Παλαιοχριστιανoί - Trending

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Παλαιοχριστιανoί - Trending

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2024, 22:14

Μήπως τα βρήκε τα όπλα και πήγαινε να τα παραδώσει; :D

Κατά τα λοιπά, σου είπα γιατί τον μπουζουριάσαν, και αυτό δεν ήταν γιατί άρμεγε κατσίκες και βοσκούσε χόρτα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Φεβ 2024, 22:32

Προέλλην έγραψε:Μήπως τα βρήκε τα όπλα και πήγαινε να τα παραδώσει; :D

Κατά τα λοιπά, σου είπα γιατί τον μπουζουριάσαν, και αυτό δεν ήταν γιατί άρμεγε κατσίκες και βοσκούσε χόρτα.

Τι μου είπες, φανταστικες ότι είπες, αν η ΕΛΑΣ κάνει έρευνα στο σπίτι σου θα συγκεντρώσουν πιο επικίνδυνα όπλα....

Έβαλαν δύο γεμιστήρες που δεν μπαίνουν σε κανένα από τα όπλα που παρουσίασαν.... Στα βουνά εκεί για πλάκα αν περπατήσεις έξω από τον ασφαλτοδρομο όλο και κάποια γεμιστήρα από την ξενοκινητη ανταρσία θα βρεις. Τα μέρη αυτά ήταν ανταρτοκρατουμενα και φυσικά μέχρι την εκκαθάριση από τον Τσακαλώτο ο πληθυσμός είχε μεταφερθεί στα αστικά κέντρα .... απέναντι από τα Τρίκαλα Κορινθίας (στο απέναντι βουνό ) είναι το χωριό Μαρκασι οι αντάρτες το ονόμασαν Μάννα, έτσι θα το βρεις στον χάρτη, για να καταλάβεις δηλαδή ότι η περιοχή είχε πολύ μπαρούτι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2024, 23:04

Κορινθία: Πρώην Χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

https://www.in.gr/2024/02/19/greece/kor ... sj09hQqqvU

:rolleyes:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Φεβ 2024, 23:38

Προέλλην έγραψε:
Κορινθία: Πρώην Χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»
Λ
https://www.in.gr/2024/02/19/greece/kor ... G4N-ιωτικη, τικη κπολιveLyV5bwyfm1SK5FLskYJRBZIiuMsj09hQqqvU

:rolleyes:
α

Τώρα αρχίζει να εξηγείται γιατί έκανε γενική επιστράτευση το σύστημα. Έτσι ναι μπαίνουν σε μια σειρά απορίες και προβληματισμοί.

Τώρα ναι θα κληθεί να δώσει την γνώμη της η αρχαιολογική υπηρεσία, η υπηρεσία δίωξης λαθραίων τσιγάρων, η υδρογραφική υπηρεσία στρατού, η πυροσβεστική υπηρεσία, το Αστεροσκοπείο Αθηνών, ο Δημόκριτος οι φαροφύλακες και αφού καλύψουν το ενδεχομενο από στρατιωτικη, και οικονομικη και δέσουν
Την υπόθεση, θα οδηγηθεί ο εγκήματιας από την αδέκαστη δικαιοσυνη σε θάνατο δια στραγγαλισμου η δια δημοσίου λιθοβολισμού.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Φεβ 2024, 00:19

Γι αυτό το έβαλα κι εγώ Πλούτων, για να προβληματιστείς :asd03:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Φεβ 2024, 02:08

Ρε παιδιά σόρι κιόλας απαγορεύεται να ζει κανείς με έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής;
Αν εξαιρέσουμε όλα αυτά τα παλαιοχριστιανικά, τα οπλοστάσια και την παραμέληση ανηλίκων ... πολλοί θα ζήλευαν αυτόν τον τρόπο ζωής.
Δεν σας κρύβω ότι κι εμένα είναι ένας κρυφός καημός αυτός ο τρόπος ζωής. Καλά όχι με όλη αυτήν παλαβομάρα που γίνεται για θρησκευτικούς λόγους όπως αυτοί αλλά ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που να μην θέλει να ακολουθεί πλέον τον συμβατικό μικρο-αστικό τρόπο ζωής.
Και άλλοι άνθρωποι ζουν διαφορετικά. Δεν είναι μόνο αυτοί.
Κι εγώ σας λέω θα ήθελα κάποια στιγμή να το καταφέρω, κάπως το σχεδιάζω στο κεφάλι μου πώς θα μπορούσε να γίνει, δεν νομίζω να το καταφέρω ποτέ γιατί θέλει και κότσια, εκτός αν η ζωή τα φέρει με κάποιον τρόπο...

