Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Μαρ 2023, 08:03

και το συνεχίζω

γιατί χρησιμοποιείται ο γκεμπελισμός;
γιατί δεν συμφέρει η αμφισβήτηση
δεν επιτρέπεται η άποψη δεν πρέπει να αφήνεται ο κόσμος να έχει την τάση να αναρρωτιέται αν ο σανός που τον ταϊζουν είναι κακός
όοοοχι ο σανός είναι καλός και πρέπει να τον τρώει
γιατί; μα γιατί έτσι θα τον κάνουμε ότι θέλουμε

και δεν σου λέω ότι πρέπει όλα να τα ψάχνεις αλλά να αναρωτιέσαι , ρε μπας και δεν είναι έτσι;

μην φτάνεις στο αντίθετο σημείο και να λες, όλα μαύρα, ε ναι δεν είναι έτσι ακόμα και ο μητσοτάκης κάτι καλό θα έκανε στη χώρα, :D
εστω ένα, κάτι που θα μπορούσαμε να του προσάψουμε, άσχετο αν σε όλα τα άλλα τα έκανε μαντάρα

κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε είδηση πχ ο πόλεμος της ουκρανίας
μας τα έχουν ζαλίσει οι συγκεκριμένοι χρήστες ότι τι καλά και ωραία οι ουκρανοί κερδίζουν τον πόλεμο απο τους κακούς τους σιχαμένους τους ρώσους
μα κάθε μέρα ρε φίλε θα μας τα ζαλίζεις;
μετά κάθε μέρα θα μας τα ζαλίζεις γιατί ο μητσοτάκης τα κατάφερε όλα τέλεια;
ρε ουστ απο δω χάμου με την προπαγάνδα σου
:laugh1: :yesyes:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Μαρ 2023, 22:34

Εγινε συγχωνευση νηματων;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Μαρ 2023, 22:38

O Kωστας Πρασσας που σκοτωθηκε στο τροχαιο στον Βολο ειναι συνταξιουχος σταθμαρχης του ΟΣΕ και βγηκε στην συνταξη το 2012.
Επι δυο μερες ρωταω τους ψεκες και προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η συνδεση του με το ατυχημα των Τεμπων
Εχω λαβει και εχω διαβασει τα εξης:
1.Οτι εβγαινε στα καναλια και μιλουσε για το δυστυχημα.Παρα τις προσπαθειες μου ομως κανεις δεν μου υπεδειξε συγκεκριμενη εκπομπη ουτε μου ανεφερε τι ελεγε.
2.Oτι ηταν πιθανος μαρτυρας υπερασπισης του κατηγορουμενου σταθμαρχη.Δεν μου προεκυψε απο καμια πηγη
3.Πολλοι ψεκες εχουν διαβασει ψεκ δημοσειυματα που εχουν μπερδεψει τα ονοματα και ο Πρασσας αναφερεται σαν διευθυντης κυκλοφοριας του ΟΣΕ που σκοτωθηκε στην Αττικη

Μιλαμε για ψεκοπαρανοια
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Μαρ 2023, 23:20

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:O Kωστας Πρασσας που σκοτωθηκε στο τροχαιο στον Βολο ειναι συνταξιουχος σταθμαρχης του ΟΣΕ και βγηκε στην συνταξη το 2012.
Επι δυο μερες ρωταω τους ψεκες και προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η συνδεση του με το ατυχημα των Τεμπων
Εχω λαβει και εχω διαβασει τα εξης:
1.Οτι εβγαινε στα καναλια και μιλουσε για το δυστυχημα.Παρα τις προσπαθειες μου ομως κανεις δεν μου υπεδειξε συγκεκριμενη εκπομπη ουτε μου ανεφερε τι ελεγε.
2.Oτι ηταν πιθανος μαρτυρας υπερασπισης του κατηγορουμενου σταθμαρχη.Δεν μου προεκυψε απο καμια πηγη
3.Πολλοι ψεκες εχουν διαβασει ψεκ δημοσειυματα που εχουν μπερδεψει τα ονοματα και ο Πρασσας αναφερεται σαν διευθυντης κυκλοφοριας του ΟΣΕ που σκοτωθηκε στην Αττικη

