε τίποτα.
Είπες κάτι και νιώθω πικρία άρα είσαι κακός. Το αν έγω το κάνω δεν θα το ερευνήσω. όταν λέω κάτι για τον άλλο είμαι καλά. ο άλλο μη μου πει όμως. Κι αυτό είναι κανονισμός. Και παραβιάζεται όπω εγώ θα τον ορίσω.
Δείτε μέσα σας.

για εναν σοβαρο γκει δεν εχω τιποτα να πω και μαλιστα γνωρισα και δυο που ηταν τρομερα εξυπνοι.....αλλα αν και ο γιος μου να ηταν και να ειχε την συμπεριφορα ενος σουργελου
γκει και τρανς θα του ελεγα παιδι μου πηγαινε καπου να μην μπορω ακομα και να το θελω να σε δω .τελος δλδ καθε σχεση πατερα και γιου ....αυτο γιατι εβαλες και προσωπικα στην κουβεντα ...πιστευω αυτα τα ατομα θα ηταν καλυτερα να περασουν την ζωη τους συγκρατημενα -
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”