Ξέρω ότι διώκονται για συγκεκριμένα αδικήματα αλλά έχω την αίσθηση ότι διώκονται και για αυτόν τον πρωτόγονο τρόπο ζωής παράλληλα.

Επίσης, έχω την αίσθηση ότι το κράτος δε σε αφήνει να ζεις έτσι χύμα (καλώς ή κακώς) γιατί αν δε ζεις σύμφωνα με τον καθιερωμένο τρόπο ζωής "δεν υπάρχεις για το κράτος" συνεπώς και δημιουργείται μια προβληματική κατάσταση όσον αφορά τις δοσοληψίες σου με το κράτος. Το λες και λίγο εκβιασμό αυτό.

Anyway, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πολλοί άνθρωποι στο άκουσμα της είδησης δεν έμειναν τόσο στις παραβάσεις της οικογένειας αυτής αλλά περισσότερο μαγκώθηκαν από το γεγονός ότι είναι τόσο κακό κάποιος να ζει έξω από τα καθιερωμένα;
Ειδικά αυτοί που το έχουν και σαν όνειρο...
Νομίζω η είδηση αυτή έχει δυο σκέλη. Οκ τις παρανομίες της οικογένειας αλλά και τον τρόπο ζωής τους.
Αν οι ίδιες παρανομίες γίνονταν σε κάποιο διαμέρισμα στο Γαλάτσι δε νομίζω ότι θα σχολιαζόταν με τέτοιον τρόπο ούτε φυσικά θα δίχαζε την κοινή γνώμη.

Δλδ πραγματικά ψάχναμε να δούμε πού είναι η παρανομία ώστε αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει ανάλογο τρόπο ζωής να ξέρει τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται. Την λες και λίγο educational την είδηση...

πσ: Πόσες φορές ανέφερα τη σύμφραση "τρόπος ζωής"; :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Φεβ 2024, 07:26

Σου ξεφεύγει Μπιζέλι ότι ήταν χρυσαυγιτης, ο λόγος που τον κυνηγούν, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, το κράτος είναι καθαρά πολιτικοί. Τους διώκουν για τις ιδέες τους, απλά πράγματα.

Εκτός από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ποτέ το κράτος ενδιαφέρθηκε για το πώς ζουν οι πολίτες, ποτε πρόσφερε χωρίς να έχει στόχους να πάρει.

Πέρα από αυτό, η συγκεκριμένη υπόθεση χρησιμοποιείται για να αποσπάσει την προσοχή από τον πο@στονομο. Και ποιον κυνηγά; Ένα πολύτεκνο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Φεβ 2024, 08:09

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζει σε βουνά, λαγούμια, σπηλιές κλπ αλλά τα παιδιά δεν έφταιγαν σε τίποτα. Πάντως μακάρι να δείξει το κράτος την ίδια ευαισθησία και για τα γυφτάκια κάποια στιγμή.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Φεβ 2024, 08:15

Λαχουρένιος έγραψε:Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζει σε βουνά, λαγούμια, σπηλιές κλπ αλλά τα παιδιά δεν έφταιγαν σε τίποτα. Πάντως μακάρι να δείξει το κράτος την ίδια ευαισθησία και για τα γυφτάκια κάποια στιγμή.

Σας ενδιαφέρουν τα παιδιά στον Περισσό; Όταν τα μαζεύατε από τις μανάδες τους και τα στέλνατε να γίνουν Σλάβοι η όταν τους δίνατε όπλα και τους κάνατε αντάρτες.
Δεν είχατε ευαισθησίες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Φεβ 2024, 08:16

pluton έγραψε:Σας ενδιαφέρουν τα παιδιά στον Περισσό; Όταν τα μαζεύατε από τις μανάδες τους και τα στέλνατε να γίνουν Σλάβοι η όταν τους δίνατε όπλα και τους κάνατε αντάρτες.
Δεν είχατε ευαισθησίες.

Δεν σχετίζονται με το νήμα οι γνωστές εμμονές σου. Ηρέμησε.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”