Μιλαμε για ψεκοπαρανοια

:yesyes:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Μαρ 2023, 13:10

Αυτό το φαινόμενο της ''ατυχηματίασης'' ουσιωδών μαρτύρων σε όλες τις πολύκροτες υποθέσεις που αγγίζουν τη διαφθορά του αστικού κράτους τείνουν πλέον να γίνουν κανόνας.
Αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που εν προκειμένω πρόκειται για το ''ελεύθερο''.
Ποιος δε θυμάται αυτόν τον εισαγγελέα που ''φούνταρε'' μας είπαν από το μπαλκόνι του αλλά εμείς εδώ αποδείξαμε με ατράνταχτα στοιχεία ότι το φουντάρισμα οφειλόταν σε δολιοφθορά του δεξιού ποδιού της καρέκλας που χρησιμοποίησε για να κρεμάσει τις κουρτίνες.
Οσονούπω λοιπόν θα αποκαλύψουμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω και από τα δύο τελευταία ''ατυχήματα'' των σιδηροδρομικών.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Μαρ 2023, 13:11

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εγινε συγχωνευση νηματων;

Ναι, για να τις έχουμε όλες συγκεντρωμένες σε ένα νήμα. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μαρ 2023, 18:50

Ας μας πεί κάποιος εκ των ψεκ, ποια ειναι η συνδεση των συγκεκριμένων με το ατυχημα των Τεμπων. Όχι ά και ού, μια φορά και έναν καιρό, συγκεκριμένα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Απρ 2023, 13:24

Προέλλην έγραψε:Ας μας πεί κάποιος εκ των ψεκ, ποια ειναι η συνδεση των συγκεκριμένων με το ατυχημα των Τεμπων. Όχι ά και ού, μια φορά και έναν καιρό, συγκεκριμένα.

Σπειρατε ανεμους με τους "δολοφονημενους" του Noor 1 και θεριζετε θυελλες.
Μην αντιδρας,εισαι συμμετοχος. :D
0 .
..

nrg wrote:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Απρ 2023, 15:06

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ας μας πεί κάποιος εκ των ψεκ, ποια ειναι η συνδεση των συγκεκριμένων με το ατυχημα των Τεμπων. Όχι ά και ού, μια φορά και έναν καιρό, συγκεκριμένα.

Σπειρατε ανεμους με τους "δολοφονημενους" του Noor 1 και θεριζετε θυελλες.
Μην αντιδρας,εισαι συμμετοχος. :D

πω πωωωω

τρέμουμε όλοι το αχτύπητο δίδυμο...

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2023, 16:26

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό το φαινόμενο της ''ατυχηματίασης'' ουσιωδών μαρτύρων σε όλες τις πολύκροτες υποθέσεις που αγγίζουν τη διαφθορά του αστικού κράτους τείνουν πλέον να γίνουν κανόνας.
Αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που εν προκειμένω πρόκειται για το ''ελεύθερο''.
Ποιος δε θυμάται αυτόν τον εισαγγελέα που ''φούνταρε'' μας είπαν από το μπαλκόνι του αλλά εμείς εδώ αποδείξαμε με ατράνταχτα στοιχεία ότι το φουντάρισμα οφειλόταν σε δολιοφθορά του δεξιού ποδιού της καρέκλας που χρησιμοποίησε για να κρεμάσει τις κουρτίνες.
Οσονούπω λοιπόν θα αποκαλύψουμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω και από τα δύο τελευταία ''ατυχήματα'' των σιδηροδρομικών.

Επική νηματάρα, ο ΓΓ και γω είχαμε δώσει σόου τότε :thuuumbsup:
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”